2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ooo piittii piittiiiii karamela sepetiii...yemeğimi yaptımmmm..evimi biraz topladımmm..şimdi aşkımı bekliyorummm..yarında minik aslancığımı görmeye gitcemmmm...

geçen gün minübüste bayılcam telefonda annem aradı yüksek sesle çok kötüyüm hamileyiz ama kimse yer vermiyo dedim anneme yinede yer vermedi
insanlar çok bencil bizde çalışıyoruz

aman canım ne beklersinki bana koca otobüs öğrenci dolu karnımı suratına dayadım gene yer vermediler bide bütün gün okulda oturuyolar

ooo piittii piittiiiii karamela sepetiii...yemeğimi yaptımmmm..evimi biraz topladımmm..şimdi aşkımı bekliyorummm..yarında minik aslancığımı görmeye gitcemmmm...

Biz eve gidios yarın bizimde kontrol günümüzzz sen damadıma selam söle bende gelinine sölerim :))) öğleden sorada alışverişş.. Beni pazartesine kadar beklemeyin dayanamaz gelirim büyük ihtimalle ama Hadi herkese iyi haftasonlarıııı

ütü müüü ııykkkk

gel beraber yapalım:))) oğlunla kızım oynarlar bi köşede :)))

aman canım ne beklersinki bana koca otobüs öğrenci dolu karnımı suratına dayadım gene yer vermediler bide bütün gün okulda oturuyolar

düşüncesizlik görmemişlik bebekliye bile yer vermiyolar insanlık ölmüş yada kış ayında hamişlik böyle yaz olsa tişörtde daha mı belli olurdu yer verirlerdi acaba

öp gelinimi:))) çokta abartma alışverişi..sapıtma:)

kızlar bişey sorcam malum yerimizi ağdayla alsam bişe olurmu hamişlikten önce alıyodum.şimdide yapsam bişe olurmu acısından felan..

abbboovv çağıra çağıra ütüye mi çağırıyon..insan çaya pastaya çağırır:))))))))))))

geçen gün minübüste bayılcam telefonda annem aradı yüksek sesle çok kötüyüm hamileyiz ama kimse yer vermiyo dedim anneme yinede yer vermedi
insanlar çok bencil bizde çalışıyoruz

kızlar krakerde aklınızda bulunsun bastırır midenizi bide naneli şekerde işe yarar bende kraker bulunduruyorum

kalabalıkta oturanlar göremiyo bazen ama oturanlarda görmemek için bakmıyolar bile dışarıyı seyrediyolar boyunları tutulacak bi gün valla

Kızlar artık onlar anlayacak diye beklemeyip kalkın dememiz gerekiyor sanırım ,eşim valla de diyor,bir de öyle deniyelim bakalım
Bu arada benden süt falan gelmiyor,hepinizden geliyor mu ki?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…