2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evt benim bebeğim bana çekerse yaşadım ne güzel bol bol sebze yeriz oğlumla :)

Arkadaşlar sodadan bahsetmişsiniz, bu soda illa sade mi olmalı, yoksa meyvalı sodada olabilir mi:44: Çünkü ben sade soda içemiyorum, iki üç günde bir meyvalı soda içerim:44:

Canım gözün aydııın:))

Ben de artık 2 haftada 1 gitmek istiyorum:)

Arkadaşlar sodadan bahsetmişsiniz, bu soda illa sade mi olmalı, yoksa meyvalı sodada olabilir mi:44: Çünkü ben sade soda içemiyorum, iki üç günde bir meyvalı soda içerim:44:

Onu da sormuştum Meyvalı da içebilirsin demişti tabi terch diğerinden yanaymış ama zararı olmaz demişti diğer gazlı içecekler gibi.

(( kızım gaz sancısı çekip ağlarken bende onla beraber ağladığımı bilirim((43:
hele ki bi defasında hiç unutmuyorum 2 saat boyunca ağlamıştı, neler yapmıştım ama bi türlü çıkaramamıştı gazını sonrasında ne yaptım hatırlamıyorum bırt diye çıkarınca uyuyuvermişti yavrum:)

cnm sakın üzme kendini bu kilo değişiyor sürekli buarada yumurtanı sütünü cevizini filan eksik etme bebeğinin gelişimini artıracak gıdalar tüket sakın kafana takma
bu ay dediklerinin hepsini abartarak tükettim canım hatta:) ama ekmeğe dikkat etmeliyim sanırım
arada başka doktoramı muayne olmalıki bilemedim...hep aynı tartıyla tartılmalıymışız canım bende hep doktorda tartılıyorum... canım kilo almıyor ama göbüş büyüyorsa bebiş kilo alıyor demekki
bende aynen öyle diyorum canım...kynvldm hamileliğimin başlarında bir ortamda sen bir pırtık çocuk doğurursun demişti çok bozulmuştum ve kırılmıştım sanırım hala o sözün etkisindeyim

Sen içini ferah tut. İnşallah hepimiz sağsalim alıcaz bebişlerimizi kucagımıza:)

MASİVAcım canım ankaradan dönmüşsün sağ salim sevindim.. keşke imkan olsaydı da görüşebilseydik

anneannen miydi ameliyat olan, ona da şifalar diliyorum.

SELAM KIZLAR cts günü ŞARKHAN a gittik eşim ve annemle. bebişime bebek şekeri malzemeleri aldık çoook sevimli biblocuklar :) tüllerini kurdalesini mıknatısını lavantasını nazar boncuğunu falan aldık hatta 15 tane de yaptık şimdiden,çok güzel oldular içim kıpır kıpırdı walla yaparken :) waktiniz warsa sizde böle yapın kızlar çünkü hem maliyet açısından hem de el emeği olması açısından çok tatmin edici.. resimlerini paylaşıcam ama resim boyutu büyük dedi, bu akşam tekrar denicem.. bunlar çok küçük ama aslında çoook büyük mutluluklar,hevesler:) rabbim herkese nasip eder inşallah..
bu arada kızlar biberon ve emzik alanınız war mı? hangi markayı almalıyım ve kaç ml almalıyım? cam olsun diyorum avent nasıl kullanan war mı???

Hareket etmek her zaman iyidir canım sen rahat ettiğin sürece dolaşmaya devam et:)))Havuzlu han için herkes çok güzel şeyler var diyo ama ben gitmedim bilmiyorum.Gidebilecek gibi de değilim bana uzak...Sen en çok oyncak alıcaksın galiba bebişe:)))

Canım ben öyle geç saatlere kadar uyuyamıyorum en fazla 8'e kadar.Ama sabaha kadar da deliksiz uyuyorum.Nerdeyse hiç dönmüyorum bile:))))Bu da bana yetiyor.Ama dediklerine katılıyorum özellikle yediklerin çok önemli,anne ne yerse bebek de ona alışıyo.

Ah o gaz sancısı bize neler neler yapıyor o minnacık şey nasıl dayansın hiç kıyamam.İnşallah gaz sorunu olmayan bebişlerimiz olur vallahi ben de ağlarım artı babamız bakar ikimize de

Gözün aydın canım,sevindim.Bebişe de maşallahkilo konusuna takılma bence dr normal dediyse sorun yok.Her bebk farklı hem bu zamanlarda çok değişiyo kiloları.Doğuma kadar daha çok alır canını sıkma.Son 3 ayda dr dediği doğru ayda en fazla 2 almak en iyisiymiş.

MASİVAcım canım ankaradan dönmüşsün sağ salim sevindim.. keşke imkan olsaydı da görüşebilseydik

anneannen miydi ameliyat olan, ona da şifalar diliyorum.
Tşk ederim canım inşaAllah görüşmek kısmet olur, bende çok istiyorum, bir çok kimseyle paylaşamadığım, kah gülüp kal üzüldüğüm buradaki arkadaşlarımla, seninle tanıişmayı

Bu arada ameliyat olan anneannemdi, çok şükür şimdi iyi, az önce annemle konuştum, serumunu filan çıkarmışlar, yoğun bakımdan normal odaya geçmişler

Onu dıyorum bende okdr yoruma gore cekıstırerk gotrdugum kocam noldu tatmın etmedımı senı demesı zoruma gıttı:)))) Aman gıdlm gıdlm dıye basının etını yedım al geldık gıbı ımalı bakısı benı dumur ettı:)))) benm ılgımı dedgm gıbı sekerleme bolumyle oyunckcılr cektı:)))) yanı onları ordn temın edebılrm sekerrleme bakıck arkadslr bakabılrler:))

Beklenti yüstek olunca bazen şaşırıyo insan beklediği gibi olmayınca.Fikir edinmiş oldun sende olsun.Sen bişey almadım diyodun galiba,başladın mı artık alışverişe?

Çok eğlenceli olur eminim ne güzel kendin yapıyosun?Bu arada bu Şarkhan nerde?Malzemeler size ne kadar maloldu canım?Ben de kendim mi yapsam diye düşünüyorum ama bakalım karar veremedim.

Beklenti yüstek olunca bazen şaşırıyo insan beklediği gibi olmayınca.Fikir edinmiş oldun sende olsun.Sen bişey almadım diyodun galiba,başladın mı artık alışverişe?

Yok yaaa halaa bakım aşamasındyım:))) oyle babası gorunce bı ıkı parca bıseyler alıo ogluna ama anası sırf bakıo daha alamadı:)))) Artk ocagn basında kesınlkle cok fena bı dalıs yapıcm alısverıse:))

Valla sen bi başlıycaksın durduramıycaklar galiba:)))Ama başlasan iyi olur artık.Benimde çok eksik var ama arada alıyorum.Ben de haftaya Bursa'ya gidicem kısmetse ordan alıcaklarım var.Tamamlarım gidersek ordan alıcaklarımı heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…