2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çokta güzelmiş güle güle kullansın bende özgenin aldığı turuncuyu beğenmiştim ama beklemedeyim annem alma dedi beklicez sonra fırça yemek istemiyorum.

Annen alma dediyse bekle canım,benim annemde aynısını beğenmiş alcaktı ben aldım bugün o almadan.Az önce gittim biraz dolaştım baby jem yastık aldım 7,5tl çok ucuzmuş.Hergün 1 saat çıkıp dolaşıyorum işten kaytarıyorum

iyi yapmışsın cnm bende anti alerjik elyaf yastık yorgan aldım....yün yorgan bebelere olmaz kıl çıkıyo içinden ve hayvansal...ayrıca kaz tüyleride alerji yapıyor her bünye kaldırmaz vede onlarında içinden tüyler çıkıyo....daha önce yataşda çalıştım oradan biliyorum mağ. müd. yapmıştım...elyaflar hem cok hafif hemde makinede rahatlıkla yıkanabilir....

Evet canım en iyisi elyaf,ben de yorgan vardı çeyizde 2 tane o yüzden almadım.2 tane de yastık yeter.

kızlar su limangodaki halıların banyo paspası yada araba paspası kadar ince olduğunu biliyomusunuz ....?

ana sayfada 3 k halı var oradan bakın cocuk halılarıda var...

çokta güzelmiş güle güle kullansın bende özgenin aldığı turuncuyu beğenmiştim ama beklemedeyim annem alma dedi beklicez sonra fırça yemek istemiyorum.

sğl cnm bende uyku seti alamıyorum annem yorgan yaptırıyor olmadı bi tanede uyku seti alırım dedi bende nevresim takımı alıyorum o yüzden cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…