2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kullanmıyorum canım faydası varmı karnımaz şiştikçe ağrılar artacak ama bu bel ağrısı doğum sancısının yanında vızıltıııı:18::18::18:

Açıkçası doktora sormak lazım tabi aama benim sol bacağım ağrıyordu bana vermişti.Kramplara kasılmalara veriyorlar bence bir sorun doktorunuza,bel ağrısı fenadır.

kızlar pijama takımına kaç para verdiniz

İnşallah canım beklerim. Önce çarşıda bebek alışverişine çıkarız yazın da ev gezmelerine bebişlerle inşallah

Eeveett hadi bakalım Bursalı annişlerin çoğu burda olduğuna göre hemen gün planlayalım.Haftaya buluşalım.Uyar mı size de?Kim hangi gün müsait değilse söylerse ona göre gün belirleyelim.Benim perşembe cuma 12-3 arası dershanem var onun dışında müsaitim.3ten sonra da olabilir haftaiçi başka bir gün de olabilir.Sizler ne zaman müsaitsiniz?

Pazartesi günü dayımlar gelecek ama salı sabah gider onlar. Garanti olsun dersen çarşamba uyar bana.

Tamamdır o zaman çarşamba bana da uyar Necla ile Işıl'a da sorarız bakalım Necla pek girmiyor ama Işıl'da teli vardı sanırım.Onlar damüsaitse çarşamba buluşuyoruz o zaman

Tamamdır o zaman çarşamba bana da uyar Necla ile Işıl'a da sorarız bakalım Necla pek girmiyor ama Işıl'da teli vardı sanırım.Onlar damüsaitse çarşamba buluşuyoruz o zaman

Güzel olur berkerdem de gelebiliyor çarşamba olursa onlara da uyar inşallah. Yeni bir arkadaş vardı baby16 diye sanırım o da gelir belki.

uhdecim berkerdemcim geçmiş olsuun dikkat edin kendinize.Ben de uyuyamadım ama belden değil.Magnezyum kullanıyormusunuz?

ben kullanıyorum canım bacak kramplarıma çok iyi geldii artık kramplarım olmuyorr bel ağrısı yalancı doğum ağrıları olarak geçiyor canım zate benimki sürekli değil ara ara giriyor ama gece epey sürmüştüü çok şükür şuan yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…