- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #23.381
kızlar iyi akşamlar yarın görüşürüz
kalabalıkta oturanlar göremiyo bazen ama oturanlarda görmemek için bakmıyolar bile dışarıyı seyrediyolar boyunları tutulacak bi gün valla
kızlar iyi akşamlar yarın görüşürüz
aman sakın sıkma canım. doktor tembihledi bana sıkma diye...
sıkma bence önermiyolar öyle bişeyi
Canım aman sıkma sakın göğsünü filan.. erken doğumu tetikliyo biliyosun doktorlar çok uyarıyolar sıkmayın diye aman Allah korusun..
ooo piittii piittiiiii karamela sepetiii...yemeğimi yaptımmmm..evimi biraz topladımmm..şimdi aşkımı bekliyorummm..yarında minik aslancığımı görmeye gitcemmmm...
ne güzel bende ütü yapıcam
geçen gün minübüste bayılcam telefonda annem aradı yüksek sesle çok kötüyüm hamileyiz ama kimse yer vermiyo dedim anneme yinede yer vermedi
insanlar çok bencil bizde çalışıyoruz
ooo piittii piittiiiii karamela sepetiii...yemeğimi yaptımmmm..evimi biraz topladımmm..şimdi aşkımı bekliyorummm..yarında minik aslancığımı görmeye gitcemmmm...
ütü müüü ııykkkk
aman canım ne beklersinki bana koca otobüs öğrenci dolu karnımı suratına dayadım gene yer vermediler bide bütün gün okulda oturuyolar
Biz eve gidios yarın bizimde kontrol günümüzzz sen damadıma selam söle bende gelinine sölerim :))) öğleden sorada alışverişş.. Beni pazartesine kadar beklemeyindayanamaz gelirim büyük ihtimalle ama Hadi herkese iyi haftasonlarıııı
kız senin çizelgene gözüm iliştite ne kadar az kalmışşşşşş kıskandım yaaaaaaaaaaaa
gel beraber yapalım:))) oğlunla kızım oynarlar bi köşede :)))
düşüncesizlik görmemişlik bebekliye bile yer vermiyolar insanlık ölmüş yada kış ayında hamişlik böyle yaz olsa tişörtde daha mı belli olurdu yer verirlerdi acaba
geçen gün minübüste bayılcam telefonda annem aradı yüksek sesle çok kötüyüm hamileyiz ama kimse yer vermiyo dedim anneme yinede yer vermedi
insanlar çok bencil bizde çalışıyoruz
kızlar krakerde aklınızda bulunsun bastırır midenizi bide naneli şekerde işe yarar bende kraker bulunduruyorum
kalabalıkta oturanlar göremiyo bazen ama oturanlarda görmemek için bakmıyolar bile dışarıyı seyrediyolar boyunları tutulacak bi gün valla
aman canım ne beklersinki bana koca otobüs öğrenci dolu karnımı suratına dayadım gene yer vermediler bide bütün gün okulda oturuyolar
Kızlar artık onların anlayacak diye beklemeyip kalkın dememiz gerekiyor sanırım eşim valla de diyor,bir de öyle deniyeyim bakalım
Bu arada benden süt falan gelmiyor,hepinizden geliyor mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?