2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doğum iznine ayrıldımm kızlarrrr darısı hepinizin başına olsun inş.... çok güzelmiş evde olmakkkkk

inşallah canım daha da dıkkatlı beslenicem artık....ooohh bol bol enerji depolarsın artık canım

canım geçmiş olsun dikkat et kendine limon tansiyonu düşürür biliyosun çok limonlu yeme bide sarımsak dengelermiş günde 1 tane bütün yut istersen koku falanda yapmıyo bütün yutunca

Kızlar e-bebekten aldıklarım fi yatlarını yazdım.. göğüs ucu kremi yıkanmaya gerek olmayan 8. aydan itibaren kullanabilen bişeymiş iyidir inşallah :)) ihtiyacı olan varsa baksııın

Baby Jem Boncuk Silikon Bebek Yastığı
7,99 TL
Milkway Göğüs Ucu Kremi (Emziren Anneler için) 25 gr
9,90 TL
Baby and Kids Uyku Torbası Pembe 0 / 3 Ay
5,99 TL
Chicco 2012 Kış / 2`li Eldiven Sarı / Beyaz
5,90 TL
Baby And Kids Elbise Yeşil 3/6 Ay
5,99 TL
Baby and Kids Havlu Kundak (70 x 70)
5,99 TL
Baby and Kids Tavşan Bere Pembe 0 / 3 Ay
1,99 TL
Fuar Baby Uzun Kollu Body Kedicik Pembe 3/6 Ay
5,99 TL

oyy canım ya aynı dertten muzdaribiz bende pts leri yataktan kalkamıyorum hep geç kalıyorum ama benim 10 haftam war ben napımmmm 37. haftaya kadar çalışır raporu alıcam inşallah dayanabilirim

canım evt inş. dayabilirsin çünkü artık iyice ağırlaşıcaz ben bütün gün oturuyorum ama yol bile çok yoruyo

masivacım ananenin ameliyatı olmuş. çok sevindim. gözünüz aydın. geçmiş olsun...

ay ne sinir oldum sende deseydinki ben doğurdummu görürsünüz. tosun gibi yavru doğururum ağzınız açık bakarsınız...

canım bebek şekerlerin hayırlı olsun bende aldım kendim hazırladım 50 tane 50 tl ye mal oldu. sadece şekerleri almak kaldı. onuda içi çikolatalı badem şekerleri var. mavi renkli alacam. bayatlar diye almadım...
avent markası çok güzelmiş. ben emziğini aldım biberonu başka marka aldım pişman oldum ama olsun... emzik alırsan damaklı ve damaksız olarak 2 çeşit al çünkü şansa bebek hangisini severse...
ben 150 ml olan küçük boy biberon aldım şimdilik yeter dedi. ama istersen büyük boy uygun bişey bulursan onud almışken. bana plastik tavsiye ettiler... cammı steril etmek zormuş ve kırılma riskinde içine parça kaçmasın diye... aldığın yerdeki kişiyede bir danış istersen...

cnm prosedür nasıl işliyor söyler misin bide

canım hastaneye gittim dr. hemşiresine dedim doğum iznine ayrılacagım diye onlarda 2 nüsha halinde rapor hazırladılar bugün tarihli 26 şubat tarihine kadar 10 hafta raporumu yazdılar şayet 26 şubata kadar doğum olmazsa 10 yada 15 günlük yeniden rapor vereceklermişş 2 nüsha halinde raporu alıp başhekime götürdüm oda onayladı 1 nüshası hastanede kaldı SSK ya onlar göndereceklermiş belgeyi diğeer nüshayıda iş yerime getirdim personel servisine verdim bu kadar başka yapılacak birşey yok dediler doğumdan sonrada yeniden doğum sonrası izin alacagım böyle işteee

Canım hayrılı olsun güle güle kullansın bebişEklersin ciciler bölümüne biz de görelim...

Güle güle kullansın canım,uygunmuş gerçekten...

gaz problemi çok fena yani onlar acı çekerken nasıl dayanır insan yeğenim kucağımda gaz sancısı çekerken hem ağlıyo hem bacaklarını yukarı çekiyodu içi gidiyo insanın karnına masaj yapın iyi geliyo bide bacaklarını karnına doğru hafifçe itip egzersiz yaptırın işe yarıyo pırt pırtttt :)

Arkadaşlar sodadan bahsetmişsiniz, bu soda illa sade mi olmalı, yoksa meyvalı sodada olabilir mi:44: Çünkü ben sade soda içemiyorum, iki üç günde bir meyvalı soda içerim:44:

canım meyveli sodanın asitli içeceklerden pek farkı yok maden suyu tavsiye ederim bende bütün sodaları beğenmem ama sana bey pazarı maden suyunu öneririm dene bence

merhaba kızlar
polyy geçmiş olsun cnm
masiva annanen ameliyat olmuş geçmiş olsun cnm allah acil şifalar versin

özge cnm sendin sanırım bebedor göğüs pedi 5,90 demiştin nerden aldın bu fiyata cnm

bende bugun sağlık ocaına gittim tansiyonum 9-6 çıktı her zmnki gibi
bebeimin kıyafetlerini yıkıyorum da deterjanı direkmi koydunuz kızlar biraz çözdürüp öylemi koydunuz çamaşırlarda biraz deterjan kalmış çokmu sıkıştırdım acaba yada deterjan mı kalıyor anlamadım

MELİKEcim aldıklarına baktımda hepsi de çok tatlılar..
25 tl üzeri alışverişlerde bebe tarhanası 9,90 tl imiş, ekleseydin, ilerde lazım olucak bol bol:)

bende bakınıyorum şimdi ihtiyaç varmı diye 25 tl yi geçersem tarhana da sipariş edicem, ben uğraşmak istemiyorum:) geçen sene uğraştım bu kez 2 çocukla uğraşamam:)))

Canımmm bak sende ihtiyaçlarını al ama 25i zorlama çünkü benim annemler teyzemler yapıyo tarhana bi kavonoz da sana yaptırrım boşuna para verme bizimki tam organik ev yapımı

Sağol Özge'cim.. Evet fiyatları uygun görünce dayanamadım valla :) Sen nasılsın? İyi mi bebiş?

İyi yapmışsın canım.Ben de iyiyim bebiş bugün cotu tekmeleyip duruyo dayanamayıp çikolata yedim ondan sanırım.Sen nasılsın?Kontrole gitmişsin gözün aydın herşey yolundaymış çok sevindim.

tmm cnm teşekkürler

İyi yapmışsın canım.Ben de iyiyim bebiş bugün cotu tekmeleyip duruyo dayanamayıp çikolata yedim ondan sanırım.Sen nasılsın?Kontrole gitmişsin gözün aydın herşey yolundaymış çok sevindim.

Tekmelesin amannn bende şikayet ediyorum ama duruncada korkuyorum :)) iyisimi durmasınlar..
Bende kontrolden sonra daha iyiyim canım şükür herşey yolundaymış korkuyodum tekrar açlık tokluk yapcaktı bebeğin gelişimi hızlı olsaydı ama tam günü gününe denk gidiyo gerek kalmadı çok şükür..

Canım ben gölcükte oturuyorum burda bi bebek mağazası bir günlük kampanya yapmıştı orda gördüm ama ben kraftınkini aldım 50'li.Jelli ve çamaşıra yapışışıyo.Zaten ben gittiğimde kampanya bitmişti:)))))

Çok iyi canım hep böyle gitsin inş.ben bugün abarttım galiba başım ağrıyo biraz:)))Evet tekmeler azalınca insan merak ediyo,akşama sakinleşiyo babası tekme atsın diye bekliyo ama yok:))))

[
Çok iyi canım hep böyle gitsin inş.ben bugün abarttım galiba başım ağrıyo biraz:)))Evet tekmeler azalınca insan merak ediyo,akşama sakinleşiyo babası tekme atsın diye bekliyo ama yok:))))

bizimki dün gece yattık babasına 2 tekme attı bide içerde dans etti o kadr sonra babamız arkasını döndü bize bizde göbüşü yasladık babanın sırtına oğluşum baba arkayı döndü diye çok kızdı galiba baya güçlü bi tekme attı babanın sırtına o bile şaşırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…