2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bayıldım yaa çok güzel olmuşşşş

Benimde iki hurç zaten ama çok minikler :) bazen diyorum ki odaya yerleştirince kuş gibi kalcak bebeğin hiç bişeyi yok gibi geliyo valla :)) aman doğsunlarda çıplak kalmazlar herhalde

bizim eşyalar yarısı dolapta asılı bi kısmı daha poşetlerinden çıkmadı yıkanmayı bekliyo garipler hepsi bizim dolabın içinde duruyolar öylece

Günaydın canım biz iyiyiz,sen nasılsın?Ben de göbek olmadığı için sorun yok ama normal heralde göbek büyüyünce zor olur:)))Yardım eden varmış olsun:)))Aldıklarında hayırlı olsun,güzel günlerde kullansın

Amin inş. cnm bir sorun çıkmaz grip hala geçmedi ama daha iyiyim c.tesi doktora sordum ilaç fln yazsanız diye bir hafta da geçmezse yazarım dedi portakal nane limon ıhlamurla iyileşmeye çalışıyorum da zaten olmayan uykum iyice kaçtı burun tıkanlıklığı yüzünden :):)

tüm arkadaşlara kocaman GÜNAYDIN

canım tansiyonun 14ü görüyorsa gebeliğe bağlı tansiyon riski var diye biliyorum. doktorun dediği gibi 2-3 gün daha ölç, bu şekilde çıkarsa mutlaka tekrar git. tuza dikkat et, bu 2-3 gün boyunca soda içme olurmu.
inşallah hemencecik düşer.

arkadaşlar bugün kaynanamlar geliyorlar, hatta şuan yoldalardır.. bi girip haber edeyim dedim.. dün yemeklerimi hazırladım, bugün bi evi şöyle yüzünden süpüreyim :)) derine inemem belim ağrıyor( yerleşecek çamaşırlar var onlarıda yaptım mı tamamdır.

bi kaç gün giremem, hepiniz kendinize iyi bakın.. kocaman öpüldünüz.

Günaydın cnm iyiyiz sen nasılsın benim göbekde büyüdü dediğin gibi zor eğiliyorum ayakkabıları giyerken suratım pancar gibi oluyor kıpkırmızı nefes nefese kalıyorum birde yokuşta oturuyoruz orayı çıkana kadar artık nefes fln kalmıyor bende kendimi 150 kg gibi hiss ediyorum acaip ağırlaştım yaa

günaydın canım bende çoraplsrımı ve ayakkabılarımı giymekte zorlanıyorum pantalonumu bile zor giyiyorummm bende uyku setini hangi marka alsam bilemedimmm

ozge canım sagol tatlım benım ıc karın hıc yok gıbı :))) hepsı dısarıda evet allahtan yanımda yardım edecek kısıler var sanslıyım o acıdan

cok ıyı anlıyorum canım senı :))) aynısı bendede var artık dıyorum bı cıkta eskı halıme doneyım :))

günaydın canım bende çoraplsrımı ve ayakkabılarımı giymekte zorlanıyorum pantalonumu bile zor giyiyorummm bende uyku setini hangi marka alsam bilemedimmm

canım eger almadıysan bı netten yorgancıogluna bak derım cok guzel uyku setlerı portbebelerı var

ahh canım ahhh o göbekten bendede varrr aynı dediğin gibi çorabımı giyerken bile zorlanıyorum herşeyi yavaş yapmak zorun kalıyorum ama olsun bebişlerim iyi olsunda ben razrıyımmm

günaydın canımmm, fazla yorma kendini dikkat ett bebişinee senin baya işlerin var evde kayınvalidede geliyorr Allah kolaylık versinnn

tek gitme bencede canım inan aç karnna beter oluyo insan bende bayılacak gibi hissettim kendimi inş. güzel sonuçlarla gelirsinnn

Amin cnm çok sağol sen artık evdesin dimi keyfini çıkar yat yuvarlan şuan benim canım onu istiyor valla dışarda yağmur eve gideyim pufidik terliklerimi giyip battaniyemi örtip kedi gibi yatayım istiyorum

İnş.bir an önce geçer canım,çok geçmiş olsun...

canım sana çok kolay gelsin sende kendine dikkat et çok yorma

Canım dikkat et çok yorma kendini,Allah kolaylık versin sana....

uhdecım evet canım aman ıyı olsunlarda 2 ayımız kaldı surda onuda cekerız :)))

semracımmm kolay gelsın datlum yoırma kendını cok

günaydın güzel anneler ve tatlı kuzuları

hepinize çok teşekkür ederim güzel dilerleriniz için iyi ki varsınız yaf

üzerime bir ağırlık çöküyor artık..bacaklarım çok sızlıyor..az da gün yoğun geçmişse akşama devrilip kalıyorum

annecim yardım ediyordu sağolsun ama mesaisi ikiye bölüncek ocak başlarında abimin miniği gelcek..yengeme yardıma gidicek..doğumu sezeryan olucak, tabi ben de gidicem inşallah yeğenimin doğumuna..umarım heyecanlanıp doğuma eşlik etmem

Kızlar merhaba hastane çıkışlarınızı nerden aldınız kaça aldınız kaçlı aldınız ?:))) sorular zinciri artı yumuşatıcı olarak ne aldınız bu hafta yıkamaya başlicamda

Kızlar merhaba hastane çıkışlarınızı nerden aldınız kaça aldınız kaçlı aldınız ?:))) sorular zinciri artı yumuşatıcı olarak ne aldınız bu hafta yıkamaya başlicamda

canım ben mothercareden aldım 8li 80liraya aldım..parçaları çok tatlı ıvır zıvır hiçbirşey yok..yumuşatıcı olarak da dalin düşünüyorum henüz onu alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…