2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Güle güle kullansın bebişin,hayırlı olsun.Aldıklarını ekle de biz de görelim merak ediyoruz:))))En iyisini yapmışsın canım ben de uyku seti almıycam.

evt çok pahalılar benim yorgan yastığı zaten annem yapıcak söyliyimde uyku setini de yapsın elinden gelir makineside var ucuza halletmiş oluruz :)

Güle güle kullansın bebişin,hayırlı olsun.Aldıklarını ekle de biz de görelim merak ediyoruz:))))En iyisini yapmışsın canım ben de uyku seti almıycam.

Sağol canımm.. Ekliycem ama işte oda gelmedi ya herşey birbirinin içinde bebişin eşyaları minik hurçlara koydum oturma odasında yarısı yatak odasında yarısı kargoda mobilyaları mağazanın deposunda kendisi karnımda :))) çok dağınığız şu an inşallah cmtsi odası gelsin hemen yerleştircem çekcem resimlerini

Odası gelsin de hepsi yerleşir,minicik onlar zaten hemen yerleşiyo:)))Biz de bitince bakarız o zaman:))Benimkileri toplasan bir hurç dolmaz

evt çok pahalılar benim yorgan yastığı zaten annem yapıcak söyliyimde uyku setini de yapsın elinden gelir makineside var ucuza halletmiş oluruz :)

benimki işin membaa aslında çeyiz mağazası var ama terzi kendi söküğünü dikemez misali :)) benim kıza fistolu nakışlı nevresim takımları yaptığı için artık dur dedim kumaşı kendim alıyorum modeli kendim veriyorum öyle yapıyo :)) senin anneninde makinası varsa elinden geliyosa masrafa hiç gerek yok.. kumaşların metresi çok ucuz.. elyafı da en kalitelisinden alsan yine de çok ucuza uyku seti maledilir.. dün bi mağazayı telefonla aradım sitesinde uyku seti beğenmiştim 495 tl ama %50 indirim var dedi.. Yok cnm bu insanlarda insaf kalmamış valla.. 250 tlye komple beşiği satıyolar cık cık cık

Odası gelsin de hepsi yerleşir,minicik onlar zaten hemen yerleşiyo:)))Biz de bitince bakarız o zaman:))Benimkileri toplasan bir hurç dolmaz

Benimde iki hurç zaten ama çok minikler :) bazen diyorum ki odaya yerleştirince kuş gibi kalcak bebeğin hiç bişeyi yok gibi geliyo valla :)) aman doğsunlarda çıplak kalmazlar herhalde

Günaydınn güzel mart anneleri ve minişleri nasılsınız dün çok yoğundum ara ara girip baktım sadece yazamadım yarın sabah şeker yüklemesi var bu gün biraz geç yaptım kahvaltıyı açlıktan gözüm karardı resmen yarın nasıl aç kalıcam akşam 22:00 den sonra bişey yeme dedi doktor inş.bayılmam oralarda annemle gidecem her ihtimale karşı tek gitmeyim

Benimde iki hurç zaten ama çok minikler :) bazen diyorum ki odaya yerleştirince kuş gibi kalcak bebeğin hiç bişeyi yok gibi geliyo valla :)) aman doğsunlarda çıplak kalmazlar herhalde

bende aldım aldım odaya yerleştirince sanki hiç birşey almamışım gibi göründü artık doğsunlarda ona göre alınır yavaş yavaş daha fazlası diye düşünüyorum

Günaydın canım inş.sonuçların güzel çıkar,biraz zor oluyo ama bişey olmaz bende açlığa dayanamıyorum çok kötü oldum ama bayılmadım:)))İnş.sen de atlat yarını.Bu arada nasıl oldun iyi misin artık grip olmuştun galiba?

tek gitme bencede canım inan aç karnna beter oluyo insan bende bayılacak gibi hissettim kendimi inş. güzel sonuçlarla gelirsinnn

evt benimde çok beğendiklerim 250 tlde aşağı deil özdilekte gördüm 125 tl ama hep pembeydi içine bakmadım kalitesi nasıldır hiç bilmiyorum. Sende çok şanslıymışsın bacım annane her bişeyini yapar.

guanydın guzel mart annelerı nasılsınızzzz

benım karnım baya bı buyudu egılmede cok zorlanıyorum sızlerdede oylemı corabımı gıyemıyorum tek basıma esım yada ablam sagolsun gıydıyorlar :)) kıyafetlerımız bıttıı ama zor frenlıyorum kendımı :) dun gezınırken mevlut takımımızı aldık cok sırın popyonlu :))

ben uyku setını yorgancıoglundan aldım kesınlıkle tavsıye ederım arda pasamada ordan almıstım o kadar yıkamaya hıcbırsey olmamıstı ama arkadasıma vermıstım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…