- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #25.701
kızlar bu sabah milupadan hamile paketim geldi.hamileliğimin 3.ayında üye olmuştum 7.ayda geldi.8 adet bebek bezi şampuan pişik kremi ıslak bez numuneleri var içinde bide emzirirken süt arttırıcı bi adet bitki çayı koymuşlar.doğumdan sonrada o çay dan alıp içmeyi düşünenler var mı aranızda??
bnada bugn geldi..bezler çok küçük geldi bna yalnz..olurmu bilmem..o çayıda hastane çantama koydm içerm inşallah doğumdn sonra süt gelsn diye ama bn o paket çaylardan almak yerine aktardan rezene alırım diye düşünüyorum..rezene çayı çok süt yapıyomuş..paket çayı tercih etmem..nede olsa rezeneyi görüyon biliyon nasıl yaptığını fln bitki işte..
ay o bez banada küçük gelmişdi sen öyle deyince prima bebk bezi almıştım onun la ölçtüm aynı boyutta:)
o çay danda alıcam milupanınkilerden çünkü kimyonda var içinde baktım o da gaz oluşumunu etkiliyor
ablama dr humana vermişti sonrada rezene içti devamlı hatta bende bu aralar rezeneye başlamak istiyorum gaz problemi için şimdiden içmekte fayda var.
Çok güzel bir isim canım.... İsminin anlamı ne?
merhaba isimlerden bahsedilmiş bizde kızımıza koyacağımız isme karar verdik sizede fikir olur belki Nilda koyucaz birde umut istiyorum ben bizim tüp bebek ilk tedaviye başlarken gittiğimiz doktor hiç umut yok uğraşmayın demişti o yüzden istiyorum umut ismini
Çok duygulandım, gerçekten Umut çok anlamlı. Umudunuz ışığınız olmuş bebiş. Allah uzun, sağlıklı, güzel ömürler versin inşallah.
amin hepimize inşallah hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder yüce rabbim inşallah.
kızlar 2 gün önce milupa gönderdi paketini geçen haftada prima göndermişti birde lansinoh'tan numune istemiştim oda gönderdi çok fazla değil ama olsun yinede insan mutlu oluyo işte
Aman kizlar Sormayin neLer oldu
Hafta ici ayin 20siydi oyle fena oldum anlatamam
Tansiyonum cikti once bi bayginlik gecirdim sonra. Vucudumdan
Ter boşandı elim ayagim titredi ates basti
Basim bi tuhaf oldu tansiyona baktik 15 olmus
Ki normalde 10u gecmez sarimsak yuttum eltimin israriyla
Hic bi ise yaramadi kocaman bi limon yedim biraz
Kendime geldim bu arada 3gundur de sancim kasilmam oluyodu
Oyle uzandim esim geldi acile gittik Tansiyonum 12olmustu ama
Yinede bi goruneyim dedim ALttan muayne ultrason. Kan idrar tahlili yapildi
1cm acilma kansizlik her zamanki gibi..
Bunyem Zayif düşmüş bebek poposunun ustune oturmus
Bu yuzden sancim oluyomus tansiyonum cikmis vitamin kamsiyum kanilaci yazip gonderdk
Ertesi gun kendi doktoruma gittim randevum vardi zaten oda bana kızdı
Haziranda 81kiloydum simdi 80 senin en az 10kg alman gerekirdi simdiye kadar dende yiyorum fikan dedim ama inanmadi
Yesen kilo alirdin ondan bayilma oluyor ceviz findik fistik et tuket derhal kilo al dedi bende istehim yok bisey yiyesim gelmiyo dedim serumla olmaz zorla yiyceksin dedi psikiyatriye gonderdi gecen ay kullandigim anti depresani biraktim dedim acaba ondan sicak basmasi mi oluyo dedim
Neyse psikiyatri ilaca gerek yok dedi pisikologa gonderdi onnada gorustum. Hepsi ayni diyo. Yiyeceksin
Ben cokmu kafaya taktim acaba bu kilo mevzusunu diyorum kendime ooof. Of
Gecen ay50gr glikoz. Yapilmisti ama gozum karariyo basim donuyor bayiliyom ter basiyo diye bu ay75gr da bakikdi normalcikti
3gun annemlerde jaldim hastane isleri fikan 2gundurde yiyorum bir kilo almisim sabah saglik ocagina gitti hersey yolunda haziranda ki kiloma geldim bakalim
Bayagidir yazamiyodum internet yok yaesimin tel.dan yaziyom bi sorun vardi Okuyodum. Cevap yazamiyordum sizleri ozkedim kendinize cici bakin
slm kızlar bişey sorucam benim karnım sertleşiyo bebeğim sol tarafıma toplanıyo taş gibi oluyo karnım sizdede oluyomu son günlerde günde bi kaç kez oluyo doktora gitsemmi rahim kasılması mı ki bu
merak etme canım büyüdükçe benimde sertleşti karnım çatlıcak gibi hissediyorum kendimi bebekte hep aynı yerde hep aynı yeri tekmeliyo sanki sağlık ocağında bana normal dedi ebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?