- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #23.321
Evet az kaldı...Bugün kız kardeşim boşandı moralim çok bozuk ağlamamak için zor tutyorum kendimi saatlerdir.Niye böyle oluyo yaaa
gök delindi burda resmennn...evi ısıtamadım yaaaa
Evet az kaldı...Bugün kız kardeşim boşandı moralim çok bozuk ağlamamak için zor tutyorum kendimi saatlerdir.Niye böyle oluyo yaaa
ya ben yarında çalışıcam ama :2::2::2: gerçi boş boş gelip gidiyom artık ocak 15 e kadr böyle ama boşa gelmekte çok gıcık yahuuu
merak etme yanlız değilsin bende çalışıyom birisininde aklına gelip bu halinle işe gelme dinlen cmrt demek aklına gelmiyo,gıcık patronlarrrrrrrrrrr
bencede bide ben 9 da geliyorum 12 de gidiyorum çalışmıyoruzda sohbet muhabbettt
kızlar kaç takım hastane çıkışı aldınız ? ben hastane çantama 2 takım altlı üstlü hastane çıkışı takımı bi tane de yine hastane çıkışı setinden çıkan tulum koydum. daha fazlasına gerek var mı? kusarlar fln die daha fazla mı kıyafet almak lazım yanımıza?
böyle daha iyi olacaktır emin ol ve canını sıkma rabbim hakkında hayırlısını verir inşş...
cnm 2 tane 10 lu 1 tanede 5 li aldım ama hastaneye neler götüreceğim konusunda bende kararsızım bi kaç yedek almak ii olur gibi sanki
yeterli bence canım zaten kaç gün kalınacakta hastanede en fazla 2 gün sonra evdeyiz Allah izin verirse. hele benim dr. 1 gün kalacaksınız dedi sonra çıkacakmışımmm daha iyi benim için evimde yatmak daha rahat
kızlar kaç takım hastane çıkışı aldınız ? ben hastane çantama 2 takım altlı üstlü hastane çıkışı takımı bi tane de yine hastane çıkışı setinden çıkan tulum koydum. daha fazlasına gerek var mı? kusarlar fln die daha fazla mı kıyafet almak lazım yanımıza?
kızlar bişey sorucam karar veremiyorum ben ocak 2de 32.haftama giricem ocak 20dede okul kapanıyor sizce dönemi kapatsam mı yoksa ocak 2de mi izne çıksam
bşey daha çok kilo aldım bu kilollarla nasıl çatala çıkıp normal doğurucam çok mu zor olur 2.ye hamile olanlar bana fikir versin nolur
kızlar bişey sorucam karar veremiyorum ben ocak 2de 32.haftama giricem ocak 20dede okul kapanıyor sizce dönemi kapatsam mı yoksa ocak 2de mi izne çıksam
bşey daha çok kilo aldım bu kilollarla nasıl çatala çıkıp normal doğurucam çok mu zor olur 2.ye hamile olanlar bana fikir versin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?