- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.841
tamam ozaman sendin cnm çarşamba günü saat :13:30 da zafer plazada ....
canım zafer plazanın neresi fast food katımı yoksa girişinde falanmı gerçi birbirimizi neresinde olursa tanırız
Hamarat hanım hemen de iş yapmış,zaten dedikleri saatte gelmezler.Onlar gelene kadar sen dinlen,yorulcaksın sonra:)
sen bursaya gelicektin cnm haftaya burda olmuyormusun?
akuğur bilemedim orayıda ben ana cade üzerinde alpiş ilhan plaza var ordayım...
almıştır güzelim merak etme önemli olan sağlığı yerinde olsun...
sen odayı boyamışmıydın melych haydi kursunlarda ekle bizde görelim bu arada bende seni eklerim simdi..
kültür okullarının karşısı canım...en son açılan şaypa ile akuğurun arasındayız.villaların yanında hemen...ben de sizin siteyi tam çıkaramadım ama eminim çok yakınızdır:)sen bursaya gelicektin cnm haftaya burda olmuyormusun?
sen odayı boyamışmıydın melych haydi kursunlarda ekle bizde görelim bu arada bende seni eklerim simdi..
öle yaptım valla uzattım ayağımı :)) canım çay istiyo demlesem mi acaba bi bardak içcem amaadamlarada ikram ederim demleyim bari :))
biz taşınmadan önce boyatmıştık zaten taşınalı 7-8 ay oldu o yüzden tekrar boyatmadım kuzu yaa.. rengide pembeye yakın bi renk şansıma :)) kursunlar eklerim ama halı avize filan gelince mi ekleyim yok :)) şimdi cıbıldak mobilyalar olur sadece :))
Demle canım iç bi bardak,sonra da adamlara ikram edersin:)))Çay keyfi yap biraz:))
Limangoda bebek odası için halı var baktın mı?
İnş.güzel haberlerle gelirsin canım.
güzel haberler verirsin inşallah
sen bursaya gelicektin cnm haftaya burda olmuyormusun?
Ay ne güzel odalar gelmeye başladı, teker teker hazırlıklar tamamlanıyor artık.
Bizimde pazar günü duvar kağıdı yapılacak,mobilyalar 20 ocakda gelecek ... sabırsızlanıyorum bende
cnm starbucuks cafede buluşucaz....zaten yine konuşuruz...canım zafer plazanın neresi fast food katımı yoksa girişinde falanmı gerçi birbirimizi neresinde olursa tanırız
olsun cıbıl mıbıl ekle ben nasıl ekliyorum...biz taşınmadan önce boyatmıştık zaten taşınalı 7-8 ay oldu o yüzden tekrar boyatmadım kuzu yaa.. rengide pembeye yakın bi renk şansıma :)) kursunlar eklerim ama halı avize filan gelince mi ekleyim yok :)) şimdi cıbıldak mobilyalar olur sadece :))böle böle zaman geçiricez işte ...bu arad çay iç cnm bişey olmaz acık çaydan kuzular artık büyüdü annesi..
olsun cıbıl mıbıl ekle ben nasıl ekliyorum...böle böle zaman geçiricez işte ...bu arad çay iç cnm bişey olmaz acık çaydan kuzular artık büyüdü annesi..
Eki Görüntüle 312564
bende bu nevresim takımını aldım yatağın yanındaki sepetlerdende ikeadan alıcam süslü dursun
Bunu bende beğenmiştimmm odayı turuncu yeşil yapcaktımm :) sonra fikri değiştirip mavi pembe yapınca şimdikileri aldımm ama buna da bayıldım güle güle kullansın minişin.. buna kutulardan hem de turuncu yeşil çerçeveler al çok güzel oluuur
sağolasın...bazen zor oluyo gerçekten....bi de hergün engelli çocukları görmek...o en kötüsü...çok dua ediyorum hem kendime hem sizlere, Allah aklen,bedenen, ruhen sağlık versin hepimizin yavrularına diye
Selam kızlar okuldan geldim bu haftada bitti tatil başladı evde yatıp uyumak beni bekliyor
yarın kontrolümüz var inş. kilo almıştır nolur dua edin hepinizi şimdiden öpüyorum
Bunu bende beğenmiştimmm odayı turuncu yeşil yapcaktımm :) sonra fikri değiştirip mavi pembe yapınca şimdikileri aldımm ama buna da bayıldım güle güle kullansın minişin.. buna kutulardan hem de turuncu yeşil çerçeveler al çok güzel oluuur
Eki Görüntüle 312564
bende bu nevresim takımını aldım yatağın yanındaki sepetlerdende ikeadan alıcam süslü dursun
Eki Görüntüle 312564
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?