- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #26.681
Arkadaşlar merhabalar bebek şekerini ne yapmayı düşünüyorsunuz, ben çikolatayla, magnetli mevlüd şekerini ayrı almayı düşünüyorum. magnetli modellere internetten bakıyorum ama hiç içime sinen bir model bulamadım. sizin tavsiye edebileceğiniz bir site var mı??
gerçekten lcw de çok güzel şeyler var.ben oraya gidince kendimi kaybediyorum.bu gün yine gittim miniğime bornoz aldım yumuşacık:)
Güle güle kullansın bebişin inşallah
haklısın cnm güzel şeyler var
miniğinin bornozuda çok ciciymiş
çatlak kremi olarak ne kullunıyorsunuz?Memnun musunuz?
ben bu sitedeki ürünleri beğendim
Bebek ekeri, |
cnm çok güzelde bence bu site çok pahalı
cnm çok güzelde bence bu site çok pahalı
yaaa öylemi diyorsunn :44: pek fiyat araştırması yapmadım
bende biraz başka siteler bakınayım o zaman
Evet ya bence de pahalı . 74 günüm kaldı nezamandır bakınıyorum yok öyle güzel bişey:44:
cnm arkdaşaım cok sağol aradığın için inan cok sevindim demekki arkadaşlığımız buradan ibaret kalmıyacak....Konuştuk gerçi ama buradan da yazayım inşallah tahlilin iyi çıkar iyi haberlerini alırız bu saatten sonra diyetle falan uğraşmazsın canım.
cok sağol şulecim banda dr söylemedi bugün sağlık ocağı idrarda proteğine bakmak için tahlil yaptı hemen yanım da onların bir cubuğu var onu sokuyolar o cubbukta idrarda ne varsa cıkıy yada sinyal veriyo bende sadece şekr uyarı verdi bende cok şaşırdım 75 mg yükleme yapıldığını söyledim ama dr tekrarlıyalım dedi....inşallah sorun cıkmaz ama hemşirenin söylediğine göre idrarda yüksekse kanda daha yüksek oluyomuş....umutluyum canım geçmiş...öğrenmen iyi olmuş bir bakıma. çünkü ona göre hareket ederisn hiç bilmen daha kötü olurdu...belki yaruınki tahlillerde hiçbirşey çıkmayacak tabi inş...
bu arada idrarda şeker mi çıkıyormuş yeni öğrendim.. benim şekerime kandan bakıldıç bir sefer de parmaktan bakılmıştı.. yani idrarda da bakılması mı lazıımış dr uma söyliyeyiim ben de...
kızlar ben iki gündür sebepsiz yere ağlıyorum
sanırım depresyona girdim noldu anlamadım
bu ruh halinden nasıl kurtulcamm :26:
Arkadaşlar merhabalar bebek şekerini ne yapmayı düşünüyorsunuz, ben çikolatayla, magnetli mevlüd şekerini ayrı almayı düşünüyorum. magnetli modellere internetten bakıyorum ama hiç içime sinen bir model bulamadım. sizin tavsiye edebileceğiniz bir site var mı??
evet canım en azından öyle olunca insan güveniyor. ama napalım artık girdik bir yola...ben dr ayda sadece 1 kez para ödüyorum ve istersem hehafta sonu gidebilirim 100 tl mauyne ücreti ben bu konuda cok şanslıyım üstelik dr usg 4 d -boyutlu....kendisi paarları muaynanede ama normalde medical parkın dr veeee geçen kafama takıldı bebek az hareket ediyo dedim hemen hastaneye gel doğumaneye cık nts ye gir dedi 2 kez baktılar ve 5 kuruş ödemedim....bazı hastane ve dr cok paragöz Allah herkezin yardımcısı olsun....
canım nst şöyle birşey ben 2 kere girdim o yüzden neden nst ye çağırdıklarını anlamlandırabiliyorum....
nst denilen şey karnına kemer gibi birşey bağlıyorlar 2 tane algılayıcısı var ve eline bir alet veriyorlar bir ekrana bağlı bunlar tüm sonuçlar oraya kaydediliyor ve bir kağıt çıkıyor sonucunda.
3 şey ölçülüyor
1-bebeğin kalp atış grafiği çıkarılıyor
2-bebeğin hareketini her hissettiğinde lindeki butona basıyorsun ve kalp atışı ile hareket eşleştirmesi yapılıyor
3-sende seni hissettiğin veya hissedemediğin herhangi bir GERÇEK sancı olup olmadığının grafiği çıkıyor
mesela sen sancı hissetmezsin ama aslında vardır bunu tespit ediyorlar veya dahada önemlisi bebeğin kalp ritminde bir anormalliğe rastladılar, doğum ritmlerine girmiş olabilir ama sende sancı su gelmesi vs hiç birşey yok işte o zaman zorunlu sezeryan bebeği kaybetme ihtimali var çünkü, bu yüzden nst ye düzenli girmemiz anne ve bebek için önemli birşey, ortalama 25-45 dk arası sürüyor.
bendede 10 gün...para veriyorum sürekli
maaş. bebişine.bugün kontrolümüz vardı 28.haftamızı doldurduk kilomuz 1kilo 160 gr olmuş boyumuz 36 cm :) oğluşum şimdiden normal doğum pozizyonunu almış.herkese hayırlı doğumlar dilerim..
inş. bekler canım endişe etme. ii düşün.günaydın annişler, 2012 hepimize güzellikler getirir inşallah. Biz dün doktorumuza gittik,kızım 1700gr,42 cm olmuş. Ama suyum bebek için kritik sınırda olduğu için çok ciddi erken doğum riskim varmış,her an doğma ihtimaline karşın,bebeğin ciğerlerini daha hızlı geliştirmek için hergün iğne olacağım ve yatacağım. daha bebişim çok küçük,daha çok erken,inşallah zamanını bekler bizim kız
bi de bugun tetanoz aşısının 2.ci dozu vardı ya, unutmuşum.
Herkese Selam
Gece dörtte yattık, babamızı saat yedibuçukta gönderdikten sonrada uyuyamadık malaesef
Bu arada eşim hafta sonu ev sahibiyle kira meselesini konuşmaya gitmişti, bir buçuk senedir aynı paraya oturduğmuz için kesin artırır diyorduk, ama artırmamışçok şaşırdım duyunca, Eşim kira ne kadar olacak diye sormuş, ev sahibide aynı verin, artırmaya gerek yok demiş Ne diyeyim Allah razı olsun
Bu arada hafta sonu eşimle oturduğumuz yerden çılgınlar gibi alışveriş yaptıkkıyafette nerdeyse 6 aylık da dahil eksiğimiz kalmadı gibi, bir tek 0-3 ay kadife tulum bulamadık netten, onu alacağız,
ama tabi kıyafet dışındaki bütün herşey duruyor, onlarıda inşaAllah Ankaraya gelince halledeceğiz
kızlar dedemi kaybettim..annem ağlayarak arayınca bnde ne olduğunu bile duymadan ağlamaya başladım babama bişi oldu sandım birden heycan ve üzüntüyü biarada yaşadım ve ilk defa kasılma gibi bişi oldu..bn herşeye çok fazla heycanlanıyorum ve ani tepkiler veriyorum bu bnm içn hiç iyi değil ..ani üzüntü ve heycanda kasılmaları tetikliyo sanırım..
kızlar gitti gidiyorda cotonbox nevresim takımı kapanyada 19 tl kargo ücretsiz bilginize....
kızlar yatak işin naaptınız..nasıl yatak aldınız bebişleree..ben karar veremiyorum yaaa
arkadaşlar tünaydın hafta sonu dr kontrolümğz vardı yazmıştım zaten herşey güzel Allaha şükür....bugünde sağlık ocağında kontrol vardı sabah gittim tasiyon kg vs ve son olarakta idrar tahlili yapıldı oda öylesine bir bakalım diye idrarda şeker çıktı bu nedir şimdi anlamadım kan alınıcak sabah aç karına birde tok karnına 3 hafta önce yüklemde bişey cıkmadı nasıl oluyo bu :44: :44:
BİRDE SGK
ben bu hafta dr bana rapor yazıcak izine ayrılmış olucam evrakları muhasebeci sgk göndericek totalde 4 aylık ödeme yapılıcak diye biliyorum başka haklarım varmı vede ne kadar ücret alırım neye göre hesaplanıyor........
Canım benim hiç bi fikrim yok iş konusunda kendi işim gibi olduğu için rapor falan almıycam izindeykende maaşımı alıcağım için bu prosedürler nasıl bilmiyorum.Geçenlerde bi arkadaş yazmıştı aslında ama pek hatırlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?