2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Al benden de o kadar.. kendimi şartlandırdım normal yapacam diye ama oğlum sağlam tekmeler attıkça tırsıyorum aklıma doğum gerçeği geliyo:18: hem herşeyden çok istiyorum o günü yaşamayı hem her ayrıntısından çok korkuyorum.. ve diyorum ki inşallah o gün gelince ben sezeryan olcammm diye bağırmam hastane koridorlarında :))

Allahım sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin inş. bende hep korkmuşumdur zamansız yakalanmaktan bebişlerin aceleci davranıp erkenden gelmek istemelerinden falan inş. zamanında doğumlarımız gerçekleşirr....

kızlarrr bende korkuyorum inanınki birde bende iki tane nasıl başedecegim nasıl üstesinden gelecegim hiç bilmiyorum ama eşime falanda çaktırmıyorum güya çok güçlüyüm yaaa alakası yokk içim içimi yiyor vallaaa du bakalım inş. hepimiz üstesinden gelecegiz kızlar başka yolu varmı kiiii

Dr normal diyo canım:)Şimdiye kadar 2 kilo aldım:)İnş.öyle olur canım sağol

evet o anı bende yaşamak istiyorum aslında ama ne olacağını bilememek korkutuyo insanı..ya panikten korkudan ıkınamazsam falan filan bir sürü şey..inşallah Allahım ya sancı ilk doğumda biraz uzun saatler çekiliyo ona tamamda bi ıkınmada çıksalar bare:)))

Yok yavrucum ben adamı hıc ortada bırkmam:)) Oyle dedı kadın vallaa ama dıger yagı hatırlayamadm sımdı heh hatırladım kakao badem kantrn yagı bıde omega3 kapsul yaglr durabılr ıcıne 1 2 damla lımnda sıkabılrmısız yanı gunlk yapmk gerekmıo olusn catlaklra hcbısey kar etmıo guzelm bende kılo vermkten catlaklr mevct cok takılmıorum ama olmasa en ıyısı tabıkı:))) evt bu dedgım formulu dur kocma dıımde getrsn bana bunlrı bende yapım karsımı:)) Bunu heryerıne surebılrsn gogslerıne sımdıden sur canım o ayva cekırdgı emzırırken olusn catlklr ıcın onu annemde demstı bana.

ALLAH sana kolaylık versın canım benım senın ısın 2 kere:)))

Valla ben ne pısırıklar gordumm kan aldırırken bayılanlar gordun katıyen norml dogm yapamaz dedgm ınsanlr catır catır dogurup cıktılr:)) O yuzden kendımden cok umutluyum cok acı cekmemek ıcın epıdrl ıstıorum lakın oda bıraz dogumu uzatıomuss ama napımm agrıya dayanabılrsem yaptrmayabılrm ona ozaman karar verıcem belkıde bosuna konusuorumdr daha dogm seklı ıcın cok erken lakın ALLAH gonlumu bılıo hakkımzda hayırlısı neyse o olur ınsallah:))

cnm ben zeytinyağı badem yağı kullanıyorum henüz çatlağım yok bakalım eskiden olan çatlaklarla idare ediyorumm

hayırlısı olur inş. benimde annemin kuzeninin karısı doğum yapmış suyu gelmiş kanaması olmuş ama açılma yokmuş beklemişler 12 saat falan gelmeyince sezeryanla almışlar bebeği tabi kadının 3. çocuğu

Ben göbeğimde olcak die beklerken göösümde oldu yahu göbekte bişi yok göösler 85ten 90a çıktı çok büyümedi nası çatladı annamadım.. ilk görünce çok üzüldüm tabii ama eşim göğsünü benden başka kim görcek diyince biraz rahatladım yawruma her yerim fedaa :))

cnm ben zeytinyağı badem yağı kullanıyorum henüz çatlağım yok bakalım eskiden olan çatlaklarla idare ediyorumm

Bende bebe yağı kullanıodum başından beri ama göbek çatlıcak die hiç gööslere sürmemiştim iyi oldu bana ( şimdi mikemmel bi göbeem var ama göösler çatlak neyse inşallah bu iki çatlakla bitiririm de daha fazla olmaz..

günaydınnnnnnn.......

ahhh şu bacak bel ve sırt ağrıları (((((

evet ya 28e girdiğim andan beri evrem değiştirdim şiştim ağırlaştım nefes alamıyorum:18::18:

inş. canım aynen bende korkuyorum erkenden olcak die..düşünmemek lazım diyip diyip sonunda ereken olursa Allah korusun..

senin bide 2 tane tabi..Allah bi kolaylık vercek inşallah..ozamanlar bi gelsin bakalım..

:))) Cok dogru dems kocan:)) Benmde gogslerm buyudu lakn aynı beden sutyn gıymekte inatla ısrar edıorum:))) Karnm fln cıktı ama henuz gerılme hıssetmıorum o yuzden norml kremlerle ıdare edıorum ama artık yagları surmelıyım dıye dusunuorum:)) Degıdıgn gıbı feda olsun yavruma zatn oncekı catlaklrımı yutturcm ona buyuynce senı dogurana kdr heryerım catlatı dıye:))))))

kızlar ablam doğumdayken artık bebek gelmeyince doktora sezeryanla alın demiş doktorda senin diğerlerinden neyin eksik yaparsın diye cesaretlendirmiş ve normal doğurdu bizde inş. normal doğurabiliriz .
ama erkenden hastaneye gidip saatlerde beklemek çok fena sinir bozucu annem ablamda kaç kere gitmiş gelmiş hastaneye baya beklemiş bende bütün gün iş yapmış çamaşır yıkamış tabi elinde 4. kata su çıkarmış falan sancıları hep evde çekmiş nasıl olsa geri gönderirler diye hastaneye bi gitmişler yarım saat bile sürmemiş doğumum inş. bizede böyle kolay doğumlar nasip olur

inş. canım aynen bende korkuyorum erkenden olcak die..düşünmemek lazım diyip diyip sonunda ereken olursa Allah korusun..

senin bide 2 tane tabi..Allah bi kolaylık vercek inşallah..ozamanlar bi gelsin bakalım..

Allahım hepimize kolaylık versin canım gerçekten zor işimizzz

Herkesler oyle dıyo sancının en sıklastıgı ana kdr evde vakıt gecırın dıyee ama ılk deneyım okdr bılgısızımkı korkudn hemen hastaneye gıderm hatta orda yatrm gerkırse 1 hafta:))))) baznde ıcıme cocugu yollarda dogurckmısım gıbı bı hıs gelıo:))))) Esımn annesı esımı okdr rahat dogrmuskı cocugumu tuvalete dusurcktım der hep:))) Banada oyle dua edıo sımdı ınsallah sende benım o dogumum gıbı dogm yaparsın dıyo ınsallah hepımz oyle kolay dogm yaparız:)))

inşallah kolay olur doğumlarımız kızlar... ben çok kişiden duydum suyu geldiğinde evdeymiş. hastaneye gittikten sonra suni sancı vs derken saatler sonra bebek dünyaya gelmiş. onun için normal doğumlar beni korkutuyor, o belirsizlik.. bi de annem gelicek ankaradan doğumuma. başka yanımda kalıcak kimse yok zaten. onun için sezeryan olursa günü de belli olur die sezeryan istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…