2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallahhh güle güle giyinsin iyi günlerde bebişin cicilerini inş... Insan alışveriş merkezlerine gidince eli durmuyor onuda alayım bunuda alayımm ahh ne zevkli oluyorrrr seçmesi almasıı

sorma ya e-bebek tamam alışverişe gitmiştik ama alışveriş merkezine bana takı bakmaya gitmiştik bebişe kıyafet alıp çıktık ve babasıyla ilk alışverişimizdi bu çok keyif aldı :)

bende eşime 29 şubatta doğmaz inş. diyorum oda olsun herkesten farklı olur diyo çocuğumu üzer ama o fark d.günü heyecanı 4 senede bir olcan 20 yaşına gelcek 5 defa d.günü görcek :44:
hakkatten farklı olacak 20 yaşına kadar 5 doğum günü üzülür beee çocukk kıyamam vallaaa
sorma ya e-bebek tamam alışverişe gitmiştik ama alışveriş merkezine bana takı bakmaya gitmiştik bebişe kıyafet alıp çıktık ve babasıyla ilk alışverişimizdi bu çok keyif aldı :)

bizimkide baya keyif aldı alışverişten ama birşey beğenmiyorki bizimkisi o olmazz şu olmazzz baya uğraştırmıştı beniiii ama çok zevkli geçmiştiii

Bursa da oturan arkadaşlar Ceylan mağazası nerde biliyo musunuz annem sordu ama ben bilmiyorum nerde olduğunu.Zafer plazada olabilir mi?

cnm ceylan mağzasına bende hiç rastlamadım...bu arada nevresimlerden filli güzel....

bizim doğumda rabbim nasip ederse 26 şubat dedi dr bugün itibari ile tammmmmmmmmmm 2 ay var................

ya necabuk akşam oluyo anlamadım.....

bebeğin cicilerini ütüledim azıcık uyudum kalktım yemek yedim kollarıma ağda yaptım banyo yaptım bi baktım saat 17:30 daha yemek yapıcam

cnm ceylan mağzasına bende hiç rastlamadım...bu arada nevresimlerden filli güzel....

bizim doğumda rabbim nasip ederse 26 şubat dedi dr bugün itibari ile tammmmmmmmmmm 2 ay var................

ya necabuk akşam oluyo anlamadım.....

bebeğin cicilerini ütüledim azıcık uyudum kalktım yemek yedim kollarıma ağda yaptım banyo yaptım bi baktım saat 17:30 daha yemek yapıcam

Zaman çabuk geçiyo canım ben de hiç anlamıyorum.Daha iş var yapıcak senin kolay gelsin....

hurcun içinemi düştü yavrum nerdesin.....:52:

Bursa da oturan arkadaşlar Ceylan mağazası nerde biliyo musunuz annem sordu ama
ben hiç duymadım o mağazayı nerde acaba merak ettim bebe üzerinemi?????

Evet canım çok güzel şeyler var akşam oğluşuma aldık hemde %50 indirim var.Bursa da vardır bence ama nerde bilmiyorum.

:5:Hurcu açtım Işıl 3 kıyafetini çıkardım komşunun kızı geldiii annemm size kahve içmeye gelmek istiooooooooo dieee geldi komşu henüz gitti yine bakamadım daha yemek yapılacak ama nasıl yafff.Ders de çalışamadım ii mi püfff.
Hemenn sölorummm özgecim ceylan mağazası carrefour içinde mevcut, orta kapıdan girince sağ tarafta .İndirim mi varmış ben de bakayım.

:5:Hurcu açtım Işıl 3 kıyafetini çıkardım komşunun kızı geldiii annemm size kahve içmeye gelmek istiooooooooo dieee geldi komşu henüz gitti yine bakamadım daha yemek yapılacak ama nasıl yafff.Ders de çalışamadım ii mi püfff.
Hemenn sölorummm özgecim ceylan mağazası carrefour içinde mevcut, orta kapıdan girince sağ tarafta .İndirim mi varmış ben de bakayım.

tamam azad ettim seni yarın bak hurca dursun gene....

özgeceim iyiakşamlar cnm
yav ağdadan ellerim pc ye yapışı ne yaptıysam geçmedi bebe yağ sürdüm yok krem sürdüm yok saçımı bile düzeltemiyorum yolunuyo ellerimden....:53:

özgeceim iyiakşamlar cnm
yav ağdadan ellerim pc ye yapışı ne yaptıysam geçmedi bebe yağ sürdüm yok krem sürdüm yok saçımı bile düzeltemiyorum yolunuyo ellerimden....:53:

Ihh bu akşam açıcam o hurcu:9:Bakmam lazımmm.
Ağda için de ılık su beyaz sabun dene aslında bebe yağının çıkarması lazımdı ama bi de bunu dene bakim.
Ne yemek yapsammm ne yemek yapsamm ben boyadan pazara da çıkamadık evde de bişi kalmadı.Tatlı cadı gibi burun oynatsak da yemek oluverse yaff:9:

Kızlar merhaba biz geldik, geçmişi okuduk. Annemle dayım ve yengem gelmişti dün bugün gittiler. :5: Annesi yanında olanlara çok özeniyorum ben yaaaaa :14:

özgeceim iyiakşamlar cnm

canım ağda yağın yokmu onunla çıkarmayı dene yada eline keseyi alıp sabunsuz sür ama bi daha o keseyi kullanamazsın ona göre benimde elimin üstünde yapışıp kalmıştı lifle çıkarmıştım :)

of bütün gün mayışşık mayışık duruyorum sadece akşam üzeri kalkıp biraz evi toplayıp yemek hazırllıyorum
benim de 9 haftam kaldı inşallah marta kadar durur oğlum ya erken doğurmak istemiyorum :20::18:

[
canım ağda yağın yokmu onunla çıkarmayı dene yada eline keseyi alıp sabunsuz sür ama bi daha o keseyi kullanamazsın ona göre benimde elimin üstünde yapışıp kalmıştı lifle çıkarmıştım :)
halleddim gbi cnm yıkıyorum krem sürüyorum boyna yıkadım.....cok sağol...

of bütün gün mayışşık mayışık duruyorum sadece akşam üzeri kalkıp biraz evi toplayıp yemek hazırllıyorum
benim de 9 haftam kaldı inşallah marta kadar durur oğlum ya erken doğurmak istemiyorum :20::18:

hadi bakalım seninde az kaldı ben yemek işinide hallediyorm neyseki senin birtanede kızın vardı galiba yaşı büyükmü ?

bursa buluşmasına katılıcaklar...

nelase
berkerdem
prensesinuykusu
umutluyum78
aysen_k
ahu_yumuk

doğrumudur.......

Back
X