2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkesin bebeğinin ismi kendine özel.....
Hepinizin bebeklerinize seçtiğiniz isimler çok güzelll

Allahım, sağlıkla sıhhatle inşallah o güzel isimleri evlatlarımıza seslendiğimiz günleri göstersin bizlere , tüm annelere inşalahhhhhhhhh

Kızlar, çalışan anneler için bilgi vermek istedim.
Maaş alabilmemiz için, 32. haftada( 32 hafta dolmadan , yani en geç 31+6’ya kadar) sgk anlaşmalı hastaneden iş görememezlik raporu alıp, sgkya gidip işlem açtırmanız gerekiyor.
Özel hastanelerin vermiş olduğu raporlar kabul edilmiyor.
Eğer özele gidiyorsanız ve hastanenizin sgk ile anlaşması yoksa, doktorunuzun size 30 ve 31. Haftalarda vermiş olduğu usg görüntüsü, raporu ve son 4 maaş bordorusu,ne olur ne olmaz diyede evlilik cüzdanınızın fotokipisini yanınıza alın.
ben şu anda bu işlemlerle uğraşıyorum ve Bu prosedürler çokk can sıkıcı bu arada......

kızlar bu sabah milupadan hamile paketim geldi.hamileliğimin 3.ayında üye olmuştum 7.ayda geldi.8 adet bebek bezi şampuan pişik kremi ıslak bez numuneleri var içinde bide emzirirken süt arttırıcı bi adet bitki çayı koymuşlar.doğumdan sonrada o çay dan alıp içmeyi düşünenler var mı aranızda??

bnada bugn geldi..bezler çok küçük geldi bna yalnz..olurmu bilmem..o çayıda hastane çantama koydm içerm inşallah doğumdn sonra süt gelsn diye ama bn o paket çaylardan almak yerine aktardan rezene alırım diye düşünüyorum..rezene çayı çok süt yapıyomuş..paket çayı tercih etmem..nede olsa rezeneyi görüyon biliyon nasıl yaptığını fln bitki işte..

ay o bez banada küçük gelmişdi sen öyle deyince prima bebk bezi almıştım onun la ölçtüm aynı boyutta:)

o çay danda alıcam milupanınkilerden çünkü kimyonda var içinde baktım o da gaz oluşumunu etkiliyor

ablama dr humana vermişti sonrada rezene içti devamlı hatta bende bu aralar rezeneye başlamak istiyorum gaz problemi için şimdiden içmekte fayda var.

ablama dr humana vermişti sonrada rezene içti devamlı hatta bende bu aralar rezeneye başlamak istiyorum gaz problemi için şimdiden içmekte fayda var.

peki bi yan etkisi fln yokmu..erken doğumu tetikleme gibi..hani genelde bitkiler brz tehlikeli ya hamilelikte..bn hiç bilmiyorum rezeneyle ilgili bişi..eğer bi sakıncası yoksa bnde içerim o zmn şimdiden..

bana da tam 1 sene önce ama kızımı sütten kestikten sonra hipp ten numune çaylar gelmişti bende eltime göndermiştim doğum yapacağı için. çok memnun kalmıştı..

bugün bi kaç yerde daha okudum milupa gönderimini.. demekki bugünlerde başladılar dağıtıma.. inşallah benimkide gelir.

1,5 saat sonra eşim gelecek ve ben daha yemek yapmadım.. ne yapsam bulamadım bi türlü.. eşim yarın izinli, şuan dolap taktakır kuru bakır:)))))) gidip şöyle bi marketi talan edelim:)))))

ben kaçar, hepinize hayırlı akşamlar.

Son düzenleme:
Herkese merhaba. Biz oğlumla öğleden sonra gezmedeydik. Geldik geçmişi okuduk maşallah döktürmüşsünüz sohbet güzelmiş.

Çok duygulandım, gerçekten Umut çok anlamlı. Umudunuz ışığınız olmuş bebiş. Allah uzun, sağlıklı, güzel ömürler versin inşallah.

kızlar 2 gün önce milupa gönderdi paketini geçen haftada prima göndermişti birde lansinoh'tan numune istemiştim oda gönderdi çok fazla değil ama olsun yinede insan mutlu oluyo işte

siteyemi üye oldun nasıl geldi cnm,

cnm çooooooooook geçmiş olsun bebeğin nasıl büyümüşmü peki bu kadar şeyin arasında

slm kızlar bişey sorucam benim karnım sertleşiyo bebeğim sol tarafıma toplanıyo taş gibi oluyo karnım sizdede oluyomu son günlerde günde bi kaç kez oluyo doktora gitsemmi rahim kasılması mı ki bu

slm kızlar bişey sorucam benim karnım sertleşiyo bebeğim sol tarafıma toplanıyo taş gibi oluyo karnım sizdede oluyomu son günlerde günde bi kaç kez oluyo doktora gitsemmi rahim kasılması mı ki bu

merak etme canım büyüdükçe benimde sertleşti karnım çatlıcak gibi hissediyorum kendimi bebekte hep aynı yerde hep aynı yeri tekmeliyo sanki sağlık ocağında bana normal dedi ebe

merak etme canım büyüdükçe benimde sertleşti karnım çatlıcak gibi hissediyorum kendimi bebekte hep aynı yerde hep aynı yeri tekmeliyo sanki sağlık ocağında bana normal dedi ebe

tatlım benim normal sertliğin dışında oluyo bikaç dakika sürüyo sonra normale dönüyo değişik bişey tam anlatamıyorum

selam iz geldik ama herkez gitmiş oğlumla süslendik sonra babamız geldi bizi yemeğe götürdü şimdi eve geldik...bari öyle bir geçer zamankiye bakalım ....

Evet hanımlar bebelerinize neler ördünüz bakalım.Ben çalıştığım için birkaç şey örebildim.(1 hrka,2 panço,kazak)zamanım olsa daha çok yapmak isterdim ama;yorgun geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…