2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım sıkma canını inş. bi sorun yoktur benim kaynımın da bir böbreği doğuştan gelişmemiş ve bunu askerde farketmişler şimdilik bi sorunu yok sadece çok üşüyen bi insan böbrekle alakalıymış öyle diyor . Hakkınızda hayırlısı olsun

kızlar herkese günaydın . nasılsınız ?
iclal canim umarim bebeğinin bobregindeki durum geçicidir düzelir canını sıkma desek de bos biliyorum ama dr lar hepimizde birşeylerfen şüphelendi umarim seninki de geçici bir durumdur.

kızlar benim sorum olacak. oglenleri yemeğe yürüyerek gidiyorum daha önce de konuşmuştuk ilk 5-10 dk geçince kasigima ağrı giriyor gaz sancısı gibi yürüyorum ama yavaş yavaş. bir de dün gece karnimin üst tarafında inanılmaz bir acı . uyuyanadim . midem değil eminim bağırsak da değil göbek deligimn sağ üst tarafindaydi . yan dönerken bile acayip aciyordu. çok korktum kızlar . bir de nette okudum kasilmalar fln diye . rahim sertleşmesi. benin bazen karnım semsert oluyor nefes zor alıyorum . bunlar normal mi benim kuruntularim mi ? sizde durumlar nasıl ? gece eşim dr a goturcekti istemedim kontrolum haftaya . sizce erken gideyim ni ?

Günaydın kızlar.. Herkese hayırlı cumalar..

Canım bence en iyisi doktora görünmen. erken diye düşünme içinde şüphe olması da stres yapıyo en azından bundan kurtulmuş olursun. Bazen benimde dediğin bölgede sertleşme oluyo ama belli ki bebek oraya dayanıyo yani ağrı acı hissetmiyorum ama sertleşiyo karnımın bi tarafı.. dünden beri göbeğim yamuk hatta sağ tarafa yatmış durumda ama ağrı yapmıyo.. bence en iyisi doktoruna gitmen.. geçmiş olsun hayırlı haberlerle gel inşallah..

ayneennnn kalça kemiğim ağrıo benimde 1 haftada değişirmi insan yaa ağırlaştım resmenn günaydın bu aradaaa herkesee

herkese günaydın bende aynıyım yerimden kalkamaz oldum artık dün salak bi satıcıya rastladım merdivenleri yavaş iniyorum kız son aylar mı dedi yok dedim 3 ay var ağır geçiyo galiba demezmi gelse sen taşı bakalım nasıl oluyo

herkese günaydınn...

canım gaviscon kana karışmıyo, hamilelikteki en güvenli ilaçlardan biri... ama yine de sen bilirsin... benim bulantılarım da çok uzun sürmüştü, ayva bana da ii geliyodu, inş, seninkilerde kısa zamanda biter :)

kızlar ben mutlaka alıcam dönen yatak üzerindeki oyuncaklar bebeğin zekasını geliştiriyormuş

ewt dönenceyi mutlaka alın diyolar, 1 yaş sonrası için basit kalabilir ama yenidoğanlar için öneriyolar...

geçmiş olsun, ama doğana kadar çocuğun gelişimi devam ediyor sonuçta, bi çok sorun kendiliğinden düzelmiş oluyo, bu şekilde bi sürü hikaye biliyorum ben... o nedenle içini ferah tut ve bol bol dua et, hatta biz de edelim :) ben de başka bi doktora daha görünmeni tavsiye ederim...

Canım öyle çok ağrın oluyosa drna bi danış istersen.O sertlik bende de oluyo ama canım yanmıyo dün dra sordum bebek büyüdüğü için öyle sert oluyomuş.

Canım moralini bozama,sen bir dra daha görün bence.İnş.bebeğin böbreğindeki sorun düzelir.

Günaydın kızlarrrr
Akşamdan beri ayaklarımın altı yanıyo sinir oldum taşlara basa basa bi hal oldum((((

günaydınn
sakın basma taşlara çok kötü soğuk algınlığı yaşarsınn ateş basması filan oluyoo gebelikte
eskiler diyoki ateş basıyo diye açık giyinmeyin bebekte kolik olur diyorlarr

günaydın arkadaşlar bugün erkenciyiz bebeğin odasına kornij takılıcak tülü takılıcak banyomuzu yaptık yasinimizi okuduk bütün anne adaylarına duamızı ettik bugün eltim davet etti hayret.... 10 aydır ilk defa

Canım öyle çok ağrın oluyosa drna bi danış istersen.O sertlik bende de oluyo ama canım yanmıyo dün dra sordum bebek büyüdüğü için öyle sert oluyomuş.

canim bendeki de sertleşme turu oluyordu . dün gece ağrılı oldu . bir de yürüyüş yaparken gaz ağrısı gibi oluyor . hani çok kosarsin dalagin siser ama devam edebilirsin ya oyle bi his oluyor devam ediyorum ama dalak şişmesi gibi devam ediyo o his. sen yürüyüş yaparken oluyor mu ? hızlı mi yuruyorsun yavaş mi ?

sağol melikecim . benim bebeğim solda sola yatinca rahatsizlandim dün bende. ama sağ tarafımda ağrı oldu enteresandi. şimdi geçti şükür ama neydi diye korktum. bi de yürürken biraz oluyor.o kasiklarimda oluyor usutme ağrısı mi diyorum guzel de giyiniyorum . ama haklısın bugun iş yerinde tek olcam izin alamam yarın dr.uma danisayim .

günaydınn
sakın basma taşlara çok kötü soğuk algınlığı yaşarsınn ateş basması filan oluyoo gebelikte
eskiler diyoki ateş basıyo diye açık giyinmeyin bebekte kolik olur diyorlarr

Doğrudur ama öyle çok yanıyoki çorap falan çıkardım zaten,ama korkmadım değil üşütürüm diye.Çok sinir bozucu oluyo.Neyse artık basmam o zaman sağol canım...

Canım ben yavaşlamayı beceremedim daha hala hızlı yürüyorum ama eşimle yürüyüş yaparken biraz daha yavaş yürüyorum.Zaten çok hızlı yürüyünce bende de ağrı oluyo sonra yavaşlıyorum.Aslında yavaş yürümek lazım.Benim arkamdan kovalıyan varmış gibiyim hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…