2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese Tünaydın, nasılsınız bakalım...

Biz bugün sabahtan beri mutfağımızı temizledik, örtülerimizi değiştirdik, dolaplarımızı sildik, ardından duşumuzu aldık,oh mis gibi oldu... şimdi acıktık, hem öğle yemeğimizi yiyecez hem geçmişi okuyacağız

Selam millet...doğum tarihlerinden bahsedilmiş.benim eşimin doğumgünü 15 mart.bebiş 26 martta gelcek sata göre..biraz erken olursa baya yakın oluyolar.baba - oğul beraber kutlarlar heralde

slm canım iyiyiz biz sen nasılsın

maşallah ya ne çok iş yapmışsın darısı bize inş.

selam kızlar, ne zamandır yazamıyorum ama hep okuyorum sizi:)
bugün dr. kontrolüm var kuzumu çok özledim 1 ay geçti görmeyeli inşallah büyümüştür, geçen sefer biraz küçük çıkmıştı bu ay protein ağırlıklı beslen dedi dr. bende uyguladım tabii hergün 2 bardak süt, 1 yogurt, 1 yumurta, ve bir öğün hergün tavuk yada balık yada et yedim, umarım işe yaramıştır ve kuzucuuum büyümüştür:)

bunun dışında odamıza sticker tasarlanmıştım o geldi yapıştırdık süper olduu, yatagımız geldi, halımız geldi, arabamız, araba koltugumuz geldi odamız yavas yavas doluyor:)
daha perde, lamba, emzirme koltugu, şifonyer, nevresim, hastane çantası, bebiş sağlık gereçleri ohoo birsürü şey var:)

hamilelikte tırsaklık artıyo hakkaten...siz bi de benim durumumu düşünün.rehberlik araştırma merkezinde çalışıyorum.geçen gün bi çocuğa zeka testi yapıyorum.yalnızız odada tabi.çocuk birden bi bağırdı duvara bakarak 'kim var orda, o bana ne yapıcak' diye.....ne görünüyosa gözüne.....ödüm koptu.bi de saldırır filan diye korktum, zor attım kendimi dışarı..........

İnş.işe yaramıştır canım endişelenme güzel haberlerle gelirsin inş.Eşyalar gelmiş hayırlı olsun güzel günlerde kullansın.biz de de çok eksik var yapıcaz artık bitirmek lazım:))

Ayy ben senin yerinde olsan ölürdüm heralde korkudan,işn zormuş canım allah kolaylık versin.

sağolasın...bazen zor oluyo gerçekten....bi de hergün engelli çocukları görmek...o en kötüsü...çok dua ediyorum hem kendime hem sizlere, Allah aklen,bedenen, ruhen sağlık versin hepimizin yavrularına diye

amin cnm rabbim olanınada sabır versin bizi evlatlarımızla sınamasın güzel allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…