- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.381
ay ben kendimi yorgun hissediyorum yaaaa...duş yaptım iyice mayıştım koltuğğaaa...ufff çocuk oluncada böyle mi olcaz yaaa
ay ben kendimi yorgun hissediyorum yaaaa...duş yaptım iyice mayıştım koltuğğaaa...ufff çocuk oluncada böyle mi olcaz yaaa
napsınlar nelere katlanıyolar bizim için işleri yapıyolar paspal halimize katlanıyolar bide kardeş kardeş yatıyoz ona bişey demiyolar arada sevindirmek lazım ama ben bazen işe giderken bak ne güzel olmuşum diyorum eve gelince ondan eser yok
coçuk olunca değil mayışcak wc ye gitmeye vaktin olmaz :) inş. uykuyu seven çocuklarımız olurda azıcık rahat ederiz yoksa yandık
Kalk kendini el işine ver yarın biraz keçe filan al kapı süsleri bebek şekerlerii imalatına başla :))) yoksa sıkılcaksın evde bi de bakmışsın ticarete dönüşmüş yap sat filan derken :)))
Evet valla kuzum artıkın kardeşten farkımız kalmadı bizimde :):):):) ben işe giderken eziyet çekiyorum resmen yaa ne giysem diye aldım hep elbise ama çok fazlada almak istemiyorum doğumdan sonra ne yapıcam diye normal kıyafetlerim mümkün değil olmuyor hiç biri göbüş çok büyüdü ne elbise ne etek ne başka bişi offf ne çok dert var ya zaten dışarı çıkınca kendime birşey almak aklıma gelmiyor otomatik olarak bebek reyonlarına yöneliyorum
kız ben düğme dikemem:))) dikiş konusunda başarısızım..elime yüzüme bulaştırırım sonrada sinirlerim bozulur:)))))) ama bebek şekerini kendim yapmayı düşünüorum..malzemeleri alıp..ama keçe işi bana böre diil
dün arkadaşıma gittim bebeği 2.5 aylık oldu kızı varr
sürekli konuşmamı istiyoo o zaman susuyo dinliyoo yoksa ağlıyoo
parmmağımı tutuyo al kucağına diyo alıyorum ama bu seferde oturma kalk gezelim diyoo
karnını gıdıklarım gülügülüveriyoo
pek tatlılarda tuvalete bile yollamıyorlarrr basıyorlar yaygarayııı
Bebek şekeri de olur o da zevkli hem meşgale olur sana hem kendin yapınca daha anlamlı olur. yapınca resimlerini eklemeyi unutmaa
avatarına bayılıyorumm çok tatlı sallıyo sağa solaa
selam hanımlar...
duşumuzu yaptık, rahatladık... yarın kontrolümüze hazırız. tertemiz olduk...
bizim için dua edin kızlar. yarın sabahtan gideceğim. 5 hafta oldu. çok özledim oğluşumu...
balıktan bahsedilmiş... bizdede perşembe günü balık günüdür... haftada 1 kez yiyorum...
balığı çok severim zaten sorun olmuyor...
kendinize iyi bakın... bu gece heyecandan uyuyamam herhalde...
selam hanımlar...
bizim için dua edin kızlar. yarın sabahtan gideceğim. 5 hafta oldu. çok özledim oğluşumu...
balıktan bahsedilmiş... bizdede perşembe günü balık günüdür... haftada 1 kez yiyorum...
ben giyebildiğim 2 tane var eskilerden ablamdan aldım bi elbise kendim aldım bi elbise bi hırka pantolonlar aldık mecbur normal zamandada giyilebilen şeyler almaya çalışıyorm sonrasındada giyerim diye. şimdi bide düğün var 7 ocakta ne alcam hiç bilmiyorum yaa
bende yeğenimden biliyorum odada yanlız kalmazdı asla annesi ana kucağına koyup beraber banyoya gidiyolardı mutfakta da öyle bide sırtı yere gelmicek hanımefendinin hep ayakta gezdirirdik şimdide 2 dk yerinde oturmuyo ordan oraya koşturuyo durmadan ama yinede çok tatlılar
selam hanımlar...
Hayırlısıyla git gel kuzum hemencecik bitiveriyor yaa kuzucuklarımızı tam görmeden doyamıyorum ben valla artık mart ayı olsuuunnn :)
Ayyy kuzum düğün deme 31 aralıkta çok yakın arkadaşımın düğünü var ne yapıcam bilmiyorum bende bu göbekle nasıl bişey giyilir nasıl gidilir oooff offf :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?