- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.301
kız ben gündüz uyursam başım çok ağrıyo..onun için uyumuyorum...
merhaba kızlar
cnm ellerine saağlık süper olmuş becerikli insan başka oluyor tabi
geçenlerde bende yaşadım onu adet ağrısı gibi belim kasıklarım baya ağrımıştı bende üşütüyorum kendimi diye düşünmüştüm demekki doğum sancısıymışşşş
rahatsız olursa haber verir sana merak etme bizimki azıcık sıkışsa hemen kalk üstümden diye vuruyo
yalancı doğum sancısı dedikleri şey buymuş şimdilik yalancı olarak kalsın zaten
Bende bi tek benimki yapıyo zannediyodum yan yattığım zaman biraz fazla öne baskı yapmışsam tık tık tık vuruyo dimi çok komik :))) hemen düzeliyorum pardon diyip :))
Denersin canım çok zor değil zaten bebiş için yapınca yaparsın:))))
selam kızlarr bu hafta 28. haftamız oluyodu doktor kontrolumüz vardı gittikk bebiş 31 haftalık çıktıı
gelişimi 3 hafta ilerde çıktıı
doktor bu sonuca göre 5 hafta sonra gell dedii
1.5 kilo olmuşş
kilo almamışım hiçç
Cnm böyle bişi hazrıladım bilgisayarda bu şekilleri kağıta döktürüp ona göre kesicem renkleri de hemen hemen böyle bişi yapıcam nasıll Eki Görüntüle 311050
Kızlarr peki bu kecenin üstündeki hayvanları nasıl yapacaksınız?
Baş ağrısından ölüyorum kızlar migrenim tuttu tetikleyecek birşey de yemedim ama niye böyle oldu bilmiyorumm
slm kızlar,,sabahları bikaç dakika süren karın ağrım oluyo her sabah oluyo hemen hemen sizde oluyomu? bide kzımın hareketleri bu sıralar okadar çok arttıki hiç durmuyo hem alttan hem üstten aynı anda vuruyo sanırım hala dönmedi doğum pozisyonuna alttan ayaklarla tepikliyo üstte kaburgamın hemen altına sanki sürtünme hissi oluyo elinimi sürtüyo kafasınımı anlamadım
Ben de olmuyo ama bugün çok ağrıdı korktum biraz,pantalon giymiştim ondan oldu galiba az önce değiştirip tekrar tayt giydim:))))İnş.geçer canım ağrın...Hareketli kız,dönmemiştir daha:)Bizimkide dönmedi heralde her tekmede tuvaletim geliyo
8 gün var daha randevuya çabuk geçsede görsem kızımı özledim valla..ne kadar büyümüş acaba? ay tuvalatten çıkmıyorum bu gece 3 kere tuvalate kalktım bıktım yahuartık bunalmaya başladım hamişlikten zamanda azaldı hayırlısıyla doğursakta..
aramıza hoşgeldin o zamandiğer topikten buraya çok geçen oldu ben senin ismini devamlı görüyodum aşağıda iyi olduğu aramıza katılman kendi topiğimiz diye söylemiyorum ama burada çok samimi güzel paylaşımlar oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?