- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.681
mükemmel nerden kaça aldın
ben yarın çalışıcam yaaa ama olsun girdim tatil moduna valla sanada hayırlı cumalarr cnmmmmm
Üzüldümm şimdiama bende tatil yapcam sayılmaz yılbaşıdnan önceki son haftasonu.. temizlik alışveriş mobilyacılar geliyooo tatil mi tatil adı işte :)
Şu keçeyle yaptıklarınıza bayılıyorum kızlar Özge çok güzel olmuş eline sağlık ben de bir şeyler yapacağım bakalım heveslendirdiniz beni Güneş, Işıl sen.
Alev senin gösterdiklerin de çok güzel canım ikisi de keçe ve tülden sanırım. Kolay gelsin sana da.
Dün arkadaşlardan birinin eklediği bir sitede hş şeyler gördüm ben de deneyeyim magnetli bir şeyler becerebilirsem büyüklere geçeyim
Bunlar nasıl sizce ???
Eki Görüntüle 311966 Eki Görüntüle 311968
Eki Görüntüle 311975 Eki Görüntüle 311976 Eki Görüntüle 311977
bu arada arkadaşlar tülü benim bağladığım gibi bağlıyacaksanız 7 metre tül gidiyor...
öözzzzgeeeee kız kime diyorumm:)))))
ya bu çok güzel olmuş cnm elelrine sağlık budamı keçeden
bende horlamaya başlamışım ama az demekki herkeste var
güzelmiş cnm güle güle kullansın bebeşin
Sağol canım evet keçeden,akşam zürafasını da yaptım ama p.tesi eklerim artık hepsini:)))
Özgecan günaydın.. Keçeden bi de boy ölçer yapalım diyorum ne dersin? O daha kolay olur hem kalın keçeden yapıştırarak yaparız.. sitelerden birince üstüne dolguluyu sökülüp takılabilir yapmışlardı. cırt cırt mı koyuyo acaba arkasına anlamadım ama bence yapıştırmalı daha kolay :))
Günaydın canım,çok güzel olur görmedim ama yapıştırmalı daha kolay olur.Valla ben keçeden yapıcam bu gidişle biçok şeyi.Bu nevresim takımlarında 2 yastık mı var,bi de kumaşı falan nasıl şimdi sipariş vericem...
2 yastık kılıfı var canım.. Yastıklar 35x45 di sanırım, içlerinin yastığını e-bebekten 8tl filandı, ucuza almıştım 2 tane. Kumaşları güzel cotton box zaten iyi bi marka %100 pamuk. Daha yıkamadım ama renkleri çok canlı şu an.. 30 derecede filan yıkayıp sercem renkleri solmaz diye düşünüyorum inşallah öle olur :)
Bende bi tanesini gittidiyordan diğerini de Ayça akşam söylemiş yenicarsim.comdan sipariş vercem ama daha önce hiç internetten bişey almadım herkes aldığına göre güvenlidir ama ben biraz bu konuda korkarım bişey olursa diye
Bende bi tanesini gittidiyordan diğerini de Ayça akşam söylemiş yenicarsim.comdan sipariş vercem ama daha önce hiç internetten bişey almadım herkes aldığına göre güvenlidir ama ben biraz bu konuda korkarım bişey olursa diye
Bi alış bak nasıl alıyosun sora bizim gibi batıyosun :)) İnternetten alışveriş daha kolay oluyo oturduğun yerden veriyosun ya siparişi kapına teslim ediliyo :)) Ama işte kontrollü gitmek lazım o yüzden sen korkmakla iyi yapıyosun aslında.. Nevresimin içine bebek yorganı bakıyorum ben de. Kaz tüyü 40tl civarı.. Ama o iyi olur mu emin değilim. Bakteri üretmeyenlerden bakmak lazım yada annelere yaptırcaz :))
Bakalım ilk defa alcam:)))Benim yorgan var ama kaz tüyü iyidir heralde bi de alerji falan yapmıycak bişey olması lazım canım.Onu da araştır.Kaz tüyü alerji yapar mı acaba?Yün yorganlar yapıyo mesele bazı çocuklara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?