2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba Mart anneleri :)
Aranıza, yeni evlendiğim zaman yani Nisan 2011 de katılmıştım şimdi ise 7 aydır yeni bir işe başladım
Yeni işim doğum fotoğrafçılığı :)
Üstelik hemde hastane odanızda veya evinizde misafirlerinize ikram edebileceğiniz bebeğiniz için özel tasarlanacak süslü kurabiyelerde hazirliyorum.
Google a Betül Yaşar Arslan yazarsanız bloguma ulaşabilirsiniz :)
Hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar dilerim.
Sevgilerimle...

kızlar kızlar,
2 gün yoktum 50-60 sayfa birikmiş, geçmişi okumaya oturduydum amaaaaa...........
oğlan mideme mideme vuruyor, 'biraz uzan dinlen ben de bi rahat edeyim' demek istedi heralde, dinleyelim paşamızı, zaten daha şimdiden dediklerini yaptırmaya başlıyorlar demi, allah sonumuzu hayır etsin, öpüyorum sizi, devam edicem geçmişi okumaya.

Güzel haberlerle gelirsin inş.canım..

canım güle güle git...
inşallah bçbrek sorunu doğuma kadar kaybolur. bunu bende araştırmıştım bebeğimin böbreğinde az miktarda idrar birikmesi oluşmuştu...
gönlünü ferah tut...

iyi haberlerle gel inşallah cnm

hayırlı haberlerle gel inşallah

hadi hayırlı haberlerle gel inşallah

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah cnm.benim oğluşumda da o sorun vardı ama artık tamamen kalktı allaha şükür gene de 30.haftada ben de gidicem ayrıntılıya emin olmak için

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar ama pek ii haberlerim yok çok canım sıkıldı perinotolog bebeğin suyu ii bu böbreğin ii çalıştığını gösterir ama biri çalışıyor gibi görünüyor diğeri hem belli belirsiz hem de kanlanması çok az dedi. tek böbrekle de gayet ii yaşandığından bahsetti. inş. yanılmıştır dediği gibi değildir. orda başladım ağlamaya hala ara ara ağlıyorum. yarın tam 28. haftamız dolcak acaba yanılmış olabilir mi? öyle olmasını ümit ediyorum dua edin ne olur...

STREETPİT canım senn nasıl vardı ve ortadan kalktı sana ne dediler?

Canım bir doktora bağlı kalma yine de sen,bir başkasına daha göster bebişini aklında soru işareti kalmasın

Kolaylar gelsinnnnn

Yarım dünya değil tam dünya olucaz biz bu gidişlee
bence de kesinn

cnm bak şimdi üzüldüm ya benim ki daha farklıydı böbreklerinde büyüme vardı doktor takip edicez dedi bu ay baktığında büyüme durmuştu artık normal ama gene de takipte tutalım dedi..seninki farklı bişey anladığım kadarıyla ama bence şimdiden bu kadar ağlamanı gerektirecek bir durum değil be tatlım üstelik 100de100 öyle olacak diye bişey de yok benim doktorum hep der biz şimdi bebek iyi çok sağlıklı deriz ama sonuçta hepsi tahmin orası kapalı bir kutu ve aslında herşey bebek doğduktan sonra anlaşılıyor diye..hatta haberlerde çıkmıştı kadının biri tüp bebek yaptırmış sırf çocuğu en sağlıklı en akıllısı olsun diye en iyi sperm ve yumurtadann yapmışlar ve dokuz ay boyunca herşey çok normal ve güzel gitmiş fakat doğumdan sonra bi bakmışlar bebek kör eli ayağı sakat organları bozuk daha bir sürü...o yüzdden fazla zorlamamak ve her zaman sadece iyide değil kötü bişeyde de allah a sadece ona sığınmak yeter diye düşünüyorum biraz cemalnur sargut gibi konuştum ama öyle napimm:26:benim oğlumda sorun çıktığında ben sadece ne derece tehlikeli diye sordum ölüm riski fln yok deyince doktor o kadar takmadım ne yalan söyleyeyim sadece beslenmeme daha bir dikkat ettim sonuçta böbrek dediğin şey kanı süzen bişey ve onun süzerken zorlanmayacağı besinler almaya dikkat ettim belki oğlumda da işe yarar iyileşir diye nitekim öyle oldu bence sen de rahat ol ve sağlığına daha bir dikkat et emin ol bebişine de yansır

Son düzenleme:

Bence de başka bir doktora daha görün Prof.Dr. Recep Has bu konuda çok iyi benim bebeğimde de böbrek genişlemesi görüldü iki kez detaylı ultrasona girdim. Konunun uzmanı olması çok önemli canım.

iclal 18 bebeğine acil şifalar diliyorum.bencede başka bir doktora görün derim ben teyit ettirmekte yarar var bu gibi şeyleri.

Arkadaşlar geçen 2 gün önce tansiyonum 14 e fırlamıştı bu gün ölçtürdüm 12 ye inmiş hepinize tavsiyeleriniz için teşekür ederim.hugocuk ve lacheis arkadaşlarım özellikle sizlerin dediğini yaptım çok şükür düzelmiş yapmaya da devam edeceğim Allah razı olsun sizlerden bundan sonra hiç bir gebe arkadaşımızın yükselmesin inşallah tansiyonu.yaptıklarıma gelince ekmeği sadece sabahları yedim akşam ve öğleleri yemedim bide akşam yediğim yemeklerin üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm .tuzu azalttım az az sık sık yemeye başladım.bu sayede düzeldi.umarım bundan sonra çıkmaz inşallah bi daha

cnm geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versin inş.bak dr da söylemiş bir sorun olmaz diye başka bir dr daha görün mutlaka dualarımız seninle ve bebeğinle....

cnm sıkma kendini üzülüpte daha kötü yapma herşeyi vardır bundada bir hayır rabbim şifa versin bitanecik yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…