- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #26.381
Allah kabul etsin cnm ne mutlu sana
kızlar buarada kızım için okuduğum hatim bugün bitirdim duasıda yapıldı ALLAH kabul etsin inşaallah hepimizn bebişleri sağlıkla gelsinn
Sen en azından yıkayıp ütülemişsin canım ya akşam saat 7 de çıkıyorum işten eve git yemek yap ye derken zaten çok yoruluyorum c.tesi çalışıyorum 1 pazar kalıyor dokunmasınlar bütün gün yatayım istiyorum onlarda kalıyor kaldıkça off offf
Ben şimdiden rezene çayı içmeye başladım çok değil ama haftada 3-4gün bir bardak içiyorum çok iyi geliyo.
kısslarr arkadaşımın bebeğini gördüm bugün 2,5 aylık olduu öyle akıllıki hayran kaldımm
anakucağına yatıyo televizyona bakıyo çizgi filmler ilgisini çekiyoo
sonra susmuyo hiç konuşmaya çalışıyo sesler çıkarıyoo
sürekli konuş konuşalım istiyoo
karnımı gıdıkla istiyoo öyle zorluyoki kendini cevap vermeye sanki büyümüşte küçülmüşş çok zeki maşallah
evet canım o kadar şişko diiliz ama buluştumuz gün eve giderken kadınlar bana doğurcan kız evine git dediler
herkese iyi akşamlar...
biz eve yeni geldik sayılır,henüz oturabildim..bugün kızımızı görmeye gittik,herşeyi gayet iyiymiş Allah'a şükür:) 26+3 üm bu gün 1000gr olmuş minik kelebeğimiz,normal doğum pozisyonundaymış falan..sat'a göre 3 nisan görünüyo doğum tarihimiz ama dr umuz 20 marttan itibaren bekliyoruz dedi gelişimi güzel önde gidiyo dedi,çok mutlu olduk yaniiDD bu arada sevkliydim bugün fırsattan istifade çarşıya çıktım ve 2 takım pijama,emzirme atleti falan da aldım onlar da çıktı aradan...lohusa pijaması bakıyorum dediğimde sinir oldum biraz ama!!kim için bakıyosunuz diye sordular iki mağazada da ( o kadar çok yorulmuşum ki metroyla dönemedim eve eşimi arayıp aldırdım kendimi,6ya kadar da işyerinde beklemek zorunda kaldım...bu akşama iiice dinlenip yarın sabah kalkar kalkmaz akşam için hazırlık yapmak lazım...
bu arada ilk sayfadaki listede biz yokuz POLYANNACIM:) Doğum tarihimizi 30 mart,prensesimizin adını da Alya diye eklersen çok seviniriz...
cnm bende senin gibi çok kilo aldım ama dr bile gençsin verirsin dedi bide bende şişliikm oldu sende varmı
herkese iyi akşamlar...
biz eve yeni geldik sayılır,henüz oturabildim..bugün kızımızı görmeye gittik,herşeyi gayet iyiymiş Allah'a şükür:) 26+3 üm bu gün 1000gr olmuş minik kelebeğimiz,normal doğum pozisyonundaymış falan..sat'a göre 3 nisan görünüyo doğum tarihimiz ama dr umuz 20 marttan itibaren bekliyoruz dedi gelişimi güzel önde gidiyo dedi,çok mutlu olduk yaniiDD bu arada sevkliydim bugün fırsattan istifade çarşıya çıktım ve 2 takım pijama,emzirme atleti falan da aldım onlar da çıktı aradan...lohusa pijaması bakıyorum dediğimde sinir oldum biraz ama!!kim için bakıyosunuz diye sordular iki mağazada da ( o kadar çok yorulmuşum ki metroyla dönemedim eve eşimi arayıp aldırdım kendimi,6ya kadar da işyerinde beklemek zorunda kaldım...bu akşama iiice dinlenip yarın sabah kalkar kalkmaz akşam için hazırlık yapmak lazım...
bu arada ilk sayfadaki listede biz yokuz POLYANNACIM:) Doğum tarihimizi 30 mart,prensesimizin adını da Alya diye eklersen çok seviniriz...
maşallah bebişine normal doğummu yapcaksın??ismide çok güzel anlamı ne???
kaç kiko aldın canım ben 20 kilo almışım ayda 4 kilo alıyorum ve ellerim ayaklarım bacaklarım şişti yüzüm gözümde şiş görenler çok şişmişin diyoo inşallah zamanı gelince fazla kilolardan kurtulcaz
artık yavaş yavaş bebişlerimizin isimlerini düşünmüşüzdür diyerekten ilk sayfamızdaki listeye bebişlerimizin isimlerini eklemek istiyorum.. siz ne dersiniz fıstıklar... eklemeye başlayalımmı yoksa bi süre daha bekleyelimmi???
maşallah cnmsana ne dicem hani başka dr gitcektik bebiş daha zayıf diye dr bana bebeğin minyon hep böyle devam eder üzülme gayetb sağlıklı dedi içime sular serpildi ilki gelişmedi diye kürtaj olmuştum çok zor
bende 20 killo aldım ama 1-dr hep istiraat verdi
2- bende plesanta çok büyük tabi kilomu artırıyo
3- bende çok şiştim kuzum daha da doğuma çok var 30 kiloyu bulcam herhalde
Efem biz çok yorulduk kuzumla ancak geldik eve bişiler yedik e karnı doydu sanırım bizimkinin pıtırdamaya başladı
Kentmeydanına gitmek için dolmuşa bindim bugün doğurmadıysam ben ,biraz zor yani doğurmamHa kamikazeye binmişim ha dolmuşa.Genç bir şoföre denk geldik amanın nerde minnacık bi boşluk var o kadar kalabalık trafikten sağdan sola soldan sağa arkada da 3 bayan herkezin gözler açıldı faltaşı gibi.Ay artık dayanamadım dedim doğurursam pembemaviye götürüver beni,yanımdaki teyze kalbim çarpıo oğlumm indir beni panikatak var bende demez mii Sol tarafımdaki kız koptu zaten gülmekten,dedim çocuğa annen seni evden gönderirken hatim indirsin Bu nasıl araba kullanmaktır yani bilemedim gitti.Neyse sağsağlim geldik eve ama baya bi ekşın yaşadık kuzunun da sesi solğu çıkmadı kesin korktu kuzum kıyamam
Çantaları hazırlamaya başladınız demek ki,biz de hafasonu mobilyaısnı kesinleştirelim de aynı zamanda kıyafetleri yıkamaya da başlıcaz anneannesi gelicem dedi haftaya[/QUOTE
çok geçmiş olsun canım hamileyken arabalarda git gel zor valla,sen pembemaviyemi gidiyosun bende oraya gidiyorum doktorun kim?
Efem biz çok yorulduk kuzumla ancak geldik eve bişiler yedik e karnı doydu sanırım bizimkinin pıtırdamaya başladı
Kentmeydanına gitmek için dolmuşa bindim bugün doğurmadıysam ben ,biraz zor yani doğurmamHa kamikazeye binmişim ha dolmuşa.Genç bir şoföre denk geldik amanın nerde minnacık bi boşluk var o kadar kalabalık trafikten sağdan sola soldan sağa arkada da 3 bayan herkezin gözler açıldı faltaşı gibi.Ay artık dayanamadım dedim doğurursam pembemaviye götürüver beni,yanımdaki teyze kalbim çarpıo oğlumm indir beni panikatak var bende demez mii Sol tarafımdaki kız koptu zaten gülmekten,dedim çocuğa annen seni evden gönderirken hatim indirsin Bu nasıl araba kullanmaktır yani bilemedim gitti.Neyse sağsağlim geldik eve ama baya bi ekşın yaşadık kuzunun da sesi solğu çıkmadı kesin korktu kuzum kıyamam
Çantaları hazırlamaya başladınız demek ki,biz de hafasonu mobilyaısnı kesinleştirelim de aynı zamanda kıyafetleri yıkamaya da başlıcaz anneannesi gelicem dedi haftaya[/QUOTE
çok geçmiş olsun canım hamileyken arabalarda git gel zor valla,sen pembemaviyemi gidiyosun bende oraya gidiyorum doktorun kim?
Hı hı en başından beri Pembemaviye gişdiyorum doktorum Nevin Hanım senin doktorun hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?