2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yerim ikinizin göbüşünü deeeMaşallah 41 kere.
Benim göbüşte de pıtırcık dans ediyor şu anda,sabahtan beri yeni oturdum yerime ve yeni yemek yedim karnı doydu heralde dans edio bizimki

hep dans etsinler hiç durmasınlar mümkünse dün bizimki bütün gün kıpırdamadı korktum Allahtan akşam biraz kıpırdadı bugünde hareket halinde devamlı ama tekme atmıyo kıpırdanıyo içerde

Aaaa bizimki de dün bugünkü kadar hareketli değildi ama dün bendeki stres maximumdaydı ondan sanırım.Benimki de kıpırdanıyo ama çok alakasız bi yerde genelde göbüşün altında hareket eder bu sefer sağ göğsümün altında kıpırdanıoo napıosa artık

kızlar bu gün çiçeğimeminik kızıma alışveriş için çıktım otobüs artık bana hiç iyi gelmiyor,terledim yüzümden ter aktı bayılacak gibi hissettim sonra çantama iyikide 2 tane poşet koymuştum neolur neolmaz diye iyikide koymuşum kustum en sonunda.daha çok yapmam gereken alışveriş var nasıl yapacaksam

Offf benim de kabusum şu otobüsler,benim de aklımda olsun poşet işi su taşıyorum sürekli ama çok da kalabalık oluyor cam açtırıyorum bir de soğuk diye açıyorlar kaloriferi,yer vermeyen duyarsızlar da işin cabası.Zor zor işimiz çok zor:)

canım geçmiş olsun bende artık minibüste falan yanımda birileri varsa çok bunalıyorum evde de ateşler basıyo gece yorganın altında yanına birileriyle çık mutlaka dışarı artık iyice ağırlaştık.

özellikle metrobüste yer vermeyen insan olmaayan yaratıklar var

biran önce halletmek lazım cnm bu alışveriş işini ben uzun zamndır tek çıkmıyorum en son lcw kustum gözlerim karardı tam düşüyordum tuttular bi radaha o şuebesine gitmiyorum utanıyırum :))))
bnmde alacaklarım az kaldı bu ay bitirmem lazım sende tek çıkma cnm istersen

merhaba hanımlar...
bende çarşamba doktora gttim. öncelikle çok kilo almışım 40 günde 3.7 kilo toplamda 7.8 oldu galiba aldığım kilolar. bu ara aşure zamanı ya. suyunu çıköardım galiba. benimde karnımda kasılmalar oluyordu. doktor rahim boyuna mı ne baktı. sıkıntı yok dedi. göğüslerimdende zannedersem süt gelmeye başladı. sütyenimde leke oluyor. sıkıntı yok o da normal dedi. bebişimde 797 gram olmuş şimdilik iyi gidiyoruz. umarım hep böyle devam eder. gerçi kızım eski hareketlerini yapmıyor atık. benden haberler bu kadar.. öptük siizi.

kızlar krakerde aklınızda bulunsun bastırır midenizi bide naneli şekerde işe yarar bende kraker bulunduruyorum

maşaallah cnm kıızına süt bendede olmaya başladı ama leke yok ben sıkıncı çıkıyor zorla

canım maşallah bebişe kocaman olmuş bende çok merak ediyorum acaba 1 kilo olmuşmudur tosunum

kalabalıkta oturanlar göremiyo bazen ama oturanlarda görmemek için bakmıyolar bile dışarıyı seyrediyolar boyunları tutulacak bi gün valla

geçen gün minübüste bayılcam telefonda annem aradı yüksek sesle çok kötüyüm hamileyiz ama kimse yer vermiyo dedim anneme yinede yer vermedi
insanlar çok bencil bizde çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…