- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.801
1 nisan evlilik yıldönümümüz bizim ama benokadar hayatta tutamam içimde:))) 11 aylık mı doğurucam çocuğu:))))
cnm cok sağol....benide ekle faceden....
Hamileyim işte çok göbek çıksa nolur çıkmasa nolur ben de böyleyim ama merak işte sürekli sorup duruyolar hala çıkmadı mı bu özgenin göbeği diye:))))
Eki Görüntüle 312455
Herkese Tünaydın, nasılsınız bakalım...
Biz bugün sabahtan beri mutfağımızı temizledik, örtülerimizi değiştirdik, dolaplarımızı sildik, ardından duşumuzu aldık,oh mis gibi oldu... şimdi acıktık, hem öğle yemeğimizi yiyecez hem geçmişi okuyacağız
Ekledim canım:)))
Sağol canım nası olcak bakalım..
Geçmiş olsun kuzum yaa sıkma canını geçen günde ben evde yalnızken kapı çaldı.. delikten baktım bi adam, kimsiniz dedim biber istemiştiniz onu getirdim dedi, ben bişey istemedim dedim, gitmiyo kapıda duruyo bi de konuşuyo yanlışmı geldim burda kim oturuyo filan diye.. yanlış kardeşim git başkasına sor dedim ama aklım çıktı :)) yok yaw bu hamilelik bizi iyice tırsak yaptı.. eşim mutfağa naber diye girse ödüm patlıyo gelirken haber versene diye kızıyorum :))) şu bebeleri hayırlısıyla bi doğursaydıkBu arada yemekte usta olan sensin yap diyet menüleri daya önlerine karnı yarmayık güzeldi onu yap benceee ben ertesi gün işe bile getirdim var ya.. üstelik tokluk 145 çıktı sonrasında düşün ne kadar sağlıklı olmuş
selam kızlar, ne zamandır yazamıyorum ama hep okuyorum sizi:)
bugün dr. kontrolüm var kuzumu çok özledim 1 ay geçti görmeyeli inşallah büyümüştür, geçen sefer biraz küçük çıkmıştı bu ay protein ağırlıklı beslen dedi dr. bende uyguladım tabii hergün 2 bardak süt, 1 yogurt, 1 yumurta, ve bir öğün hergün tavuk yada balık yada et yedim, umarım işe yaramıştır ve kuzucuuum büyümüştür:)
bunun dışında odamıza sticker tasarlanmıştım o geldi yapıştırdık süper olduu, yatagımız geldi, halımız geldi, arabamız, araba koltugumuz geldi odamız yavas yavas doluyor:)
daha perde, lamba, emzirme koltugu, şifonyer, nevresim, hastane çantası, bebiş sağlık gereçleri ohoo birsürü şey var:)
tamamdır cnm düşündüğümden daha güzelmiş cici anne
hamilelikte tırsaklık artıyo hakkaten...siz bi de benim durumumu düşünün.rehberlik araştırma merkezinde çalışıyorum.geçen gün bi çocuğa zeka testi yapıyorum.yalnızız odada tabi.çocuk birden bi bağırdı duvara bakarak 'kim var orda, o bana ne yapıcak' diye.....ne görünüyosa gözüne.....ödüm koptu.bi de saldırır filan diye korktum, zor attım kendimi dışarı..........
Ayy ben senin yerinde olsan ölürdüm heralde korkudan,işn zormuş canım allah kolaylık versin.
tamamdır ben haber veririm ..neclase ye
bu arada aysen_ka cnm sen değildin o arrkadaşın tüp bebekti yolculuk yasaktı ama kısa mesafe gelirim dedi...[
bendim eğer başka tüp bebek hamileliği yaşayan yoksa bendim evet böyle bir konuşma geçmişti valla ne güzel olur bende gelirim çok sevinirim hamde
sağolasın...bazen zor oluyo gerçekten....bi de hergün engelli çocukları görmek...o en kötüsü...çok dua ediyorum hem kendime hem sizlere, Allah aklen,bedenen, ruhen sağlık versin hepimizin yavrularına diye
sağolasın...bazen zor oluyo gerçekten....bi de hergün engelli çocukları görmek...o en kötüsü...çok dua ediyorum hem kendime hem sizlere, Allah aklen,bedenen, ruhen sağlık versin hepimizin yavrularına diye
tamamdır ben haber veririm ..neclase ye
bu arada aysen_ka cnm sen değildin o arrkadaşın tüp bebekti yolculuk yasaktı ama kısa mesafe gelirim dedi...[
bendim eğer başka tüp bebek hamileliği yaşayan yoksa bendim evet böyle bir konuşma geçmişti valla ne güzel olur bende gelirim çok sevinirim hamde
tamam ozaman sendin cnm çarşamba günü saat :13:30 da zafer plazada ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?