2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaptığın diyet şeker içinmiydi bende kilo alımımın probemli olduğunu düşünüyorum ve diyet yapmak istiyorum.tabi kendi kafama göre hreket edersem sorun olur diye korkuyorum birde benim de suyum fazla doktorum kontrolü sıklaştırdı ve takip edeceğini söyledi .seninde dediğin gibi erken doğuma neden olabileceğini söyledi

evet canım şekerim sınırda çıkmıştı o yüzden diyetisyenin verdiği 1800 kalorilik bir diyet uyguladım 3 haftadır.yalnız hem şekerimi hem de kilomu kontrol altına aldı.kilo sorunum da yoktu ama diyet öncesi haftada daha hızlı almıştım kiloyu şu an daha iyiyim.ama işte suya kafam takıldı inşallah bir sorun olmaz

sizde saolun kızlar Allah razı olsun..Allahtan kasılmalarım dvm etmedi..o an heycan ve üzüntüden oldu sanırım bikaç kere...neyse annemler sn gelme cenazeye diyolar snn için iyi olmaz diyolar bnde öyle yapcam sanırım..korkuyorum..Allah sevdiklerimizi bize bağışlasın..

kızlar bişey sorucam sırt ağrınız oluyormu?

benm belim ve sırtım yaklaşık 3 aydır feci ağrıyor magnezyum biraz rahatlatıyor ama biraz dik otur karnını çekme içine bildiğin gebeler olurya karnını dışarı fırttıran öle:))
kızlar bide ben çok fena üşüttüm 2012 ye girememedimm:) 2 gündür uyuyorum halsizlikten dikkat edin çok fenayımm boğaz öksürük burun akıntısı halsizlik baş zonklaması hala var ama çok şükür daha iyiyim

evet evet bizde civilden aldık tüm eksikleri bizede dokunma diyen olmadı( ufak ufak yine bi ton para tuttu ama sebamed 500 ml şampuan 20 liraydı düşünün yani 100 150 lirası ıslak mendili pişik kremi şamuanı yağları falandı çok uuygun taksitte varr ohh misss

günaydın kızlar,

yumurtamın pişmesini beklerken hemen yazayım dedim :) bugün kontorole gidicem bakalım bakalım benim yaramaz neler yapıyor :)))

canım bizimde 20 mart 2012 dogumumuz kızımla ismide Cemre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…