- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #25.741
çok sık oluyorsa doktora bir görün cnm bence
cnm ben sgk lı özele gidiyorum benim doktorun verdiği rapor geçerli olur mu en geç iki hafta içinde almam lazım o zaman öyle mi??
bir de doğumdan sonra süt parası doğum parası fln alınıyormuş galiba onun için ne yapmak lazım??
canım günaydın, sgk geçiyorsa hastanende oradan alacağın iş görememezlik raporu yeterli, ama hastanenin başhekimi tarafından kaşelenip imzalanması gerekiyor. evet en geç 31+6 da alman gerekiyor dedi bana doktorum
daha sonra aldığın iş görememezlik raporu ile sgk ya gideceksin. işlemlerini yaptıracaksın. doğumdan sonrada sgk ya tekrar gitmemiz gerekiyor. dediğin doğum parası+süt parasını alabilmek için. doğumdan sonra sgkya başvurduktan 4-5 gün sonra ptt den gidip paramızı alabilecekmişiz.
canım günaydın, sgk geçiyorsa hastanende oradan alacağın iş görememezlik raporu yeterli, ama hastanenin başhekimi tarafından kaşelenip imzalanması gerekiyor. evet en geç 31+6 da alman gerekiyor dedi bana doktorum
daha sonra aldığın iş görememezlik raporu ile sgk ya gideceksin. işlemlerini yaptıracaksın. doğumdan sonrada sgk ya tekrar gitmemiz gerekiyor. dediğin doğum parası+süt parasını alabilmek için. doğumdan sonra sgkya başvurduktan 4-5 gün sonra ptt den gidip paramızı alabilecekmişiz.
Günaydın kızlar bizim şirketten bir arkadaş da doğum yaptı sadece hastaneden aldığı raporu personel departamına verdi o kadar sgk ya fln gitmedi öyle izne çıktı onlar yapmış bütün işlemleri doğum sonrası da aldı ücretini ama çalışmaya devam etmedi ayrıldı şimdi sordum tekrar 32.haftada çıkacaksan raporunu ona göre alırsın 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıp çalışmaya devam etmek istersen ona göre alırsın bize verirsin raporu dediler siz sgkya gidilicek diyorsunuz kafam karıştıı
cnm normalde personel departmanı o işleri yapıyo sen yanlızca raporunu alıp onlara veriyosun ama bazı şirketler angarya olduğu için yapmayabilir,sana yaptırabilir.bizim şirket yanlızca raporu getir dedi dr a sordum 32 hafta vizite kağıdı ile gel çalışır raporu verelim dedi,vizite kağıdını unutma cnm.
günaydın arkadaşlar, hiç geçmişe bakmadan hemen bişy sormak istiyorum
dün geceden beri minnacık bi şekilde kahverengiye yakın lekelenmem var(
panik yapmak istemiyorum ama ilk kez başıma geliyor, bu neyin nesi acaba??????????
eşim doktora gidelim diyo, bebişimiz içerde maşallah kıpır kıpır.. ve ben alttan muayene olmak istemiyorum((
panik yapmak istemiyorum ama ilk kez başıma geliyor, bu neyin nesi acaba??????????
eşim doktora gidelim diyo, bebişimiz içerde maşallah kıpır kıpır.. ve ben alttan muayene olmak istemiyorum((
merhaba kızlar,
ben yine gecenin bir körü yazıyorum. Gündüz bakacak zaman bulamıyorum,geceleri bütün yazılanları okuyorum ve yazabilirsem iki satır bişey yazmaya çalışıyorum.
tabi gecenin bi yarısı yazdığımdan mıdır nedir yazdıklarıma yada sorduklarıma hiç cevap gelmiyo,küsücem ama sizee
en son isimlerden konuşulmuş bende sormuşdum karar veremiyorum sizce hangisi güzel diye, tekrar soırayım bari sizce İDİL mi, ELA mı, EZGi mi?(polyanna bir tak sen cevap vermişsin teşekkür ederim)
hepinize çok teşekkür ederim, bugün eve yakın bi tıp merkezine gitmeyi düşünüyordum, bu lekelenmeden sonra farz oldu yani...
sağolun kızlar yaaa.. kalkar kalkmaz size yazdım, siz olmasanız napardım ben
akşam müsait bi zaman bulursam yazarım, eşim iznli bugün.
sizleri çoook çok öpüyorum.
hepinize çok teşekkür ederim, bugün eve yakın bi tıp merkezine gitmeyi düşünüyordum, bu lekelenmeden sonra farz oldu yani...
sağolun kızlar yaaa.. kalkar kalkmaz size yazdım, siz olmasanız napardım ben
akşam müsait bi zaman bulursam yazarım, eşim iznli bugün.
sizleri çoook çok öpüyorum.
merhaba kızlar,
ben yine gecenin bir körü yazıyorum. Gündüz bakacak zaman bulamıyorum,geceleri bütün yazılanları okuyorum ve yazabilirsem iki satır bişey yazmaya çalışıyorum.
tabi gecenin bi yarısı yazdığımdan mıdır nedir yazdıklarıma yada sorduklarıma hiç cevap gelmiyo,küsücem ama sizee
en son isimlerden konuşulmuş bende sormuşdum karar veremiyorum sizce hangisi güzel diye, tekrar soırayım bari sizce İDİL mi, ELA mı, EZGi mi?(polyanna bir tak sen cevap vermişsin teşekkür ederim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?