2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oda kendini düşünüyo orayada dikiş atınca bazen eskisinden iyi olabiliyomuş

Bozulmasın mı tekrar eski halini almıyo mu zaten vücut?Anam öyleyse bizimki duymasın

ya annem hep şöyle der eskiden sezeryanmı vardı 4 kg cocuğu bağara bağara doğuruyoduk hep doğumlardan aşşağımız sarktı...der

sanırım erkeklerde oradan cocuk cıktıkdan sonraki halini düşününce pek iç acıcı gelmiyo aslında dikiliyomuş ama ne biliyim bu seferde ilişki esnasında acırsa felen üf aman nnnn

Ayyy valla hepsi ayrı sorun.bakalım hayırlısıyla doğsunlarda.normal doğum istiyorum ama hiç belli olmuyo ne olcağı görcez işte 3 ay sonra:18::18:

canım bana dediklerine göre zifaftan beter benim bile damarda 1 dikişim hoplattırdı çok kesim dikim neolur bilmemm

Bu koca göbüşle kpss neyimeyse Çok fena oldum otobüste hem ters git hem teker üstünde hop hop kusuodum en sonunda nasıl attım kendimi eve bilemiyorum.Araba kullanmam da yasak offf nerden girdim şu sınav işine:2:

canım bana dediklerine göre zifaftan beter benim bile damarda 1 dikişim hoplattırdı çok kesim dikim neolur bilmemm

bunla ilgili gerçek bir olay bile var kızlar adamın biri karısı doğum yaptıktan sonra hiç yanaşmamış aradan aylar geçince kızın kayınvalidesinin dikkatini çekmiş neden kocan sana uzak davranıyor diye kızda bilmiyorum hiç istemiyor beni diyor tabi anne bir yolunu bulup oğluyla konuşuyor neden karından kaçıyorsun diye veee cevap koca çocuk çıktı ordan ben beraber olamam tekrar diyor annenin cevabı hazır tabi oğlum orası 40 gün sonra eski halini almış oluyor rabbim kadınları yaratırken doğurma özelliğini her noktasına kadar düşünmüş ve doğamızı ona göre yapmış sen merak etme demiş

Bu koca göbüşle kpss neyimeyse Çok fena oldum otobüste hem ters git hem teker üstünde hop hop kusuodum en sonunda nasıl attım kendimi eve bilemiyorum.Araba kullanmam da yasak offf nerden girdim şu sınav işine:2:

Canım işin zor valla ben bıraktım artık KPSS işini atanamayan bi öğretmen olarak kaldım.Baktım olmuyo pes ettim.Çok şükürki şimdiki işim iyi....

canım teker üstü çok fena ben hiç oturmuyorum öyle olunca ayakta gitsem daha iyi ist . yollar felaket zaten . sizin oralarda nasıl bilemiyorum 1 kere geldim ama :44:

Canım işin zor valla ben bıraktım artık KPSS işini atanamayan bi öğretmen olarak kaldım.Baktım olmuyo pes ettim.Çok şükürki şimdiki işim iyi....
Çok sevindim işin iyi olmasın özgecim,benim eşim çok söyledi o halle yollarda mahvolursun diye diye adamın dilinde tüy bitti becerebilirim sandım ama çok zorlamaya başladı maalesef
canım teker üstü çok fena ben hiç oturmuyorum öyle olunca ayakta gitsem daha iyi ist . yollar felaket zaten . sizin oralarda nasıl bilemiyorum 1 kere geldim ama :44:
Bursada'da her yer bayır maalesef bir de ters gidince dediğin gibi teker üstü de beter çok fena oldum çok.Alıcam gidicem arabayı ,çantada araba anahtarı neymiş kaza yaparsam telaş edermişim amannn bu şekilde daha zor valla
cnm kpss başvuruları niye erkenmi başladı bernde gircemde

Yok canım başvuru değil dershaneye gidiyorum ben,haftada 2 günden bişicik olmaz dedim ama yanılmışımım sanırım

prensesinuykusu...

cnm eminim sen kullansan otobüsden daha iyi gidersin sen eşini kandırda arabanla git gel inan toplu taşımalar beni deli ediyor....

cnm çok zor 7.aya girdim nefes alamıyorum sana çook kolay gelsin

prensesinuykusu...

cnm eminim sen kullansan otobüsden daha iyi gidersin sen eşini kandırda arabanla git gel inan toplu taşımalar beni deli ediyor....
Vallahi öyle Işıl'cım ya valla işine gelmiyorsa atlaırm taksiye beşevlerden tee heykele artık kaç yazar bilemiyorum,bugün kızdı zaten niye taksiye binmemişmişim zaten bebiş odaklıyız ,ben o paraya bebişe neler neler alırım diyorum
cnm çok zor 7.aya girdim nefes alamıyorum sana çook kolay gelsin

Valla canım haklısın benim de gece uykuları yalan oldu dön sağa olmadı sola,ordan oturma odasını ziyaret sonra tekrar yatak odası ertesi gün zombi gibi oluyorum.Son aylarda napıcaz bakalım
O kadar stres sıkıntı altında bebiş de hiç hareket etmedi zati şimdi başladı pıtır pıtır oynamaya kıyamam ben kuzumaaa

17.30 da detaylı ultrasoon randevum var bebişimin böbreğinin biri diğerinden küçük görünmüştü yine bakılcak. çıkıyorum ben dua edin olur mu arkadaşlar?

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah cnm.benim oğluşumda da o sorun vardı ama artık tamamen kalktı allaha şükür gene de 30.haftada ben de gidicem ayrıntılıya emin olmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…