- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #23.141
selam kızlar kaç zamandır içinizdeyim ama yazamadım fırsat olmadı okul sınavlar ev işleri derken. canım bnm bi problem yok inşallah geçmişi çok okuyamadım ama erken doğum riskimi hayırdır sen içini ferah tut allah meleklerimizi koruyacaktır
cnm düzeliyor tabi hele bide özelde yaptırıyosan istersen küçültüre biliyorsun estetik dikişle hiçbir şey kalmıyor merak etme ben yaptırıcam mesala normal doğum yaparsam bir cm filan daha ufak olsun diye :)
kızlar merhaba,
geçmişi okumadan heyecanla yorum yazayım ve kızımın odasının son halini koymak istedim, bugün eminönüne gidip kendimi kaybettim zaten süsler vs vs odaya bir kısmını hemen entegre ettim işte fotoğraflar :) :)
Eki Görüntüle 306450
Eki Görüntüle 306451
Eki Görüntüle 306452
Eki Görüntüle 306453
Eki Görüntüle 306454
ayrıca 1 gecelik 1 pijama ve 1 sabahlık takım aldım , daha öncede 1 er tane pijama ve gecelik almıştım artık hastane çantamı hazırlayabilirm :)
cnm zaten bebeği rahatsız eden bir pozisyonda olursan bebek buna tepki veriyor cnm sen rahat rahat uyumana bak ben sırt üstü yattım mı hemen tekmeliyor beni tabi bende otamatik olarak sola yatıyorum hemen
arkadaşlar nasılsınız bir sorunum var yardımcı olun lütfen...oğlum bugün hiç hareket etmedi dün ayaktayken bile ben burdayım der gibi vuruyodu ama bugün hiç hissetmedim bide öğretmenim geceen beri başım ağrıyo aynı zmanda nöbet ve 6 saat ders acaba strestenmi böyle oldu bilmiyorum ama panik yaptım(
ben chicconun aldım bebedorunkilerde sütyene yapışma özelliği yok bir önemi var mı çok ii de bilmiyorum ama kaymasın diye düşündüm.Kızlar şu göğüs pedlerinden alan var mı?Marka fark ediyo mu acaba?bilgisi olan var mı tek eksiğim o kaldı yaaa onuda alıyım:)))))))))))))))
aziz bebenin ürünler çok kaliteli ama pahalı dediğin gibi ikitelli tarafına yolun düşerse orda fabrika satış mağazası var.
slm kızlar,
kaç gündür giremiyordum nete. mobilyalarımız geldi, yerleşti. ama biraz sorunlu oldu. söylenen günde getirmediler. geldiklerinde de büyüyen karyolanın çekmeceleri ters taraftaydı onu uyumlamaya çalıştılar vs... sonra yatağın bir parçası değişti. onunla uğraştım kaç gün. moralim bozuldu. bugün de halısını aldım. Royal halıdan. aksesuarları bitsin fotolarını çekip koyarım. kıyafetleri, nevresimleri yıkadım ütüledim. çok yoruldm gerçekten. dolaplar havalanıyor şuan. yarın öbür gün yerleştiririm.
dönüp geçmişi okuyayım şimdi.
17.30 da detaylı ultrasoon randevum var bebişimin böbreğinin biri diğerinden küçük görünmüştü yine bakılcak. çıkıyorum ben dua edin olur mu arkadaşlar?
Ayy inş.böyle bişey olmaz:18:Yine de öğrenmiş olduk en kötü ihtimal hareketleri yaparız
17.30 da detaylı ultrasoon randevum var bebişimin böbreğinin biri diğerinden küçük görünmüştü yine bakılcak. çıkıyorum ben dua edin olur mu arkadaşlar?
Hayırlı olsun canım,bitsinde bakalım fotoğraflarına bizde.Güle güle kullansın minik
canım çoook güzel olmuş güle güle kullanın.
benm bebiş de sağa yattığımda öyle yapıyo.
canım sen artık nöbet tutma 657de var son 3 ay nöbet tutmama.
ben chicconun aldım bebedorunkilerde sütyene yapışma özelliği yok bir önemi var mı çok ii de bilmiyorum ama kaymasın diye düşündüm.
canım fab. satış mağazasında fiyatlar farklı mı?
korkma ya diktiririz kocalara söyleriz verirler parayı bizde estetik yaptırırız herşey onlar için dimi ama
Sağol canım panik oldum şimdiden:18:Hayırlısı bakalım doğum nasıl olcak....
korkma ya diktiririz kocalara söyleriz verirler parayı bizde estetik yaptırırız herşey onlar için dimi ama
Tabii canım madem öyle bişey var yaptırız.Zaten bunu duysa sezeryan yap der kesin.Yaaa süt sağma mak.dayanamıyo...Öyle süt sağarken göremezmiş....
ay kızlar normal doğumda çok yırtılırsa iyice dikiyolar zaten eskisindende yeni oluyo ama doğumdan çok kocişler eskitiyooo
çok normal eniştem ablamla dalga geçiyodu bebeği emzirdikçe inek diye bizde öyle olucaz demekki . valla benim kocam öyle şeylere takılmaz bebiş için olunca akan sular durur.
Tabii canım madem öyle bişey var yaptırız.Zaten bunu duysa sezeryan yap der kesin.Yaaa süt sağma mak.dayanamıyo...Öyle süt sağarken göremezmiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?