- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #23.281
Allah bır avazda kurtarsın arkadasını:))) Valla zaman gectıkce bende dogumu dusunmeye basladım helekı onume dusen koca gobegm artık hamıle oldugum kavramını ıyıce yerlestırmeye yetiyo bellegıme:)) O yuzden artk dogmu dusunr oldm acaba yapabılckmıyım dıye kıvırmaya basladım korkularım tırmanmaya basladı annem ve kocam sen yaparsın dıyolar yıgıtlıgee çamr surdutmıcm dıe caktrmıorum ama alttn alttn soru ısaretlrı dusunduruo benı:)))
Allahım sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin inş. bende hep korkmuşumdur zamansız yakalanmaktan bebişlerin aceleci davranıp erkenden gelmek istemelerinden falan inş. zamanında doğumlarımız gerçekleşirr....slm kızlar...hamile olan bi arkadaşım vardı denizlide oturuyo demin aradım naptı diye 24 ünde doğum bekleniyodu.annesi çıktı suyu gelmiş dün gece gelmişler hastaneye yatırmışlar bekliyolarmış..epidural normal olcakmış büyük ihtimal bi aksilik çıkmazsa..öyle duygulandımki bizimde o günlerimiz gelcek inşallah..heyecan bastı beee..
Allah bır avazda kurtarsın arkadasını:))) Valla zaman gectıkce bende dogumu dusunmeye basladım helekı onume dusen koca gobegm artık hamıle oldugum kavramını ıyıce yerlestırmeye yetiyo bellegıme:)) O yuzden artk dogmu dusunr oldm acaba yapabılckmıyım dıye kıvırmaya basladım korkularım tırmanmaya basladı annem ve kocam sen yaparsın dıyolar yıgıtlıgee çamr surdutmıcm dıe caktrmıorum ama alttn alttn soru ısaretlrı dusunduruo benı:)))
bende aynı bazen bi vuruyo aklıma bütün gün düşünüyorum..sonra aman ogün gelsin Allah büyük diyorum bi şekilde çıkcak bu çocuklar..hele ben bütün karizmam sıfırlandı bugüne kadar hiçbişeden korkmaz deli cesareti olan ben.. korkuyorum yapamıcam galiba diyip duruyorum nerde senin o cesaretin diyolar..valla terketti şimdilik beni diyorum ama bakalım hakkımızda hayırlısı...
Dr normal diyo canım:)Şimdiye kadar 2 kilo aldım:)İnş.öyle olur canım sağol
Evttt bıde oyle heybetlı bı goruntum varkı etrafa karsı hep o yuzden alta basamıorum:))) Gercı gonlmden norml dogm ıstıorum cok ıstıorum o anı yasamak ıstıorum e tabıkı basıma ne gelecgını bılmedıgm ıcın korkuorum dogal olarak:)) Ama ımknlr musaıtse ben bu ısı yapıcm ALLAH ın ıznıyle dıorum vee sıramı beklıorum ALLAH kolaylıgını verecktr dıye dusunuorum oglm hıc benı uzmıck hemencık cıkıvereck dıyorum mutlanıorummmm umutlanıorum:))))
Bak beni yağlı güreşe çıkar gibi yağlandırıp ortada bırakmabenim gööslerde çatlak başladı onu geçircek bişi lazım bana ( çatlamayı engelleyici çok da çatladıktan sora düzeltici var mı acebaaa :26:
Allahım sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin inş. bende hep korkmuşumdur zamansız yakalanmaktan bebişlerin aceleci davranıp erkenden gelmek istemelerinden falan inş. zamanında doğumlarımız gerçekleşirr....
kızlarrr bende korkuyorum inanınki birde bende iki tane nasıl başedecegim nasıl üstesinden gelecegim hiç bilmiyorum ama eşime falanda çaktırmıyorum güya çok güçlüyüm yaaa alakası yokk içim içimi yiyor vallaaa du bakalım inş. hepimiz üstesinden gelecegiz kızlar başka yolu varmı kiiii
evet o anı bende yaşamak istiyorum aslında ama ne olacağını bilememek korkutuyo insanı..ya panikten korkudan ıkınamazsam falan filan bir sürü şey..inşallah Allahım ya sancı ilk doğumda biraz uzun saatler çekiliyo ona tamamda bi ıkınmada çıksalar bare:)))
İyi fikir:))))Doğum yapınca bu çocuk nerden çıktı derler artık
Bak beni yağlı güreşe çıkar gibi yağlandırıp ortada bırakmabenim gööslerde çatlak başladı onu geçircek bişi lazım bana ( çatlamayı engelleyici çok da çatladıktan sora düzeltici var mı acebaaa :26:
slm kızlar...hamile olan bi arkadaşım vardı denizlide oturuyo demin aradım naptı diye 24 ünde doğum bekleniyodu.annesi çıktı suyu gelmiş dün gece gelmişler hastaneye yatırmışlar bekliyolarmış..epidural normal olcakmış büyük ihtimal bi aksilik çıkmazsa..öyle duygulandımki bizimde o günlerimiz gelcek inşallah..heyecan bastı beee..
Yok yavrucum ben adamı hıc ortada bırkmam:)) Oyle dedı kadın vallaa ama dıger yagı hatırlayamadm sımdı heh hatırladım kakao badem kantrn yagı bıde omega3 kapsul yaglr durabılr ıcıne 1 2 damla lımnda sıkabılrmısız yanı gunlk yapmk gerekmıo olusn catlaklra hcbısey kar etmıo guzelm bende kılo vermkten catlaklr mevct cok takılmıorum ama olmasa en ıyısı tabıkı:))) evt bu dedgım formulu dur kocma dıımde getrsn bana bunlrı bende yapım karsımı:)) Bunu heryerıne surebılrsn gogslerıne sımdıden sur canım o ayva cekırdgı emzırırken olusn catlklr ıcın onu annemde demstı bana.
cnm ben zeytinyağı badem yağı kullanıyorum henüz çatlağım yok bakalım eskiden olan çatlaklarla idare ediyorumm
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar ama pek ii haberlerim yok çok canım sıkıldı perinotolog bebeğin suyu ii bu böbreğin ii çalıştığını gösterir ama biri çalışıyor gibi görünüyor diğeri hem belli belirsiz hem de kanlanması çok az dedi. tek böbrekle de gayet ii yaşandığından bahsetti. inş. yanılmıştır dediği gibi değildir. orda başladım ağlamaya hala ara ara ağlıyorum. yarın tam 28. haftamız dolcak acaba yanılmış olabilir mi? öyle olmasını ümit ediyorum dua edin ne olur...
cnm rıza madazlı var prof bu tarz şeyylerde uzman sen yinede başka dr görün üzülme kendine dikkat et
STREETPİT canım senn nasıl vardı ve ortadan kalktı sana ne dediler?
günaydınnnnnnn.......
ahhh şu bacak bel ve sırt ağrıları(((((
Allahım sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin inş. bende hep korkmuşumdur zamansız yakalanmaktan bebişlerin aceleci davranıp erkenden gelmek istemelerinden falan inş. zamanında doğumlarımız gerçekleşirr....
kızlarrr bende korkuyorum inanınki birde bende iki tane nasıl başedecegim nasıl üstesinden gelecegim hiç bilmiyorum ama eşime falanda çaktırmıyorum güya çok güçlüyüm yaaa alakası yokk içim içimi yiyor vallaaa du bakalım inş. hepimiz üstesinden gelecegiz kızlar başka yolu varmı kiiii
Ben göbeğimde olcak die beklerken göösümde oldu yahu göbekte bişi yok göösler 85ten 90a çıktı çok büyümedi nası çatladı annamadım.. ilk görünce çok üzüldüm tabii ama eşim göğsünü benden başka kim görcek diyince biraz rahatladımyawruma her yerim fedaa :))
evet o anı bende yaşamak istiyorum aslında ama ne olacağını bilememek korkutuyo insanı..ya panikten korkudan ıkınamazsam falan filan bir sürü şey..inşallah Allahım ya sancı ilk doğumda biraz uzun saatler çekiliyo ona tamamda bi ıkınmada çıksalar bare:)))
inş. canım aynen bende korkuyorum erkenden olcak die..düşünmemek lazım diyip diyip sonunda ereken olursa Allah korusun..
senin bide 2 tane tabi..Allah bi kolaylık vercek inşallah..ozamanlar bi gelsin bakalım..
kızlar ablam doğumdayken artık bebek gelmeyince doktora sezeryanla alın demiş doktorda senin diğerlerinden neyin eksik yaparsın diye cesaretlendirmiş ve normal doğurdu bizde inş. normal doğurabiliriz .
ama erkenden hastaneye gidip saatlerde beklemek çok fena sinir bozucu annem ablamda kaç kere gitmiş gelmiş hastaneye baya beklemiş bende bütün gün iş yapmış çamaşır yıkamış tabi elinde 4. kata su çıkarmış falan sancıları hep evde çekmiş nasıl olsa geri gönderirler diye hastaneye bi gitmişler yarım saat bile sürmemiş doğumum inş. bizede böyle kolay doğumlar nasip olur
kızlar ablam doğumdayken artık bebek gelmeyince doktora sezeryanla alın demiş doktorda senin diğerlerinden neyin eksik yaparsın diye cesaretlendirmiş ve normal doğurdu bizde inş. normal doğurabiliriz .
ama erkenden hastaneye gidip saatlerde beklemek çok fena sinir bozucu annem ablamda kaç kere gitmiş gelmiş hastaneye baya beklemiş bende bütün gün iş yapmış çamaşır yıkamış tabi elinde 4. kata su çıkarmış falan sancıları hep evde çekmiş nasıl olsa geri gönderirler diye hastaneye bi gitmişler yarım saat bile sürmemiş doğumum inş. bizede böyle kolay doğumlar nasip olur
bencede allahtan en büyük şahidin eşin var gerçekten üzmek istemem ama görsem 6 ayı bitirmiş bi hamile deseler dalga geçiyorsunuz derim yaniii
bende tırsıyorum normalden bide dr bebiş iri dedi iice gözüm korktu hayırlısı yakında belli olur ne olcaamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?