2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba herkese...
nasılsınız? ben dün akşam çok kötüydüm tansiyonum düştü... ve baş ağrısı oldu...
tuzlu ayranda yapamadım balık yediğim için... minoset içip uyudum...
sabaha kadar kendime ancak gelebildim... off hamilelik noyunca yaşadığım en şiddetli baş ağrılarındandı. eşim sağolsun 1 saat durmadan masaj yaptı. öylece uyumuşum...
biraz geçmişe bakayım ben...

Kimse anlamıyoki zatenBen de biraz daha büyür diye bekliyorum 9.ayda çıkar belki

Canım çok geçmiş olsun,baş ağrısı felaket oluyo,neyse şimdi iyi olmana sevindim...

Dinlenin bakalım oğluşunla,senin oğlan kıskancak galiba paylaşamıycak seniYarın da oğluşunu gör bakalım ne kadar büyümüşEn iyisi canım al raporunu sen...

du ben bu sabah sgk ya gittim..bana dediklerini söyliimm belki işinize yarar...32.hafta dolduğunda izne çıkabiliyosunuz..izne çıktığınızda işveren sizi işten çıkaramıyo ve sgk ödemeye devam ediyo..maaşınızı izin sonunda toplu olarak alıyosunuz..eğer işveren derseki ben sana maaş vermeye devam edicem ozaman izin sonrası aldığınız parayı işvereninize iade ediyosunuz..izin bittikten sonra eğer işten çıkarılırsanız işsizlik maaşı almaya devam edebiliyosunuz..

kızlar gülben ergeni seyrediyorum..gögüs ucu çatlaklarına 2 ayvanın çekirdeğinin olduğu göbek kısmı var ya onu çıkarıp kaynatıyomuşuz..ve onu sürüyomuşuz..böyle jöle gibi bi kıvama geliyo..emzirmeden öncede siliyomuşuz

bana otobüse, minübüse bindiğim an hemen yer veriliyor... özellikle genç bayanlar... eşim diyorki ne fenasın hemen oturuyon hamileliğe kadar bu ama diyor. diyorumki sonrada çocuğu bahane ederim merak etme...

gözün aydın canım eşin gelmiş...

Eki Görüntüle 308144
Bu da bugünkü göbüşüm biraz büyümüş dimi

özge sana hayranım. rekorlar kitabına gireceksin başvursakmı senin için...
evet biraz büyümüş geldi banada... en azından göğüslerine yetişmiş seviyesi...

iclalcim geçmiş olsun... kontrollerini ihmal etme. eğer böyle birşey varsa doğuma kadar bebekteki bu böbrek sorunu geçebiliyormuş. istersen başka doktorlarada danış sana bunu anlatsınlar...

benim oğlumada kalbi delik olabilir demişlerdi.doğunca ilk işimiz doktora gitmek oldu.çok şükür hiçbir sorun çıkmadı.içini ferah tut.

nerde bazen insaflı insanlar yer veriyo ama bazıları da yer vermemek için camdan dışarı bakıyolar bana hiç bakmıyolar bile geçen gün kızın bir baktı baktı sonra nasıl olduysa yer verdi . minibüsün arka koltuğuna oturmuyorum yer verseler bile

:26:
Hemen yapabilios mu benim göğüslerde çatlak başladı sanırım kırmızı çizgiler oldu 1-2 tane.. :26:

Çok sağol canım teşekkür ederim.Evet göğüslerimle aynı oldu en azından

gözün aydın cnm allah kısa ayrılıklar versin hep oğlan seni paylaşmıcak baba ile belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…