2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gelicem canım ama cuma akşamı orda olucam,c.tesi de zaten alışveriş var.Ben anca doğumdan sonraki buluşmalara artık

kültür okullarının karşısı canım...en son açılan şaypa ile akuğurun arasındayız.villaların yanında hemen...ben de sizin siteyi tam çıkaramadım ama eminim çok yakınızdır:)

sen odayı boyamışmıydın melych haydi kursunlarda ekle bizde görelim bu arada bende seni eklerim simdi..

biz taşınmadan önce boyatmıştık zaten taşınalı 7-8 ay oldu o yüzden tekrar boyatmadım kuzu yaa.. rengide pembeye yakın bi renk şansıma :)) kursunlar eklerim ama halı avize filan gelince mi ekleyim yok :)) şimdi cıbıldak mobilyalar olur sadece :))

Limangoda bebek odası için halı var baktın mı?

İnş.güzel haberlerle gelirsin canım.

güzel haberler verirsin inşallah

çok saolun kızlar inş. inş. bebişim iyidir

Ay ne güzel odalar gelmeye başladı, teker teker hazırlıklar tamamlanıyor artık.
Bizimde pazar günü duvar kağıdı yapılacak,mobilyalar 20 ocakda gelecek ... sabırsızlanıyorum bende

Ay ne güzel odalar gelmeye başladı, teker teker hazırlıklar tamamlanıyor artık.
Bizimde pazar günü duvar kağıdı yapılacak,mobilyalar 20 ocakda gelecek ... sabırsızlanıyorum bende

hamile kalırmıyız diye hayal ederken bebek odalarının gelişini bekler olduk.. Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallahh

Eki Görüntüle 312564

bende bu nevresim takımını aldım yatağın yanındaki sepetlerdende ikeadan alıcam süslü dursun

Bunu bende beğenmiştimmm odayı turuncu yeşil yapcaktımm :) sonra fikri değiştirip mavi pembe yapınca şimdikileri aldımm ama buna da bayıldım güle güle kullansın minişin.. buna kutulardan hem de turuncu yeşil çerçeveler al çok güzel oluuur

sğl cnm ben tek renk taraftarı değilim pek bir çok şeye uymasını istiyorum o yüzden bu tarz şeyler alıyorum

sağolasın...bazen zor oluyo gerçekten....bi de hergün engelli çocukları görmek...o en kötüsü...çok dua ediyorum hem kendime hem sizlere, Allah aklen,bedenen, ruhen sağlık versin hepimizin yavrularına diye

amin canım Allah herkesin yavrusuna sağlık versin .valla işin çok zor bide şimdi daha duygusalız çok etkiliyodur seni.

Selam kızlar okuldan geldim bu haftada bitti tatil başladı evde yatıp uyumak beni bekliyor
yarın kontrolümüz var inş. kilo almıştır nolur dua edin hepinizi şimdiden öpüyorum

büyümüştür tabi annesi yarın güzel haberlerle gelirsin inş.

iyi yaptın kız çocuğunun odasını niye erkekmiş gibi yapıcan ki accık cicili bicili olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…