2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım banyo filesini alma istersen herkes kullanışlı olmadığını söylüyor bebek suyla temas etmediği için üşüyormuş bu yüzden bebeği sudan uzak tutmayın derim ben almadım o yüzden

canım bende öyle biliyodum 32+5 şeklinde ama istediğin zaman bozabiliyosan sorun yok ii araştırmak lazım

herkese günaydın

canım benim annem havluların içine beyaz bi tülbent kumaşından yapıyo sende öyle yapabilirsin sanırım

Son düzenleme:
canım banyo filesini alma istersen herkes kullanışlı olmadığını söylüyor bebek suyla temas etmediği için üşüyormuş bu yüzden bebeği sudan uzak tutmayın derim ben almadım o yüzden

evt bebek filenin üstünde üşür ama tek başına banyo yaptıracaklar için kolaylık olur tabi. ben sünger alıcam yada anneme içi silikonla doldurulmuş yumuşak bişey yaptırıcam

günaydın herkeze erken kalktım bugün temzilikçi gelecekti ama hastaneye gidiyormuş yarın gelicem dedi iyide oldu aslında zaten bugün dünden kalma yorgunluk var üzerimde kahvaltı yapıcam kızlar bu arada yaptığım kapı süsünün bir kısmı bitti ekliyorum.....

Canım çok güzel olmuş ellerine sağlık.. Daha bitmedi demişsin ama süper görünüyo bu haliyle bitince nasıl olcak çok merak ediyorum..

bende çok beğendim maşallah bitince nasıl olcak şimdi bile çok güzel:)

kızlar uyku seti aldınız mı yaa marka söyler misiniz?

Ben dün cotton box nevresim takımı aldım nevresim iki yastık bi çarşaf.. 24tl idi gitti gidiyor da.. e-bebekten iki tane içine yastık aldım, annemde dün yorganını aldı nevresimin içine ince bişey.. ama uyku seti almadım.. nevresime uygun kenar korumalığını anneme yaptırmayı düşünüyorum içi elyaflı.. çünkü uyku seti olunca fiyatları uçuruyolar ben 250den ucuz hoşuma giden bişey bulamadım

çok güzel olmuş bayıldım ellerine sağlık

Canım süper olmuş,o bitmemiş hali mi yaniBen de yapmak istiyorum(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…