- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.401
aaa buakşam muhteşem sülüman var diimii:))))) kocam gelsin..kucakına yatiim o saçlarımla oynasın bende dizi seyrediimm:)))))
Ayhh evet izlediğim tek dizi o yüzden bi haftadır bende bekliyorum :)) dün akşam senin patlıcan tarifini yaptım (yalancı karnı yarık mıydı) :)) bu akşam yicez bakalım nasıl olmuş :)) tadı güzel olduysa kulaklarını çınlatırımmm
karnı yarmayık onun adı:))))) hakkını vererek yaptıysan güzel olmuştur:))) kıymasını falan bol tutaydın:))
ne güzel bebikini görcen bende çok özledim miniğimi ama daha 8 gün var..iyi haberlerle git gel..
evet daha 2.5 aylık istekleri oluyo hep konuş diyoo sesler çıkarıyo cevap vermeye çalışıyo
o minicik topiş kurabiye suratıyla gülügülüveriyoo
çok tatlılar çok
bol tuttum :))) malzemeden kaçmadım bol bol yaptım borcamı doldur iki kişi nası bitircez bilmiorum neyse kızım yer kalanı:)))
cnm şimdi çorba yaptım yicem yanına da balık salata
çorbaya koyduklarım
pırasa
pazı
havuç
karnabahar
brokoli
mantar
kabak çok azda z.yağı ile pişiriyorum nasıl ?
çağır birilerini yemeğe bari:))))))
OLABİLİR aslında bi düşüneyim nezamandır almıyordum alayım da ben yemesem dekızıma yediririm vallaişte bıldırcın tam sana göre o zaman
gebelikte yumurta çok önemli çok faydalı hergün filan yemek lazım sen yiyemiyomuşsun o zaman bıldırcın yersin haftada 2 kere
zaten minicik bişey tek lokmalık yutuverirsin bebek içinn
ay ne güzel cnm hayırlı haberlerle gel inşallah ben de haftaya cuma gidicem ayrıntılıya giricm yılın son iş günü ay şu ocak ayı da bir geçse sonrası kolayyyselam hanımlar...
duşumuzu yaptık, rahatladık... yarın kontrolümüze hazırız. tertemiz olduk...
bizim için dua edin kızlar. yarın sabahtan gideceğim. 5 hafta oldu. çok özledim oğluşumu...
balıktan bahsedilmiş... bizdede perşembe günü balık günüdür... haftada 1 kez yiyorum...
balığı çok severim zaten sorun olmuyor...
kendinize iyi bakın... bu gece heyecandan uyuyamam herhalde...
bence çokkk güzell yarasınn canımm
bende yapıcam ama cumaya pazara gitcem o zaman alırım bende bu sefer prasa ıspanak brokoli karnıbahar yerelması kabak koyucamm
yarasın tosuncuklara bugünde 1 bardak boza içtim tepiklerr başladıı
balık salatada çok iyi afiyet olsun bende cumaya yapıcam balık fırında
benimki herzamanki gibi yüzüstü yatmış popyu havaya dikmiş öyle duruyodu yüzünü göstermedi bu sefer geçen görmüştüm eşime çok benziyodu bu sefer göremedimm bişey anlamadım valla
havada sallanan bi popo gördük bol boll
benimde kontrole 5 haftam varr dünde yüzünüde göremedim çok özlücem bende
aman amannn misafir istemiyorum :))) valla sadece çay içmeye gelene bile halim yok Ayça yaa ikinci bardaktan sonra kendiniz alın diyorum :)) çamaşır yıka ser katla ütüle işi bir haftada bitiyo sallana sallana öle düşün :))
OLABİLİR aslında bi düşüneyim nezamandır almıyordum alayım da ben yemesem dekızıma yediririm valla
ay ne güzel cnm hayırlı haberlerle gel inşallah ben de haftaya cuma gidicem ayrıntılıya giricm yılın son iş günü ay şu ocak ayı da bir geçse sonrası kolayyy
aman amannn misafir istemiyorum :))) valla sadece çay içmeye gelene bile halim yok Ayça yaa ikinci bardaktan sonra kendiniz alın diyorum :)) çamaşır yıka ser katla ütüle işi bir haftada bitiyo sallana sallana öle düşün :))
benimkide her tarafına dönüyo..ben hiç kimseye benzetemiyom siyah beyaz usg de şimdi girsem renkliye tam kime benzediği görünürde..bakalım bu sefer daha çok büyümüş olcak belki benzetirim..4 boyutluya 19. haftada girmiştim kendi yeni doğmuş halime benzettim..demin kaburgamı bi acıttı kafası yukarda daha aşağı dönmedi kafamı atıyo napıyo
öğrenicem yavaş yavaş eşimde banada ayır dedi
kız diyorum al bi kurutma makinası diieee...vallahi okadar pişanımki daha önce almadığımaaaa...alttan alıyorum hoopp üste kurutucuya..ordan çıkarıyorum katlıyorum dolaba:)) hiç asma toplama derdim kalmadı..ütü sorumlusu kociş zaten:)
Kurutucu sizde çok lazım İstanbulda kurumak bilmio ama bizim havamız kupkuru makinadan bile nerdeyse kuru çıkıyo :)) kurutma makinasını aldık diyelim ütü bilen kocayı nerden bulcaz :)) annem sağolsun geldide geçen hafta ütüledi valla şimdide biriktiriyorum yine yapamıycam :))
18:36 öff artık eve gitmek istiorummmmm
Canım ne güzel site bulmuşsun.. fikirlere bayıldım.. şu kuşlu olanlar var ya tülle askısı yapılmış, mobilyanın kulplarına takmayı düşündüm yapıp.. güzel olmaz mı :)
biliyodurda işine gelmiyodur...gömlek istiyosa beden kısmını ütülesin kollarını sen ütüle ..düz kısmınıda ütüleyemicek diil ya artık alla alla..artk ayakta durmaman lazım çok..benim göbeğim aşağı çekiyo resmen çok kalırsam ayakta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?