- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #26.341
Geçmiş olsun Güneş maceralı bir yolculuk olmuş neyse ki yolun uzun değilBiz oğlumla iki gündür Bursa'yı tavaf ettik neredeyse ne 38 ne 93 ne metro ne de 9/D kaldı binmediğimiz. Neyse ki işlerimizi bitirdik bugün tapumuzu da aldık. Artık ağustosu bekleyeceğiz size komşu olmak için inşallah biraz erken biter de ev yazı orada geçiririz Çok heyecenlandık oğlumla o da kıpır kıpır iki gündür.
Bu arada senin araba 300'e düşmüş chiccodan aradılar biz de bugün gidip alacağız herhalde. Bir eksiğimizi kapatalım bari yıl bitmeden
cnm snadan iyiseneler herşey gönlünce olsun......
geçmiş olsun güneşşşşEfem biz çok yorulduk kuzumla ancak geldik eve bişiler yedik e karnı doydu sanırım bizimkinin pıtırdamaya başladı
Kentmeydanına gitmek için dolmuşa bindim bugün doğurmadıysam ben ,biraz zor yani doğurmamHa kamikazeye binmişim ha dolmuşa.Genç bir şoföre denk geldik amanın nerde minnacık bi boşluk var o kadar kalabalık trafikten sağdan sola soldan sağa arkada da 3 bayan herkezin gözler açıldı faltaşı gibi.Ay artık dayanamadım dedim doğurursam pembemaviye götürüver beni,yanımdaki teyze kalbim çarpıo oğlumm indir beni panikatak var bende demez mii Sol tarafımdaki kız koptu zaten gülmekten,dedim çocuğa annen seni evden gönderirken hatim indirsin Bu nasıl araba kullanmaktır yani bilemedim gitti.Neyse sağsağlim geldik eve ama baya bi ekşın yaşadık kuzunun da sesi solğu çıkmadı kesin korktu kuzum kıyamam
Çantaları hazırlamaya başladınız demek ki,biz de hafasonu mobilyaısnı kesinleştirelim de aynı zamanda kıyafetleri yıkamaya da başlıcaz anneannesi gelicem dedi haftaya
Kızlar bende artık pazartesine kadar giremem büyük ihtimalle internete... o yüzden şimdiden herkese MUTLU YILLAR diliyorum..
2012 hepimiz ve özellikle bebişlerimiz için sağlıklı, mutlu, huzurlu, bol paralı :) bir yıl olsun inşallah
Kendinize iyi bakın, bebişlere daha iyi bakın
Seneye görüşürüzzzz
:103::103::119::119::124::124:
:118::118::118::118::118::118:
Işıııllll listeyi de yapmışsın maşallah bizim de işimize yarayacak sağol.
Semra ve Alev size de verdğiniz listeler için teşekkür ederiz oğluşumla.
,Işıııllll listeyi de yapmışsın maşallah bizim de işimize yarayacak sağol.
Semra ve Alev size de verdğiniz listeler için teşekkür ederiz oğluşumla.
Saol Ayşen:)Senin de hiç kolay olmamıştır şükür kazasız belasız atlatmışsınız.Hayırlı uğurlu olsun tapunuz iyi günlerde huzurla oturun cici evinizdeBizim kontrat haziranda bitiyor ne olcağımız pek belli değil bakalım nerden ev bulup alıcaz bizde hayırlısı bakalım.
Bu arada hemen gidin alın biz 340 a aldık arabayı hiç kaçırmayın derimMavili lacivertlisi güzeldi,ben de eşimin ısrarıyla kırmızı aldım değiştirsem mi bilemedim.:44:
,
ricaedirim aysen cim seninde tapun hayırlı olsun rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..........bu arad listeye don eklemyi unutmuşum sen unutma....
bu yılın son cumasıydı arkadaşlar duamızı hepimiz için ettim yasinimizi okudum...rabbim 2012 de hepimizin sağlıkla sıhatle evlatlarını ucağına almayı nasip etsin...ve zaman su gibi akıpgeçsin.....
cnm snadan iyiseneler herşey gönlünce olsun......
geçmiş olsun güneşşşşben olsam cocuğu coktan yolmuştum sen gene iyi dayanmışsın....
4 takım yeter healde cnm 2 tane almıştın 2 tane daha al tamam...bu arada oda hakkında karar verdinmi?
cnm sanada mutlu huzurlu ve bebiş cığlıklarıyla dolu bir yıldilerim
:))Tımam sen bize de bulursun bi ev oralardan:)Az katlı olanlarından mümkünseeEvet kolay olmadı ama değdi şükür kazasız belasız bitti. Teşekkür ederiz Allah size ve olmayan herkese daha güzellerini versin inşallah. Siz kontrat bitince oralardan pek uzaklaşmayın yine.
Kırmızısı da güzel ama lacivert de olbilir gidip bakayım yılbaşı indirimiymiş.
,
ricaedirim aysen cim seninde tapun hayırlı olsun rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..........bu arad listeye don eklemyi unutmuşum sen unutma....
bu yılın son cumasıydı arkadaşlar duamızı hepimiz için ettim yasinimizi okudum...rabbim 2012 de hepimizin sağlıkla sıhatle evlatlarını ucağına almayı nasip etsin...ve zaman su gibi akıpgeçsin.....
Ya bu ara zaten bütün arızalar beni buluo gören de agresif cadının biri sanıcak valla.Sizin yanınızda da o tezgahtar uyuz etmişti,sonra elimdeki tuluma atlayan teyzeler ey allam.Ondan önckei hafta da kentmeydanında bi fastffoodcuda kasiyer uyuz etmişti.Tepsilere koymuşlar fişleri siparişine göre yerleştiriyorlar benim istediğim menüden vardı bi tepside fişine bakayım dedim sen kasiyer o sizin değil diye bi bağırdı bana aaa kalmışım öyle.Dedim dövseydin kime bağırıyorsun sen.Hala birşey demedim sizin değil dedim diip duruodu yanındaki kız özür diiledi bu da içeri kaçtı.Dövücem yoksa.Hormonlardan mıdır nedir zaten herbişiler batıo
Oda işine gelince ikea var hala aklımda battık zaten kuzum para kalmadı ama gezicez yine haftsonu çok beğendiğim birşey olursa yine dayanamam alırım sanırım.Bakalım kuzunun kısmetine ne varsa görücez artık.
şişt şişt sakin ol sinirlerine hakim ol cnm takma kafana ben cok rahatım Allahtan yanlış yapanı güzelce yoluveririm....
tabi cnm senin butcene hangisi uyuyosa onu al sıkma kendini ....hayırlısı olsun ....
Geçmiş olsun Güneş maceralı bir yolculuk olmuş neyse ki yolun uzun değilBiz oğlumla iki gündür Bursa'yı tavaf ettik neredeyse ne 38 ne 93 ne metro ne de 9/D kaldı binmediğimiz. Neyse ki işlerimizi bitirdik bugün tapumuzu da aldık. Artık ağustosu bekleyeceğiz size komşu olmak için inşallah biraz erken biter de ev yazı orada geçiririz Çok heyecenlandık oğlumla o da kıpır kıpır iki gündür.
Bu arada senin araba 300'e düşmüş chiccodan aradılar biz de bugün gidip alacağız herhalde. Bir eksiğimizi kapatalım bari yıl bitmeden
iyi akşamlar kızlar bugün sabah doktora gittim daha yeni girdim eve alışveriş yaptık bütün gün daha doğrusu gezdik ve bişeyler aldık..
öncelikle oğluşum çok iyiherşeyi normal dedi ayrıntılı usgye gitmiştim ordaki doktor saçını bile gösterdi tepesi kel ensenin arkası saç suyun içinde yüzüyor aynı kızımdaki gibi doğacak anladım ve oğluma aşık oldum allahım ne yakışıklı bişey o öyle ya köfte dudaklım benim küçük balığımm onu çok seviyorum...
çok güzel beşikler gördüm ismo bebe de bursalı annişlere sööliim ben sallanan beşik alıcam bi tane bir de anne koltuğu beğendim ama çok pahalıydı yaw 750liracık en güzel beşikten daha pahalı vallabir sandalye için o kadar para gereksiz geldi o yüzden almasamda olur belki daha uygununu bulurumm
Kızla bende çıkıyorum şimdiden herkese mutlu yıllar. 2012 İnşallah hepimize sağlık,mutluluk,huzur,başarı ve bol kazanç getirsin. Eşiniz,Bebişleriniz ve sevdiklerinizle nice yıllara.2012 yılında bütün dileklerimiz kabul olsun.
ayşencim tapun hayırlı olsun oğluşun kısmetiyle geliyooo rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?