2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay ben kendimi yorgun hissediyorum yaaaa...duş yaptım iyice mayıştım koltuğğaaa...ufff çocuk oluncada böyle mi olcaz yaaa

Kalk kendini el işine ver yarın biraz keçe filan al kapı süsleri bebek şekerlerii imalatına başla :))) yoksa sıkılcaksın evde bi de bakmışsın ticarete dönüşmüş yap sat filan derken :)))

Evet valla kuzum artıkın kardeşten farkımız kalmadı bizimde :):):):) ben işe giderken eziyet çekiyorum resmen yaa ne giysem diye aldım hep elbise ama çok fazlada almak istemiyorum doğumdan sonra ne yapıcam diye normal kıyafetlerim mümkün değil olmuyor hiç biri göbüş çok büyüdü ne elbise ne etek ne başka bişi offf ne çok dert var ya zaten dışarı çıkınca kendime birşey almak aklıma gelmiyor otomatik olarak bebek reyonlarına yöneliyorum

coçuk olunca değil mayışcak wc ye gitmeye vaktin olmaz :) inş. uykuyu seven çocuklarımız olurda azıcık rahat ederiz yoksa yandık

dün arkadaşıma gittim bebeği 2.5 aylık oldu kızı varr
sürekli konuşmamı istiyoo o zaman susuyo dinliyoo yoksa ağlıyoo
parmmağımı tutuyo al kucağına diyo alıyorum ama bu seferde oturma kalk gezelim diyoo
karnını gıdıklarım gülügülüveriyoo
pek tatlılarda tuvalete bile yollamıyorlarrr basıyorlar yaygarayııı

Kalk kendini el işine ver yarın biraz keçe filan al kapı süsleri bebek şekerlerii imalatına başla :))) yoksa sıkılcaksın evde bi de bakmışsın ticarete dönüşmüş yap sat filan derken :)))

kız ben düğme dikemem:))) dikiş konusunda başarısızım..elime yüzüme bulaştırırım sonrada sinirlerim bozulur:)))))) ama bebek şekerini kendim yapmayı düşünüorum..malzemeleri alıp..ama keçe işi bana böre diil

selam hanımlar...
duşumuzu yaptık, rahatladık... yarın kontrolümüze hazırız. tertemiz olduk...
bizim için dua edin kızlar. yarın sabahtan gideceğim. 5 hafta oldu. çok özledim oğluşumu...
balıktan bahsedilmiş... bizdede perşembe günü balık günüdür... haftada 1 kez yiyorum...
balığı çok severim zaten sorun olmuyor...
kendinize iyi bakın... bu gece heyecandan uyuyamam herhalde...

ben giyebildiğim 2 tane var eskilerden ablamdan aldım bi elbise kendim aldım bi elbise bi hırka pantolonlar aldık mecbur normal zamandada giyilebilen şeyler almaya çalışıyorm sonrasındada giyerim diye. şimdi bide düğün var 7 ocakta ne alcam hiç bilmiyorum yaa

Bebek şekeri de olur o da zevkli hem meşgale olur sana hem kendin yapınca daha anlamlı olur. yapınca resimlerini eklemeyi unutmaa

bende yeğenimden biliyorum odada yanlız kalmazdı asla annesi ana kucağına koyup beraber banyoya gidiyolardı mutfakta da öyle bide sırtı yere gelmicek hanımefendinin hep ayakta gezdirirdik şimdide 2 dk yerinde oturmuyo ordan oraya koşturuyo durmadan ama yinede çok tatlılar

güzel haberlerle dönün canımm
acaba doktoruna sorabilirmisin arıpoleni gebelikte zararlımı değilmii faydası olurmu doktoruna sorabilirmisin rica etsemm

Hayırlısıyla git gel kuzum hemencecik bitiveriyor yaa kuzucuklarımızı tam görmeden doyamıyorum ben valla artık mart ayı olsuuunnn :)

Ayyy kuzum düğün deme 31 aralıkta çok yakın arkadaşımın düğünü var ne yapıcam bilmiyorum bende bu göbekle nasıl bişey giyilir nasıl gidilir oooff offf :44:

evet daha 2.5 aylık istekleri oluyo hep konuş diyoo sesler çıkarıyo cevap vermeye çalışıyo
o minicik topiş kurabiye suratıyla gülügülüveriyoo
çok tatlılar çok

ne güzel bebikini görcen bende çok özledim miniğimi ama daha 8 gün var..iyi haberlerle git gel..

pantolon ve tunik düşünüyorum aslında ama bakalım tunikler hep askılı içine gömlek alırım heralde bakalım artık bulcaz internetten baktım ben biraz h.sonu bakırköye gidip yerinde bakıcam inş. kısmet olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…