2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bilmiyordum kusura bakma eşinin falna adı sanmıştım hatırlatmak istememiştim...

demek bir ay önceki hali buu şimdiki nasılıdr acabaa dediğin kadar var ozaman...

önemli değil canım zaten hiç unutulmuyo kızım doğunca daha iyi olucam 6 aylıkım ama 8 ay gibiyim iç karnımhiç yok senin göbüşte büyükmü

canım artık arttırma istersen arkadaşımın bebeği 3 aya yaklaştı aldığı battaniyeler ufak gelmeye başladııı

canım kusura bakma pek bilmiyorum sorayım dedimm sen yorganmı doldurtacaksın yoksa yatağınımı yatak nasıl olacak açıklarmısın

Canım bir doktora bağlı kalma yine de sen,bir başkasına daha göster bebişini aklında soru işareti kalmasın

Bence de başka bir doktora daha görün Prof.Dr. Recep Has bu konuda çok iyi benim bebeğimde de böbrek genişlemesi görüldü iki kez detaylı ultrasona girdim. Konunun uzmanı olması çok önemli canım.

cnm geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versin inş.bak dr da söylemiş bir sorun olmaz diye başka bir dr daha görün mutlaka dualarımız seninle ve bebeğinle....

cnm sıkma kendini üzülüpte daha kötü yapma herşeyi vardır bundada bir hayır rabbim şifa versin bitanecik yavruna

Canım moralini bozama,sen bir dra daha görün bence.İnş.bebeğin böbreğindeki sorun düzelir.

çoook sağolun arkadaşlar şimdi daha iyiyim dua ediyorum inş. öyle bir şey olmaz diye perinotoloğa gitmiştim kendi dr.um 2 hafta önce bana da diğer böbreği daha büyük geldi bunlar zmanla düzelebiliyor kafana takma demişti de şimdi perinotolog kanlanması az deyince kötü oldum. yapılcak bir şey de doğumdan önce yokmuş beklemeye karar verdim çünkü bu aylarda detaylı ultrasonda inceleme de zor oluyormuş. yine de hatırladıkça dua ederseniz çok sevinirim insanların birbirine ettiği dua daha makbulmüş.

canım ben yurt dışındayım koçtaş yok burada.. ikea var türkiyede olan...arabistanda yaşıyoruz canım .. aslında boya yapılıar yapılmasına da fırsatçılar çok fazla hele yabancı olduğumuzu anlayonca fiyat daha da artıyor.. bakalım biz bugün yarın çıkacaz dışarı artık ben de siizin gibi odaısyla ilgilenmek istiyorum bebeğimin...

önemli değil canım zaten hiç unutulmuyo kızım doğunca daha iyi olucam 6 aylıkım ama 8 ay gibiyim iç karnımhiç yok senin göbüşte büyükmü

canım benim de iç karnım azmış epey büyük benimksi de.. eşim izin vermiyor foto koymama .(( 6-7 kilo aldım ama sadece göbekten aldım kolarım bacsklarım hala ince.. herkes sanki kocaman basket topu yutmuş gibisin diyor
çok komik gerçekten benimkisi..biraz önce göbeğimde kırmızı bir çizgi gördüm sanırım çatlaklarım başlıyor...

canım artık arttırma istersen arkadaşımın bebeği 3 aya yaklaştı aldığı battaniyeler ufak gelmeye başladııı

doğru diyorsun canım artık almıyım, hediye de kesin gelir zaten:) ay çok heyecanlıyım kızlar ya:) İnşallah sorunsuz, sağlıklı kucağımıza alırız bebişlerimizi zamanı gelince:)

doğru diyorsun canım artık almıyım, hediye de kesin gelir zaten:) ay çok heyecanlıyım kızlar ya:) İnşallah sorunsuz, sağlıklı kucağımıza alırız bebişlerimizi zamanı gelince:)

amin inşallah
çok heves ediyoruz herşeyden almak istiyoruz ama hediyelerde olacak bide çok çabuk büyüyorlarrr küçük gelcek hemen birde bazı bebeciklerr iri büyük oluyo bazıları küçükk
arkadaşımınki kilosu çok değil ama uzun bir bebişş 2. ayını doldurmadan 0-3 aylık tulumlar dar geliyodu olmuyoduu

canım göbekteki çatlaklar doğumdan sonra çıkıyomuş benim bacak aralarında göğüslerde çatlaklar var maleseff

Biz geldikkkkkkkkkkkkk sonunda kırmızı pijamamızı pembiş geceliğimizi de aldık durun fotosunu çekip eklicem o kadar acıkmışız ki yemeğe dalmışız:)Yeterrr artıkkk iflass edicesss onu al bunu al off offfEmzirme sütyeni ve atleti 2 tane de alt çamaşır aldım birtanesi doğumdan sonra kullanınalardan toparlayıcı olan.Gitti paracıklar böhühühüüh

kızlarrr aldıklarınızı yıkamaya başlayın sonra zor olurr yıka ütüle
ben elimde sabunla yıkadımm battaniyelerini makinaya attım sabuntozu kullanıyorum makinada çok memnun kaldım çok güzel ama granül sabun değil onlar makinayı tıkayabiliyormuşş
epey vakit alıyo onları hazırlamakk
şimdide aldığım ufacık şeyi bile yıkayıp ütülemeden dolabına koyuyorumm
odası dolabı perdesi halısı hazırr
odasının kapısına süsünüde taktıkk gerçi kapısı kapalı ama güzel havalarda havalandırıyorumm odasını
odası tertemiz sabun kokuyoo
her hafta odasını siliyorum süpürüyorum temiz duruyo ne olur ne olmaz diyee
hastane çantasıda hazırr
beşiği arabası telsizi bikaç banyo eksiği varr
1 tane pamuklu yorganımız varr şimdilik uyku seti almıcamm yaza pike takımı alırım kışa doğru zaten büyüyeceklerr yastık gerekecek o zaman alıcam uyku setii
elyafı pek sevmiyorumm
anneanne babaanne patik bere palto yelek örüyo
ayyy güleceksiniz bana ama lohusa şekerini bile aldımm
ben çok aceleciyim yaa dayanamıyorumm

hayırlı olsun canım bebişin güle güle kullansın herkes herşeyi hazırlamış anacım ben napıceğim kızımın odası olmayacağı için gardolabımın yarısını boşaltıcam sonra alış veriş yapınca hazırlarım artık

canım kusura bakma pek bilmiyorum sorayım dedimm sen yorganmı doldurtacaksın yoksa yatağınımı yatak nasıl olacak açıklarmısın

Canım bebişe aldığımız beşiğin yatağı var, ama çok yumuşak, ayrı yatak da alamıyoruz çünkü şekli oval o şekilde satılmıyor, ben de içine biraz daha pamuk doldurtup dolgunlaştırıyım yatağı diyorum canım. Yorgan ayrı doldurtmaya gerek yok herhalde. Çünkü bebişleri ilk zamanlar ağır yorganalr tehlikeli, tulumlar daha kullanışlıymış. Sonra da yaz gelcek zaten, hafif bir bebiş yorganı alırım diyorum.

Ben artık alımı durdurdum ama teyze ve anneanne durdurmadı:) Kayınvalide daha hiçbirşey getirmedi çok da lazım değil ama belki utanıp o da getirir bişeyler. Görümcem de gitmiş prematüre takım almış, onu hiç kullanamam herhalde, inşallah kullanmama da gerek kalmaz. Artık çok az giyip hemen küçülenleri de ikinci bebişe kalır hayırlısıyla:)

İyi yapmışsın canım, erkenden hazır olmak iyi bence kafan rahat olur. Ben şimdi bişey yapamıyorum çünkü hem her gün işteyim, izne çıkmayı bekliyorum, hem de şifonyeri limitler dolduğundan gelecek aya bıraktık, şifonyer olmadan eşyaları yerleştiremem, çünkü dolabına sığmadı:S O yüzden gelecek ayı bekliyorum, annemle beraber hepsini yaparız inşallah.
Telsiz çok lazım oluyor mu acaba, ben de almadım daha?

güle güle kullan canım merak ettim fotoları bekliyorummmmm

Güle güle kullan canım, ben de doğum sornası korse almak istiyorum ama hangi marka alsam, hangi beden alsam bilemedim:S

benim arkadaşımda uzun şifonyer aldı dar uzun çok kullanışlı onu aldı bebekk için
yatak odasına koyduu

canım benimki hafif bebek yorganı pamuktann ağır değill hafif çok yorgancıya dersen minik hafif bir yorgan hazırlarr
uyku tulumları iyide çok terletiyo elyaf ben elyaf sevmiyorumm kendimde kullanmıyorumm [ancak ilerde çok üerini açarsa geceleri filan o zaman gerekirse alırımm
oda halısınıda el dokuması koydum el dokuması antika ama kullanılmamış hiçç o yüzden yepyeni odanın havası bile ferah oluyo o zaman normal halıdan farkını anlıyosunn
keşke herşeyin en doğalını verebilseydik ama ne mümkün elimizden gelen bunlarr
arkadaşım devamlı kullanıyo telsizi bence çok gereklii bebek mıyk dese duyuyosunn
gündüzde o uyurken iş yaparken filan yanımda durur hemen koşarımm /FONT]

benim arkadaşımda uzun şifonyer aldı dar uzun çok kullanışlı onu aldı bebekk için
yatak odasına koyduu

evet canım şifonyer çok kullanışlı ve uygun fiyatlı.. benim arkadaşım da öyle yaptı.benim bir odam yüklük gibi ıvır zıvır dolu onları çıkartıp çocuk odası yapacaz..dolu dolu olmaz sanırm benimki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…