2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aaa buakşam muhteşem sülüman var diimii:))))) kocam gelsin..kucakına yatiim o saçlarımla oynasın bende dizi seyrediimm:)))))

Ayhh evet izlediğim tek dizi o yüzden bi haftadır bende bekliyorum :)) dün akşam senin patlıcan tarifini yaptım (yalancı karnı yarık mıydı) :)) bu akşam yicez bakalım nasıl olmuş :)) tadı güzel olduysa kulaklarını çınlatırımmm

karnı yarmayık onun adı:))))) hakkını vererek yaptıysan güzel olmuştur:))) kıymasını falan bol tutaydın:))

ne güzel bebikini görcen bende çok özledim miniğimi ama daha 8 gün var..iyi haberlerle git gel..

benimki herzamanki gibi yüzüstü yatmış popyu havaya dikmiş öyle duruyodu yüzünü göstermedi bu sefer geçen görmüştüm eşime çok benziyodu bu sefer göremedimm bişey anlamadım valla
havada sallanan bi popo gördük bol boll
benimde kontrole 5 haftam varr dünde yüzünüde göremedim çok özlücem bende

evet daha 2.5 aylık istekleri oluyo hep konuş diyoo sesler çıkarıyo cevap vermeye çalışıyo
o minicik topiş kurabiye suratıyla gülügülüveriyoo
çok tatlılar çok

cnm şimdi çorba yaptım yicem yanına da balık salata
çorbaya koyduklarım
pırasa
pazı
havuç
karnabahar
brokoli
mantar
kabak çok azda z.yağı ile pişiriyorum nasıl ?

cnm şimdi çorba yaptım yicem yanına da balık salata
çorbaya koyduklarım
pırasa
pazı
havuç
karnabahar
brokoli
mantar
kabak çok azda z.yağı ile pişiriyorum nasıl ?

bence çokkk güzell yarasınn canımm
bende yapıcam ama cumaya pazara gitcem o zaman alırım bende bu sefer prasa ıspanak brokoli karnıbahar yerelması kabak koyucamm
yarasın tosuncuklara bugünde 1 bardak boza içtim tepiklerr başladıı
balık salatada çok iyi afiyet olsun bende cumaya yapıcam balık fırında

çağır birilerini yemeğe bari:))))))

aman amannn misafir istemiyorum :))) valla sadece çay içmeye gelene bile halim yok Ayça yaa ikinci bardaktan sonra kendiniz alın diyorum :)) çamaşır yıka ser katla ütüle işi bir haftada bitiyo sallana sallana öle düşün :))

OLABİLİR aslında bi düşüneyim nezamandır almıyordum alayım da ben yemesem dekızıma yediririm valla

ay ne güzel cnm hayırlı haberlerle gel inşallah ben de haftaya cuma gidicem ayrıntılıya giricm yılın son iş günü ay şu ocak ayı da bir geçse sonrası kolayyy

öğrenicem yavaş yavaş eşimde banada ayır dedi

benimkide her tarafına dönüyo..ben hiç kimseye benzetemiyom siyah beyaz usg de şimdi girsem renkliye tam kime benzediği görünürde..bakalım bu sefer daha çok büyümüş olcak belki benzetirim..4 boyutluya 19. haftada girmiştim kendi yeni doğmuş halime benzettim..demin kaburgamı bi acıttı kafası yukarda daha aşağı dönmedi kafamı atıyo napıyo

düşünceli insanın gelmemesi lazım da işte herkes anlayışlı değil benim halim olsa kendi işimi yaparım

cnm bişey sorsam şu ağdaya devam etsemmi bu hafta kuaföre gitsemmi çok kararsız kaldım sen napıyosun

kız diyorum al bi kurutma makinası diieee...vallahi okadar pişanımki daha önce almadığımaaaa...alttan alıyorum hoopp üste kurutucuya..ordan çıkarıyorum katlıyorum dolaba:)) hiç asma toplama derdim kalmadı..ütü sorumlusu kociş zaten:)

kime benzerse benzesin sağlıklı olsunlarr
seninkide çok hareketli yaramaz olucak anlaşılann

Slm. Balıktan bahsedilmiş. Oh ne güzel herkes seviyor. Eşim Trabzonlu her türlüsünü sever ama ben çok sevmiyorum. Annem yapınca yerim ama kokusu felan ben çok nadir yani... Artık cevizle tamamlamaya çalışıyorum...

Bizde bugün alışverişe çıktık. Pijamamı aldım sonunda ve oğluşumun ilk kıyafetlerini de aldık... Zaten büyük eşyalar kızımdan kaldığı için çok fazla alınacak eksiğimiz yok.

Oğluşumun adıda kesimleşti artık. Selim Han olacak. Ama ayrı mı yazdırsak birleşik mi yazdırsak karar veremedik.

öğrenicem yavaş yavaş eşimde banada ayır dedi

öğrenirsin çok kolay canımm
birde bunun baklagil çorbası varr
az miiktarda aşurelik buğday nohut kurufasulye yeşilmercimek aynı yerde pişiriyorum suyunu çok koymuyorum dökmemek için
sonra pişince süt ekliyorum biraz daha kaynatıyorum kapatıyorum
sonra ayrı yerde tavada az tereyağı koyuyorum pulbiber koyuyorum çeviriyorum sonra çorbanın üzerine gezdiriyorum istersen nane kekikte koyabilirsin
ben geçen eşime aşure yaparken kendim için 2 kepçe ayırdım bu çorbayı yaptım eşimde yediii b çorbada çok güzel oluyo faydalıı
işte böyle sebzelerr baklagiller filan çok faydalıı

Kurutucu sizde çok lazım İstanbulda kurumak bilmio ama bizim havamız kupkuru makinadan bile nerdeyse kuru çıkıyo :)) kurutma makinasını aldık diyelim ütü bilen kocayı nerden bulcaz :)) annem sağolsun geldide geçen hafta ütüledi valla şimdide biriktiriyorum yine yapamıycam :))

18:36 öff artık eve gitmek istiorummmmm

biliyodurda işine gelmiyodur...gömlek istiyosa beden kısmını ütülesin kollarını sen ütüle ..düz kısmınıda ütüleyemicek diil ya artık alla alla..artk ayakta durmaman lazım çok..benim göbeğim aşağı çekiyo resmen çok kalırsam ayakta..

Canım ne güzel site bulmuşsun.. fikirlere bayıldım.. şu kuşlu olanlar var ya tülle askısı yapılmış, mobilyanın kulplarına takmayı düşündüm yapıp.. güzel olmaz mı :)

valla süper fikir.. bende acaba keçeyi fazla mı alsam diyorum? oyuncak, loğusa tacı,kapı süsü vs..yaparım diyorum.. ama ya yapamazsam elimde kalıcak bide:S ben severim böyle el oyalayıcı işleri..

Benimde öle valla ayakta çok duramıyorum yemek yaparken bile hazırlama kısmını masaya oturup yapıyorum karıştırma varsa eşime veriyorum ve daha 2 ay var... Allah yardımcımız olsun valla analık zor zanaat :)) cennet boşuna ayaklarımızın altında değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…