- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #23.761
[
bizimki dün gece yattık babasına 2 tekme attı bide içerde dans etti o kadr sonra babamız arkasını döndü bize bizde göbüşü yasladık babanın sırtına oğluşum baba arkayı döndü diye çok kızdı galiba baya güçlü bi tekme attı babanın sırtına o bile şaşırdı
Maşallah senin oğlana,bizimki benden önce uyuyo yataınca tekme falan yok:))))Babamız da bekliyo ama çok nadir denk geliyo ona:))))
eskiden daha çoktu hareketleri ama büyüdüçe biraz azaldı babamızda bize sarılıp bekliyo gece yarısı kıpır kıpır oluyo :)
Bugün Ayça da yok o da rapor alıcaktı ayrıldı mı acaba izne?
kızlar emzirmekten dolayı oluşan meme ucu çatlağı için 3 ay önce doğum yapn arkadaşım şunu tavsiye etti hemen paylaşayım sizlerle;
her marka kremi deneyipde memnun kalmamış ayrıca;
8-10 tane ayva çekirdeği
1 yemek kaşığı %100 saf gül suyu
ikisini karıştırın 1gün bekletin jöle gibi olana kadar
emzirmeden 1 saat önce sür ve göğsü yıkadıktan sonra emzir .
bu 1 hafta yapılıyor sonrasında ne bi acı ağrı dedi arkadaşım şimdi ise hamilelik dönemindeki gibiymiş meme uçları.
bende şimdiki yediğim ayvaların çekirdeklerini dondurucuya atıyorum hemen o zaman telaştan ayva bulamam korkusuyla :) geçen günde denedim akşamdan çıkardım buzluktan ayva çekirdeklerini öğleyin buzu eridikten sonra gül suyun içine koydum 1 gün beklettim oldu sıvı jöle kıvamında oldu,yaparken ağzı kapalı kapta muhafaza edin yoksa hemen kuruyo
O da aldı raporunu bugün vermeye gitti herhalde.. Ordanda alışverişe daldı diye düşünüyorum :)
Büyüdükçe yer daralıyo tabii içerde hareketleri azalıyodur.Bizim şimdilik yeri var ama bi kaç haftaya azalır senin gibi heralde:)
Canım ben gölcükte oturuyorum burda bi bebek mağazası bir günlük kampanya yapmıştı orda gördüm ama ben kraftınkini aldım 50'li.Jelli ve çamaşıra yapışışıyo.Zaten ben gittiğimde kampanya bitmişti:)))))
bizim tekmeler azaldı ama Allahtan hareket ediyo hissediyorumda içim rahat :)
saol cnm burada sordum 40 lısı 8,90 dediler
selam kızlar..umarım herkesin keyfi yerindedir..geçmişi okudum ama okuyamadığım kısımlar da var sanırım..
iclalcim canım inşallah zamanla düzelicek bir durumdur..Rabbim hepimizin yavrusunu korusun
masiva geçmiş olsun anneannen atlatmış ameliyatı çok sevindim..
ben de cuma günü gittim kontrole..ancak yazabiliyorum..işler biraz yoğundu kızımın kısmetine bir kaç iş görüşmemiz var inşallah olursa hayli güzel olucak..
gelelim kontolümüze..dotorumuz genel durumu iyi buldu çok şükür..1-2 dakika sussa lütfen konuşun artık korkuyorum buraya gelmeye dedim..o da anlayışla karşıladı sen de haklısın bir sürü şey yaşadınız ama bak tüm sonuçlar iyi dedi..kistlerimiz gitmiş..böbreğimizin durumu da iyi,çok bir büyüme yok..ense kalınlığına gelince değişme olmamış..3haftada aynı büyüklükte..bu da sevindirici..ama ihtiyaten bizi kalp uzmanına gönderdi..ufak bir stres yaşadık yine ama çok şükür kalbi de iyi..
ve ben de kızım için sonunda ciciler almaya başladım..hastane çıkışı,çıtçıtlı badiler,tulumlar aldım..0-3 ay ve 3-6 ay arasına göre aldıklarım...mothercareden aldım ürünler çok güzel,biraz tuzlu ama içime çok sindi..giysi almam artık..beşik ve etejeri de mothercare den seçtim,bakalım bir sonraki alışverişte de onları almayı düşünüyorum kısmetse..
selam kızlar..umarım herkesin keyfi yerindedir..geçmişi okudum ama okuyamadığım kısımlar da var sanırım..
iclalcim canım inşallah zamanla düzelicek bir durumdur..Rabbim hepimizin yavrusunu korusun
ben de cuma günü gittim kontrole..ancak yazabiliyorum..işler biraz yoğundu kızımın kısmetine bir kaç iş görüşmemiz var inşallah olursa hayli güzel olucak..
gelelim kontolümüze..dotorumuz genel durumu iyi buldu çok şükür..1-2 dakika sussa lütfen konuşun artık korkuyorum buraya gelmeye dedim..o da anlayışla karşıladı sen de haklısın bir sürü şey yaşadınız ama bak tüm sonuçlar iyi dedi..kistlerimiz gitmiş..böbreğimizin durumu da iyi,çok bir büyüme yok..ense kalınlığına gelince değişme olmamış..3haftada aynı büyüklükte..bu da sevindirici..ama ihtiyaten bizi kalp uzmanına gönderdi..ufak bir stres yaşadık yine ama çok şükür kalbi de iyi..
ve ben de kızım için sonunda ciciler almaya başladım..hastane çıkışı,çıtçıtlı badiler,tulumlar aldım..0-3 ay ve 3-6 ay arasına göre aldıklarım...mothercareden aldım ürünler çok güzel,biraz tuzlu ama içime çok sindi..giysi almam artık..beşik ve etejeri de mothercare den seçtim,bakalım bir sonraki alışverişte de onları almayı düşünüyorum kısmetse..
Canım gözün aydın,sevindim.Aldıkların da hayırlı olsun,güzel günlerde kullansın bebiş.Eklersin artık:)))
canım kontrollerin de güzel geçmiş gözün aydın gelmiş geçmiş olsun artık son aylarımız onuda stressiz geçiririz inş.
sağol özgecim..aldıklarımı eklemeyi becerirsem çok sevinerek paylaşırım..göbeğimi ekleyememiştim hata vermişti:44:..neden kaynaklanıyor olabilir ?
Çok sevindim canım benimŞükürler olsun Allah hepimizin kuzularını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Çok zor günler geçirdin şimdi alışveriş zamanı süperrr Öptüm kuzunla seni kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?