2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar size temizliğe gelen bayanlar neler yapıyo yazarmısnız irde saat kaçta gelip gidiyolar ve kaç para alıyolar sinirlerim bozulduda

arkadaşlar size temizliğe gelen bayanlar neler yapıyo yazarmısnız irde saat kaçta gelip gidiyolar ve kaç para alıyolar sinirlerim bozulduda

bana en son 90 a geldi güzelim..camlar yerler mutfak banyo vitrinleri indirdi falan..eli ağırdı sabah 8.30 da geldi 6 dA zor gitti..normalde okadar sürmüyo eli hızlı olana

bana en son 90 a geldi güzelim..camlar yerler mutfak banyo vitrinleri indirdi falan..eli ağırdı sabah 8.30 da geldi 6 dA zor gitti..normalde okadar sürmüyo eli hızlı olana

sağol cnm benimkide biraz yavaş ama güzel iş yapıyo bide hep erken çıkmak istyo bende kızıyorum neyse ...

inşallah güzel sonuçlar gelirr
benşm merak ettiğim ikizler anne karnında birbirleriyle iletişiim kurabiliyomu dokunabiliyomuu birbirlerinee
bence iletişim kuruyolar valla çoğu zaman ikisi aynı anda hareket ediyolarr çok canımı yakıyolarr biri uyannsa diğerinide dürtüp kaldırıyor sanırım ki diğeride hemn başlıyorrr yada ben öyle hissediyorum işte..

canım bana 30 tl geliyor yarım gün ama eli çabuk duvarlarımı falanda sildirdim ben ne dersem onu yapıyorr bütün evi süpürüp silmesi lavabolar dahil yanında kapı pencere duvar hepsinide yapıyorr saat 11:30 gibi falan geliyor akşamda 17:45 gibi falan gidiyor neden seni sinirlendirdi kadınnn ???

canım bana 30 tl geliyor yarım gün ama eli çabuk duver arlarımı falanda sildirdim ben ne dersem onu yapıyorr bütün evi süpürüp silmesi lavabolar dahil yanında kapı pencere duvar hepsinide yapıyorr saat 11:30 gibi falan geliyor akşamda 17:45 gibi falan gidiyor neden seni sinirlendirdi kadınnn ???[/QUOTE]

cnm sanırım senin orda cok uygun bu kadın yabancı değil kayın validemin tanıdığı parayada cok ihtiyacı var neyse saat 10 gibi geldi senin dediğin gibi genel temizlik yaptı kahvaltı yaptık 11 gibi başladı zaten neyse hatta bazı yerlerde bende yardımcı oldum neyse başladı kocası saat 6 da aramaya 7 oldu bizimki daha oturma odası duruyo banyo duruyo antre duruyo ben gidiyim cumartesi gelirim diyo dedim abla ordaki tozlar cumartesiye kadar buralarada girer neyse dur dedim ben oraları süpüreyim kalktım yerleri süpürdüm viledayla geçtim kocası arıyo ikidebir adam deli bağırıp duruyo alma para in aşşağa diyorum sana falan filan kadın teli kapattı artık ve hala işi bitmedi bende huzursuz oldum iyice şimdi normalde 70 tl ama 90 vercem bu sefer kendimi kötü hissetim hakkı geçmesin enazından

cnm sanırım senin orda cok uygun bu kadın yabancı değil kayın validemin tanıdığı parayada cok ihtiyacı var neyse saat 10 gibi geldi senin dediğin gibi genel temizlik yaptı kahvaltı yaptık 11 gibi başladı zaten neyse hatta bazı yerlerde bende yardımcı oldum neyse başladı kocası saat 6 da aramaya 7 oldu bizimki daha oturma odası duruyo banyo duruyo antre duruyo ben gidiyim cumartesi gelirim diyo dedim abla ordaki tozlar cumartesiye kadar buralarada girer neyse dur dedim ben oraları süpüreyim kalktım yerleri süpürdüm viledayla geçtim kocası arıyo ikidebir adam deli bağırıp duruyo alma para in aşşağa diyorum sana falan filan kadın teli kapattı artık ve hala işi bitmedi bende huzursuz oldum iyice şimdi normalde 70 tl ama 90 vercem bu sefer kendimi kötü hissetim hakkı geçmesin enazından[/QUOTE]

bizim burda uygun canım zaten evine temizlik için bayan alan az kişi varız ondan kaynaklanıyor sanırım eli baya yavaşmış kadının ondan dolayıda yetiştirememiş anlaşılan kocasıda çekilmez biri halden anlamıyorr demekkii.. nasıl kendini iyi hissedeceksen o kadar ver canım önemli olan için rahat etsinn

cnm iyi kadın yardımcı bulmak zor iş ben dünya kadar değiştirdim

en son yarım günlük aldım ben sabah 9 öğle13.30 gibi 40lira verdim ama evin büyüklüğü de önemli bir de çok ayrıntılı eeşya süs olan evleri temizlemek de zor

cnm sanırım senin orda cok uygun bu kadın yabancı değil kayın validemin tanıdığı parayada cok ihtiyacı var neyse saat 10 gibi geldi senin dediğin gibi genel temizlik yaptı kahvaltı yaptık 11 gibi başladı zaten neyse hatta bazı yerlerde bende yardımcı oldum neyse başladı kocası saat 6 da aramaya 7 oldu bizimki daha oturma odası duruyo banyo duruyo antre duruyo ben gidiyim cumartesi gelirim diyo dedim abla ordaki tozlar cumartesiye kadar buralarada girer neyse dur dedim ben oraları süpüreyim kalktım yerleri süpürdüm viledayla geçtim kocası arıyo ikidebir adam deli bağırıp duruyo alma para in aşşağa diyorum sana falan filan kadın teli kapattı artık ve hala işi bitmedi bende huzursuz oldum iyice şimdi normalde 70 tl ama 90 vercem bu sefer kendimi kötü hissetim hakkı geçmesin enazından[/QUOTE]

Ben uzun zamandır almadım ama en son 90 dı canım.Yazık kadıncağıza ya öyle bir adamla uğraşmak zor cidden sen en iyisni yapmışsın 90 vermekle

maşallah kızına... sen bi an önce hazırla hastane çantanı. zaten sinyaller de başlamış ben geliyorum der gibi...

bu arada ikeadan yaylanan sandalye almıştın yanlış hatırlamıyorsam. ne kadara almıştın canım?

sanırım bende yarım gün teklif edicem bundan sonra en azından bende kendimi sıkmam en azından yarım gün haftada 1 gelir... evim büyük cnm 170 metrekare camlarım yere kadar ve salonda tam 3 adet sürgülü yere kadar cam var salon tamamen camdan oluşuyo anlycan ama ıncık cıncık yok öle vitrin falan zaten hepsi duvar ünitesi bardak takımı falan türü şeyler yok sadece tozunu alıyo ama güzel temziliyo kocası hasta kadının birde hergün onu hastaney götürüyo getiriyo çalımıyo adam ev kira cocuklar okuyo birde adam artislik yapıyo töbe töbe rabbim herkeze hayırlısını versin.

bugun sonunda kızımı görmeye gittik,1 ay olmuştu çok heyecanlıydım. KKızım 1400gr ve boyuda 38 cm olmuş.Ama doktor suyun azalmış dedi,istirahat et bol su iç dedi. Moralim bozuldu bu ne demek şimdi,ne kadar ne riski var? sormak aklıma bile gelmedi.
Bunu yaşayan var mı aranızda?

Günaydın Kızlar....

yılın en uzun gecesinin tamamını uykusuz geçirmiş biri olarak uykusuzluktan geberiyorum

gece boyunca ütü yaptım bende , kızımın bütün kıyafetlerini dün yıkamıştım gecede hepsini ütüledim, minik minik olunca ütüsüde zor oluyormuş gömlek ütülerken daha rahat ediyordum :)

kahvaltımıda yaptım, aaa dün akşam göbüş fotoğrafı çektik onuda ekleyeyim :)

günaydın canım çok tatlı çıkmışsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…