2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kislar nasılsınız0bursa buluşması bugün bende geliyorum eşim izin verdi sükür kaç kişi olduk bakalım

canım günaydın, sgk geçiyorsa hastanende oradan alacağın iş görememezlik raporu yeterli, ama hastanenin başhekimi tarafından kaşelenip imzalanması gerekiyor. evet en geç 31+6 da alman gerekiyor dedi bana doktorum
daha sonra aldığın iş görememezlik raporu ile sgk ya gideceksin. işlemlerini yaptıracaksın. doğumdan sonrada sgk ya tekrar gitmemiz gerekiyor. dediğin doğum parası+süt parasını alabilmek için. doğumdan sonra sgkya başvurduktan 4-5 gün sonra ptt den gidip paramızı alabilecekmişiz.

doğumdan sonramı veriyolarmış cnm izinden sonramı ben izin bittikten sonra alıyoruz diye duymuştum.

Günaydın kızlar bizim şirketten bir arkadaş da doğum yaptı sadece hastaneden aldığı raporu personel departmanına verdi o kadar sgk ya fln gitmedi öyle izne çıktı onlar yapmış bütün işlemleri doğum sonrası da aldı ücretini ama çalışmaya devam etmedi ayrıldı şimdi sordum tekrar 32.haftada çıkacaksan raporunu ona göre alırsın 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıp çalışmaya devam etmek istersen ona göre alırsın bize verirsin raporu dediler siz sgkya gidilicek diyorsunuz kafam karıştıı

Son düzenleme:

cnm normalde personel departmanı o işleri yapıyo sen yanlızca raporunu alıp onlara veriyosun ama bazı şirketler angarya olduğu için yapmayabilir,sana yaptırabilir.bizim şirket yanlızca raporu getir dedi dr a sordum 32 hafta vizite kağıdı ile gel çalışır raporu verelim dedi,vizite kağıdını unutma cnm.

günaydın arkadaşlar, hiç geçmişe bakmadan hemen bişy sormak istiyorum

dün geceden beri minnacık bi şekilde kahverengiye yakın lekelenmem var(

panik yapmak istemiyorum ama ilk kez başıma geliyor, bu neyin nesi acaba??????????

eşim doktora gidelim diyo, bebişimiz içerde maşallah kıpır kıpır.. ve ben alttan muayene olmak istemiyorum((

Yarın randevumuz var doktorda 27+6 bi ay sonra çağırsa 32. hafta oluyor yaklaşık birdahaki gidişimde unutmayım vizite kağıdını sağol söylediğin için canımm

Günaydın canım.. Öncelikle hemen canını sıkma.. Ama bencede bi doktora görün.. Hem belki alttan bakmadan bişey söyler? Bebiş iyi demek ki maşallah Üşütmüş olabilirsin idrar yollarıyla ilgili bişey olabilir ama en iyisini doktor bilir.. Hangi hastaneye gideceksin? Devlet hastanesi hemen bakıyo mu? Sonuç filan bekletcekse bi kerelik Koruya git yada başka bi özele şöle hemen alabileceğin bi yere

Günaydın cnm panik yapma ama yinede bi görün doktora illa alttan mı bakacaklar ki kuzum :44::44:

canım sakin ol panik yapma...
kesinlikle bir doktoruna git. ama endişelenilecek bir durum yok bence. benim tanıdıklarımın başına gelmişti. hatta beni uyarmışlardı eğer kanama gibi bişey olursa korkma bizdede oldu demişlerdi. doktor mutlaka bi tedavi fln verir... korkma erken doğum gibi bişey olmaz. aklına kötü şey sakın getirme... kendi doktoruna gidemesende poliklinik yada özele git ama canım sakın ihmal etme bekleme...

Günaydın canım,önemli bişey değildir inş.ama sen yine de bi dr git için rahat etsin.

ela güzel canım...

polly cim belki onemsiz birşeydir fakat yine de bi poliklinige fln git canim . esin in sözünü dinle . ufak tefek lekelenmeler olabiliyor sanırım . bende olmadı bilmiyorum . daha önceki gebeliginde yaşamadin galiba böyle birşey. yinede bi görünmekte fayda var. alttan muayeneden niye korkuyorsun canim . bizde olcaz zamanı gelince rahat bırak kendini . bebisler sağlıklı olsunlar da,

hepinize çok teşekkür ederim, bugün eve yakın bi tıp merkezine gitmeyi düşünüyordum, bu lekelenmeden sonra farz oldu yani...

sağolun kızlar yaaa.. kalkar kalkmaz size yazdım, siz olmasanız napardım ben

akşam müsait bi zaman bulursam yazarım, eşim iznli bugün.

sizleri çoook çok öpüyorum.

Git cnm eşinin izinli olması iyi olmuş için rahat eder en azından

Son düzenleme:

Gittikten sonra haber ver mutlakaa geçmiş olsun inşallah önemli bişey çıkmıycak merak etme..

Küsme canım,ben görmedim yazdığını arada gözden kaçanlar oluyo.Ezgi ismini ben çok severim,ama üçüde güzel isimler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…