2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çatlaklar için;
Bir yemek kaşığı fındıkyağı

İki yemek kaşığı kayısıyağı

Bir yemek kaşığı portakalyağı

İki yemek kaşığı bademyağı

Karışımı, günde 2 defa, sabah ve akşam karnınıza ve çatlamaya müsait bölgelerinize masaj yaparak uygulayın.

Normal doğumdan hiç korkmuyorum, çalıştığım yer şehre yarım saat, doğumum kar kışa gelcek çoğu zaman araç bulunmuyo, hiç bişey gözümü korkutmuyo.. tek korkum bebeğe zarar gelmesi.. sadece o yüzden bile sezeryan olabilirim.. normal doğumun doğum esnasında olan riskleri olmasa cesaretim var ama o riskler aklıma gelince sezeryan olup neyse derdi ağrı mı sızı mı senelerce çekmeye razıyım diyorum... ne zor bi karar ( yine de ne olacağını Allah bilir sadece.. inşallah hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip olur..

canım son haftalarda diyolar çatı muayenesi için bizim için çok erken daha

ben bu hafta 31. haftama giriyorum. 33.haftadan sonra 2 haftada 1 kontrollerim başlıycak. çok heyecanlıyım... erken doğum riskim de hala devam ediyor bakalım neler olucak. çatı muayenesi bazen yapılmıyormuş fln die duydum, benim kayınbiraderimin eşine yapılmamış mesela. sebebini bilmiorum ama.

bide o var tabi çek çek sancıları normal olmasın hopp sezeryana..öyle bişeki normal die gidersin sezeryan olur..sezeryan beklersin erken doğurursun o yüzden bakıcaz beklicez hangisi olursa olsun hayırlısı olsunda bizim ve bebiklerimiz için..

bende 29 haftadan sonra 2 haftada gidicekmişim nst ye giricekmişim bide çatı sormuştum ablama daha çok erken demişti.

merhana kızlar

Yok canım niye üzüliliyim:)Benim de vücut yapım böyle,alıştım zaten kimse inanamıyo:)))
ah cnm ya keşke bende senin gibi olsam bence sevinmelisin

evet ya bende çok korkuyorum acıyı çekeriz biterde ya bişey olursa diye
bide doum sancısı nasıl bişey onu bile bilmiyorum ben :))

Evet az kaldı...Bugün kız kardeşim boşandı moralim çok bozuk ağlamamak için zor tutyorum kendimi saatlerdir.Niye böyle oluyo yaaa

Canım ne denir böle durumlarda bilmiyorum ama hakkında hayırlısı olsun.. Boşanmak da evlenmek kadar doğal artık.. Hata hep bizler için ama neresinden dönersek kar işte.. İnşallah hayatının bundan sonraki kısmı çok mutlu geçer kardeşinin.. Sen de canını sıkma bebişini düşün olur mu.. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…