- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #23.921
Ben dün cotton box nevresim takımı aldım nevresim iki yastık bi çarşaf.. 24tl idi gitti gidiyor da.. e-bebekten iki tane içine yastık aldım, annemde dün yorganını aldı nevresimin içine ince bişey.. ama uyku seti almadım.. nevresime uygun kenar korumalığını anneme yaptırmayı düşünüyorum içi elyaflı.. çünkü uyku seti olunca fiyatları uçuruyolar ben 250den ucuz hoşuma giden bişey bulamadım
günaydın kızlarr kahvaltımızı yaptık bebişlerimle geldikkk nasılsınızzzzzzzzzz??????
günaydın kızlarr kahvaltımızı yaptık bebişlerimle geldikkk nasılsınızzzzzzzzzz??????
günaydın koca göbeklerrrrrrrrrr biz çok acıktık kızımla kahvaltı yapalımmmmmmmmmmmmm
Ben dün cotton box nevresim takımı aldım nevresim iki yastık bi çarşaf.. 24tl idi gitti gidiyor da.. e-bebekten iki tane içine yastık aldım, annemde dün yorganını aldı nevresimin içine ince bişey.. ama uyku seti almadım.. nevresime uygun kenar korumalığını anneme yaptırmayı düşünüyorum içi elyaflı.. çünkü uyku seti olunca fiyatları uçuruyolar ben 250den ucuz hoşuma giden bişey bulamadım
Güle güle kullansın bebişin,hayırlı olsun.Aldıklarını ekle de biz de görelim merak ediyoruz:))))En iyisini yapmışsın canım ben de uyku seti almıycam.
Sağol canımm.. Ekliycem ama işte oda gelmedi ya herşey birbirinin içinde bebişin eşyaları minik hurçlara koydum oturma odasında yarısı yatak odasında yarısı kargoda mobilyaları mağazanın deposunda kendisi karnımda :))) çok dağınığız şu an inşallah cmtsi odası gelsin hemen yerleştircem çekcem resimlerini
kızlar uyku seti aldınız mı yaa marka söyler misiniz?
evt çok pahalılar benim yorgan yastığı zaten annem yapıcak söyliyimde uyku setini de yapsın elinden gelir makineside var ucuza halletmiş oluruz :)
Odası gelsin de hepsi yerleşir,minicik onlar zaten hemen yerleşiyo:)))Biz de bitince bakarız o zaman:))Benimkileri toplasan bir hurç dolmaz
Günaydın canım.. Hepimiz iyiyiz çok şükür..afiet olsun size de :)
Günaydın canım,afiyet olsun,biz iyiyiz.Sen nasılsın?
günaydın tatilcilerrrr
Benimde iki hurç zaten ama çok minikler :) bazen diyorum ki odaya yerleştirince kuş gibi kalcak bebeğin hiç bişeyi yok gibi geliyo valla :)) aman doğsunlarda çıplak kalmazlar herhalde
Benimde iki hurç zaten ama çok minikler :) bazen diyorum ki odaya yerleştirince kuş gibi kalcak bebeğin hiç bişeyi yok gibi geliyo valla :)) aman doğsunlarda çıplak kalmazlar herhalde
Günaydınn güzel mart anneleri ve minişleri nasılsınız dün çok yoğundum ara ara girip baktım sadece yazamadım yarın sabah şeker yüklemesi var bu gün biraz geç yaptım kahvaltıyı açlıktan gözüm karardı resmen yarın nasıl aç kalıcam akşam 22:00 den sonra bişey yeme dedi doktor inş.bayılmam oralarda annemle gidecem her ihtimale karşı tek gitmeyim
Günaydınn güzel mart anneleri ve minişleri nasılsınız dün çok yoğundum ara ara girip baktım sadece yazamadım yarın sabah şeker yüklemesi var bu gün biraz geç yaptım kahvaltıyı açlıktan gözüm karardı resmen yarın nasıl aç kalıcam akşam 22:00 den sonra bişey yeme dedi doktor inş.bayılmam oralarda annemle gidecem her ihtimale karşı tek gitmeyim
benimki işin membaa aslında çeyiz mağazası var ama terzi kendi söküğünü dikemez misali :)) benim kıza fistolu nakışlı nevresim takımları yaptığı için artık dur dedim kumaşı kendim alıyorum modeli kendim veriyorum öyle yapıyo :)) senin anneninde makinası varsa elinden geliyosa masrafa hiç gerek yok.. kumaşların metresi çok ucuz.. elyafı da en kalitelisinden alsan yine de çok ucuza uyku seti maledilir.. dün bi mağazayı telefonla aradım sitesinde uyku seti beğenmiştim 495 tl ama %50 indirim var dedi.. Yok cnm bu insanlarda insaf kalmamış valla.. 250 tlye komple beşiği satıyolar cık cık cık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?