- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #23.741
canım o kadarda geri değil maşşallahhh artı daha hızlı kilo alma dönemlerindeyizz her gün biraz daha kilo alıyor bebişlerimiz biraz yediklerine dikkat et bak göreceksin tam gününde çokacak artık bebişinnnnn üzülme emiii
doğum iznine ayrıldımm kızlarrrr darısı hepinizin başına olsun inş.... çok güzelmiş evde olmakkkkk
Günaydın herkese... özlemişim sizleri...
herkese sağlıklı, neşeli hafta dilerim.
bugün sağlık ocağına gittim tansiyonum 9/6 yine düşük...
bol bol sıvı tüket dedi hemşire. birde ayran iç bol bol dedi...
bebeğimde bende şükür iyiyiz...
umarım herkes iyidir... biraz geçmişe bakayım...
oyy canım ya aynı dertten muzdaribiz bende pts leri yataktan kalkamıyorum hep geç kalıyorum ama benim 10 haftam war ben napımmmm37. haftaya kadar çalışır raporu alıcam inşallah dayanabilirim
bu ay dediklerinin hepsini abartarak tükettim canım hatta:) ama ekmeğe dikkat etmeliyim sanırım
arada başka doktoramı muayne olmalıki bilemedim...hep aynı tartıyla tartılmalıymışız canım bende hep doktorda tartılıyorum... canım kilo almıyor ama göbüş büyüyorsa bebiş kilo alıyor demekki
bende aynen öyle diyorum canım...kynvldm hamileliğimin başlarında bir ortamda sen bir pırtık çocuk doğurursun demişti çok bozulmuştum ve kırılmıştım sanırım hala o sözün etkisindeyim
SELAM KIZLAR cts günü ŞARKHAN a gittik eşim ve annemle. bebişime bebek şekeri malzemeleri aldık çoook sevimli biblocuklar :) tüllerini kurdalesini mıknatısını lavantasını nazar boncuğunu falan aldık hatta 15 tane de yaptık şimdiden,çok güzel oldular içim kıpır kıpırdı walla yaparken :) waktiniz warsa sizde böle yapın kızlar çünkü hem maliyet açısından hem de el emeği olması açısından çok tatmin edici..resimlerini paylaşıcam ama resim boyutu büyük dedi, bu akşam tekrar denicem.. bunlar çok küçük ama aslında çoook büyük mutluluklar,hevesler:) rabbim herkese nasip eder inşallah..
bu arada kızlar biberon ve emzik alanınız war mı? hangi markayı almalıyım ve kaç ml almalıyım? cam olsun diyorum avent nasıl kullanan war mı???
cnm prosedür nasıl işliyor söyler misin bide
Selam kızlar,
sonunda şu meşhur havuzlu hana gittik. Sürekli hem internetten hemde dolaşırken pek çok mağazada fiyatlara bakmıştım ama çoğu malesef aklımda kalmıyordu.Zaten fiyatlar çok yakın gibi. Havuzlu handa bebe çeyiz mağazasından tırnak makası, saç fırçası,banyo süngeri, bakım seti,göğüs pedi ve çatlak ilacı, biberon,emzirme önlüğü,burun aspiratörü,yan yatma yastığı,ağız mendili,çorap ve mevlüt seti aldım.Aldıklarımın ehpsinin tek tek fiyatı yazan bir liste verdikleri için hepsini yazabildim ve gelince aldığım fiyatlarla internettekileri karşılaştırınca epeyce bir ucuz olduğunu farkettim.Hepsinde 3-5 lira bide toplu indirimi yaptırıyorsunuz derken totalde 100-150 lira neredeyse dışarıya göre ucuza gelmiş oldu.
Bir üst katından ismini hatırlamıyorum bir 15li bir 5li hastane çıkışı, 3 patikli alt,3 uzun kollu body(3ü 10liraydı,penyeleri harika),2 pijama takımı, bir kalın battaniye,yelek,patik,ayakkabı aldım. Her dükkanda o kadar çok çeşit varki insanın gözü dönüyor. Hepsini açıp,resimlerini çekip paylaşacağım.
Kızlar e-bebekten aldıklarım fi yatlarını yazdım.. göğüs ucu kremi yıkanmaya gerek olmayan 8. aydan itibaren kullanabilen bişeymiş iyidir inşallah :)) ihtiyacı olan varsa baksııın
Baby Jem Boncuk Silikon Bebek Yastığı
7,99 TL
Milkway Göğüs Ucu Kremi (Emziren Anneler için) 25 gr
9,90 TL
Baby and Kids Uyku Torbası Pembe 0 / 3 Ay
5,99 TL
Chicco 2012 Kış / 2`li Eldiven Sarı / Beyaz
5,90 TL
Baby And Kids Elbise Yeşil 3/6 Ay
5,99 TL
Baby and Kids Havlu Kundak (70 x 70)
5,99 TL
Baby and Kids Tavşan Bere Pembe 0 / 3 Ay
1,99 TL
Fuar Baby Uzun Kollu Body Kedicik Pembe 3/6 Ay
5,99 TL
doğum iznine ayrıldımm kızlarrrr darısı hepinizin başına olsun inş.... çok güzelmiş evde olmakkkkk
Güle güle kullansın canım,uygunmuş gerçekten...
Sodayı benim doktorum hep söyler günde birtane tüketmeye çalış diye ben de elimden geldiğince içmeye çalışıyorum.Benimki de sola dönsem tekme atıo sağa dönsem tekme atıyo sırtüstü yatınca çok rahat ama ben de sırt üstü yatamıyorum:2:Tuvalete kalktığım gibi uyku uçup gidiyor ben de.Du bakalım bizim kuzucuk nasıl olacak umarım düzenli uyur gaz problemi çok kötüymüş onlar acı çekerken insan bi garip olur hiç kıyamayız
Arkadaşlar sodadan bahsetmişsiniz, bu soda illa sade mi olmalı, yoksa meyvalı sodada olabilir mi:44: Çünkü ben sade soda içemiyorum, iki üç günde bir meyvalı soda içerim:44:
MELİKEcim aldıklarına baktımda hepsi de çok tatlılar..
25 tl üzeri alışverişlerde bebe tarhanası 9,90 tl imiş, ekleseydin, ilerde lazım olucak bol bol:)
bende bakınıyorum şimdi ihtiyaç varmı diye 25 tl yi geçersem tarhana da sipariş edicem, ben uğraşmak istemiyorum:) geçen sene uğraştım bu kez 2 çocukla uğraşamam:)))
Sağol Özge'cim.. Evet fiyatları uygun görünce dayanamadım valla :) Sen nasılsın? İyi mi bebiş?
canım hastaneye gittim dr. hemşiresine dedim doğum iznine ayrılacagım diye onlarda 2 nüsha halinde rapor hazırladılar bugün tarihli 26 şubat tarihine kadar 10 hafta raporumu yazdılar şayet 26 şubata kadar doğum olmazsa 10 yada 15 günlük yeniden rapor vereceklermişş 2 nüsha halinde raporu alıp başhekime götürdüm oda onayladı 1 nüshası hastanede kaldı SSK ya onlar göndereceklermiş belgeyi diğeer nüshayıda iş yerime getirdim personel servisine verdim bu kadar başka yapılacak birşey yok dediler doğumdan sonrada yeniden doğum sonrası izin alacagım böyle işteee
İyi yapmışsın canım.Ben de iyiyim bebiş bugün cotu tekmeleyip duruyo dayanamayıp çikolata yedim ondan sanırım.Sen nasılsın?Kontrole gitmişsin gözün aydın herşey yolundaymış çok sevindim.
merhaba kızlar
polyy geçmiş olsun cnm
masiva annanen ameliyat olmuş geçmiş olsun cnm allah acil şifalar versin
özge cnm sendin sanırım bebedor göğüs pedi 5,90 demiştin nerden aldın bu fiyata cnm
bende bugun sağlık ocaına gittim tansiyonum 9-6 çıktı her zmnki gibi
bebeimin kıyafetlerini yıkıyorum da deterjanı direkmi koydunuz kızlar biraz çözdürüp öylemi koydunuz çamaşırlarda biraz deterjan kalmış çokmu sıkıştırdım acaba yada deterjan mı kalıyor anlamadım
Tekmelesin amannn bende şikayet ediyorum ama duruncada korkuyorum :)) iyisimi durmasınlar..
Bende kontrolden sonra daha iyiyim canım şükür herşey yolundaymış korkuyodum tekrar açlık tokluk yapcaktı bebeğin gelişimi hızlı olsaydı ama tam günü gününe denk gidiyogerek kalmadı çok şükür..
Çok iyi canım hep böyle gitsin inş.ben bugün abarttım galiba başım ağrıyo biraz:)))Evet tekmeler azalınca insan merak ediyo,akşama sakinleşiyo babası tekme atsın diye bekliyo ama yok:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?