- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.201
ay evet kuşum ya yoktum yai buralardaydım arada girip okuyodum da yazmaya fırsat olmuyodu çok misafir geldi bana yaa Alah eksikliğini göstermesin ama karnım burnumda kışın ortasında elektirikli sobayla tek bi odada ısınmaya çalışırken mutfağa giderken bile üşütcem diye kırk kere düşünürken yemekli yatılı misafir gelmiyo mu delirdim valla ya sağolsunlar özlemiş gelmiş eşimin teyzesi onun kızı falan ama burda kalıcak yerleri oldugu halde sırf hizmetleri görülsün diye rahat etmek için bize geldiler üstelik çalışıyorum yani bu halde sabah kalk onlara kahvaltı hazırla hanımlar uyurken cık işe git sonra gel bi bak cıkmışlar gezmeye evi toparla sil süpür yemek hazırla çok afedersin daha kıçın yer görmeden geliversinler bide kurt gibi acıkmışlar onları doyur çayı ikramı meyvesi derken saat olsun 11beniz gözler olmuş kan çanağı onlar yatmadan yatamazsın laf olsun diye sen hamilesin yavrum dinlen derler ama nereye dinleniyon geldik yıkıldık evine demezler ayyy cok yazdım başını şişirdim güzel arkadaşlarım kusura bakmayın nolur cok doluyum ya daha bugün gittiler evi bi görseniz o kadar cok iş var ki daha gribi yeni atlatmıştım yine şişti boğazım elim ayağım tutmuyo valla siz siz olun sakın ama sakınnnn yatılı misafir almayın tabii benimkiler gibi emrivaki yapıp gelmezlerse...
ay evet kuşum ya yoktum yai buralardaydım arada girip okuyodum da yazmaya fırsat olmuyodu çok misafir geldi bana yaa Alah eksikliğini göstermesin ama karnım burnumda kışın ortasında elektirikli sobayla tek bi odada ısınmaya çalışırken mutfağa giderken bile üşütcem diye kırk kere düşünürken yemekli yatılı misafir gelmiyo mu delirdim valla ya sağolsunlar özlemiş gelmiş eşimin teyzesi onun kızı falan ama burda kalıcak yerleri oldugu halde sırf hizmetleri görülsün diye rahat etmek için bize geldiler üstelik çalışıyorum yani bu halde sabah kalk onlara kahvaltı hazırla hanımlar uyurken cık işe git sonra gel bi bak cıkmışlar gezmeye evi toparla sil süpür yemek hazırla çok afedersin daha kıçın yer görmeden geliversinler bide kurt gibi acıkmışlar onları doyur çayı ikramı meyvesi derken saat olsun 11beniz gözler olmuş kan çanağı onlar yatmadan yatamazsın laf olsun diye sen hamilesin yavrum dinlen derler ama nereye dinleniyon geldik yıkıldık evine demezler ayyy cok yazdım başını şişirdim güzel arkadaşlarım kusura bakmayın nolur cok doluyum ya daha bugün gittiler evi bi görseniz o kadar cok iş var ki daha gribi yeni atlatmıştım yine şişti boğazım elim ayağım tutmuyo valla siz siz olun sakın ama sakınnnn yatılı misafir almayın tabii benimkiler gibi emrivaki yapıp gelmezlerse...
Günaydınn, gözün aydın canım.. Darısı bana da olsun inşallah 6 günüm var daha 30. haftaya
selam kızlarr bu hafta 28. haftamız oluyodu doktor kontrolumüz vardı gittikk bebiş 31 haftalık çıktıı
gelişimi 3 hafta ilerde çıktıı
doktor bu sonuca göre 5 hafta sonra gell dedii
1.5 kilo olmuşş
kilo almamışım hiçç
selam kızlarr bu hafta 28. haftamız oluyodu doktor kontrolumüz vardı gittikk bebiş 31 haftalık çıktıı
1.5 kilo olmuşş
kilo almamışım hiçç
Günaydın kızlarrr gu gün grev varmış hastaneye gitmedim bende şeker yüklemesi erteledik en iyisi özele gideyim ama açlıktan fenalaştığım için yedim cuma günü fln giderim :)
İsim uzun olunca kapı süsü de bitemedi bir türlüYarısı bitmiş kapı süsümüz
günaydın güzel hanımlar
umarım herkes iyidir..biz iyiyiz şükür,yoğun çalışmak dışında sıkıntımız yok...kızım da içerde yumakla oynayan kedi gibi
maşallah topiğimizin becrikli hanımları gece epey kaynatmış:)çok da güzel şeyler çıkıyor ortaya..ben sadece battaniye örüyorum kızıma,utandım biraz hünerlerinizi görüp dinleyince
özlemcim çok kızdım ben de şu akrabalara..sen sana düşeni çok fazlasıyla yapmışsın..keşke onlar da azıcık anlayışlı olsalarmış..eşin anlamış ya buna sevindim..önemli olan da o..aman dikkat et kendine,hastalanma yine..
ronyacım iyi misin yazmamışsın sanki epeydir?
ben de cuma günü yaptırıcam canım...korkuyorum da az biraz, hayırlıca atlatalım ikimizde inşallah
İnş.bir sorun çıkmadan atlatırız kuzum bizm kızda aynı dediğin gibi yumakla oynayan kendi çok güzel tanımlamışsın kızım geçen hafta daha çok hareketliydi şimdi öyle değil yumak oluyor sanki içerde aşağı doğru tekmeliyor diyordum ama doktor kafası aşağıda dedi kafa atıyor galiba bana minşim :):):)
Akşam eşimle birlikte yaptık daha bitmedi ama,bunu bitirip kapı süsü için ayrı yapıcam.Çok eğlenceliydi
Eki Görüntüle 310939
Becerikli insanın hali başka oluyuuu tabiii :):):) çoook güzel olmuş cnm ellerine sağlık :112:
1.5 kilo olmuşş
kilo almamışım hiçç
güzel anneler bakın bakalım beğenecek misiniz Eki Görüntüle 310814 Eki Görüntüle 310815 Eki Görüntüle 310816 Eki Görüntüle 310817 bebek şekerimizi yaptırdık bugün. lavantalı mıknatıslı daha kalıcı olur diye magnet istedimbiraz yoruldum ama olsun oğluşum için herşeye değer
cnm hayrılı olsun bebeğin ama burası mart anneleri kıpırdamayı bırak biz neredeyse doğurucaz
İsim uzun olunca kapı süsü de bitemedi bir türlüYarısı bitmiş kapı süsümüz
günaydın kızlar...
heheh ben bugün, nihayet 30 haftamı doldurmuş oldum, darısı herkesin başına..
1,5 gün nete giremedim, deli gibi sayfa birikmiş, bakamadım hepsine.. umarım herkes iyi, herşey yolundadır...
sevgiler..
Akşam eşimle birlikte yaptık daha bitmedi ama,bunu bitirip kapı süsü için ayrı yapıcam.Çok eğlenceliydi
Eki Görüntüle 310939
Eki Görüntüle 310939
Eki Görüntüle 310939
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?