2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızım döndüüüü :)) :nazar::nazar: demek ki ters duruyomuş yawrum hiç hareket yoktu az önce döndü şimdi ara ara dalgalanıyo bugün çok korkuttu beni ama rahatı yerindeymiş teyzeleri :))

Ben de çıkıyorum, kayınvalideye yemeğe gidiyoruz akşama bakalım şekerli gelinine neler pişirmiş umarım patates pirinç filan yoktur :D

Herkese iyi akşamlar, yarın görüşürüz.. yarına kadar kendinize ama özellikle bebişlere çoook iyi bakınn :54: :54: :54:

Kızım döndüüüü :)) :nazar::nazar: demek ki ters duruyomuş yawrum hiç hareket yoktu az önce döndü şimdi ara ara dalgalanıyo bugün çok korkuttu beni ama rahatı yerindeymiş teyzeleri :))

Ben de çıkıyorum, kayınvalideye yemeğe gidiyoruz akşama bakalım şekerli gelinine neler pişirmiş umarım patates pirinç filan yoktur :D

Herkese iyi akşamlar, yarın görüşürüz.. yarına kadar kendinize ama özellikle bebişlere çoook iyi bakınn :54: :54: :54:

hadi iyisin yemekten yırttın:))))

afiyet bal şeker olsun diycemde, yok demeyim.. sadece afiyet olsun:))))

sende iyi bak kızımıza ve kendine.. eşine de bak arada bi unutma:))))))))))

bursa buluşmasına katılıcaklar...

nelase
berkerdem
prensesinuykusu
umutluyum78
aysen_k
ahu_yumuk

doğrumudur.......
Ooooo kadro süper ben yokken kimler eklenmiş kimlerrr ayyy heyecanlandımmm :17:

Gözün aydın canımmm kıyamam ben onaaa maşallah kuzucuğa:nazar:
baya kalabalık olacak desene çok yer kaplarız biz 12 kişi inşallah herkes gelir :49::49::49:

KISKANDIIIIIIIIIMMMMMM...

biz 3 kişi buluşmuştuk, inşallah bi sonrakine 5 kişi oluruz:)

öhö öhö ANKARALILARA DUYRULUR

Ankaralılar Bursa'ya beklerizzz efemmm çok uzak diilis:emir_bebek:

canım bizde ilk buluşmada 3 kişiydik :52::52:
:))) aaa bak buna sevindim, demekki bizde bi sonraki buluşmada artış göstericez:)))))

maalesef 3'ü bulamayanlarda varrrr canım benimmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

oyyy kıyamam ben sana Hülyam, yakında değilsinki tatlım, ziyarete gelelim.
neyse yakında bebişlerin gelecek kalabalıklaşıcaksınız

Ahh ayşencim ben deee senin durumundayım,benimki de uzakta ahh ahh o burda olsaydı şimdiden hazırlıklaırm bitmişti koca göbükle yan gelir yatardım:2:

ewet baya kişi gelicek umarım eksilmez
:22: bebişlerlede buluşuruz inşallah doğsunlarda ....

benim annemde şubat başında gelicek ama 40 çıkana kadar kalıcak 2 ay falan kalır .....

ewet baya kişi gelicek umarım eksilmez
:22: bebişlerlede buluşuruz inşallah doğsunlarda ....

benim annemde şubat başında gelicek ama 40 çıkana kadar kalıcak 2 ay falan kalır .....

Ayy evet bebişlerle de buluşuruz,yalnız çok geniş bi alan lazım yoksa atıverirler bizi:1:
Bu arada sabahtan da Japonca kursundan arkadaşlar aradı onlarla da kahvaltıya gidices çarşamba günü oyoyoy bizim kuzu şimdiden gezmeye alışıyor hadi bakalım:emir_bebek:
Benim annem gider gelir çok uzun süreli kalamaz sanırım.Evde babam mevcut ve öönceki torunları yani kedicik köpüdükler olunca çok kalamıyor maalesef.

selam kızlar;
bu gün bebeğimin kıyafetlerini ütüleyip kaldırdım öğleden beri onla uğraşıyorum bittim bittim,darısı yapmayanların başına olsun şimdiden kolaylıklar diliyorum.
gerçekten yorucu bir iş miş hele bu gebelikte.:30::30::30:

selam kızlar;
bu gün bebeğimin kıyafetlerini ütüleyip kaldırdım öğleden beri onla uğraşıyorum bittim bittim,darısı yapmayanların başına olsun şimdiden kolaylıklar diliyorum.

Ellerine sağlık ühühüüh çok zor dimi minnacık şeyler off zaten ütü sevmem iyice korktum şimdi ben :18:

Ayy evet bebişlerle de buluşuruz,yalnız çok geniş bi alan lazım yoksa atıverirler bizi:1:
Bu arada sabahtan da Japonca kursundan arkadaşlar aradı onlarla da kahvaltıya gidices çarşamba günü oyoyoy bizim kuzu şimdiden gezmeye alışıyor hadi bakalım:emir_bebek:
Benim annem gider gelir çok uzun süreli kalamaz sanırım.Evde babam mevcut ve öönceki torunları yani kedicik köpüdükler olunca çok kalamıyor maalesef.

buluruz cnm meraketme bu arada çarşamba yemeğemi gitsek acaba 13:30 otur otur acıkıcaz şu pideli köfteci varya eski oarayamı gitsek ....1 saat oturup kakmıycaz neticede acıkıcaz ....:49:

selam kızlar;

cnm ben her hafta birgün bir kısmını yıkadım mesela 1 hafta nevresimlerini...1 hafta battaniyeleri...1 hafta tulumlarını...bugünde badilerini yıkadım kurusunlar yarın sabah ütülüycem

ya çorapları yıkadınmı cnm sen ben yıkamadım ama yıkansınmı

cnm ben her hafta birgün bir kısmını yıkadım mesela 1 hafta nevresimlerini...1 hafta battaniyeleri...1 hafta tulumlarını...bugünde badilerini yıkadım kurusunlar yarın sabah ütülüycem

Yıka bence Işıl'cım ayaklarını düşünsene kuzunun alerji vs yapmasın üstünde kesin toz vardır onların.

ewet canım yıkadım özellikle tene temas edenlere dahada dikkat etmemiz lazım:49:

Back
X