- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.361
nasıl yemek lazımmış kırarak mı tavada
sen ne dersen yicem artık senin kuzuyu duyuncabende fast food asla yemiyorum bende plesanta çok büyük ondan olabilirmiş
ben her hafta mutlaka balık yiyorumm canımm aksatmadım şimdiye dekkbizimki de tam tersi babası elleyince çoşuyo:)
Kızlar bişey sorucam hepiniz her hafta balık yiyor musunuz?
Ben hamilelikten once cok severdim balık ama sonra böyle midem kaldırmadı bi ara
şimdi de aklıma gelmiyo valla yemek arada sırada dısarda yiyoruz
şuçluluk duyuyorum:2:
yumutamıda hergün mutlaka yemeye çalışıyorummm çok sevmediğim halde bebişler için mutlaka yiyorum işteeeişte bıldırcın tam sana göre o zaman
gebelikte yumurta çok önemli çok faydalı hergün filan yemek lazım sen yiyemiyomuşsun o zaman bıldırcın yersin haftada 2 kere
zaten minicik bişey tek lokmalık yutuverirsin bebek içinn
maşallahh canım bebişin gayet güzel çıkmışş kilosu gelişimi maşalllahhhhhfastfood çok zararlı çünkü yüksek ısıda pişiriliyo çok zararlıymış öyle okudumm
diyorki dışarda fastfood yemeyin evde kendiniz yapın
dışarıdakiler kadar yüksek ısıda kızartamayacağınız için o kadar zaarlı olmaz diyo
colada asitli bebeğe zararlıymış
birer yudum alınabilirr diyoo
ben içmiyorumm kola bazen arada eşiminkinden 1 yudum alırım sadece göz hakkı
ben her hafta mutlaka balık yiyorumm canımm aksatmadım şimdiye dekk
yumutamıda hergün mutlaka yemeye çalışıyorummm çok sevmediğim halde bebişler için mutlaka yiyorum işteee
maşallahh canım bebişin gayet güzel çıkmışş kilosu gelişimi maşalllahhhhh
hamburgere bayılıyorum maalesef yemiyorumm asitli içecekler asla içmiyorummm çay bile 1 fincan çok açık içiyorum bebişlerimi özledim bende neyseki c.tesi kontrolümüz var bakalm bizimkiler nasıl çıkacak
fastfood çok zararlı çünkü yüksek ısıda pişiriliyo çok zararlıymış öyle okudumm
diyorki dışarda fastfood yemeyin evde kendiniz yapın
dışarıdakiler kadar yüksek ısıda kızartamayacağınız için o kadar zaarlı olmaz diyo
colada asitli bebeğe zararlıymış
birer yudum alınabilirr diyoo
ben içmiyorumm kola bazen arada eşiminkinden 1 yudum alırım sadece göz hakkı
İsim uzun olunca kapı süsü de bitemedi bir türlüYarısı bitmiş kapı süsümüz
Akşam eşimle birlikte yaptık daha bitmedi ama,bunu bitirip kapı süsü için ayrı yapıcam.Çok eğlenceliydi
Eki Görüntüle 310939
benimde canım bazen hamburger çekiyo eşime evde yaptırıyorum dışardakinden çok daha güzel oluyo afiyetle yiyorum asitli şeyler bende içmiyorum ama canım çekerse azıcık ucundan :) mümkün olduğunca evde kendim yapıyorum yemekleri zaten sebzeyi çok severim her hafta farklı bi sebze yapıyorum oğluma bugün kereviz yicez mis gibi :)
çokk güzel olmuş ellerine sağlık. güle güle kullanıngüzel anneler bakın bakalım beğenecek misiniz Eki Görüntüle 310814 Eki Görüntüle 310815 Eki Görüntüle 310816 Eki Görüntüle 310817 bebek şekerimizi yaptırdık bugün. lavantalı mıknatıslı daha kalıcı olur diye magnet istedimbiraz yoruldum ama olsun oğluşum için herşeye değer
biz geldikkkkk :)
çok yoruldum ve bir sürü şey aldım ama hepsi kendime :) bebişe birşey yok bugün :)
şimdide saçlarıma maşa yapmaya karar verdim eşime azcık bakımlı gözükeyim :)
yok kuzum bendeki balık hapında nasıl bir tat var biliyomusun balık kızartırsın dibinde yağ olurya onu içmiş gibi düşün iğrenç her hap farklı seninkinin markası ne
kıslar çok güzel olmuş ellerinize sağlık... bendeinşsllsh cumartesi alıcam keçe. prensesinuykusu iyi oldu söylediğin ince alayım. bende dolgulu bişrşeyler yapmak istiyorum. anahtarlık gibi. hatta bu linkte bazı modeller buldum çooook beğendim.
! ✿ Tiryaki Hobi ✿ !: Bebek Şekeri ve Magnetler
canım benimki GNC nin concentrated fish body oils piyasadaki en iyi balık haplarının başında en ufak balık tadı almıyorum.çok rahat kullanıyorum
afiyet olsun yarasın tosununa
bende bugünn tarhana çorbası yaptım kekikli naneli sarımsaklı ev tarhanası kayınvalidem yapıyo yanına salata ve tavuk baget varr yağsız pişirdimmm pilavda var ama pek pirinç yememeye çalışıyorumm 1 kaşık tadımlık alıyorumm
bulgursa yerimm
bizimki de tam tersi babası elleyince çoşuyo:)
Kızlar bişey sorucam hepiniz her hafta balık yiyor musunuz?
Ben hamilelikten once cok severdim balık ama sonra böyle midem kaldırmadı bi ara
şimdi de aklıma gelmiyo valla yemek arada sırada dısarda yiyoruz
şuçluluk duyuyorum:2:
bende eve bi düzleştirici alıyım da yapıyım ya bazen aynaya bi bakıyorum bu ne hal bari şu saçı başı düzgün topla diyorum kaymışım bi yere adamın midesi bulancak öyle görünce eksiden eve giderdim yemek pişene kadar makyaj yapardım kocama süslenirdim şimdi nerde evdeki kıyafetlerde olmayınca süslenemiyosun zaten fantazide olmayınca kalıyo öyle anca yan gel yat :)
Aynen kuzum ya kocişin eşofman üstlerini giyiorum altı çok uzun geliyorda üstler rahat oluyor koca göbekle anca onunkilere sığıyorum o tipte de ne kaa saç makyaj yapsan bi garip duruyo geçen saçlarımı kestirdim gitmişken makyaj flnda yaptırdım göbüş kocaman olsada bir elbise giyydim kociş eve gelince baya sevindirik oldu uzun aradan sonra beni öyle görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?