2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gitti gidiyorda satılıyomuş keçe buldum :)) 1,8mm dur ben biraz daha araştırıyım bişiler bulcam galibaa

naber kızlarr..oğluşumla uyandık mamamızı yediikk şimdide yatağımızdayız halaa:))) bide çamaşır attım bulaşıklarda yıkanıyo...oohhhh..ayşe fatma çalışsın ayçayla oğlu yatsınnn:))

Akşam eşimle birlikte yaptık daha bitmedi ama,bunu bitirip kapı süsü için ayrı yapıcam.Çok eğlenceliydi
Eki Görüntüle 310939
Özge'cim bizim canımız çıktı yaf eşimle en kalınından almışız makas falan kesmedi falçatayla kestik ama canımız çıkmış.Seninki de çok şeker olmuş ellerine sağlık
Teşekkür ederim canım.Günaydınlar

Güle güle güzel günlerde kullansın kuzun

Araştır bakalım,tuhafiye yok mu internetten mi alıcaksın?
Var ama yakında değil

günaydınnnn.. yatın öle bizde çalışalım böhüü (

Ohh ne güzel hayat :) hele şu yağmurlu günlerde yataktan çıkası gelmiyor insanın kıskandımm sizi haa :) ben iznimin çoğunu bebişimle geçirmek istiyorum o yüzden nereye kadar çalışla bilsem çalışacam şubat sonuna kadar ama bakalım nasıl olacak evde olmanın keyfini sürünn :):)

valla evde olmak güzel şey kızlar..bisüre sonra sıkılırmıyım bilmem ama şimdilik güzel..

katılıyorum sana evde olmak kadar güzell harika birşey yokmuşşş dediğin gibi ilerki günlerde sıkılırmıyım bilmiyorum ama ben çok rahatımmmmm bebişlerimle birlikteeee

aynen öle valla..aslında dışarı çıkmak istiyorum ama gözüm yemiyo..kıçım başım heryerim ağrıyo...

Akşam eşimle birlikte yaptık daha bitmedi ama,bunu bitirip kapı süsü için ayrı yapıcam.Çok eğlenceliydi
Eki Görüntüle 310939

süper süper süper olmuş cok güzel olcak bitince

cok güzel cnm güzel günlerde kullansın minik kızın bende bu firmadan aldım oğlumun odasını balık olan bizimkide...

valla evde olmak güzel şey kızlar..bisüre sonra sıkılırmıyım bilmem ama şimdilik güzel..

katılıyorum sana evde olmak kadar güzell harika birşey yokmuşşş dediğin gibi ilerki günlerde sıkılırmıyım bilmiyorum ama ben çok rahatımmmmm bebişlerimle birlikteeee

tamam anladık evde yan gelip yatıyosunuz ama bize niye nispet yapıyonuz yaaaaa :2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…