- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.421
arkadaşlar size temizliğe gelen bayanlar neler yapıyo yazarmısnız irde saat kaçta gelip gidiyolar ve kaç para alıyolar sinirlerim bozulduda
arkadaşlar size temizliğe gelen bayanlar neler yapıyo yazarmısnız irde saat kaçta gelip gidiyolar ve kaç para alıyolar sinirlerim bozulduda
bana en son 90 a geldi güzelim..camlar yerler mutfak banyo vitrinleri indirdi falan..eli ağırdı sabah 8.30 da geldi 6 dA zor gitti..normalde okadar sürmüyo eli hızlı olana
bence iletişim kuruyolar valla çoğu zaman ikisi aynı anda hareket ediyolarr çok canımı yakıyolarr biri uyannsa diğerinide dürtüp kaldırıyor sanırım ki diğeride hemn başlıyorrr yada ben öyle hissediyorum işte..inşallah güzel sonuçlar gelirr
benşm merak ettiğim ikizler anne karnında birbirleriyle iletişiim kurabiliyomu dokunabiliyomuu birbirlerinee
canım bana 30 tl geliyor yarım gün ama eli çabuk duver arlarımı falanda sildirdim ben ne dersem onu yapıyorr bütün evi süpürüp silmesi lavabolar dahil yanında kapı pencere duvar hepsinide yapıyorr saat 11:30 gibi falan geliyor akşamda 17:45 gibi falan gidiyor neden seni sinirlendirdi kadınnn ???
ay ağda zor iş yapabiliyorsan kendin yap tabi cnmcnm bişey sorsam şu ağdaya devam etsemmi bu hafta kuaföre gitsemmi çok kararsız kaldım sen napıyosun
canım bana 30 tl geliyor yarım gün ama eli çabuk duver arlarımı falanda sildirdim ben ne dersem onu yapıyorr bütün evi süpürüp silmesi lavabolar dahil yanında kapı pencere duvar hepsinide yapıyorr saat 11:30 gibi falan geliyor akşamda 17:45 gibi falan gidiyor neden seni sinirlendirdi kadınnn ???
herkese merhaba....
3 gündür yoktum , eşim iş seyahatinde bende halamdaydım, dün akşam geldik eve gece 4.30 gibi uyandım artık gece uykularım iki aşamalı oluyor zaten, kızımın bütün kıyafetlerini yıkadım bende o arada çok acıktım birde kahvaltı yaptım saat 9 gibi uykusuzluktan gebermek üzereyken azıcık daha uyudum ve az önce kalktım.
benim kızın maşallahı var geçenlerde nst ye girmiştim doktor şaşırdı 9 aylık bebek hareketi var bunda dedi, gerçektende hiç mi hiç durmuyor birde 2 gündür aşağı indi galiba göbeğimde aşağıda gözüküyor, şeyimin kemikleri felaket ağrıyo ve sürekli tuvalete giriyorum klozeti yanımda taşısam yeridir. Bizim kız martta gelmeyecek gibi görünüyor doktor gününü doldurmaz bu dedi, 1 şubattan sonra bekleyin dedi, bende çantamı falan hazırlıyorum artık.
şimdide biraz dışarı çıkayım bebişime hediye gelmişti zara dan 0 ay olanı gidip 3-6 ay ile değiştireyim 0 ve 0-3 çok kıyafeti oldu şimdiden, birde kitap alayımda son zamanlarımda keyifle okuyayım sonra okumak bu kadar rahat olmayacak...
maşallah kızına... sen bi an önce hazırla hastane çantanı. zaten sinyaller de başlamış ben geliyorum der gibi...aaaa size söylemeyi unuttum galiba , geçen hafta cuma akşamı ben yalancı doğum sancısı çektim nst ye o yüzden girmiştim zaten.
ben sancıyı hep göbekte hissedilecek birşey zannederdim meğersem değilmiş, belden yayılan bildiğin adet sancısı gibi bacaklara yayılan bir ağrı oluyormuş, göbekte hiçbirşey hissetmiyormuşsun.
cnm iyi kadın yardımcı bulmak zor iş ben dünya kadar değiştirdim
en son yarım günlük aldım ben sabah 9 öğle13.30 gibi 40lira verdim ama evin büyüklüğü de önemli bir de çok ayrıntılı eeşya süs olan evleri temizlemek de zor
suyun azalması erken doğum riski taşır canım.. gerçekten de bol su iç ve uzan..
Bol su içmekle veya dinlenmekle düzelebiliyormu ki bu durum?
Günaydın Kızlar....
yılın en uzun gecesinin tamamını uykusuz geçirmiş biri olarak uykusuzluktan geberiyorum
gece boyunca ütü yaptım bende , kızımın bütün kıyafetlerini dün yıkamıştım gecede hepsini ütüledim, minik minik olunca ütüsüde zor oluyormuş gömlek ütülerken daha rahat ediyordum :)
kahvaltımıda yaptım, aaa dün akşam göbüş fotoğrafı çektik onuda ekleyeyim :)
Eki Görüntüle 311561
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?