2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende bi tane daha alıcam tmm şimdilik yeter diye düşünüyorum

banada 1 nevresim takımı 1 uyku seti yeter dediler zaten çarşaf çok lazım olurmuş özgenin dediği gibi boyutları küçük çok almayada gerek yok annem taçtan brillanttan falan kumaş alıp ben dikerim dedi bende 25 tl ye var demiştim oda daha az tutar ben dikersem dedi bolbol diktiririm artık

böyle marifetleri olan bir annen varsa hazıra gerek yok cnm el emeği daha güzel olur

böyle marifetleri olan bir annen varsa hazıra gerek yok cnm el emeği daha güzel olur

o konuda şanslıyım annem kendi evinede almaz hiç nev. takımı kendi diker zaten o kolay bi zorluğu yok kalıp olursa elbise bile diker maşallahı var o konuda azıcık bizede geçseydi marifetleri çok iyi olurdu

selam kızlar..sonuçları aldım...açlık 92, glukoz sonrası 149 çıkmış..azıcık yüksek mi sanki?

doktorum henüz aramadı,bakalım ne diycek:44:

selam kızlar..sonuçları aldım...açlık 92, glukoz sonrası 149 çıkmış..azıcık yüksek mi sanki?

sınır 140 biraz yüksek çıkmış onu azıcık yediklerine dikkat ederek düşürürsün merak etme
benim gebeliğin ilk ayında açlık 116 çıktı 75mg yükleme 170 olması gereken 177 çıkmıştı 2 dr aynı şeyi söyledi " yediklerine dikkat et çok meyve yeme hamur işleri ve şerbetli tatlıları tüketme " şimdi yüklemede 88 e düşmüştü akş

mrk etme cnm bu 50 gr.lık yüklemeyse 100 gr.lık isticektir dr..bndede açlık 84, 50 gr yüklemeden sonra 154 çıkmştı...dr. 100 grlık istedi 1 hafta sonra..onuda dün yaptım çok şükür değerler gayet iyi çıktı..dr. demişti ztn şeker çıkmama ihtimali daha yüksek çünkü sınırın çok üstünde olanlarda oluyomuş genelde..ama şekeri düşürmek için en güzel şey bol bol yürüyüş..son 3 gün karbonhidrat ağırlıklı beslen yoksa yanlış çıkar sonuçlar demişti dr. öyle yaptm ona rağmen iyi çıktı yani..snnki bndn daha düşükmüş yüklemeden sonraki değer..

ah bu hamur işleri...annem ve kayınvalidem sağolsun...:)
şerbetli tatlı pek yemiyorum zaten..ekmeğe ve meyveye dikkat etsem iyi olcak

ayy 100gramlık istiyorlar demek..ben dikkat et yeter der diye düşünmüşüm...sen de iyi çıkmasına sevindim..hayırlısı bakalım..ne gerekiyora yapıcaz artık

ah bu hamur işleri...annem ve kayınvalidem sağolsun...:)
şerbetli tatlı pek yemiyorum zaten..ekmeğe ve meyveye dikkat etsem iyi olcak

makarnayla pirinci unutmuşum onlarıda birzcık azaltırsan şekerin düşer bence meyveyide abartmadan ymek lazım ben çok severim yazın yarım kilo erik yerdim sonrada şekerim çıktı ağzım kurudu diye dolanıyodum etrafta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…