- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #23.241
pırt yapamamışsın birikmiş gibi duruyo:)))))))) daha da çok büyümez zaten..ben şimdiden topalak durumdayım..gene kilo aldım gibi geliyo..yarın anlicas bakalım..
şanslı mısın şanssız mısın bilemedim dediğin gibi insan azıcık hamiş hamiş göbekle dolaşmak istiyo avm lerde hiç sıra beklemeden yandan geçiveriyorum çok güzel oluyo minibüslerde yer veren yok gerçi ama neyse :)
Merhaba herkese...
nasılsınız? ben dün akşam çok kötüydüm tansiyonum düştü... ve baş ağrısı oldu...
tuzlu ayranda yapamadım balık yediğim için... minoset içip uyudum...
sabaha kadar kendime ancak gelebildim... off hamilelik noyunca yaşadığım en şiddetli baş ağrılarındandı. eşim sağolsun 1 saat durmadan masaj yaptı. öylece uyumuşum...
biraz geçmişe bakayım ben...
Dinlenin bakalım oğluşunla,senin oğlan kıskancak galiba paylaşamıycak seniYarın da oğluşunu gör bakalım ne kadar büyümüş En iyisi canım al raporunu sen...
Yaaa herkes büyür diyo sen de tersini dedin şimdi içimde kaldı hamile kıyafeti giycektim bennnn
güzelim büyüse büyüse ne kadar büyicek..öyle hamile gibi diilde tombul gibi olursun anca:)
Top yutmuş gibi falan olurum ben ancaBilgi için de sağol canım...
Tabiiiii oğlum var içerde tekmeler atıyoHala inanmıyolar banada zaten Senin göbüş ne güzeldir şimdi
şanslı mısın şanssız mısın bilemedim dediğin gibi insan azıcık hamiş hamiş göbekle dolaşmak istiyo avm lerde hiç sıra beklemeden yandan geçiveriyorum çok güzel oluyo minibüslerde yer veren yok gerçi ama neyse :)
naber kızlarr...bugün evdeyiz oğlumlaa..yarın da doktora gitcesss..oğluşumu göriimm ve rapor alıcam kısmetse..akşam babamızda geldii..oohh guduş guduş uyuduk oğlumlaa..ama çok ilginç ben bekledim oğlan uyuyodu hiç sesi çıkmıyodu babası geldi başladı vurmaya..zor sakinleşti sonra:))
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar ama pek ii haberlerim yok çok canım sıkıldı perinotolog bebeğin suyu ii bu böbreğin ii çalıştığını gösterir ama biri çalışıyor gibi görünüyor diğeri hem belli belirsiz hem de kanlanması çok az dedi. tek böbrekle de gayet ii yaşandığından bahsetti. inş. yanılmıştır dediği gibi değildir. orda başladım ağlamaya hala ara ara ağlıyorum. yarın tam 28. haftamız dolcak acaba yanılmış olabilir mi? öyle olmasını ümit ediyorum dua edin ne olur...
STREETPİT canım senn nasıl vardı ve ortadan kalktı sana ne dediler?
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar ama pek ii haberlerim yok çok canım sıkıldı perinotolog bebeğin suyu ii bu böbreğin ii çalıştığını gösterir ama biri çalışıyor gibi görünüyor diğeri hem belli belirsiz hem de kanlanması çok az dedi. tek böbrekle de gayet ii yaşandığından bahsetti. inş. yanılmıştır dediği gibi değildir. orda başladım ağlamaya hala ara ara ağlıyorum. yarın tam 28. haftamız dolcak acaba yanılmış olabilir mi? öyle olmasını ümit ediyorum dua edin ne olur...
STREETPİT canım senn nasıl vardı ve ortadan kalktı sana ne dediler?
bana otobüse, minübüse bindiğim an hemen yer veriliyor... özellikle genç bayanlar... eşim diyorki ne fenasın hemen oturuyon hamileliğe kadar bu ama diyor. diyorumki sonrada çocuğu bahane ederim merak etme...
:26:kızlar gülben ergeni seyrediyorum..gögüs ucu çatlaklarına 2 ayvanın çekirdeğinin olduğu göbek kısmı var ya onu çıkarıp kaynatıyomuşuz..ve onu sürüyomuşuz..böyle jöle gibi bi kıvama geliyo..emzirmeden öncede siliyomuşuz
valla yolda beni görenler ayy canımmmm diyolar:))))) göbüşüme bakıyolar:) maaşallah diyen teyzelerde oluyo:))
bana otobüse, minübüse bindiğim an hemen yer veriliyor... özellikle genç bayanlar... eşim diyorki ne fenasın hemen oturuyon hamileliğe kadar bu ama diyor. diyorumki sonrada çocuğu bahane ederim merak etme...
gözün aydın canım eşin gelmiş...
özge sana hayranım.rekorlar kitabına gireceksin başvursakmı senin için...
evet biraz büyümüş geldi banada... en azından göğüslerine yetişmiş seviyesi...
iclalcim geçmiş olsun... kontrollerini ihmal etme. eğer böyle birşey varsa doğuma kadar bebekteki bu böbrek sorunu geçebiliyormuş. istersen başka doktorlarada danış sana bunu anlatsınlar...
naber kızlarr...bugün evdeyiz oğlumlaa..yarın da doktora gitcesss..oğluşumu göriimm ve rapor alıcam kısmetse..akşam babamızda geldii..oohh guduş guduş uyuduk oğlumlaa..ama çok ilginç ben bekledim oğlan uyuyodu hiç sesi çıkmıyodu babası geldi başladı vurmaya..zor sakinleşti sonra:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?