- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.661
canım bende fazla gezemem zaten ona göre önce oturuz dinleniriz sonra bi kaç yere bakarız inşallah işim biterde gelebilirimmm
Tamam o zaman Çarşamba Günü Zafer Plaza Kahve Dünyası Saat 13:30Anlaştık mı kızlar?
E biliosunuz hepimiz aynı durumdayız eskidendi o avm fethetmeler:)Tamamdır o zaman çarşamba görüşmek üzere efem
bende bursalıyım ama başka sehırde yaşıyorum şimdi okuyunca bursada olsaydım keşke dedım bende gelırdım ne guzel olurdu yaaa:):)özendım
Tamam anlaştık
tamamdır ben haber veririm ..neclase ye
bu arada aysen_ka cnm sen değildin o arrkadaşın tüp bebekti yolculuk yasaktı ama kısa mesafe gelirim dedi...
tamam canımmmmmmmmmm
Oleyyyyyyyyyyyyy
tamamdır ben haber veririm ..neclase ye
bu arada aysen_ka cnm sen değildin o arrkadaşın tüp bebekti yolculuk yasaktı ama kısa mesafe gelirim dedi...
ben de varım ama hafta içi 12.40ta dersim başlıyo maalesef
Ben seni doğru hatırlamışım Bursalı diye benim de 12.40'ta dersim bitiyor oradan hoooppp zafere yakınız biz. Sen hangi okuldasın yakın mı zafere?
ayten bozkayadayım,taksi dolmuşa binince 15dk.da zaferdeyim ama öğlenciyim maalesef
canım ben o okula çok yalın oturuyorummm tanışalımm senleee
okulda son 4 haftam kısmetse:)) sömestrdan sonra izne ayrılcam inşallah.tanışalım mutlaka..
hangi semtte oturuysun canım cumartesi pazarını biliyomusun benim evim oraya yakın
okulun yanında perşembe pazarı var onu biliyorum bi tek.3 yıldır ordayım ama:)altınşehirde oturuyorum ben..
ben de varım ama hafta içi 12.40ta dersim başlıyo maalesef
ayten bozkayadayım,taksi dolmuşa binince 15dk.da zaferdeyim ama öğlenciyim maalesef
Günaydın kızlaaar..
Günaydın Alev'cimmm
Haftanın son günüüü çok mutluyummyaşasın tatil...
Herkese hayırlı cumalarrrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?