2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy kuzumm ne düşüncesiz insanlar var ya birde anlamıyorum sen işe giderken onlar evde nasıl mantık bu o halinle senden hizmet beklemelerine ne demeli çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine minişine de iyi bak

iyi kurtulmulmuşsun bırak küsenler yatağını ayrı sersin sen o halinle elinden geleni yapmışsın bırak ne söylerse söylesin ayıp yaa

neyse cnm gitmişler kurtulmuşsun bırak yatılıyı oturmaya almıyom ben:)

günaydın güzel hanımlar
umarım herkes iyidir..biz iyiyiz şükür,yoğun çalışmak dışında sıkıntımız yok...kızım da içerde yumakla oynayan kedi gibi

maşallah topiğimizin becrikli hanımları gece epey kaynatmış:)çok da güzel şeyler çıkıyor ortaya..ben sadece battaniye örüyorum kızıma,utandım biraz hünerlerinizi görüp dinleyince

özlemcim çok kızdım ben de şu akrabalara..sen sana düşeni çok fazlasıyla yapmışsın..keşke onlar da azıcık anlayışlı olsalarmış..eşin anlamış ya buna sevindim..önemli olan da o..aman dikkat et kendine,hastalanma yine..

ronyacım iyi misin yazmamışsın sanki epeydir?

Günaydın kızlarrr gu gün grev varmış hastaneye gitmedim bende şeker yüklemesi erteledik en iyisi özele gideyim ama açlıktan fenalaştığım için yedim cuma günü fln giderim :)

ben de cuma günü yaptırıcam canım...korkuyorum da az biraz, hayırlıca atlatalım ikimizde inşallah

gününüz aydın olsun arkadaşlar ve oğlumun minnak arkadaşları...bizde kalktık henüz kahvaltı yapmadık temizlikçiyi bekliyorum kalkıp çay koyayım....

İnş.bir sorun çıkmadan atlatırız kuzum bizm kızda aynı dediğin gibi yumakla oynayan kendi çok güzel tanımlamışsın kızım geçen hafta daha çok hareketliydi şimdi öyle değil yumak oluyor sanki içerde aşağı doğru tekmeliyor diyordum ama doktor kafası aşağıda dedi kafa atıyor galiba bana minşim :):):)

28.haftamız bitti.Oğluşum bu aralar çokk hareketli hiç durmuyor..onu çok merak ediyorum ,sabırsızlıkla bekliyorum.Herkesin bebişi hayırlı olsun inşallah

akrobatik hareketler onların işi..kafa ayak maşallah ne bulurlarsa annelerine kendilerini belli ediyorlar

umutluyum canım sana da günaydın,afiyet olsun yediklerin minnak oğluna yarasın..

maşallah bebişe allah nazardan saklasın

çok güzel olmuş şekerler bende kendim mi yapsam yaptırsam mı karar veremedim bi türlü

cnm hayrılı olsun bebeğin ama burası mart anneleri kıpırdamayı bırak biz neredeyse doğurucaz

canım bende okurken aynı tepkiyi verdim senin cevaba da çok güldüm

İsim uzun olunca kapı süsü de bitemedi bir türlüYarısı bitmiş kapı süsümüz

canım çok şirin olmuş eline sağlık bitince eminim daha güzel olur hem senin el emeğin daha değerli :)

gözün aydın darısı bizim başımıza olsun

Akşam eşimle birlikte yaptık daha bitmedi ama,bunu bitirip kapı süsü için ayrı yapıcam.Çok eğlenceliydi
Eki Görüntüle 310939

çok güzel olmuş elinize sağlık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…