2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sen ne dersen yicem artık senin kuzuyu duyunca bende fast food asla yemiyorum bende plesanta çok büyük ondan olabilirmiş

ben pek kilosunu önemsemiyordum bebeğimin açıkçası bu kadar gelişir diye düşünmemiştim sadece işte yararlı şeylerr olsun boş yere karnımı doyurmayayım diyodumm
sonra 25. haftada 1 kilo olduğunu duyunca işe yaramış dedim
ilte bu hafta 28. haftamızdı ama 31 çıktıkk tam 3 hafta ileri oluyo ve bu çok iyi
farkına vardığım bu bebiş çorbasını içttiğimde çok hareketli oluyoo
boza içtiğimdede aynısını yapıyo balık yediğimdede
kırmızı et yediğimdede ooluyo
kızarta yemiyorum köftemi fırınlarım veya bazen kuşbaşı dana etini yağsız pişiriyorum salçalı soğanlı sarımsaklıı
sebzelerde mücverde yaparım eşime kızartma yaparımm
önce eşiminkileri pişiririm tavadaki tüm yağı çeker sonra kendime pişiririm böylece az yağlı oluyoo
bikaç kezde kısır yaptım marullu yeşilsoğanlı bol yeşilliklii
ama bence karışık sebze çorbası çok faydalı mevsimlik sebzeleri kullanıyosun azar azar pekçok sebze oluyooo
hamsi alırız balık olarak hemen fırınlarım kızartma yemem vitamini kaçmasın diyee
bu haftada pazardan alıcam yine karışık sebzelerr yine yapıcam çorbasını
birde yoğurduma turp rendelerim bazen onuda çok severimm
bikere kontrolde bebeğimin gelişimi 1 hafta geri çıktı o zaman çok üzülmüştüm çok kızdım kendime
o hafta hep misafir geldi börek hamurişi oldu temizlik filan fırsatım olmadı doğru dürüst yemek yapmaya o hafta 1 hafta geri çıktı sonrada böyle düzen oturtunca atağa geçtii
biraz zaman alıyo yemek yapmak ama olsun değerr
asla hazır dondurulmuş gıdalar almıyorum köftemide herşeyimi kendim yaparımm
onlarda katkı maddesi çok oluyoo
zaten bebeklerimiz doğsun ek gıdaya geçince mevsimlik sebzelerin çorbalarını yapıp vereceğiz hazır mama vs.. kullanmayı açıkçası düşünmüyorum fazla eğer emerse
emziririm doktor ek gıda dedimi yaparım böyle sebze çorbaları buharda pişmiş sebzeler vs..
ilerde bu çorbaları bol bol içecekleri için şimdiden alışsın topişlerr

birde her sabah 1 tatlı kaşığı tahinpekmez yerimm
fazla yemem kilo almayayım diye
pekmezim harnup pekmezi
çok faydalı diye okumuştum o gün bu gündür yerimm özellikle solunum yolu hastalıklarına nefes darlığına birebirr
eskiden arı poleni içerdim hergün kışın
hiç soğuk algınlığı kırgınlık yaşamazdımm şimdi içmiyorum belki zararlıdır filan diye bilmiyorum çünküü

fastfood çok zararlı çünkü yüksek ısıda pişiriliyo çok zararlıymış öyle okudumm
diyorki dışarda fastfood yemeyin evde kendiniz yapın
dışarıdakiler kadar yüksek ısıda kızartamayacağınız için o kadar zaarlı olmaz diyo
colada asitli bebeğe zararlıymış
birer yudum alınabilirr diyoo
ben içmiyorumm kola bazen arada eşiminkinden 1 yudum alırım sadece göz hakkı

ben her hafta mutlaka balık yiyorumm canımm aksatmadım şimdiye dekk
yumutamıda hergün mutlaka yemeye çalışıyorummm çok sevmediğim halde bebişler için mutlaka yiyorum işteee
maşallahh canım bebişin gayet güzel çıkmışş kilosu gelişimi maşalllahhhhh
hamburgere bayılıyorum maalesef yemiyorumm asitli içecekler asla içmiyorummm çay bile 1 fincan çok açık içiyorum bebişlerimi özledim bende neyseki c.tesi kontrolümüz var bakalm bizimkiler nasıl çıkacak

inşallah güzel sonuçlar gelirr
benşm merak ettiğim ikizler anne karnında birbirleriyle iletişiim kurabiliyomu dokunabiliyomuu birbirlerinee

benimde canım bazen hamburger çekiyo eşime evde yaptırıyorum dışardakinden çok daha güzel oluyo afiyetle yiyorum asitli şeyler bende içmiyorum ama canım çekerse azıcık ucundan :) mümkün olduğunca evde kendim yapıyorum yemekleri zaten sebzeyi çok severim her hafta farklı bi sebze yapıyorum oğluma bugün kereviz yicez mis gibi :)

biz geldikkkkk :)

çok yoruldum ve bir sürü şey aldım ama hepsi kendime :) bebişe birşey yok bugün :)

şimdide saçlarıma maşa yapmaya karar verdim eşime azcık bakımlı gözükeyim :)

İsim uzun olunca kapı süsü de bitemedi bir türlüYarısı bitmiş kapı süsümüz

Akşam eşimle birlikte yaptık daha bitmedi ama,bunu bitirip kapı süsü için ayrı yapıcam.Çok eğlenceliydi
Eki Görüntüle 310939

kıslar çok güzel olmuş ellerinize sağlık... bendeinşsllsh cumartesi alıcam keçe. prensesinuykusu iyi oldu söylediğin ince alayım. bende dolgulu bişrşeyler yapmak istiyorum. anahtarlık gibi. hatta bu linkte bazı modeller buldum çooook beğendim.

! ✿ Tiryaki Hobi ✿ !: Bebek Şekeri ve Magnetler

afiyet olsun yarasın tosununa
bende bugünn tarhana çorbası yaptım kekikli naneli sarımsaklı ev tarhanası kayınvalidem yapıyo yanına salata ve tavuk baget varr yağsız pişirdimmm pilavda var ama pek pirinç yememeye çalışıyorumm 1 kaşık tadımlık alıyorumm
bulgursa yerimm

biz geldikkkkk :)

çok yoruldum ve bir sürü şey aldım ama hepsi kendime :) bebişe birşey yok bugün :)

şimdide saçlarıma maşa yapmaya karar verdim eşime azcık bakımlı gözükeyim :)

bende eve bi düzleştirici alıyım da yapıyım ya bazen aynaya bi bakıyorum bu ne hal bari şu saçı başı düzgün topla diyorum kaymışım bi yere adamın midesi bulancak öyle görünce eksiden eve giderdim yemek pişene kadar makyaj yapardım kocama süslenirdim şimdi nerde evdeki kıyafetlerde olmayınca süslenemiyosun zaten fantazide olmayınca kalıyo öyle anca yan gel yat :)

yok kuzum bendeki balık hapında nasıl bir tat var biliyomusun balık kızartırsın dibinde yağ olurya onu içmiş gibi düşün iğrenç her hap farklı seninkinin markası ne

canım benimki GNC nin concentrated fish body oils piyasadaki en iyi balık haplarının başında en ufak balık tadı almıyorum.çok rahat kullanıyorum

Canım ne güzel site bulmuşsun.. fikirlere bayıldım.. şu kuşlu olanlar var ya tülle askısı yapılmış, mobilyanın kulplarına takmayı düşündüm yapıp.. güzel olmaz mı :)

kızlar birde kontrolu gelen arkadaşlar doktorunuza sorarmısınız arıpoleni kullanmakta sakınca varmıı
arıpoleni çok iyi gebiliktede çok faydalı olacağını düşünüyorum biraz netten baktım sakınca yok diyo ama hergün kullanmamak lazım
benim tosuncuk fazla gelişince doktor 5 hafta sonra gel hatta doğuma gelsende olur didi
bidahaki kontrole epey varr doktorun telide yok soramıyorum
sorarsanız hepimize çok faydası olur
gebelikten önce yoğun spor temposundan güçsüz düştüğümde muhakkak alırdım arıpoleni özelliklede kış aylaerında düzenli alırdım ne grip ne soğuk algınlığı bişeycik olmazdımm çok faydasını gördüm içinde sayısız çiçek tozları varr
arı sokmasına veya bala alerjisi olmayan herkes kullanabiliyo zatenn
doktorlar olulu derse arada alırız çok faydası olurr

Son düzenleme:

sağol teyzesi bizim de tarhanaları annem yapar sağolsun
sizede afiyet olsun

Son düzenleme:

Ben her hafta yiyiyorum canım,bizde c.tesi günleri balık günü:)))Miden kaldırmıyosa zorlama zaten.

Aynen kuzum ya kocişin eşofman üstlerini giyiorum altı çok uzun geliyorda üstler rahat oluyor koca göbekle anca onunkilere sığıyorum o tipte de ne kaa saç makyaj yapsan bi garip duruyo geçen saçlarımı kestirdim gitmişken makyaj flnda yaptırdım göbüş kocaman olsada bir elbise giyydim kociş eve gelince baya sevindirik oldu uzun aradan sonra beni öyle görünce

napsınlar nelere katlanıyolar bizim için işleri yapıyolar paspal halimize katlanıyolar bide kardeş kardeş yatıyoz ona bişey demiyolar arada sevindirmek lazım ama ben bazen işe giderken bak ne güzel olmuşum diyorum eve gelince ondan eser yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…