- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #23.261
Bana kimse öyle demiyooooGeçen banka da görmüşler mahalleden eşimin yengesine sizin gelini gördük ama hamile değildi karıştırdık galiba demişler
yaa bi gün hamile yalanın ortaya çıkıcak söylemedi deme kandıramıcan kimseyi :)))) bence ulturason resmi yapıştır karnına en güzeli
:26:
Hemen yapabilios mu benim göğüslerde çatlak başladı sanırım kırmızı çizgiler oldu 1-2 tane.. :26:
maşallahhhh pek güzel olmuşuzzzz
Canım maşallah çok tatlı görünüyoo
Ayyy çok güzel ya maşallahbu arada t-shirt süpermiş bayıldım.Ben de böyle giymek istiyorum (((
Ayyy çok güzel ya maşallahbu arada t-shirt süpermiş bayıldım.Ben de böyle giymek istiyorum (((
t-shirt üzerindeki 1. ay varya yevrum sen hala ölesin ya....
çokkk güzelll göbüşün maşallah canım..yaw benim göbüşün büyümesi durduen son göbüş topiğine koyduğum resim gibi duruyo..
slm kızlar...hamile olan bi arkadaşım vardı denizlide oturuyo demin aradım naptı diye 24 ünde doğum bekleniyodu.annesi çıktı suyu gelmiş dün gece gelmişler hastaneye yatırmışlar bekliyolarmış..epidural normal olcakmış büyük ihtimal bi aksilik çıkmazsa..öyle duygulandımki bizimde o günlerimiz gelcek inşallah..heyecan bastı beee..
Allah bır avazda kurtarsın arkadasını:))) Valla zaman gectıkce bende dogumu dusunmeye basladım helekı onume dusen koca gobegm artık hamıle oldugum kavramını ıyıce yerlestırmeye yetiyo bellegıme:)) O yuzden artk dogmu dusunr oldm acaba yapabılckmıyım dıye kıvırmaya basladım korkularım tırmanmaya basladı annem ve kocam sen yaparsın dıyolar yıgıtlıgee çamr surdutmıcm dıe caktrmıorum ama alttn alttn soru ısaretlrı dusunduruo benı:)))
çok büyümüş canım önünü göremezsin valladoktor ne diyo senin bu göbüş büyümemesine:)) kaç kilo aldın şuana kadar..şanslı hamişlerdensin hem doğumun rahat olur hem kendin maşallah diyeleim nazar değmesin
bende aynı bazen bi vuruyo aklıma bütün gün düşünüyorum..sonra aman ogün gelsin Allah büyük diyorum bi şekilde çıkcak bu çocuklar..hele ben bütün karizmam sıfırlandı bugüne kadar hiçbişeden korkmaz deli cesareti olan ben.. korkuyorum yapamıcam galiba diyip duruyorum nerde senin o cesaretin diyolar..valla terketti şimdilik beni diyorum ama bakalım hakkımızda hayırlısı...
Sekerım o bahsettıgı emzırırken olusn catlklr norml cılt catlagı degıl yanı onun ıcınde bı formul verdı dur bakım nasıldı hmmmmm kantaron yagı badem yagı bı yag daha vardı o neydı sımdı aklıma gelmıo aycaya sorarız ızlems progrmı demkkı:)) Bıde omega3 yagı yanı kapsuller vrya ılac onlardan 1 tane. Iste bunuda butun her yerımıze surcekmısız oda catlamayı engellıo sende gogsune surebılrsın catlamasınlr dıe bende surmeye baslım artık karnım ıyıce atladı dısarı:)))
Dr normal diyo canım:)Şimdiye kadar 2 kilo aldım:)İnş.öyle olur canım sağol
neyyyyyyyyyyyyy 2 kg mu en güzelide sen almıyon bebikin alıyo..tabi inanmazlar seni görenler hamiş olduna o göbikinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?