- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #23.341
Canım çok zorlanmıyosan bekle bence ama yinede sen bilirsin.Bi arkadşım 35.hafta ayrıldı izne.Doğum sonrasına daha fazla iznin kalır.Kilo konusunda bi bilgim yok ama 30kilo alıp normal doğum yapanlar olduğuna göre,sen o kadar çok almamışsındır.Herşey yolunda olduktan sonra yapılır.
cnm 1 gün bile farkediyor artık her gecen gün ağırlaşıyorum ben sende öylesindir 18 gün az deil bence
kızlar bişey sorucam karar veremiyorum ben ocak 2de 32.haftama giricem ocak 20dede okul kapanıyor sizce dönemi kapatsam mı yoksa ocak 2de mi izne çıksam
bşey daha çok kilo aldım bu kilollarla nasıl çatala çıkıp normal doğurucam çok mu zor olur 2.ye hamile olanlar bana fikir versin nolur
çok kararsız kaldım güzeller
bende hiç sevmem valla ama benim ev baya kalabalık olacak uzakta oldugum için ailem kayınvalidemler falan herkes bana gelecek ne yapayım ben yatacagım valla onlarda bebeklerle ilgilenecekler mecburben hastaneyi hiç sevmiyorum inş çok kalmayız insanın evi gibisi yok inş ilk günler de eve çok gelen giden olmaz
canım okullar kapanınca nerdeyse 35 olursun 2 haftada tatil bence sen 37 ye kadar çalışır raporu alıp tatile girince bırak ama senin durumunu da bilmiyorum çok zorluyosa 32 de al raporunu dinlen tabiki
bende hiç sevmem valla ama benim ev baya kalabalık olacak uzakta oldugum için ailem kayınvalidemler falan herkes bana gelecek ne yapayım ben yatacagım valla onlarda bebeklerle ilgilenecekler mecbur
canım okullar kapanınca nerdeyse 35 olursun 2 haftada tatil bence sen 37 ye kadar çalışır raporu alıp tatile girince bırak ama senin durumunu da bilmiyorum çok zorluyosa 32 de al raporunu dinlen tabiki
özgenin dediğide dıoğru cnm kendini iyihissediyorsan bekle tatili o zmn
gerçekten 1 gün bile farkediyor kızlarrr insan nefes almakta zorlanıyorrr vallaaa Allah yardımcımız olsunnn
bende öyleyim cnm annemde k.validede uzak gelenler yatılı gelecek şimdiden stres başladı bende her kafadan bir ses çıkacak diye korkuyorum umarım sorun olmaz
bende öyleyim cnm annemde k.validede uzak gelenler yatılı gelecek şimdiden stres başladı bende her kafadan bir ses çıkacak diye korkuyorum umarım sorun olmaz
inan bende ondan korkuyorum ama yapacak birşey yokk ancak kendimizi düşünecegiz bizz kalkana kadar ayağa birbirlerini yemezler inş. annelerrr
bizimkiler yakınlar ama kayınvalidem kalmaz heralde bebek bakımı falanda anlamaz boşuna kalmasın zaten annem kalır benimle bakar bize bebekler gibi
inan bende ondan korkuyorum ama yapacak birşey yokk ancak kendimizi düşünecegiz bizz kalkana kadar ayağa birbirlerini yemezler inş. annelerrr
valla bakan adam lazım bakmayan adam lazım değil ama işte denmiyor bu yüzden normal doğururum inş da en kısa zamanda kendimi toplarım yardıma ihtiyacım olmaz offf daha var ama didişecekler
ya bencede korkmaz lazım insanlar ortada torun olunca değişiveriyolar dayımın karısı ve dünürü çocuğu denek yapmışlardı biri kundaklıyo biri açıyo vahim bi haldelerdi birde dayım kadına kovar gibi davranıyodu ne ayıp yahu senin mi evin kızına bakmaya gelmiş kadın ablamın kaynana da öyle bi densizlik yaptı anneme terbiyesiz kadın ama ablamda bebiş 15 günlükken geldi anneme kalmaya kaynana anne gibi olmuyo geliyo bebeği sevip gidiyo
kızlar bişey sorucam karar veremiyorum ben ocak 2de 32.haftama giricem ocak 20dede okul kapanıyor sizce dönemi kapatsam mı yoksa ocak 2de mi izne çıksam
bşey daha çok kilo aldım bu kilollarla nasıl çatala çıkıp normal doğurucam çok mu zor olur 2.ye hamile olanlar bana fikir versin nolur
benim annem çok uyumludur kaynanamda öyle ama biraz patavatsız bazen ne diyeceği belli olmuyo işte. annemlerle evlendikten sonra hiç görüşmediler gelip gitmeleri yok biraz yabanilerde sağolsunlar o zman nasıl olur bende merak içindeyim ama ben hep annem şunu yapar annem bunu yapar diyorum zaten oda karışmaz umarım
bizimkilerde görüşmediler ayrı şehirdeler zaten.
eşim ben ayarlarım herşeyi diyor kimse kimseye bişey diyemez dedi bakalım görecez
öyle bişey olursa ne yaparım bilemiyorum yattıım yerden olan bebekle bana olur sanırım hay allahım ya ben neleri düşünür oldum günüm geldi bebeğimi doğurdum daaaaa :)))
Allaha çok şükür bizimkilerinde öyle didişmeleri falan olmadı şimdiye dek ama her iki tarafta uzakta oldugu için çok görüşmüyolar yan yana gelip bir süre aynı evde kalınca ne olur bilemiyorum inş .herşey güzel olur hiç sorun çıkmadan evli evine köylü köyüne döner rahat ederriz bizlerdee inş...benim annem çok uyumludur kaynanamda öyle ama biraz patavatsız bazen ne diyeceği belli olmuyo işte. annemlerle evlendikten sonra hiç görüşmediler gelip gitmeleri yok biraz yabanilerde sağolsunlar o zman nasıl olur bende merak içindeyim ama ben hep annem şunu yapar annem bunu yapar diyorum zaten oda karışmaz umarım
takma kafana herşey olucağına varır onlar benim anlattıklarım cahil görgüden uzak insanlar inş. biz böyle şeyler yaşamayız :)
o zmn sen şanslısın cnm kızında zmnında gelir inş cnmALLAH HEPİMİZE KOLAYLIK VERSİN benim kaynanam yok annem gelcek sadece oda bana çok iyi bakıyo alt katta görümcem var ama oda varla yok arası bana yardımı olacağını sanmıyorum ve istemiyorumm bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşaallah hergün şükrediyorum kızım karnımda duruyo diye sakın gelmeeeeeeee
takma kafana herşey olucağına varır onlar benim anlattıklarım cahil görgüden uzak insanlar inş. biz böyle şeyler yaşamayız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?