2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet az kaldı...Bugün kız kardeşim boşandı moralim çok bozuk ağlamamak için zor tutyorum kendimi saatlerdir.Niye böyle oluyo yaaa

cnm hayatında bazen tercihlerinin doğru olmadığını fark etmek biraz geç oluyor o yüzden kardeşin içinde hayırlısı neyse o olsun inşallah daha mutlu olucağı bir karar vermiştir

Evet az kaldı...Bugün kız kardeşim boşandı moralim çok bozuk ağlamamak için zor tutyorum kendimi saatlerdir.Niye böyle oluyo yaaa

canım belki böylesi hayırlıdır kardeşin için her bir bitiş yeni bir başlangıçtır unutma bundan sonra çok mutlu olacaktır kardeşin üzülme lütfen

kızlar kaç takım hastane çıkışı aldınız ? ben hastane çantama 2 takım altlı üstlü hastane çıkışı takımı bi tane de yine hastane çıkışı setinden çıkan tulum koydum. daha fazlasına gerek var mı? kusarlar fln die daha fazla mı kıyafet almak lazım yanımıza?

Hepinize çok teşekkür ederim,ben konuşamıyorum bile kardeşime nasıl teselli verebilirim.Tek iyi yanı çocuk yok.Ama heleki böyle bi dönemde gerçekten çok zor.Benim annem babamda ayrı olduğu için arada çocuk olmadığı iyi,yoksa çok daha zor.Ama hayat işte,böyle olması gerekiyomuş demekki....

cnm 2 tane 10 lu 1 tanede 5 li aldım ama hastaneye neler götüreceğim konusunda bende kararsızım bi kaç yedek almak ii olur gibi sanki

cnm 2 tane 10 lu 1 tanede 5 li aldım ama hastaneye neler götüreceğim konusunda bende kararsızım bi kaç yedek almak ii olur gibi sanki

yeterli bence canım zaten kaç gün kalınacakta hastanede en fazla 2 gün sonra evdeyiz Allah izin verirse. hele benim dr. 1 gün kalacaksınız dedi sonra çıkacakmışımmm daha iyi benim için evimde yatmak daha rahat

kızlar bişey sorucam karar veremiyorum ben ocak 2de 32.haftama giricem ocak 20dede okul kapanıyor sizce dönemi kapatsam mı yoksa ocak 2de mi izne çıksam

bşey daha çok kilo aldım bu kilollarla nasıl çatala çıkıp normal doğurucam çok mu zor olur 2.ye hamile olanlar bana fikir versin nolur

ben hastaneyi hiç sevmiyorum inş çok kalmayız insanın evi gibisi yok inş ilk günler de eve çok gelen giden olmaz

normal şartlarda yeter bunlar ama kaç gün kalırız o belli değil ama 1 gece kesin kalırız

Canım çok zorlanmıyosan bekle bence ama yinede sen bilirsin.Bi arkadşım 35.hafta ayrıldı izne.Doğum sonrasına daha fazla iznin kalır.Kilo konusunda bi bilgim yok ama 30kilo alıp normal doğum yapanlar olduğuna göre,sen o kadar çok almamışsındır.Herşey yolunda olduktan sonra yapılır.

cnm 1 gün bile farkediyor artık her gecen gün ağırlaşıyorum ben sende öylesindir 18 gün az deil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…