- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.901
makarnayla pirinci unutmuşum onlarıda birzcık azaltırsan şekerin düşer bence meyveyide abartmadan ymek lazım ben çok severim yazın yarım kilo erik yerdim sonrada şekerim çıktı ağzım kurudu diye dolanıyodum etrafta :)
üzülme cnm diyet bizim yediklerimizden daha süper valla daha düzenli ve gerekli besinleri alıyorsun yani
ayy 100gramlık istiyorlar demek..ben dikkat et yeter der diye düşünmüşüm...sen de iyi çıkmasına sevindim..hayırlısı bakalım..ne gerekiyora yapıcaz artık
pirinçle makarnayı az tüketiyosurdum iyice azaltırım..ama dediğin gibi meyveyi ben de çok yerim..erik de yenmez mi yaf:)
bnde valla hmn diyet olayını düşünmeye başlamıştım şunu yerim bunu yerim dikkat ederm daha iyi olr diye ama sonuç iyi çıkınca unuttum tüm sözlerimi100 lük yükleme 3 saat sürüyo bu arada 12 saat açlık grkiyo..ilk açlık içn kan alıyolar yüklemeden sonra 3 saat boyunca saat başı 3 defa kan alıyolar..biraz deliniyosun ama olsn sonuca değer.. bn naparm diye düşünmştm kara kara 3 saat boyunca ama geçti ya eşim yanımdaydı Allahtan onunla nası geçti anlamadım
cnm çok korkma inş iyi çıkar ama benim çok kötüydü 330 çıkmıştı diyetle hallettik ,beyaz hiç bişey yemiyosun ama meyve günde 3 porsiyon veriyo oda zaten tatlı ihtiyacını gideriyo diyetten sonra ben kilo bile verdim :)
cnm çok korkma inş iyi çıkar ama benim çok kötüydü 330 çıkmıştı diyetle hallettik ,beyaz hiç bişey yemiyosun ama meyve günde 3 porsiyon veriyo oda zaten tatlı ihtiyacını gideriyo diyetten sonra ben kilo bile verdim :)
canım sen ne zaman gidiceksin dr a benim p.tesi randevum var belki bigün çakışır rand. orda görüşürüz bizde
ocak 1 hafta randevu var 2.haftada32 hafta için rapora gidicem karar veremedim 2 keremi gitsem 1 keremi,napalım bizde hastane buluşması ayarlarız::)
bende 13 yada 16 ocağa randevu alıcam rapor için ondan sonra zaten 2 haftada bir gidilecek. evt ist avrupada bi buluşma ayarlamadık kaç aydır hastanede görüşürüz artık
biz senle kesin denk düşeriz zaten nts sırası felan ,rapor tarihimizde aynı:)
hepinize ii akşamlar kızlar selencim yarın hayırlı haberler alırsın inş öptük sizi[/QUOT
sağol canım bizde seni öptük herkese iyi akşamlar
İyi akşamlar arkadaşlar,
veya sekerde 50 gryuklemesi yuksek çıkan ama 100 gr cıkmayan tekrar haftalar sonra yeniden yükleme yaptıracak mı???? doktora gitme sıklıgımız ne olacak????
Epey soru biriktirmişimm:) Buarada bebek hazırlıklarımızda tam hız devam ediyor sanırımm.. Hepinizz kendinize ve bu sayede bebeğinize çok iyi bakınn..hepinize İyi akşamlarrr
kızlar nts nedir yaptıran varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?