2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende kaçıyorum arkadaşlar şimdiden hepinize iyi seneler 2012 hepimize sağlık mutluluk birazda para getirsin bebeklerimizle uzun ömürümüz olun inşallah

Saol Ayşen:)Senin de hiç kolay olmamıştır şükür kazasız belasız atlatmışsınız.Hayırlı uğurlu olsun tapunuz iyi günlerde huzurla oturun cici evinizde Bizim kontrat haziranda bitiyor ne olcağımız pek belli değil bakalım nerden ev bulup alıcaz bizde hayırlısı bakalım.
Bu arada hemen gidin alın biz 340 a aldık arabayı hiç kaçırmayın derim Mavili lacivertlisi güzeldi,ben de eşimin ısrarıyla kırmızı aldım değiştirsem mi bilemedim.:44:

Işıııllll listeyi de yapmışsın maşallah bizim de işimize yarayacak sağol.
Semra ve Alev size de verdğiniz listeler için teşekkür ederiz oğluşumla.

Eki Görüntüle 317920
Kızlar şimdiden iyi senelerrrrr...Ben bugün erken çıkıyorum p.tesi görüşürüz
cnm snadan iyiseneler herşey gönlünce olsun......
geçmiş olsun güneşşşş ben olsam cocuğu coktan yolmuştum sen gene iyi dayanmışsın....
4 takım yeter healde cnm 2 tane almıştın 2 tane daha al tamam...bu arada oda hakkında karar verdinmi?

cnm sanada mutlu huzurlu ve bebiş cığlıklarıyla dolu bir yıldilerim

Hatun hamarat valla çantayı da hazırlamış koymuştur o kenara
Listeler için gerçekten çok teşekkürler kızlar bana çanta yetmicek bu gidişle küçük valizlerden lazım sanırım hem kolay olur taşıması bir de liste yapıp anneannelere vermek lazım orda yok o nerde bu nerde diye telaşa sokmasınlar bizi.
Herkese iii yıllar,2012 mart ayında sağlıkla kuzucukları kucağımıza almamız dileğiyle iyi bi yıl olun 2012

,

ricaedirim aysen cim seninde tapun hayırlı olsun rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..........bu arad listeye don eklemyi unutmuşum sen unutma....

bu yılın son cumasıydı arkadaşlar duamızı hepimiz için ettim yasinimizi okudum...rabbim 2012 de hepimizin sağlıkla sıhatle evlatlarını ucağına almayı nasip etsin...ve zaman su gibi akıpgeçsin.....

Evet kolay olmadı ama değdi şükür kazasız belasız bitti. Teşekkür ederiz Allah size ve olmayan herkese daha güzellerini versin inşallah. Siz kontrat bitince oralardan pek uzaklaşmayın yine.
Kırmızısı da güzel ama lacivert de olbilir gidip bakayım yılbaşı indirimiymiş.

Teşekkür ederim canım Allah kabul etsin dualarını inşallah.
Hemen yazıyorum donu da aman donsuz kalmayalım oralarda

Ya bu ara zaten bütün arızalar beni buluo gören de agresif cadının biri sanıcak valla.Sizin yanınızda da o tezgahtar uyuz etmişti,sonra elimdeki tuluma atlayan teyzeler ey allam.Ondan önckei hafta da kentmeydanında bi fastffoodcuda kasiyer uyuz etmişti.Tepsilere koymuşlar fişleri siparişine göre yerleştiriyorlar benim istediğim menüden vardı bi tepside fişine bakayım dedim sen kasiyer o sizin değil diye bi bağırdı bana aaa kalmışım öyle.Dedim dövseydin kime bağırıyorsun sen.Hala birşey demedim sizin değil dedim diip duruodu yanındaki kız özür diiledi bu da içeri kaçtı.Dövücem yoksa.Hormonlardan mıdır nedir zaten herbişiler batıo
Oda işine gelince ikea var hala aklımda battık zaten kuzum para kalmadı ama gezicez yine haftsonu çok beğendiğim birşey olursa yine dayanamam alırım sanırım.Bakalım kuzunun kısmetine ne varsa görücez artık.

:))Tımam sen bize de bulursun bi ev oralardan:)Az katlı olanlarından mümkünseeKoş koş vallahi biz yedik kazığı sen ucuza al bari.Böcüme söylemiyeyim üzülmesin bari:)
Allah kabul etsin canım.Aminnn.Bizler de sağlıklı olalım kuzucuklar da sorunsuz bir şekilde bitirelim şu süreci.Az kaldı.
İlahi ayşenn doğruu don lazımmmmmmmmmmmmmm2 tane almıştım 1 tane daha alayım ben de.Offf ya all all fenalık geldi içimee.Bitecek mş acaba bu alışveriş faslı.Ki ben alışveriş delisi birisi olarak ben bile sıkıldım yaf

şişt şişt sakin ol sinirlerine hakim ol cnm takma kafana ben cok rahatım Allahtan yanlış yapanı güzelce yoluveririm....

tabi cnm senin butcene hangisi uyuyosa onu al sıkma kendini ....hayırlısı olsun ....

kızlar bu arada avrupa yakasında oturan anneler için söylüyorum başka yerlerde var mı bilmiyorum ama Avcılar Torium alışveriş merkezinde 75 ve üzeri alışveriş yapanlara 50 tl hediye çeki veriyolar..H&M mağazalarındada indirim vardı baya bebek reyonuna girdim çıkamadım istediğim ama pahalı diye alamadığım bikaç şey indirime girmişti onu aliim bunu aliim derken 62 tl lik alışveriş yaptık çıktık o hediye çeki kampanyasını gördük tek fişte 75 tl olmak zorundaymış hadi girdik 15 tl lik bişe alalım fişi yeniden düzenletelm dedik sonra yaptık bu sefer H&M deki kadında demezmi bari 15 tl daha yapında bizde 20 tl hediye çeki veriyoruz dedi 100 tl lik alışverişlere..bizde hadi onuda kaçırmayalım diye bi baktık 100 tl gidivermiş..olsun hem 50 tl hemde 20 tl lik alışveriş çekimiz oldu..hemde oğluşuma baya bişiler aldım.. ilgilenen annelerin dikkatine.:...

şişt şişt sakin ol sinirlerine hakim ol cnm takma kafana ben cok rahatım Allahtan yanlış yapanı güzelce yoluveririm....

tabi cnm senin butcene hangisi uyuyosa onu al sıkma kendini ....hayırlısı olsun ....

Du az kaldı ben de yolma işine başlıcam sanırım,şimdi kaş göz laf sözle müdahele ediyorum 9.ayda göbüşümle bi vurucam hoopp yerdeee
Kısmet bakalım vallahi ben de bilemedim hangisini alacağımı,dediin gibi hayırlısı olsun:)

iyi akşamlar kızlar bugün sabah doktora gittim daha yeni girdim eve alışveriş yaptık bütün gün daha doğrusu gezdik ve bişeyler aldık..

öncelikle oğluşum çok iyiherşeyi normal dedi ayrıntılı usgye gitmiştim ordaki doktor saçını bile gösterdi tepesi kel ensenin arkası saç suyun içinde yüzüyor aynı kızımdaki gibi doğacak anladım ve oğluma aşık oldum allahım ne yakışıklı bişey o öyle ya köfte dudaklım benim küçük balığımmonu çok seviyorum...

çok güzel beşikler gördüm ismo bebe de bursalı annişlere sööliim ben sallanan beşik alıcam bi tane bir de anne koltuğu beğendim ama çok pahalıydı yaw 750liracık en güzel beşikten daha pahalı valla bir sandalye için o kadar para gereksiz geldi o yüzden almasamda olur belki daha uygununu bulurumm

Kızla bende çıkıyorum şimdiden herkese mutlu yıllar. 2012 İnşallah hepimize sağlık,mutluluk,huzur,başarı ve bol kazanç getirsin. Eşiniz,Bebişleriniz ve sevdiklerinizle nice yıllara.2012 yılında bütün dileklerimiz kabul olsun.

ayşencim tapun hayırlı olsun oğluşun kısmetiyle geliyooo rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsinnn

Maşallah bebişine
Canım tam senin istediğin gibi olmasa da ikeada da var sallanan sandalyeler. Ben senin beğendiğin koltuğu anladım çok rahat ama gerçekten çok pahalı. İkeaya bakmanı tavsiye ederim oradakiler de çok rahat.

ayşencim tapun hayırlı olsun oğluşun kısmetiyle geliyooo rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsinnn

Teşekkür ederim canım sağol güzel dileklerin için. Evet bebiş gerçekten kısmetiyle geliyor. Bu arada eşimin eski iş yeriyle tazminat davası vardı. Davayı kazanmışız alamadığı maaaşları ve tazminatı vardı ödenecek hepsi faiziyle. Çok sıkıntı çekmiştik o zamanlar şimdi işimize yarayacak o para.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…