2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

pirinçle makarnayı az tüketiyosurdum iyice azaltırım..ama dediğin gibi meyveyi ben de çok yerim..erik de yenmez mi yaf:)

ayy 100gramlık istiyorlar demek..ben dikkat et yeter der diye düşünmüşüm...sen de iyi çıkmasına sevindim..hayırlısı bakalım..ne gerekiyora yapıcaz artık

bnde valla hmn diyet olayını düşünmeye başlamıştım şunu yerim bunu yerim dikkat ederm daha iyi olr diye ama sonuç iyi çıkınca unuttum tüm sözlerimi 100 lük yükleme 3 saat sürüyo bu arada 12 saat açlık grkiyo..ilk açlık içn kan alıyolar yüklemeden sonra 3 saat boyunca saat başı 3 defa kan alıyolar..biraz deliniyosun ama olsn sonuca değer.. bn naparm diye düşünmştm kara kara 3 saat boyunca ama geçti ya eşim yanımdaydı Allahtan onunla nası geçti anlamadım

pirinçle makarnayı az tüketiyosurdum iyice azaltırım..ama dediğin gibi meyveyi ben de çok yerim..erik de yenmez mi yaf:)

cnm çok korkma inş iyi çıkar ama benim çok kötüydü 330 çıkmıştı diyetle hallettik ,beyaz hiç bişey yemiyosun ama meyve günde 3 porsiyon veriyo oda zaten tatlı ihtiyacını gideriyo diyetten sonra ben kilo bile verdim :)

eminim zor olmuştur..50gr bile korkutmuştu beni..bana da eşim eşlik etti..o olunca yanımda daha iyi oldu..

evet canım hatırlıyorum senin çok yüksek çıkmıştı..iyi olmana sevindim..ben de dikkat eder hallederim inşallah..kilo vermek ve almamak da ödülü olsa gerek:)

canım sen ne zaman gidiceksin dr a benim p.tesi randevum var belki bigün çakışır rand. orda görüşürüz bizde

ocak 1 hafta randevu var 2.haftada32 hafta için rapora gidicem karar veremedim 2 keremi gitsem 1 keremi,napalım bizde hastane buluşması ayarlarız::)

bende 13 yada 16 ocağa randevu alıcam rapor için ondan sonra zaten 2 haftada bir gidilecek. evt ist avrupada bi buluşma ayarlamadık kaç aydır hastanede görüşürüz artık

İyi akşamlar arkadaşlar,

umarım hepiniz ufaklıklarda iyidir.. bizde çok iyiyiz.. kızım surekli hareketli acaba bişey mi var diye düşünmüyor değilim bazen pıtpıt itme hissinden çok rutin tektek 10 defa falan içimde ses hissediyorum sizde oluyor mu???? nette hıckırık dıye yazıyor sizdede var mı??.. bir yandan da cevremdekilerde az kalmış demeye başladı,, bende korkmaya başladım sankii... normal dogum istiyorum, tabi korkuda var ama dayanılmayacakta bir agrı oldugunu düşünmüyorum..bakalım ne olacakk...umarım hepimiz hayırlısı ile atlatırız..
buarada şeker testinden sonra başka testler olacakmıyız???? veya sekerde 50 gryuklemesi yuksek çıkan ama 100 gr cıkmayan tekrar haftalar sonra yeniden yükleme yaptıracak mı???? doktora gitme sıklıgımız ne olacak???? doktorundan bilgi alan oldu mu???? nefes egzersizleri varmış, yapıyor musunuz??? Normal doğum sancısının nasıl bişey olduğu hakkında bilginizz var mı ?? tecrubeliler yazarsa çok sevinirimm..

Epey soru biriktirmişimm:) Buarada bebek hazırlıklarımızda tam hız devam ediyor sanırımm.. Hepinizz kendinize ve bu sayede bebeğinize çok iyi bakınn..hepinize İyi akşamlarrr

cnm 100 gr yüklemen iyi çıktıysa daha yaptırmıyosun şeker testi..onun dışında bi hastanenin sitesinde okumuştum 7. aydan sonra 15 günde bir gitmek grkiyomuş kontrollere öyle yazıyodu valla..

kızlar nts nedir yaptıran varmı

nts bebeğin hareketlerini ve kalp atışlarını takip eden bir makina ben yaptırdım ...doğum sancın varsa ve sen hissetmiyorsan orada çıkıyo bunu genellikle doğuma yakın yapıyor dr ama ben hareketleri azaldı sanki demiştim 27. haftalıkken dr gel nts bağlayalım dedi gittim gayte iyi çıkmıştı korkulucak bişey değil cnm ...

selam cici mart bebişleri ve anneleriii

kızlar bugun dr gittim vee maşallah kızımızın saglıgı yerınde dedı dr 32. hafta raporu ıcın 19 ocakta cagırdı kan ılacı verdı çok şükür herşey yolunda rabbim bebişlerimizi sağlıgınla sıhhatınle kucagımıza almayı nasıp eylesin...

Biz geldik kuzumlaa
Ben hiç gecekleri uyuyamıyorum artık e sabah da dershaneye gitmem gerekince kalktım mecburen ama çok yorgundum.Üstüne üstlük otobüs durağına gittim otobüs geldi full merdivende falan durmam lazım ayrıca nasıl sıcakk tıklım tıklım binemedim diğeri daha sakin olur dedim onun bekleyeyim.Ardından yarım saat bekledim bir otobüs daha geldi ki ben derse geç kalmıştım bi baktım o diğerinden daha beter.Yahu dedim çantada arabanın anahtarı duruo senin çektiğin eziyete bak,eşimi aradım hala taksiye bin dio baana .Bu ehliyeti boşuna almadık dedim atladım gittim iyiki de öyle yapmışım.
Çok yorulduk kuzumla bugün sona eve geldimiz gibi uyumuşuz yeni uyandık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…