- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.241
Canım ince keçeyi dikmek zor değil aslında ama dikemem dersen kalın keçelerden al,öylede güzel olur neden olmasın.(kahverengi,sarı ve yeşili kalın alırsın diğer rengi de ince alıp yapıştırırsın)Olur canım sen öyle yap:)
Kolay gelsin o zaman şimdiden,biz eşimle birlikte yaptık daha eğlenceli oldu
Gitti gidiyorda satılıyomuş keçe buldum :)) 1,8mm dur ben biraz daha araştırıyım bişiler bulcam galibaa
O benden hevesli zaten akşam dedim kızımın cicilerini koyacam kk ye diye benden önce baktım resimlerini çekmiş bir kısmının ama onun telefonunda yarın değiş tokuş yapıp yükleyecem resimleri
Akşam eşimle birlikte yaptık daha bitmedi ama,bunu bitirip kapı süsü için ayrı yapıcam.Çok eğlenceliydi
Eki Görüntüle 310939
çok güzel oluyo eline sağlıkkkkkkkkk.oğlun çok şanslı becerikli anası var.
naber kızlarr..oğluşumla uyandık mamamızı yediikk şimdide yatağımızdayız halaa:))) bide çamaşır attım bulaşıklarda yıkanıyo...oohhhh..ayşe fatma çalışsın ayçayla oğlu yatsınnn:))
Özge'cim bizim canımız çıktı yaf eşimle en kalınından almışız makas falan kesmedi falçatayla kestik ama canımız çıkmış.Seninki de çok şeker olmuş ellerine sağlıkAkşam eşimle birlikte yaptık daha bitmedi ama,bunu bitirip kapı süsü için ayrı yapıcam.Çok eğlenceliydi
Eki Görüntüle 310939
Teşekkür ederim canım.Günaydınlarmaşallah bebişe allah nazardan saklasın
çok güzel olmuş şekerler bende kendim mi yapsam yaptırsam mı karar veremedim bi türlü
canım bende okurken aynı tepkiyi verdim senin cevaba da çok güldüm
canım çok şirin olmuş eline sağlık bitince eminim daha güzel olur hem senin el emeğin daha değerli :)
gözün aydın darısı bizim başımıza olsun
çok güzel olmuş elinize sağlık :)
Fiyona - Bebek Odaları - Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
kızlar bu da minik kızıma aldığımız odasıannemin ameliyatı için adanaya gelmiştim. ilk fırsatta aldık.
uzun zamandır yazamadım size, göbeğim artık epey etkiliyor günlük hayatımı ama değer değil mi?
Var ama yakında değilAraştır bakalım,tuhafiye yok mu internetten mi alıcaksın?
günaydınnnn.. yatın öle bizde çalışalım böhüünaber kızlarr..oğluşumla uyandık mamamızı yediikk şimdide yatağımızdayız halaa:))) bide çamaşır attım bulaşıklarda yıkanıyo...oohhhh..ayşe fatma çalışsın ayçayla oğlu yatsınnn:))
oooh sefan olsun bizim yerimizede yat dinlen.
Var ama yakında değil
günaydınnnn.. yatın öle bizde çalışalım böhüü(
Akşam eşimle birlikte yaptık daha bitmedi ama,bunu bitirip kapı süsü için ayrı yapıcam.Çok eğlenceliydi
Eki Görüntüle 310939
naber kızlarr..oğluşumla uyandık mamamızı yediikk şimdide yatağımızdayız halaa:))) bide çamaşır attım bulaşıklarda yıkanıyo...oohhhh..ayşe fatma çalışsın ayçayla oğlu yatsınnn:))
valla evde olmak güzel şey kızlar..bisüre sonra sıkılırmıyım bilmem ama şimdilik güzel..
Ohh ne güzel hayat :) hele şu yağmurlu günlerde yataktan çıkası gelmiyor insanın kıskandımm sizi haa :) ben iznimin çoğunu bebişimle geçirmek istiyorum o yüzden nereye kadar çalışla bilsem çalışacam şubat sonuna kadar ama bakalım nasıl olacak evde olmanın keyfini sürünn :):)
katılıyorum sana evde olmak kadar güzell harika birşey yokmuşşş dediğin gibi ilerki günlerde sıkılırmıyım bilmiyorum ama ben çok rahatımmmmm bebişlerimle birlikteeee
Eki Görüntüle 310939
Fiyona - Bebek Odaları - Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
kızlar bu da minik kızıma aldığımız odasıannemin ameliyatı için adanaya gelmiştim. ilk fırsatta aldık.
uzun zamandır yazamadım size, göbeğim artık epey etkiliyor günlük hayatımı ama değer değil mi?
valla evde olmak güzel şey kızlar..bisüre sonra sıkılırmıyım bilmem ama şimdilik güzel..
katılıyorum sana evde olmak kadar güzell harika birşey yokmuşşş dediğin gibi ilerki günlerde sıkılırmıyım bilmiyorum ama ben çok rahatımmmmm bebişlerimle birlikteeee
tamam anladık evde yan gelip yatıyosunuz ama bize niye nispet yapıyonuz yaaaaa :2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?