- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.621
cnm cok sağol sen de kendi yatak odanın kapısnı süsle beşiği odaya koyucaksın nede olsa...
kullanmıyorum canım faydası varmı karnımaz şiştikçe ağrılar artacak ama bu bel ağrısı doğum sancısının yanında vızıltıııı:18::18::18:
hayırlı olsun canım yeni evine geliriz artık yaz ve bebişler gelsin inşallah
Şu keçeyle yaptıklarınıza bayılıyorum kızlar Özge çok güzel olmuş eline sağlık ben de bir şeyler yapacağım bakalım heveslendirdiniz beni Güneş, Işıl sen.
Alev senin gösterdiklerin de çok güzel canım ikisi de keçe ve tülden sanırım. Kolay gelsin sana da.
Dün arkadaşlardan birinin eklediği bir sitede hş şeyler gördüm ben de deneyeyim magnetli bir şeyler becerebilirsem büyüklere geçeyim
Bunlar nasıl sizce ???
Eki Görüntüle 311966 Eki Görüntüle 311968
İnşallah canım beklerim. Önce çarşıda bebek alışverişine çıkarız yazın da ev gezmelerine bebişlerle inşallah
Açıkçası doktora sormak lazım tabi aama benim sol bacağım ağrıyordu bana vermişti.Kramplara kasılmalara veriyorlar bence bir sorun doktorunuza,bel ağrısı fenadır.
kızlar pijama takımına kaç para verdiniz
Eeveett hadi bakalım Bursalı annişlerin çoğu burda olduğuna göre hemen gün planlayalım.Haftaya buluşalım.Uyar mı size de?Kim hangi gün müsait değilse söylerse ona göre gün belirleyelim.Benim perşembe cuma 12-3 arası dershanem var onun dışında müsaitim.3ten sonra da olabilir haftaiçi başka bir gün de olabilir.Sizler ne zaman müsaitsiniz?
Canım ben henüz almadım ama baktıklarım hep 50 60 civarındaydı.
Pazartesi günü dayımlar gelecek ama salı sabah gider onlar. Garanti olsun dersen çarşamba uyar bana.
kızlar pijama takımına kaç para verdiniz
süpermiş haftaya bende gitcem eminönüne
ben 120ye falan buldum çook geldi
bende pek çıkamıyorum dr istrahat verdiği için ama çarşamba günü dr gitçem saat uyarsa bende uğrarım yanınıza tanışmış oluruz
Tamamdır o zaman çarşamba bana da uyarNecla ile Işıl'a da sorarız bakalım Necla pek girmiyor ama Işıl'da teli vardı sanırım.Onlar damüsaitse çarşamba buluşuyoruz o zaman
Güle güle kullan canım güzel ve uygunmuş.
uhdecim berkerdemcim geçmiş olsuun dikkat edin kendinize.Ben de uyuyamadım ama belden değil.Magnezyum kullanıyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?