2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım,ben de kalın aldım ama keserken hiç zorlanmadım.Ben dün üç renk keçe aldım (sürekli gidip alabileceğim için iş yerinden dolayı hepsini almadım),görünmez ip kullnadım bi bölümünde ama tekstil yapıştırıcısıyla daha kolay olur bence yapıştırıcı da al.Kurdela,boncuk falan da alabilirsin süslemek için.

Maşallah bebişe canım,artık senin herşeyi hazırlayıp beklemen gerekiyo demekki....

daha en fazla 11 haftam var ve ağrılar her geçen gün dahada artıyor canım ya bazen ağlayasım geliyor, dönme sorunum yoktu 3 gündür oda başladı göbekten dolayı değil ama şeyimin oradaki kemikler yüzünden dönmem zor oluyor ters dönmüş kaplumbağa gibiyim.

gece uyanmaları ayrı birde güzel güzel uyuduğum zamanda 4.30 gibi illa uykum kaçmış bir şekilde uyanıyorum 7-8 e kadar uyku yok sonrada uykusuzluk mahfediyor deli bir baş ağrısı hopp ikinci uyku turu yapıyorum saat 11.30 a kadarda öyle geçiyor.

toptan keçe araan arkadaşlarr..pasaj.com diye bi site var..benim işyerimden bi arkadaş yapıyodu keçeyle tokalar süsler falan..ordan siperiş ediyodu keçelerini..

Maşallah bebişe canım,artık senin herşeyi hazırlayıp beklemen gerekiyo demekki....

evet canım öyle gerekiyor galiba, arabanın arkasına koyarım çantayı gezer benimle.
eşimde 10 ocaktan sonra kalmalı seyahate çıkmayacak artık , o zamana kadarda biryere gitmesi gerekirse ben evimde kalıcam yanıma birisi gelicek , düşünsene halam büyükçekmecede benim hastane anadolu yakası kozyatağında, trafiksiz oradan buraya gelmek 45 dk sürüyor tehlikeli işler....

aaaa size söylemeyi unuttum galiba , geçen hafta cuma akşamı ben yalancı doğum sancısı çektim nst ye o yüzden girmiştim zaten.

ben sancıyı hep göbekte hissedilecek birşey zannederdim meğersem değilmiş, belden yayılan bildiğin adet sancısı gibi bacaklara yayılan bir ağrı oluyormuş, göbekte hiçbirşey hissetmiyormuşsun.

o ağrı bende çookk uzun zamandır var..diyorum ya sürekli koparıp elime vericekler şeyimi diye..doktora sordum normal dedi..ben zaten aşağıda taşıyomuşum oğlanı..bide şimdi ters velet..hepten koparıyolar..benim doğum en en en geç 27 şubat görünüyo..e sezaryen olunca zaten 1 hafta falan önce alınıyo..eee oğlanda topaç benim..ben şubatın 2.haftasına doğururum gibi geliyo..

canım sen yeni başlamışsın bende bayadır var aynen dediğin gibi ters dönmüş kaplumbağa olduk koltukta bile yan dönemiyorum kocam gelip döndürüyo o elimden tutup kaldırıyo bide niye hep yatarken anlamıyorum sağdan sola dönmek yarım saat o arada zaten uyku falan kalmıyo

Senin artık yanlız kalmaman lazım canım,halan da uzaktaymış,hastaneye gitmek zor olur gerçekten.Sağlıkla dünyaya gelsinler inş.Bu arada yalancı sancı çekmişsin geçmiş olsun korkutmuştur sizi,ben de karnında oluyo zannediyodum...

ben mayışmadan hazırlanıp çıkayım, bir Palladium turu yapayım şöyle bir D&R da kaybedeyim kendimi :) kendimi yorayım ki gece uyuyayım, bütün günü evde geçirince gece uykusu hiç yok ve trt1 i açın doğum sonrası psikolojiden bahsediyor

eşimin sakinliğini koruması için, daha doğrusu panik durumunu azaltmam için benim çok fazla sakin olmam gerekiyor bu yüzdende aylardır kendimi buna hazırlıyorum, o gün sancı kayınvaldemlerdeyken geldi çıkana kadar söylemedim eşime, oradan anneme uğradık ona sordum sancı nasıl birşey diye o nun üzerine sakin sakin gittik hastaneye, gerçekten doğum başaldığındada sakinliğimi koruyacağım gibi gözüküyor :)

rahim açıklığınıda ölçtü doktor şimdilik normal dedi.

aynen bende bostan gibiyim sabaha kadar bi sağ bi sola dönüyorm çocuk içimde hoşaf gibi oluyo rahatsız ediyorum kızımı

evt bende geçenlerde çok az adet olmaya yakın gibi bir bel ve kasık ağrısı yaşadım biraz korktum ama tahmin ettim öyle olduğunu devam etseydi napardım bilmem

Sakin kalabildiysen çok iyi canım,ben normalde sakinimdir ama o zaman nasıl olur hiç bilmem:)Neyseki herşey yolundaymış canım,dikkat et kendine çok yorma....

Büzüldüm resmen masanın başında gelde iş yap şimdi çook gıcıksınızzz

inş. bende evimde yan gelip yatmak istiyorum günleri sayıyorum 3,5 haftam kaldı benimde inş. çabucak geçer :)
az kaldı kızlar sizinde izne çkmanızz üzülmeyinnnn kıyamammmm
gece uykuları bendede problemm kırk sefer kalkıyorum geceleri dönmem zaten problemm herşey problem işteee
evt bende geçenlerde çok az adet olmaya yakın gibi bir bel ve kasık ağrısı yaşadım biraz korktum ama tahmin ettim öyle olduğunu devam etseydi napardım bilmem
geçenlerde bende yaşadım onu adet ağrısı gibi belim kasıklarım baya ağrımıştı bende üşütüyorum kendimi diye düşünmüştüm demekki doğum sancısıymışşşş

Hello kıty nanalar:))) Gelemedım kac gundr herkesler ıyıdır ınsallah.. Kardesımle konsmak ıcın actm pc dedım bakayım kızlar ne yapıo:)) Benı sorcak olursnz ben aynıyım sızede oluomu bılmıorum ama adet donmlerımde gogslerım daha cok sısıo yaaa mısal ayın 20 lerıne dogru benm bu memelrım alıo basını gıdıo:)) sonra ınsafa gelıp ınıo göbegmde oyle bazn bakıorum okdr sısmıskı baznde okdr ınıokı anlamıorum başlayacam hormonlarınızın dengesızlıgıne dıye ınceden sovmeye baslıorum:))) Neyse kızlar ben dısarı cıkıorum oglumu gezdırcm:)) Ufak teyzesıne yılbası hedıyesı alcz oglumla:)) etrafada bı bakınayım ne var ne yok haftasonu dısarı cıkamadm kurtlanmıs gıbı hıssedıorum kendımı ufktn gunes yuzunu gosterıoken bu fırsatı degerlendırmek lazım gelır:)) Öptum hepıcıgınızı gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…