2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnn, ben de yaşasın tatil modundayım... haftasonu da yağışlı olacakmış zaten, evde keyif yaparız artık bol bol...

lohusashoptan gecelik, pijama vs. alan arkadaşlar vardı galiba (ronya veya lachesis diye hatırlıyorum ama emin değilim) kalitesini vs. beğendiniz mi...
benim artık hiç dolaşacak gücüm kalmadı sanki, mümkün olduğunca internetten halletmeye çalışıyorum artık... kalan enerjimi kızımın eksikleri için kullanmak istiyorum...

Çok sağol canım teşekkür ederim,senin eklediklerinde çok güzel.Bence yap çok güzel oluyor.Ben bebek şekerlerini de keçeden yapmayı düşünüyorum artık....

Canım benim pijama ve geceliği annem eminöünden almış ikisine 40 tl vermiş

Eki Görüntüle 311990

çok güzelmiş güle güle giy fiyatda çok iyiymiş bende sordum lohusa takım 63 tl sabahlığıda 63 tl toplam 126 tl normal bi pijama takımı sordum normal 55 tl çok şirin bişeydi ama bende eminönüne bi gitsem iyi olucak lohusa diyince fiyat 2 katına çıkıyo bi anda bazı yerlere soruyorum lohusa takım annemin 20 sene önce giydiği geceliklerden gösteriyo bana onumu alıp giysem napsam

Sağol canım evet keçeden,akşam zürafasını da yaptım ama p.tesi eklerim artık hepsini:)))

Özgecan günaydın.. Keçeden bi de boy ölçer yapalım diyorum ne dersin? O daha kolay olur hem kalın keçeden yapıştırarak yaparız.. sitelerden birince üstüne dolguluyu sökülüp takılabilir yapmışlardı. cırt cırt mı koyuyo acaba arkasına anlamadım ama bence yapıştırmalı daha kolay :))

Günaydın canım,çok güzel olur görmedim ama yapıştırmalı daha kolay olur.Valla ben keçeden yapıcam bu gidişle biçok şeyi.Bu nevresim takımlarında 2 yastık mı var,bi de kumaşı falan nasıl şimdi sipariş vericem...

Son düzenleme:

2 yastık kılıfı var canım.. Yastıklar 35x45 di sanırım, içlerinin yastığını e-bebekten 8tl filandı, ucuza almıştım 2 tane. Kumaşları güzel cotton box zaten iyi bi marka %100 pamuk. Daha yıkamadım ama renkleri çok canlı şu an.. 30 derecede filan yıkayıp sercem renkleri solmaz diye düşünüyorum inşallah öle olur :)

Bende bi tanesini gittidiyordan diğerini de Ayça akşam söylemiş yenicarsim.comdan sipariş vercem ama daha önce hiç internetten bişey almadım herkes aldığına göre güvenlidir ama ben biraz bu konuda korkarım bişey olursa diye

Bi alış bak nasıl alıyosun sora bizim gibi batıyosun :)) İnternetten alışveriş daha kolay oluyo oturduğun yerden veriyosun ya siparişi kapına teslim ediliyo :)) Ama işte kontrollü gitmek lazım o yüzden sen korkmakla iyi yapıyosun aslında.. Nevresimin içine bebek yorganı bakıyorum ben de. Kaz tüyü 40tl civarı.. Ama o iyi olur mu emin değilim. Bakteri üretmeyenlerden bakmak lazım yada annelere yaptırcaz :))

sanal kartın yok mu...oluştur kendine bitane..rahat rahat al..teknolojik ol biraz yaw:)

Özge bak bunları buldum keçeden boy ölçer ve çerçeve.. benim aklıma yattı çünkü istediğim renkleri kullanabilirim kendim yaparsam :))

Bakalım ilk defa alcam:)))Benim yorgan var ama kaz tüyü iyidir heralde bi de alerji falan yapmıycak bişey olması lazım canım.Onu da araştır.Kaz tüyü alerji yapar mı acaba?Yün yorganlar yapıyo mesele bazı çocuklara...

Ondan korktum kaz tüyü ve yün hayvansal ürünler alerji yapabilir en iyisi microfiber galiba:
• Yıkanabilir
• Microfiber olduğundan bakteri barındırmaz
• Bakteri barındırmayan microfiber kumaşı ile bebeğiniz için ideal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…