- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #23.941
günaydın herkeze erken kalktım bugün temzilikçi gelecekti ama hastaneye gidiyormuş yarın gelicem dedi iyide oldu aslında zaten bugün dünden kalma yorgunluk var üzerimde kahvaltı yapıcam kızlar bu arada yaptığım kapı süsünün bir kısmı bitti ekliyorum.....
Benimde iki hurç zaten ama çok minikler :) bazen diyorum ki odaya yerleştirince kuş gibi kalcak bebeğin hiç bişeyi yok gibi geliyo valla :)) aman doğsunlarda çıplak kalmazlar herhalde
guanydın guzel mart annelerı nasılsınızzzz
benım karnım baya bı buyudu egılmede cok zorlanıyorum sızlerdede oylemı corabımı gıyemıyorum tek basıma esım yada ablam sagolsun gıydıyorlar :)) kıyafetlerımız bıttıı ama zor frenlıyorum kendımı :) dun gezınırken mevlut takımımızı aldık cok sırın popyonlu :))
ben uyku setını yorgancıoglundan aldım kesınlıkle tavsıye ederım arda pasamada ordan almıstım o kadar yıkamaya hıcbırsey olmamıstı ama arkadasıma vermıstım :))
Günaydın canım inş.sonuçların güzel çıkar,biraz zor oluyo ama bişey olmaz bende açlığa dayanamıyorum çok kötü oldum ama bayılmadım:)))İnş.sen de atlat yarını.Bu arada nasıl oldun iyi misin artık grip olmuştun galiba?
günaydın kızlarr... ben forumuu açayım erkenden :)) ctsi doktora gittiğimde tansiyonum yüksek çıkmıştı 2 gündür ölçüorum 13-7 14-6 hep bu civarda çıkıo korktum bende biraz doktor 2 3 gün ölç sonra ilaca başlarız dedi (alfamed sanırım) bu tarz sorunu olan varmı kendimi iyi hissediorum ama biraz endişelendim :44:
benım karnım baya bı buyudu egılmede cok zorlanıyorum sızlerdede oylemı corabımı gıyemıyorum tek basıma esım yada ablam sagolsun gıydıyorlar :)) kıyafetlerımız bıttıı ama zor frenlıyorum kendımı :) dun gezınırken mevlut takımımızı aldık cok sırın popyonlu :))
ben uyku setını yorgancıoglundan aldım kesınlıkle tavsıye ederım arda pasamada ordan almıstım o kadar yıkamaya hıcbırsey olmamıstı ama arkadasıma vermıstım :))
Günaydın cnm iyiyiz sen nasılsın benim göbekde büyüdü dediğin gibi zor eğiliyorum ayakkabıları giyerken suratım pancar gibi oluyor kıpkırmızı nefes nefese kalıyorum birde yokuşta oturuyoruz orayı çıkana kadar artık nefes fln kalmıyor bende kendimi 150 kg gibi hiss ediyorum acaip ağırlaştım yaa
günaydın canım bende çoraplsrımı ve ayakkabılarımı giymekte zorlanıyorum pantalonumu bile zor giyiyorummm bende uyku setini hangi marka alsam bilemedimmm
ahh canım ahhh o göbekten bendede varrr aynı dediğin gibi çorabımı giyerken bile zorlanıyorum herşeyi yavaş yapmak zorun kalıyorum ama olsun bebişlerim iyi olsunda ben razrıyımmmguanydın guzel mart annelerı nasılsınızzzz
tüm arkadaşlara kocaman GÜNAYDIN
canım tansiyonun 14ü görüyorsa gebeliğe bağlı tansiyon riski var diye biliyorum. doktorun dediği gibi 2-3 gün daha ölç, bu şekilde çıkarsa mutlaka tekrar git. tuza dikkat et, bu 2-3 gün boyunca soda içme olurmu.
inşallah hemencecik düşer.
arkadaşlar bugün kaynanamlar geliyorlar, hatta şuan yoldalardır.. bi girip haber edeyim dedim.. dün yemeklerimi hazırladım, bugün bi evi şöyle yüzünden süpüreyim :)) derine inemem belim ağrıyor( yerleşecek çamaşırlar var onlarıda yaptım mı tamamdır.
bi kaç gün giremem, hepiniz kendinize iyi bakın.. kocaman öpüldünüz.
tek gitme bencede canım inan aç karnna beter oluyo insan bende bayılacak gibi hissettim kendimi inş. güzel sonuçlarla gelirsinnn
Amin inş. cnm bir sorun çıkmaz grip hala geçmedi ama daha iyiyim c.tesi doktora sordum ilaç fln yazsanız diye bir hafta da geçmezse yazarım dedi portakal nane limon ıhlamurla iyileşmeye çalışıyorum da zaten olmayan uykum iyice kaçtı burun tıkanlıklığı yüzünden :):)
canım tansiyonun 14ü görüyorsa gebeliğe bağlı tansiyon riski var diye biliyorum. doktorun dediği gibi 2-3 gün daha ölç, bu şekilde çıkarsa mutlaka tekrar git. tuza dikkat et, bu 2-3 gün boyunca soda içme olurmu.
arkadaşlar bugün kaynanamlar geliyorlar, hatta şuan yoldalardır.. bi girip haber edeyim dedim.. dün yemeklerimi hazırladım, bugün bi evi şöyle yüzünden süpüreyim :)) derine inemem belim ağrıyor( yerleşecek çamaşırlar var onlarıda yaptım mı tamamdır.
cnm ben çilekten aldım 150 lira civarıydı 12 de taksit yaptılar world e
Kızlar merhaba hastane çıkışlarınızı nerden aldınız kaça aldınız kaçlı aldınız ?:))) sorular zinciri artı yumuşatıcı olarak ne aldınız bu hafta yıkamaya başlicamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?