2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Neyse arkadaşlar ben kaçar on gündür evde olmayınca yapılacak bir çok iş beni bekliyor, bavulu boşaltacam, makinaya çamaşır atacam,evimi bir süpürüp sileyim, yatağımın nevresim takımını değiştirecem....bir sürü iş neyse hepinizi öptüm

Çok eğlenceli olur eminim ne güzel kendin yapıyosun?Bu arada bu Şarkhan nerde?Malzemeler size ne kadar maloldu canım?Ben de kendim mi yapsam diye düşünüyorum ama bakalım karar veremedim.

Bnde kendım alıp yapmk ıstıorum oglmn sekerlerını:)) Bı normal serı yapcm bıde cok yakınlarıma ozel yapıcam:))) mısal ben kendım yapıcm fln dedım ogn kadın bana dedıkı bız burda kendımz ucretsz yapıoruz yanı o konuda endısenız varsa ucret almıoruz dedı dedım yk bn kendım yapmk ıstıorum ayrıca artık lavantalı olms hersey cıkolta seker koymana olnk vermıo pek onlrda badem sekerı yada lavantlı yapıolr bnde bı kac bısey begendım bakalm hayırlısı:))

merhaba kızlarr nasılsınızzz sabahtan beri koşturmaktan yoruldum valla sonunda raporumu aldım şirkete verdim şimdi evimde oturup dinleniyorummm ne büyük zevkmiş evde olmakkk ohh ne rahatttt geçmişe bir göz atalım bakalım neler var neler yokkkk

teşekkür ederim canım her bebek her birey farklı dediğin gibi internetteki verilere çok takılmamalı
eşim doktora doğum şeklini sordu doktorda daha erken bunları düşünmeyin sizdedi bana sordu ne şekil düşünüyosun diye bende benim için normal olan doğum hangisiyse o olmalı dedim...geçenlerde bir hastası gelmiş başka bir doktoru şikayet ediyormuş 4400 gr bebği normal doğurcam diye diretmiş kadın bebeğin bir kolu tutmuyormuş doğumdan dolayı... ben çok büyük bebeklerin normal doğması taraftarı değilim anne kesilmesin diye bebeği tehlikeye atmam dedi
epidural normal konusunda ne diyorsunuz dedim ben taraftarı değilim doğumu güçleştiriyor annenın sancıları kesiliyor doğum süresi uzuyor anne ıkınamayınca ne ebe nede doktorun yapabiliceği hiç bir şey yok dedi herşeyi normal sürecinde yaşamlısın dedi

Selam kızlar,
sonunda şu meşhur havuzlu hana gittik. Sürekli hem internetten hemde dolaşırken pek çok mağazada fiyatlara bakmıştım ama çoğu malesef aklımda kalmıyordu.Zaten fiyatlar çok yakın gibi. Havuzlu handa bebe çeyiz mağazasından tırnak makası, saç fırçası,banyo süngeri, bakım seti,göğüs pedi ve çatlak ilacı, biberon,emzirme önlüğü,burun aspiratörü,yan yatma yastığı,ağız mendili,çorap ve mevlüt seti aldım.Aldıklarımın ehpsinin tek tek fiyatı yazan bir liste verdikleri için hepsini yazabildim ve gelince aldığım fiyatlarla internettekileri karşılaştırınca epeyce bir ucuz olduğunu farkettim.Hepsinde 3-5 lira bide toplu indirimi yaptırıyorsunuz derken totalde 100-150 lira neredeyse dışarıya göre ucuza gelmiş oldu.
Bir üst katından ismini hatırlamıyorum bir 15li bir 5li hastane çıkışı, 3 patikli alt,3 uzun kollu body(3ü 10liraydı,penyeleri harika),2 pijama takımı, bir kalın battaniye,yelek,patik,ayakkabı aldım. Her dükkanda o kadar çok çeşit varki insanın gözü dönüyor. Hepsini açıp,resimlerini çekip paylaşacağım.

Benm hıcbıseyım yok sadece kıyftlrı var cocugumn okkaa:)))) Annem basımn etını yıoo odasını baklm alalım kendısı cok tez canlıdır benıde sıkıstırıo ama bende bı okdr rahatım sankı hersey hazırms gıbı:))) Kocmda oyle dıoo eksıkler bellı degılmı cıkar hepsını alırız 1 gunde olmaz 1 haftada bıter dıo onun oyle rahat tavırlrıda benı etkılemıo degıl kaldım boyle ıstee:)))

Çok eğlenceli olur eminim ne güzel kendin yapıyosun?Bu arada bu Şarkhan nerde?Malzemeler size ne kadar maloldu canım?Ben de kendim mi yapsam diye düşünüyorum ama bakalım karar veremedim.

ŞARKHAN eminönünde telekom binasının yanında canım kime sorsan söler zaten. malzemelerimiz 50 tl ama dükkanın sahibi amca güzellik yaptı bize normalde 65 falandı, bana baktı elim belimde, dedi ki kızım bu halde geziniyosun sana yazık benim içimden geldi dedi :) bayağı fiyat kırdı. 50 tane şeker ve 6 lı loğusa bardak süsü dahil 50 tl verdik canım.

hoşgeldin cnm hadi gözün aydın darısı bizim başımıza

hayırlı olsun cnm güle güle kullanmak nasip olsun

doğum izninemi ayrıldın tatlımmm???????????????

hele bi başla sonunu getiremezsin zaten cnm

Gelmesın sonu feda olsun mınık böcegıme herbıseyı:))) O degılde gercekten cocuk sugn dogsa benmle yatck hıcbıseysı yok yaa yavrumm ben gıdım bu haftasonu cocuguma oda bakayım bu sefer gıdeyım durrr:)))

Gayecım nasılsın? uzun zaman oldu gorusemedık.. Harıka herseyı almssın bıraz elınızı banada surun kızlar bende baslıyayım artık bı yerden:))) Bnde gecen gıttm havuzlu hana o dedgn bodylre baktm guzl kumaslı olanlrı vardı bende o ıhtyclrını ordn almayı planlıorum bebegn ceyız esyalarını:)) Aldıklarını gule gule kullanmk nasıp olsun canım darısı basıma ne dıyeyım:)))

cnm odaya bakabilirsin zaten beğenmen onun sana gelmesi 1 ay havalanmasıydı bilmem ne derken 2 ay geçiyor diğerlerini alırsın zaten yavaş yavaşş

Kızlaaaaar e-bebekte bazı ürünlerde indirim var bi bakın derim 5-10 tl ye bi sürü şey var ben sepeti doldurdum

Arkadaşlar sodadan bahsetmişsiniz, bu soda illa sade mi olmalı, yoksa meyvalı sodada olabilir mi:44: Çünkü ben sade soda içemiyorum, iki üç günde bir meyvalı soda içerim:44:
Canım benim diyetisyen meyveli soda meyveli yoğurt tüketmemi yasakladı şekerden dolayı, sende öyle bi problem yok ama içinde tatlandırıcı katkı maddesi çok oluyo bence sade tüketsen daha iyi olur.. tatlandırmak için biraz limon bi nane yaprağı işe yarıyo

Canım gözün aydııın:))
Ben de artık 2 haftada 1 gitmek istiyorum:)

Sorma ama öle diyince çok heyecanlandım ben :)) sen cmtsi günü gidiyosun dimi?

Gözün aydın canımm darısı başımızaa :))

GÜLE GÜLE kullansın canım bebeğin.. hawuzlu han gerçekten uygun, loğusa pijama ve geceliklerimi ordan almıştım bende. çeşit çok olunca kafam bi dünya olmuştu ama alabilmiştim sonunda :) resimlerini paylaş da görelim canım

canım o kadarda geri değil maşşallahhh artı daha hızlı kilo alma dönemlerindeyizz her gün biraz daha kilo alıyor bebişlerimiz biraz yediklerine dikkat et bak göreceksin tam gününde çokacak artık bebişinnnnn üzülme emiii
bugün niye bu kadar sessiziz??

sanki hafta sonundan çıkamamış gibi bi hali topiğimizin.
ben yoktum yaaa sabah ondandır topiğimizin sessizliği canım benimmmmm
bende en çok mide yanmasından dertliyim yani her yerim aprıyo sağ göğsümün altında batma ve uyuşukluk var ama mide çok fena artık ne yapsam geçmiyo
bendede var hem mide yanması hemde gögüs altındaki batma bende üşüttüm galiba diyodummm demekkii bebkten kaynaklanıyomuşş demekkiii mide yanmasıda felaket halde ama süt içiyorum çok şükür onun faydası oluyor bana rahatlıyor midemm
maşallaaahhh canımm benim ikizlerde aynen dediğiniz gibi kıpır kıpır hiç durmuyorlar zatende bazen öyle vuruyolarki çok canım yanıyorrr ne yaparsam durmuyolarr ama ben çaresini buldumm kocişim elini göbüşüme koyup onlarla konuşunca hareket etmiyolar sakinleşiyolarr bende biraz olsun rahatlıyorum inankii büyüdükce yerleri dar geldikce daha hızlı vuruyolarr vallaaa neyse şurda az kaldı biraz daha sabretmek lazımm
evet sabah ben yoktum ama inanın yine aynı saatimde kalktım dr. gittim rapor işlemlerimi hallettim bayada yorulmuşum şimdi evimde keyif yapıyorummm tavsiye ediyorum sizleredee çok güzelmişş eve olmakkk

canımm geçmiş olsunnn bu günlerde insanın gerçekten dengesi bozuluyor maden suyu iyi geliyor bende arada içiyorum baya faydası oluyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…