2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

malesef bi tane kaybım var ilk bebeğimi 5 bçk aylık erken doğumdan kaybettim şimdikindede yatıyorum haftada 1 iğne oluyom 1ay önce rahimağzında açılma oldu ama sonra kapandı çok şükür

canım çoook güzel olmuş güle güle kullanın.

cnm zaten bebeği rahatsız eden bir pozisyonda olursan bebek buna tepki veriyor cnm sen rahat rahat uyumana bak ben sırt üstü yattım mı hemen tekmeliyor beni tabi bende otamatik olarak sola yatıyorum hemen

benm bebiş de sağa yattığımda öyle yapıyo.

canım sen artık nöbet tutma 657de var son 3 ay nöbet tutmama.

Kızlar şu göğüs pedlerinden alan var mı?Marka fark ediyo mu acaba?bilgisi olan var mı tek eksiğim o kaldı yaaa onuda alıyım:)))))))))))))))
ben chicconun aldım bebedorunkilerde sütyene yapışma özelliği yok bir önemi var mı çok ii de bilmiyorum ama kaymasın diye düşündüm.

aziz bebenin ürünler çok kaliteli ama pahalı dediğin gibi ikitelli tarafına yolun düşerse orda fabrika satış mağazası var.

canım fab. satış mağazasında fiyatlar farklı mı?

Hayırlı olsun canım,bitsinde bakalım fotoğraflarına bizde.Güle güle kullansın minik

17.30 da detaylı ultrasoon randevum var bebişimin böbreğinin biri diğerinden küçük görünmüştü yine bakılcak. çıkıyorum ben dua edin olur mu arkadaşlar?

17.30 da detaylı ultrasoon randevum var bebişimin böbreğinin biri diğerinden küçük görünmüştü yine bakılcak. çıkıyorum ben dua edin olur mu arkadaşlar?

canım güle güle git...
inşallah bçbrek sorunu doğuma kadar kaybolur. bunu bende araştırmıştım bebeğimin böbreğinde az miktarda idrar birikmesi oluşmuştu...
gönlünü ferah tut...

Hayırlı olsun canım,bitsinde bakalım fotoğraflarına bizde.Güle güle kullansın minik

teşekkürler cnm...
bu hafta 30. haftamdayım. artık iyice heyecan sardı. odası bir an önce tamamlansa sanki üstümden bir yük kalkıcak. herşeyiyle ben uğraşıyorum eşim yoğun çalışıyor. kocaman göbüşümle ordan oraya koşturmaktan yoruldum gerçekten.

fabrika satışa hiç gitmedim ama mağazalardan biraz uygun olması gerekir diye düşünüyorum bende şirinevler mağazasından alıyorum uygun bişeyler bulursam

Sağol canım panik oldum şimdiden:18:Hayırlısı bakalım doğum nasıl olcak....

yok hiç düşünme onları sadece bebeklerimize kucağımıza alıcağımız an kalsın aklınızda ben öyle yapıyorum onu görmenin heycanı var içimde başka hiçbirşey düşünmek istemiyorum çnk inşallah istediğimiz gibi yaparız doğumlarımızı en az zararla tabi

Tabii canım madem öyle bişey var yaptırız.Zaten bunu duysa sezeryan yap der kesin.Yaaa süt sağma mak.dayanamıyo...Öyle süt sağarken göremezmiş....

çok normal eniştem ablamla dalga geçiyodu bebeği emzirdikçe inek diye bizde öyle olucaz demekki . valla benim kocam öyle şeylere takılmaz bebiş için olunca akan sular durur.

çok normal eniştem ablamla dalga geçiyodu bebeği emzirdikçe inek diye bizde öyle olucaz demekki . valla benim kocam öyle şeylere takılmaz bebiş için olunca akan sular durur.

Bizimki de sadece makinaya takıldı zaten.Bide geçen gün aventin cd vardı hediye gelen onu izledik ben bile kötü oldum yani

polllyanna uhde h.bulduk evet evrene mesaj yollladık kuzumla
poly çok geçmiş olsun
azeri sanada çok geçmiş olsun dikkat et ılık duş al rahatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…