- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #26.721
Günaydın kızlarrrr
Benim kızın ilk ismiii :)) Değiştirdik şimdi ama Cemre olmasını çok istemiştik...adlarıyla yaşasınlar inşallah
aminnn inşallahhhh..canım bizim düşündügümüz belki 6. isim babası istedi hayır diyemedim bende :)
bizim babamızın adı da Emre çok güzel olcaktı Cemre ismi, bi sürü şey söylediler kimseye söyleme sakın seni de vazgeçirmesinleren son diyaneti aradık falan yani öle düşün :)) orda da hoca efendi cemre koymayın cemile koyun dedi :))
ben de evlenmeden önce hep Ece isterdim... kısmeti Miray'mış güzel kızımın :))inşallah değişmez doğuma kadar
aaaa Cemre koymayın mı dedi bak bir de internette Kur'an da geçen isimler kısmında yazıyor demekki konması uygun degilmiş hoca öle dediyse.
biz ilk Mina dedik sonra Derin sonra Defne sonra Duru sonra Sare derkeeennnnn en son Cemre demiştik ama onuda hoca uygun bulmamış
Bak diyorum sana herkese söleme kafan karışıyo diyee :)) Cemre arapça ateş demekmiş (biz Türkçe sıcaklık olarak kullanıyoruz).. ben önce peygamberimizin cemre ismini cemile olarak değiştirdiğni okumuştum bi yerde aileden de herkes ateş demek koymayın diyince diyaneti aradık hoca da isim olarak ateş ve taş manasına gelenlerin konması uygun değl cemile koyun diyince vazgeçtik... gerçi kızına Alev ismini de koyan var sonuçta..
Mira koycaktık bizde, sizle hep paralel gidiyoruz bak isim konusunda :)) arkadaşımızın kızı oldu Mira yı onlar koyunca bizde Miray dedik en son..
benim kimseye söylememe gerek kalmıyorki her gün bir sürü isim yolluyor arkadaşlarım ailem bukdr karısmıyor düşün :) bende dağ taş nehir gbi isimler konmamalı diye duymuştum haklısın.Dur bakalım daha doğuma var bizde Cemre nin yanına bir isim daha buluruzMiray çok güzel isim biz onuda düşünmüştük seçtiğimiz isimler cidden hep ortak.
Ben de Miray'ın başına Ayşe koycam kulağına okuturken :)) ama nüsufa yazdırmayım diyorum iki isim zor oluyo.. yani bi yerden sağlama almamız lazım çocukları yaa isim gerçekten önemli bi de anne baba sorumlu ya çocuğun isminden işte insanın içi rahat etmiyo :))
kızlar dedemi kaybettim..annem ağlayarak arayınca bnde ne olduğunu bile duymadan ağlamaya başladım babama bişi oldu sandım birden heycan ve üzüntüyü biarada yaşadım ve ilk defa kasılma gibi bişi oldu..bn herşeye çok fazla heycanlanıyorum ve ani tepkiler veriyorum bu bnm içn hiç iyi değil ..ani üzüntü ve heycanda kasılmaları tetikliyo sanırım..
Bak diyorum sana herkese söleme kafan karışıyo diyee :)) Cemre arapça ateş demekmiş (biz Türkçe sıcaklık olarak kullanıyoruz).. ben önce peygamberimizin cemre ismini cemile olarak değiştirdiğni okumuştum bi yerde aileden de herkes ateş demek koymayın diyince diyaneti aradık hoca da isim olarak ateş ve taş manasına gelenlerin konması uygun değl cemile koyun diyince vazgeçtik... gerçi kızına Alev ismini de koyan var sonuçta..
Mira koycaktık bizde, sizle hep paralel gidiyoruz bak isim konusunda :)) arkadaşımızın kızı oldu Mira yı onlar koyunca bizde Miray dedik en son..
cnm benim adımdan hem ailem hemde koyan kişi sorumlu mesala onlar vericek bunun sorgusunu o yüzden isimleri koyarken anlamlarına dikkat edin diyorlar
Canım kendi işinde olsa raporunu al sgkya ver, sonuçta bu senin yasal hakkın, devletten o 4 ay boyunca çalıştığın ücreti dönem sonunda alabilirsin. İşyerinde maaşını alsan da almasan da.
cnm benim adımdan hem ailem hemde koyan kişi sorumlu mesala onlar vericek bunun sorgusunu o yüzden isimleri koyarken anlamlarına dikkat edin diyorlar
evet öyleymiş canım dikkat etmek gerekirmiş .hesabı bizden sorulacak sonuçta.
Evet kızlar o yüzden isim seçerken çok zorlanıyoruz ama öyle olması lazım.. çocukların adından biz sorumluyuz.. bizimkiler için de ailemiz ve dediğin gibi koyan kişi sorumlu... isimden emin değilsek, en azından kulağa okurken islami bir isim de eklemek faydalı olabilir araştırmak sormak lazım
canlarım benim size bir sorum olacak bazı hamile arkadaşlarım aşı oluyorlarmış ama ne aşısı bilmiyorum. Benim dokorum bana böyle bir şey söylemedi henüz. Sizin bilginiz var mı ? Hamilelikte aşı mı olmamız gerekiyor?
canlarım benim size bir sorum olacak bazı hamile arkadaşlarım aşı oluyorlarmış ama ne aşısı bilmiyorum. Benim dokorum bana böyle bir şey söylemedi henüz. Sizin bilginiz var mı ? Hamilelikte aşı mı olmamız gerekiyor?
bernysita başın sağolsun cnm.
Kızlar o silikon göğüs ucunu ben kızımda almak zorunda kalmıştım ama hiç kullanamadım. Ya ben beceremedim ya da saçma bişey. Yani uyduruk bir şeyde değildi chicconundu ama kullanamadım işte. Bir hafta kızımda emme sıkıntısı oldu sağıp kaşıkla ağzına verdik ama emzirmeye çalışmayıda kesmedik. Bir hafta sonunda tututu meleğim. Bakalım oğlumda bizi neler bekliyor.
Bu arada okumadıysanız size bir kitap tavsiye etmek istiyorum. şu sıralar kitap okumak benim için çokzor bir sayfayı okumak için kırk pozisyon değiştiriyorum ama bu kitaptan kendimi alamadım:) adam fawer'in olasılıksız adlı kitabı....
kızlar zaten bebek emdikçe biraz büyür yada uzar uçları heraldesanırım öyle olması lazım ama kişiden kişiye değişiklikler olabiliyor. (ben çok emziren arkadaş gördüm de) ben benimkilerden pek umutlu değilim göğüs ucu çıkarıcılar var sanırım ondan kullanırım bebek tutamazsa.
merhaba kızlar, dünyalar güzeli kızımla 28 haftamız bitmek üzere 36,5 cm 1214 gr olmusuz :)) bir de şu kordonunu boynundan çıkarsa yavrum hayatımız çok daha iyi olacak.
Benim size bir sorum olacak bazı hamile arkadaşlarım aşı oluyorlarmış ama ne aşısı bilmiyorum. Benim dokorum bana böyle bir şey söylemedi henüz. Sizin bilginiz var mı ? Hamilelikte aşı mı olmamız gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?