- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.861
Nası özlemişim evde olmayı bu saatlerde deli gibiyim naapcamı şaştım temizlik mi yapıyım çay mı demleyimm kadın programlarııı hepsini izliceeeeem
Eki Görüntüle 312564
bende bu nevresim takımını aldım yatağın yanındaki sepetlerdende ikeadan alıcam süslü dursun
çokta güzelmiş güle güle kullansın bende özgenin aldığı turuncuyu beğenmiştim ama beklemedeyim annem alma dedi beklicez sonra fırça yemek istemiyorum.
kızlar yaa limangodan halı alan arkadaşlar olmuş ben bir türlü bulamadım linkini gönderebilir misiniz rica etsem
Annen alma dediyse bekle canım,benim annemde aynısını beğenmiş alcaktı ben aldım bugün o almadan.Az önce gittim biraz dolaştım baby jem yastık aldım 7,5tl çok ucuzmuş.Hergün 1 saat çıkıp dolaşıyorum işten kaytarıyorum
Canım limangoda kids home....
iyi yapmışsın cnm bende anti alerjik elyaf yastık yorgan aldım....yün yorgan bebelere olmaz kıl çıkıyo içinden ve hayvansal...ayrıca kaz tüyleride alerji yapıyor her bünye kaldırmaz vede onlarında içinden tüyler çıkıyo....daha önce yataşda çalıştım oradan biliyorum mağ. müd. yapmıştım...elyaflar hem cok hafif hemde makinede rahatlıkla yıkanabilir....
buldum :) canım çok teşekkür ederim
çokta güzelmiş güle güle kullansın bende özgenin aldığı turuncuyu beğenmiştim ama beklemedeyim annem alma dedi beklicez sonra fırça yemek istemiyorum.
Çok güzel canım ben de beğendim ama diğeri de turuncu olunca almaktan vazgeçtim.Güle güle kullnasın.
cok güzelmiş cnm güzel günlerde sağlıcakla kullansın yavru....
sğl cnm bende uyku seti alamıyorum annem yorgan yaptırıyor olmadı bi tanede uyku seti alırım dedi bende nevresim takımı alıyorum o yüzden cnm
sğl cnm yaa bir çok renk varya o yüzden aldım bunu çok hoşuma gitti
Ben de uyku seti almıyorum nevresimde çok almıycam zaten 2 tane yeter.Bunlar beşiğe göre sonuçta,sonra yatak alıcam ona göre daha fazla alırım.
Evet canım çok güzel,benim aldığım da odasına çok uyuyor,buna da bayıldım ama zaten 2 tane alıcam 2side turuncu olmasın dedim.
bende bi tane daha alıcam tmm şimdilik yeter diye düşünüyorum
Yeter canım bence de...Diğerini de yeşilli falan alıyım diyorum ama bakalım bulursam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?