2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oooo hamarata bakınızzz hem o kadar gezmiş 3 tencere de yemek yapmışşş e maşallahhh
Perşembe cuma dershanem var 12-3 arası onun dışında ben de hep müsaitim.
Ben de onlardan istemedim ,hepsi aynıydı :44:Biizimki de yeşil kırmızı pembe mavi bi sürü bi sürü tüllü bişi olacak du bakalım gökkuşağı gibiBakalım ortaya ne çıkacak ben de meraktayım.Hemen yapalım da bitirelim,sonra sıra gelsin şekerlere şu kavanozlar için perşembe obene bakıcam ben de inşallah vardır.

hehehe ewet cnm cok hamaratımdır ben merak ettim bak şimdi seninkini rengarenk bişy olucak hemen kapıya asmıycam odası gelince takıcam ama resmini eklerim bitince...

ben şöyle düşündüm doğuma gitmye yakın eşime çikolata aldırıcam kaliteli..sonra aldığım tüllerden tek tek sarıcam kurdela takıcam.
mevlüt içinde minik el havlusu alıcam onlara kese dikiiyolar istediğin tülden kurdela falan yanındada küçük mevlüt şekerlerinde nasıl fikir....

Gayet güzel fikir canım ,hiçç kese diktirmenede gerek yok keseli satıyorlar onları.
Biz kaçtık böcüm geldi yemek yiyor sonrasında yürüşüye çıkıcazzz:)İyi akşamlarr öptükkk

Gayet güzel fikir canım ,hiçç kese diktirmenede gerek yok keseli satıyorlar onları.
Biz kaçtık böcüm geldi yemek yiyor sonrasında yürüşüye çıkıcazzz:)İyi akşamlarr öptükkk

afiyet olsun cnm benim böcüm de geldi yemeğe geçiyoruz bu arada gördüm o hazır el havlularını havlu kalitesini beğenmedim ....

Tşkkrler.Benim bebeğe bakmadan normal yeme alışkanlığına dön,1 hafta sonra açlık tokluk şekerine 1 hafta boyunca baktır dedi de...

sadece çantamı yoksa yanında hediyesi falan varmı??????benim beğendiğim çantanın kırmızılısı ve mavilisi var yeni ürünmüş ama almadım karar veremedim

senin bahsettiğin set,kırmızı çantalısını aldım içinde bebek yağı,şampuan,sabun,güneş kremi bide ıslak mendil var, ha bide pişik kremi var.

kızlar bende aldım chicconun bakım çantalı setini.içinde şampuan, sabun,pişik kremi,bebek yağı, ıslak mendil,bebek güneş kremi var.

Son düzenleme:
bende hepsini sebamed aldım ıslak mendilinide uni baby yeni doğan çok araştırdım en iyileri bunlarmış

kızlar ben monthecare dan altım set sabun pişik kremi şampuan nemlendirici ve ayrıca bebe yağı isterseniz onlarada bir bakın gerçi ben aldığımda kampanya vardı yarı fıyatınaydı 40 tl amıştım....
birde marketten dalin pudra şampuan ve pişik kremi aldım bunlar çanta boy.....ıslak mendil olarakta unıbaby yeni doğan aldım....
göğüs silmek için chıco nun göğüs mendillerini öneririm buğday ve süt özlü....bildiğim kadarıyla şu anda indirimde....

Limonlu kek arkadaşımın isteği üzerine ihtiyaç listemi yayınlicam. Belki sizlere de fikir olur. Tabi herkesin ihtiyacı kendi olanaklarına, yaşadığı şehre, evin ısınma şartlarına vs. göre değişir. Ben İzmir de yaşıyorum ve evim kaloriferli.

Öncelikle şimdiye kadar aldıklarım….

*YENİDOĞAN-50 CM.
- 2 tane kısa kollu çıtçıtlı badi
- 1 tane patikli tulum+şapkası
- Yenidoğan çorabı

*0-3 AY -56 CM.
- 2 tane 5 li hastane çıkışı
-2 tane penye patiksiz tulum(şapka ve eldiven var)
- 2 tane kadife patikli tulum
- 7 tane kısa kollu çıtçıtlı badi
- 3 tane uzun kollu çıtçıtlı badi
- 2 çift kalın, 3-4 çift normal çorap
- 2 tane patikli pijama takımı- penye
- 2 tane uzun kollu t-shirt
- 2 tane patikli alt-penye
1 tane çift yüzlü penye hırka

*3-6 AY – 62 CM.

- 2 tane kısa kollu çıtçıtlı badi
- 2 tane kolsuz çıtçıtlı badi
- 2 tane pijama altı- patiksiz
- 2 tane şort
- 1 t-shirt-kısa kollu
- 1 tane sıfır kollu şortlu tulum
- 1 tane kısa kollu şrtlu tulum
- 1 tane merserize uzun kollu kapşonlu hırka( halası aldı bebek büyük olursa baharda giyer, yoksa serin yaz aksamlaında giyer artık)

*DİĞER
- Alt açma seti
- 1 atne lastikli, 1 tane düz çarşaf+yastık kılıfı
- 1 tane banyo havlusu
- 1 tane örme yelek
- 5 tane önlük
- 2 tane omuz bezi
- 12 tane tülbentten, 4 tane havlu ağız mendili ( havlu pek iyi olmuyormuş. Yıkanınca sertleşip bebeğin cildini tahriş ediyormuş)
- 1 tane kapitone battaniye ( alt açma setinden çıktı) 90x90cm
- 1 tane peluş battaniye 100x120
- 2 tane pazen kundak 85x85 ( bebetto marka desenli - İst. dan almıştım bugun de hello baby den aldım. Amacım bebeği sarmaktan cok yatırırken altına sermek. Özellikle zırt pırt çarşafını değiştirmemek için pratik oluyormuş)
- Toplamda 3 çift eldiveni ve 5 tane şapkası var ( takımların içinden çıkan)
- Oda takımı ( beşik ve dolap )
- Buhar makinesi
- 1 pk. yeni doğan bez, uni baby ıslak pamuk mendil yeni doğan

İHTİYAÇ LİSTEMİZ

- Hastane çıkışı seti – 10 lu
- Omuz bezi – 5-6 tane daha almalıyım
- Penye battaniye
- Banyo havlusu ( aziz bebenin içi tülbent olanından )
- Topitos battaniye ( Mora – 80x110 )
- Banyo küveti ve filesi
- Kova- maşrafa
- Banyo termometresi
- Tırnak makası- törpü ( düz makas gibi olandan )
- Saç fırçası-tarak
- Kullan at alt değiştirme örtüsü- Canbebe
- Ateş ölçer
- Bebek telsizi
- Emzik- biberon ( avent-dr browns )
- Uyku seti ( kenar korumalar içinde )
- Dönence
- Ev tipi ana kucağı – Fisher price 3 in 1
- Penye bebek yeleği
- 0-3 ay uzun kollu çıtçıtlı badi, 4-5 tane
- Yeni doğan uzun kollu çıtçıtlı badi, 4-5 tane
- Süt sağma pompası
- Süt saklama poşeti -25 li
- Lansinoh göğüs ucu kremi
- Göğüs pedi – chicco alıcam
- Emzirme atleti ( sütyen almayı düşünmüyorum )
- Loğusa gecelik ve sabahlık
- Hastane için terlik
- Kapı süsü
- Bebek şekeri
- Bebek şekeri – ana kucağı ( joker den alıcaz )
- Şampuan – bebe yağı – pişik kremi
- Kulak temizleme çubuğu

Son düzenleme:

canımmm bu listen bana ve bir çok kişiye ilaç gibi gelecek.. gerçekten çok düzenli olarak yazmısın. ne çok eksiğim alınacak varmışş eşime de gösterdimm listeyi bak ne güzel liste yapmış arkadaşın diyor.. ben de bu listenın bilgisayar çıktısını alıp üstünde düzenleme yapacam.. ben de var olanlar ve olmayanlar diye..

dönence dediğin Fisher price 3 in 1 in üstündeki dönence gibi mi
banyo havlusu aziz bebe içi tülbentli olan demisssin nasıl oluyor o.. bildiğimiz havlu gibi değilmi.. ben yurtdılındayım ya aziz bebeyi bulamam..benzer türü nasıl arıyacam?

kimsecikler kalmamış tabi bu saate.. yarın görüşürüz...

günaydın kızlarr... ben forumuu açayım erkenden :)) ctsi doktora gittiğimde tansiyonum yüksek çıkmıştı 2 gündür ölçüorum 13-7 14-6 hep bu civarda çıkıo korktum bende biraz doktor 2 3 gün ölç sonra ilaca başlarız dedi (alfamed sanırım) bu tarz sorunu olan varmı kendimi iyi hissediorum ama biraz endişelendim :44:

canım evet dönence şu yatağına taktığımız müzikli alet onunla da ilgili şunu söyleyim kesinlikle kurmalı olmasın diyorlar. piyasada çeşitleri var kimileri belli bir süre çalışıp kendi duruyo kimisi uzaktan kumandalı istediğinde sen kapatabiliyorsun. kurmalılar pek kullanışlı değilmiş. fisher price 3 in 1 dediğim ana kucağı. bebeği ilk zamanlar salondayken falan üzerine yatırmak için. bu titreşimli. komşumda var bu titreşim ilaç gibi hemen gazını çıkarıyo açınca dedi geçenlerde. aynı zamanda bu model ilerde sallannan sandalyeye dönüştüğü için 2-3 yaşına kadar kullanılabiliyo. 18 kg ya kadar. diğerleri 9 kg a kadar. ondan özellikle marka belirttim. havluya gelince aslında vede primanın hediyesi bi tane var ben bi tane daha olsun sitiyorum. deneyimli bir arkadaşımın tavsiyesi bu içi tülbentli olan. tülbent daha emiciymiş daha iyi kuruluyormuş. dışı normal kapşonlu havlu içine tülbent dikmişler o şekilde yani. belki diğer markalarda da vardır belki arkadaşımınki aziz bebeymiş. bulması belki daha kolay olur markayla diye belirttim. gerçi dün hello baby ye ugramıştım orada yoktu mesela. olmadı normal alırım artık nolcak. senin de yurt dışında bulman zor olabilir. internette aramadım bulursam haber veririm gerçi şart da değil. ama almayı düşündüğüm ana kucağının linkini paylaşabilirim.
Mattel Fisher Price Anakuca ve Sallanan Sandalye | Fisher Price Ana Kuca
http://www.enucuzreyon.com/?urun-79...a-Titresimli-Anakucagi-Sallanan-Sandalye.html bu ikisi açıklamalara bakınca aynı gibi aradaki fiyat farkı var. bi farkı var ama hala öğrenemedim.

günaydın canım dikkat et kendine tansiyon cok önemli umarım sürekli yüksek cıkmaz tuza falan dikkat et bakalım azaltmaya çalış.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…