2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnş.ben çıkarken açık olur tuhafiye heves ettim şimdi başka ne malzeme lazım kuzum bunları nasıl kestin kalıp fln kızımın adını IŞILSU koymaya karar verdik bizz Gülnihalden vazgeçtik :):)

ozaman ışıl teyzesi ışılsu yu yesin mi?

cok güzel isim ben adımı cok severek kullanıyorum ve anlamıda hergittiği yere ışık saçan daha ne olsun .....

valla evde olmak güzel şey kızlar..bisüre sonra sıkılırmıyım bilmem ama şimdilik güzel..

katılıyorum sana evde olmak kadar güzell harika birşey yokmuşşş dediğin gibi ilerki günlerde sıkılırmıyım bilmiyorum ama ben çok rahatımmmmm bebişlerimle birlikteeee

Büzüldüm resmen masanın başında gelde iş yap şimdi çook gıcıksınızzz

sen ne zaman çıkcan izneee..yollarda doğurma bidee

Valla ben bu gidişle burda doğurrum gibi geliyo.. Patron hergün soruyo kendini nasıl hissediyosun diye ama maşallahım var :))
32 de rapor getircem doktor iyi olursan çalışabilir veririm dedi.. sonra atıyorum 33de fikrini değiştirdin, o zaman izin veriyomuş.. Duruma bakcam iyi hissedersem gelcem çünkü doğumdan sonra kullanmak daha çok işime geliyo

Aynen canım bende doğum sonrası kullanmak istiyorum iznimin çoğunu kızımla biraz daha falza vakit geçirmek için

e iyi hissediyosan çalış tabi..hiç olmazsa kızınla daha çok vakit geçirirsin..ben aynı zamanda işsiz olduğum için sıkıntı yok:))

Aynen canım bende doğum sonrası kullanmak istiyorum iznimin çoğunu kızımla biraz daha falza vakit geçirmek için
Çalışmanın zorlukları başlıyo işte 4 ay sonra nasıl ayrılıp gelcez bilmiyorum bebişlerden
e iyi hissediyosan çalış tabi..hiç olmazsa kızınla daha çok vakit geçirirsin..ben aynı zamanda işsiz olduğum için sıkıntı yok:))
Evet ordan da torpillisin, hem hamileliğini evde yat geçir hem doğumdan sonra bebişinle bol bol vakit geçir biz nolcaz ((

herkese merhaba....

3 gündür yoktum , eşim iş seyahatinde bende halamdaydım, dün akşam geldik eve gece 4.30 gibi uyandım artık gece uykularım iki aşamalı oluyor zaten, kızımın bütün kıyafetlerini yıkadım bende o arada çok acıktım birde kahvaltı yaptım saat 9 gibi uykusuzluktan gebermek üzereyken azıcık daha uyudum ve az önce kalktım.

benim kızın maşallahı var geçenlerde nst ye girmiştim doktor şaşırdı 9 aylık bebek hareketi var bunda dedi, gerçektende hiç mi hiç durmuyor birde 2 gündür aşağı indi galiba göbeğimde aşağıda gözüküyor, şeyimin kemikleri felaket ağrıyo ve sürekli tuvalete giriyorum klozeti yanımda taşısam yeridir. Bizim kız martta gelmeyecek gibi görünüyor doktor gününü doldurmaz bu dedi, 1 şubattan sonra bekleyin dedi, bende çantamı falan hazırlıyorum artık.

şimdide biraz dışarı çıkayım bebişime hediye gelmişti zara dan 0 ay olanı gidip 3-6 ay ile değiştireyim 0 ve 0-3 çok kıyafeti oldu şimdiden, birde kitap alayımda son zamanlarımda keyifle okuyayım sonra okumak bu kadar rahat olmayacak...

Teşekkür ederim canım.Ben de kalınla yaptım ama büyük kumaş makasıyla çok rahat kesildi hiç zorlanmadık,daha da kalını mı var acaba?Sizin zor olmuştur o zaman.Ama güzel olmuş elinize sağlık:)

Şimdi bizimle tekmelri fln biraz önce gelsin istiyorum da dediğin gibi 4 ay sonra mecbur bırakıp gelicez onları nasıl olacak

Herkese Tünaydın

Umutluyum ve Özgeengin kapı süsleriniz harika. maşaAllah size... Özgeengin umutluyum keçeleri keserken zorlandığını yazmış, sen ince kesemi aldın, bunları yapmak için malzeme ne lazım... bende saat bir gibi dışarı çıkacağım, malzeme alayım diyorum...

Bu arada kapı süsü modeli arayanlar burda harika modeller var

melegineli, Bebek Kapı Süsleri, Tasarım Bebek Şekerleri

Son düzenleme:
süper süper süper olmuş cok güzel olcak bitince

cok güzel cnm güzel günlerde kullansın minik kızın bende bu firmadan aldım oğlumun odasını balık olan bizimkide...

Sağol canım,biran önce bitirmek istiyorum evde olsam bitirmiştim zatenBu keçe işi çok hoşuma gitti,ben daha neler yaparım,lohusa tacınıda mı kendim yapsam

gece uykuları herkeste aynı..bende 10 kere uyanıyorum gecede...dönemiyorum falan..sıkıntı arık..ya benimde göbeğim aşağı doğru indii..eskiden daha yukardaydıı...bizimde şubat..marta falan kalmayız biz..zaten tospik gibi:)

cnm ben keçeden yapmadım benimki tülden prensesinuykusu keçeden yaptı o çok zorlandı ....istersen alırken sor ordakilere hangisini kesmek daha iyi diye incesi derlerse iki inceyi üst ütste yapıştır kestikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…