- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #23.301
çatı muayenesi kaçıncı haftada oluyor biliyor musun?
canım son haftalarda diyolar çatı muayenesi için bizim için çok erken daha
kızlar ablam doğumdayken artık bebek gelmeyince doktora sezeryanla alın demiş doktorda senin diğerlerinden neyin eksik yaparsın diye cesaretlendirmiş ve normal doğurdu bizde inş. normal doğurabiliriz .
ama erkenden hastaneye gidip saatlerde beklemek çok fena sinir bozucu annem ablamda kaç kere gitmiş gelmiş hastaneye baya beklemiş bende bütün gün iş yapmış çamaşır yıkamış tabi elinde 4. kata su çıkarmış falan sancıları hep evde çekmiş nasıl olsa geri gönderirler diye hastaneye bi gitmişler yarım saat bile sürmemiş doğumum inş. bizede böyle kolay doğumlar nasip olur
ben bu hafta 31. haftama giriyorum. 33.haftadan sonra 2 haftada 1 kontrollerim başlıycak. çok heyecanlıyım... erken doğum riskim de hala devam ediyor bakalım neler olucak. çatı muayenesi bazen yapılmıyormuş fln die duydum, benim kayınbiraderimin eşine yapılmamış mesela. sebebini bilmiorum ama.
ah cnm ya keşke bende senin gibi olsam bence sevinmelisinYok canım niye üzüliliyim:)Benim de vücut yapım böyle,alıştım zaten kimse inanamıyo:)))
Normal doğumdan hiç korkmuyorum, çalıştığım yer şehre yarım saat, doğumum kar kışa gelcek çoğu zaman araç bulunmuyo, hiç bişey gözümü korkutmuyo.. tek korkum bebeğe zarar gelmesi.. sadece o yüzden bile sezeryan olabilirim.. normal doğumun doğum esnasında olan riskleri olmasa cesaretim var ama o riskler aklıma gelince sezeryan olup neyse derdi ağrı mı sızı mı senelerce çekmeye razıyım diyorum... ne zor bi karar( yine de ne olacağını Allah bilir sadece.. inşallah hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip olur..
Burda bile reklamlar giriyo yahu
malesef şekerim öyle bi durum var
Eve gitmek istiyorum artık bugün kötü bi gün
Az kaldı kuzu sabretEve gitmek istiyorum artık bugün kötü bi gün
aayyy havaya bakın yyaaaaa kapkaraaaaa sinirerim bozulduuuuu
Eve gitmek istiyorum artık bugün kötü bi gün
Az kaldı kuzu sabret
Burda da gri ve sisli..
Az kaldı kuzu sabret
Burda da gri ve sisli..
gök delindi burda resmennn...evi ısıtamadım yaaaa
Evet az kaldı...Bugün kız kardeşim boşandı moralim çok bozuk ağlamamak için zor tutyorum kendimi saatlerdir.Niye böyle oluyo yaaa
Hafta bitiyo son saatlerimiz ve tatil başlıyooo reklamlara bile bakarım çok mutluyumBugün de ferihaya bakıyım bari :))) tv de bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?