2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlarrrr internetimizde problem vardı dünden beridir çok şükür düzeltildii ancak girebildimmm...

göbüşlerrr çok güzell çıkmış kızlarrrr .

:26:
Hemen yapabilios mu benim göğüslerde çatlak başladı sanırım kırmızı çizgiler oldu 1-2 tane.. :26:

Sekerım o bahsettıgı emzırırken olusn catlklr norml cılt catlagı degıl yanı onun ıcınde bı formul verdı dur bakım nasıldı hmmmmm kantaron yagı badem yagı bı yag daha vardı o neydı sımdı aklıma gelmıo aycaya sorarız ızlems progrmı demkkı:)) Bıde omega3 yagı yanı kapsuller vrya ılac onlardan 1 tane. Iste bunuda butun her yerımıze surcekmısız oda catlamayı engellıo sende gogsune surebılrsın catlamasınlr dıe bende surmeye baslım artık karnım ıyıce atladı dısarı:)))

slm kızlar...hamile olan bi arkadaşım vardı denizlide oturuyo demin aradım naptı diye 24 ünde doğum bekleniyodu.annesi çıktı suyu gelmiş dün gece gelmişler hastaneye yatırmışlar bekliyolarmış..epidural normal olcakmış büyük ihtimal bi aksilik çıkmazsa..öyle duygulandımki bizimde o günlerimiz gelcek inşallah..heyecan bastı beee..

Allah bır avazda kurtarsın arkadasını:))) Valla zaman gectıkce bende dogumu dusunmeye basladım helekı onume dusen koca gobegm artık hamıle oldugum kavramını ıyıce yerlestırmeye yetiyo bellegıme:)) O yuzden artk dogmu dusunr oldm acaba yapabılckmıyım dıye kıvırmaya basladım korkularım tırmanmaya basladı annem ve kocam sen yaparsın dıyolar yıgıtlıgee çamr surdutmıcm dıe caktrmıorum ama alttn alttn soru ısaretlrı dusunduruo benı:)))

bende aynı bazen bi vuruyo aklıma bütün gün düşünüyorum..sonra aman ogün gelsin Allah büyük diyorum bi şekilde çıkcak bu çocuklar..hele ben bütün karizmam sıfırlandı bugüne kadar hiçbişeden korkmaz deli cesareti olan ben.. korkuyorum yapamıcam galiba diyip duruyorum nerde senin o cesaretin diyolar..valla terketti şimdilik beni diyorum ama bakalım hakkımızda hayırlısı...

Dr normal diyo canım:)Şimdiye kadar 2 kilo aldım:)İnş.öyle olur canım sağol

Evttt bıde oyle heybetlı bı goruntum varkı etrafa karsı hep o yuzden alta basamıorum:))) Gercı gonlmden norml dogm ıstıorum cok ıstıorum o anı yasamak ıstıorum e tabıkı basıma ne gelecgını bılmedıgm ıcın korkuorum dogal olarak:)) Ama ımknlr musaıtse ben bu ısı yapıcm ALLAH ın ıznıyle dıorum vee sıramı beklıorum ALLAH kolaylıgını verecktr dıye dusunuorum oglm hıc benı uzmıck hemencık cıkıvereck dıyorum mutlanıorummmm umutlanıorum:))))

Bak beni yağlı güreşe çıkar gibi yağlandırıp ortada bırakma benim gööslerde çatlak başladı onu geçircek bişi lazım bana ( çatlamayı engelleyici çok da çatladıktan sora düzeltici var mı acebaaa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…