- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #23.161
oda kendini düşünüyo orayada dikiş atınca bazen eskisinden iyi olabiliyomuş
Bozulmasın mı tekrar eski halini almıyo mu zaten vücut?Anam öyleyse bizimki duymasın
ya annem hep şöyle der eskiden sezeryanmı vardı 4 kg cocuğu bağara bağara doğuruyoduk hep doğumlardan aşşağımız sarktı...der
sanırım erkeklerde oradan cocuk cıktıkdan sonraki halini düşününce pek iç acıcı gelmiyoaslında dikiliyomuş ama ne biliyim bu seferde ilişki esnasında acırsa felen üf aman nnnn
ya annem hep şöyle der eskiden sezeryanmı vardı 4 kg cocuğu bağara bağara doğuruyoduk hep doğumlardan aşşağımız sarktı...der
sanırım erkeklerde oradan cocuk cıktıkdan sonraki halini düşününce pek iç acıcı gelmiyoaslında dikiliyomuş ama ne biliyim bu seferde ilişki esnasında acırsa felen üf aman nnnn
canım bana dediklerine göre zifaftan beter benim bile damarda 1 dikişim hoplattırdı çok kesim dikim neolur bilmemm
Anammm öyleyse yandım
canım bana dediklerine göre zifaftan beter benim bile damarda 1 dikişim hoplattırdı çok kesim dikim neolur bilmemm
seninki çok acılı geçti galiba ben çok korkuyodum ama hiç acımadı desem yeridir yani çok az o yüzden öyle korkularım yok şimdilik
Bu koca göbüşle kpss neyimeyseÇok fena oldum otobüste hem ters git hem teker üstünde hop hop kusuodum en sonunda nasıl attım kendimi eve bilemiyorum.Araba kullanmam da yasak offf nerden girdim şu sınav işine:2:
Bu koca göbüşle kpss neyimeyseÇok fena oldum otobüste hem ters git hem teker üstünde hop hop kusuodum en sonunda nasıl attım kendimi eve bilemiyorum.Araba kullanmam da yasak offf nerden girdim şu sınav işine:2:
17.30 da detaylı ultrasoon randevum var bebişimin böbreğinin biri diğerinden küçük görünmüştü yine bakılcak. çıkıyorum ben dua edin olur mu arkadaşlar?
Çok sevindim işin iyi olmasın özgecim,benim eşim çok söyledi o halle yollarda mahvolursun diye diye adamın dilinde tüy bitti becerebilirim sandım ama çok zorlamaya başladı maalesefCanım işin zor valla ben bıraktım artık KPSS işini atanamayan bi öğretmen olarak kaldım.Baktım olmuyo pes ettim.Çok şükürki şimdiki işim iyi....
Bursada'da her yer bayır maalesef bir de ters gidince dediğin gibi teker üstü de beter çok fena oldum çok.Alıcam gidicem arabayı ,çantada araba anahtarı neymiş kaza yaparsam telaş edermişim amannn bu şekilde daha zor vallacanım teker üstü çok fena ben hiç oturmuyorum öyle olunca ayakta gitsem daha iyi ist . yollar felaket zaten . sizin oralarda nasıl bilemiyorum 1 kere geldim ama :44:
cnm kpss başvuruları niye erkenmi başladı bernde gircemde
Çok sevindim işin iyi olmasın özgecim,benim eşim çok söyledi o halle yollarda mahvolursun diye diye adamın dilinde tüy bitti becerebilirim sandım ama çok zorlamaya başladı maalesef
Bursada'da her yer bayır maalesef bir de ters gidince dediğin gibi teker üstü de beter çok fena oldum çok.Alıcam gidicem arabayı ,çantada araba anahtarı neymiş kaza yaparsam telaş edermişim amannn bu şekilde daha zor valla
Yok canım başvuru değil dershaneye gidiyorum ben,haftada 2 günden bişicik olmaz dedim ama yanılmışımım sanırım
Vallahi öyle Işıl'cım ya valla işine gelmiyorsa atlaırm taksiye beşevlerden tee heykele artık kaç yazar bilemiyorum,bugün kızdı zaten niye taksiye binmemişmişim zaten bebiş odaklıyız ,ben o paraya bebişe neler neler alırım diyorumprensesinuykusu...
cnm eminim sen kullansan otobüsden daha iyi gidersin sen eşini kandırda arabanla git gel inan toplu taşımalar beni deli ediyor....
cnm çok zor 7.aya girdim nefes alamıyorum sana çook kolay gelsin
17.30 da detaylı ultrasoon randevum var bebişimin böbreğinin biri diğerinden küçük görünmüştü yine bakılcak. çıkıyorum ben dua edin olur mu arkadaşlar?
Kızlar bebişlerin yatağı için dönence aldınız mı?Dün jokerde gördüm bir kaç tane alanınız varsa tavsiy edebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?