- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #23.201
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar ama pek ii haberlerim yok çok canım sıkıldı perinotolog bebeğin suyu ii bu böbreğin ii çalıştığını gösterir ama biri çalışıyor gibi görünüyor diğeri hem belli belirsiz hem de kanlanması çok az dedi. tek böbrekle de gayet ii yaşandığından bahsetti. inş. yanılmıştır dediği gibi değildir. orda başladım ağlamaya hala ara ara ağlıyorum. yarın tam 28. haftamız dolcak acaba yanılmış olabilir mi? öyle olmasını ümit ediyorum dua edin ne olur...
STREETPİT canım senn nasıl vardı ve ortadan kalktı sana ne dediler?
kızlar benim sorum olacak. oglenleri yemeğe yürüyerek gidiyorum daha önce de konuşmuştuk ilk 5-10 dk geçince kasigima ağrı giriyor gaz sancısı gibi yürüyorum ama yavaş yavaş. bir de dün gece karnimin üst tarafında inanılmaz bir acı . uyuyanadim . midem değil eminim bağırsak da değil göbek deligimn sağ üst tarafindaydi . yan dönerken bile acayip aciyordu. çok korktum kızlar . bir de nette okudum kasilmalar fln diye . rahim sertleşmesi. benin bazen karnım semsert oluyor nefes zor alıyorum . bunlar normal mi benim kuruntularim mi ? sizde durumlar nasıl ? gece eşim dr a goturcekti istemedim kontrolum haftaya . sizce erken gideyim ni ?
ayneennnn kalça kemiğim ağrıo benimde 1 haftada değişirmi insan yaa ağırlaştım resmenngünaydın bu aradaaa herkesee
doktor vermişti 4. ayda gaviscon diye bi şurup. ama kullanmak istemiyorumki sürekli zararlı diye. zaten içsem de bir de iki saat götürüyor beni. yine başlıyor:) bizim ufaklık rahat durmuyor sanırım içerdeayvayı deneyeceğim cnm. sağolasın
kızlar ben mutlaka alıcam dönen yatak üzerindeki oyuncaklar bebeğin zekasını geliştiriyormuş
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar ama pek ii haberlerim yok çok canım sıkıldı perinotolog bebeğin suyu ii bu böbreğin ii çalıştığını gösterir ama biri çalışıyor gibi görünüyor diğeri hem belli belirsiz hem de kanlanması çok az dedi. tek böbrekle de gayet ii yaşandığından bahsetti. inş. yanılmıştır dediği gibi değildir. orda başladım ağlamaya hala ara ara ağlıyorum. yarın tam 28. haftamız dolcak acaba yanılmış olabilir mi? öyle olmasını ümit ediyorum dua edin ne olur...
kızlar herkese günaydın . nasılsınız ?
iclal canim umarim bebeğinin bobregindeki durum geçicidir düzelir canını sıkma desek de bos biliyorum ama dr lar hepimizde birşeylerfen şüphelendi umarim seninki de geçici bir durumdur.
kızlar benim sorum olacak. oglenleri yemeğe yürüyerek gidiyorum daha önce de konuşmuştuk ilk 5-10 dk geçince kasigima ağrı giriyor gaz sancısı gibi yürüyorum ama yavaş yavaş. bir de dün gece karnimin üst tarafında inanılmaz bir acı . uyuyanadim . midem değil eminim bağırsak da değil göbek deligimn sağ üst tarafindaydi . yan dönerken bile acayip aciyordu. çok korktum kızlar . bir de nette okudum kasilmalar fln diye . rahim sertleşmesi. benin bazen karnım semsert oluyor nefes zor alıyorum . bunlar normal mi benim kuruntularim mi ? sizde durumlar nasıl ? gece eşim dr a goturcekti istemedim kontrolum haftaya . sizce erken gideyim ni ?
Günaydın kızlarrrr
Akşamdan beri ayaklarımın altı yanıyo sinir oldum taşlara basa basa bi hal oldum((((
Canım öyle çok ağrın oluyosa drna bi danış istersen.O sertlik bende de oluyo ama canım yanmıyo dün dra sordum bebek büyüdüğü için öyle sert oluyomuş.
Günaydın kızlar.. Herkese hayırlı cumalar..
Canım bence en iyisi doktora görünmen. erken diye düşünme içinde şüphe olması da stres yapıyo en azından bundan kurtulmuş olursun. Bazen benimde dediğin bölgede sertleşme oluyo ama belli ki bebek oraya dayanıyo yani ağrı acı hissetmiyorum ama sertleşiyo karnımın bi tarafı.. dünden beri göbeğim yamuk hatta sağ tarafa yatmış durumda ama ağrı yapmıyo.. bence en iyisi doktoruna gitmen.. geçmiş olsun hayırlı haberlerle gel inşallah..
günaydınn
sakın basma taşlara çok kötü soğuk algınlığı yaşarsınn ateş basması filan oluyoo gebelikte
eskiler diyoki ateş basıyo diye açık giyinmeyin bebekte kolik olur diyorlarr
günaydın arkadaşlar bugün erkenciyiz bebeğin odasına kornij takılıcak tülü takılıcak banyomuzu yaptık yasinimizi okuduk bütün anne adaylarına duamızı ettik bugün eltim davet etti hayret....10 aydır ilk defa
canim bendeki de sertleşme turu oluyordu . dün gece ağrılı oldu . bir de yürüyüş yaparken gaz ağrısı gibi oluyor . hani çok kosarsin dalagin siser ama devam edebilirsin ya oyle bi his oluyor devam ediyorum ama dalak şişmesi gibi devam ediyo o his. sen yürüyüş yaparken oluyor mu ? hızlı mi yuruyorsun yavaş mi ?
Canım Allah kabul etsin...
amin cnm sen turunculu halı istiyodun dimi yoksa başka bir arkadaşmıydı limangoda cok güzel desenler varda haber veriyim dedim
bune canım bira göbeğimi.... dur ben sana şimdi göbek koycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?