2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oooohhhh maşallah maşallah valla bebiş kısmetiyle gliyor canım..
tapunuz hayırlı olsun, davayıda kazanmışsınız oda hayırlı olsun.. hadi önünüz açık inşallah.

kızlar size bişey sorcam bazen bebiş koşmuş koşmuş da nefs nefese kalmış gibi karnım hızlı hızlı inip çıkıyo sizede oluomu...oluyosa u nedir....:44::44:

çok iyi olmuş canım tamda bebiş gelirken istedin gibi paranı değerlendirirsin bizde 9 ay önce kiradan kendi evimize taşındık eksiklerimz var mutfak dolabıyla doğalgaz yok taksitlerimiz var bebişte geliyo kendi evin oluyo ama dertleri bitmiyo artık hayırlısı olsun kızım zamanında sağlıklı doğsunda gerisi öyle böyle olur

kızlar size bişey sorcam bazen bebiş koşmuş koşmuş da nefs nefese kalmış gibi karnım hızlı hızlı inip çıkıyo sizede oluomu...oluyosa u nedir....:44::44:

oyun oynuyodur annesi:)

benimde sol yanıma çok vuruyor ayağıyla, sonra diğer tarafı itekliyor filan:)) bende diyorum içerde kordonuyla oynuyor heralde diye:)))

allah ağız tadıyla oturmak, parayı da ağız tadıyla ve bebişinle harcamak nasip etsin.

HERKESE İYİ YILLAR KIZLLAR VE MİNİK MUCİZELERİ
Gerçi ben yarın evdeyim yine girerim internete ama herkesin yeni yılını kutluyorum, bu yıl benim için o kadar güzel ve kısmetli oldu ki, bu yıl evlendim, anne olacağımı öğrendim ve hamileliğimin büyük bölümünü geçirdim.
Yeni yılda da allahım herkese sağlık mutluluk huzur kısmet işlerinide rızık borçlarını ödeme kolaylığı versin.
BEBİŞLERİMİZİ SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN

oyun oynuyodur annesi:)

benimde sol yanıma çok vuruyor ayağıyla, sonra diğer tarafı itekliyor filan:)) bende diyorum içerde kordonuyla oynuyor heralde diye:)))
oynasın kuzum oyuncak atım içeri
ışılcım benim kızım artık yavaş yavaş kıpırdıyo bazende karnıma çok sert vuruyo sanki karnmın sol tarafına pusup kalıyo
zaten artık eskisi gibi dolaşamıyolar cnm benimki doğum pozisyonu almıştı uzun zamandır öle baş aşşağa sadece kıpraşıyolar artık....ve zaten yerleri daraldıkca böyle olmasıda normalmiş......

ah cnm bende bu sene evlendim ve .4.5 ay sonundada hamile kaldım seneye rabbim inşallah kollarımıza sağlıkla almayı nasip eder. aminnnnnnnnn

umudumm canım hala fotoğraftakilerden hangisi sensin hangisi prensesimm bilmiyorum
eğer burdan paylaşmak istemiyorsan bile bana özelden yazarmısın

umudumm canım hala fotoğraftakilerden hangisi sensin hangisi prensesimm bilmiyorum
eğer burdan paylaşmak istemiyorsan bile bana özelden yazarmısın

ay cnm yazdım ama sen görmedin heralde hatta resimleri yayınladığım sayfanın sonun da bak herkeez yazıyo ama bizi şişko buldu bir densiz ahahahaha inanki hiçbirimiz okadar iri değiliz

İnşallah gönlüne göre olur canım senin de biz eşimin maaş alamadığı ve işsiz kaldığı o dönemde çok sıkıntı çektik altınlar falan gitti. Sonradan toparladık Allah bir yerden yüzünü güldürüyor işte insanın şükür.

Teşekkür ederim canm. Amin duaların herkes için kabul olsun inşallah. 2012 bebişinle daha da güzellikler getirsin.

kızlar buarada kızım için okuduğum hatim bugün bitirdim duasıda yapıldı ALLAH kabul etsin inşaallah hepimizn bebişleri sağlıkla gelsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…