2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben bu sitedeki ürünleri beğendim
Bebek ekeri, |

çatlak kremi olarak ne kullunıyorsunuz?Memnun musunuz?

canım çatlat kremi olarka ben bebe yağı kullanıyorum
önemli olan cildin nemlenmesi boşa dünya para vermek gereksiz bence
eğer nemlendirmene rağmen çatlayacaksa buda genetikdir ne yapsan yap çatlar

bende kısmet olursa mevlüdde minik biblolar dagıtmayı düşüyorum.cokta mınık degıl ama süs olarak dolapta durabılcek cınsınten.hayırlısı tabı bı olsunlarda onlar kolay iş:):)

Konuştuk gerçi ama buradan da yazayım inşallah tahlilin iyi çıkar iyi haberlerini alırız bu saatten sonra diyetle falan uğraşmazsın canım.
cnm arkdaşaım cok sağol aradığın için inan cok sevindim demekki arkadaşlığımız buradan ibaret kalmıyacak....
cok sağol şulecim banda dr söylemedi bugün sağlık ocağı idrarda proteğine bakmak için tahlil yaptı hemen yanım da onların bir cubuğu var onu sokuyolar o cubbukta idrarda ne varsa cıkıy yada sinyal veriyo bende sadece şekr uyarı verdi bende cok şaşırdım 75 mg yükleme yapıldığını söyledim ama dr tekrarlıyalım dedi....inşallah sorun cıkmaz ama hemşirenin söylediğine göre idrarda yüksekse kanda daha yüksek oluyomuş....

kızlar ben iki gündür sebepsiz yere ağlıyorum
sanırım depresyona girdim noldu anlamadım
bu ruh halinden nasıl kurtulcamm :26:

sen sıkma cnm ne güzel bebiş gelicek olumlu ve güzel şeyleri düşün insan bu dönemde 5000000 kat daha hassas oluyo bana nasılsın bebek nasıl dediklerinde bile bir sinr zıplaması oluyo ama normal hormonlardan ve hep endişeli olmamızdan kaynaklanıyro...rabbim kalan az zamanıda sağıkla sıhatle geçirmeyi nasip etsin hepimze inşallah....

Gitti gidiyordan bakabilirsin çok güzel şeyler var:)

evet canım en azından öyle olunca insan güveniyor. ama napalım artık girdik bir yola...

canım bilgilendirmen için teşekkürler ne olduğunu hiç bilmiyordum insan bilmeyince daha çok korkuyor. sağol...

bendede 10 gün...para veriyorum sürekli

sağlık sigortası yaptırmak lazımmış ama geç artık :)

bugün kontrolümüz vardı 28.haftamızı doldurduk kilomuz 1kilo 160 gr olmuş boyumuz 36 cm :) oğluşum şimdiden normal doğum pozizyonunu almış.herkese hayırlı doğumlar dilerim..
maaş. bebişine.

inş. bekler canım endişe etme. ii düşün.

ne güzel Allah gönlünüze göre vermiş canım iiymiş ev sahibi. ben burdan aldım kadife bak istersen Şapkalı Kadife Bebek Tulum GittiGidiyor.com'da #49879482 fiyatı uygun.

Allah rahmet eylesin canım başın sağolsun.

kızlar yatak işin naaptınız..nasıl yatak aldınız bebişleree..ben karar veremiyorum yaaa

Benim de tek derdim o, ilk sepet beşikte yatacağı için içine uygun boyutlarda yatak bulamadım, pamuk yatak yaptırcam herhalde. karyolasına da ortopedik falan alırım herhalde uzun kullanılacağı için.

Kanda çıkmayıp idrarda nasıl çıkar ya, önemli olan kanda olan benim bildiğim. Sonradan biranda mı çıktı acaba, bence sen kendi doktoruna da danış canım, belki bir yanlışlık oluştur.

Maaşının 4te 3ünü veriyor devlet canım. Ama işyeri sana normal maaişini ödeyebilir, o zaman sen parayı şirkete veriyorsun alınca. Çalışmayıp sigortayı dışarıdan ödüyorsanız yatırılan prim üzerinden hesaplanıyor sanırım.

slm kızlar.bugün kontrolümüz vardı 28 haftayı bitirdik oğluşum 34 cm ve 1150 gr olmuş.bu arada 3 haftalık diyetim sonuç verdi ve ölçümlerim nihayet normale döndü ama yine de diyete devam et dedi doktorum.bu konuda rahatladım ama suyumun biraz fazla olduğunu söyledi.erken doğumu tetikleyebilirmiş.büyük ihtimal şekerden kaynaklanıyor dedi ama ben yine de korktum... ((

Canım kendi işinde olsa raporunu al sgkya ver, sonuçta bu senin yasal hakkın, devletten o 4 ay boyunca çalıştığın ücreti dönem sonunda alabilirsin. İşyerinde maaşını alsan da almasan da.

merhaba kızlar, dünyalar güzeli kızımla 28 haftamız bitmek üzere 36,5 cm 1214 gr olmusuz :)) bir de şu kordonunu boynundan çıkarsa yavrum hayatımız çok daha iyi olacak.
Benim size bir sorum olacak bazı hamile arkadaşlarım aşı oluyorlarmış ama ne aşısı bilmiyorum. Benim dokorum bana böyle bir şey söylemedi henüz. Sizin bilginiz var mı ? Hamilelikte aşı mı olmamız gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…