2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

rahatsız olursa haber verir sana merak etme bizimki azıcık sıkışsa hemen kalk üstümden diye vuruyo

Bende bi tek benimki yapıyo zannediyodum yan yattığım zaman biraz fazla öne baskı yapmışsam tık tık tık vuruyo dimi çok komik :))) hemen düzeliyorum pardon diyip :))

Bende bi tek benimki yapıyo zannediyodum yan yattığım zaman biraz fazla öne baskı yapmışsam tık tık tık vuruyo dimi çok komik :))) hemen düzeliyorum pardon diyip :))

aynen öyle yapıyo 2-3 ay önce daha hareketler yeniyken 3 kere kapı çalar gibi yapmıştı gecenin bi vakti güldüm çocuğa heyyyy napıyon üstümde der gibiydi :)

slm kızlar,,sabahları bikaç dakika süren karın ağrım oluyo her sabah oluyo hemen hemen sizde oluyomu? bide kzımın hareketleri bu sıralar okadar çok arttıki hiç durmuyo hem alttan hem üstten aynı anda vuruyo sanırım hala dönmedi doğum pozisyonuna alttan ayaklarla tepikliyo üstte kaburgamın hemen altına sanki sürtünme hissi oluyo elinimi sürtüyo kafasınımı anlamadım

SELAM KIZLAR NASILSINIZZZZZZZZZ?? BİZ OĞLUŞUMLA ÇOK İYİYİZ ANCAK Bİ SORUNUMUZ WAR YİNEEE.. KARNIMIN İKİ YANI ÇOK BATIYO, CANIMI ACITIYO, DERİN NEFES ALAMIYORUM BEBEĞİM BİRDEN BÜYÜDÜ SANKİ.. DÜN BÖLE BİŞİ YOKTU HAYIRDIR İNŞALLAH.. BUGÜN TAM 27+1 OLDUK NORMAL MİDİR ACABA BU AĞRILAR? BİRAZ ERKEN GİBİ GELDİ BANA DA..
BU ARADA HANİ ŞU KAÇ HAFTALIK HAMİŞ OLDUĞUMUZU GÖSTEREN ÇİZLEGE WAR YA BENDE ONDAN İSTİYORRRRRUMMMMM HERKESİN WAR BENİM NİYE YOKKK

Ben de olmuyo ama bugün çok ağrıdı korktum biraz,pantalon giymiştim ondan oldu galiba az önce değiştirip tekrar tayt giydim:))))İnş.geçer canım ağrın...Hareketli kız,dönmemiştir daha:)Bizimkide dönmedi heralde her tekmede tuvaletim geliyo

8 gün var daha randevuya çabuk geçsede görsem kızımı özledim valla..ne kadar büyümüş acaba? ay tuvalatten çıkmıyorum bu gece 3 kere tuvalate kalktım bıktım yahu artık bunalmaya başladım hamişlikten zamanda azaldı hayırlısıyla doğursakta..

Neyse az kalmış canım,16 gün var:)))Ben de gündüz çok gidiyorum ama gece bi kere kalkıyorum Allah'tan:)))Az kaldı canım bebişlerimiz geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…