2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aminnn inşallahhhh..canım bizim düşündügümüz belki 6. isim babası istedi hayır diyemedim bende :)

bizim babamızın adı da Emre çok güzel olcaktı Cemre ismi, bi sürü şey söylediler kimseye söyleme sakın seni de vazgeçirmesinler en son diyaneti aradık falan yani öle düşün :)) orda da hoca efendi cemre koymayın cemile koyun dedi :))
ben de evlenmeden önce hep Ece isterdim... kısmeti Miray'mış güzel kızımın :)) inşallah değişmez doğuma kadar

aaaa Cemre koymayın mı dedi bak bir de internette Kur'an da geçen isimler kısmında yazıyor demekki konması uygun degilmiş hoca öle dediyse.
biz ilk Mina dedik sonra Derin sonra Defne sonra Duru sonra Sare derkeeennnnn en son Cemre demiştik ama onuda hoca uygun bulmamış

Bak diyorum sana herkese söleme kafan karışıyo diyee :)) Cemre arapça ateş demekmiş (biz Türkçe sıcaklık olarak kullanıyoruz).. ben önce peygamberimizin cemre ismini cemile olarak değiştirdiğni okumuştum bi yerde aileden de herkes ateş demek koymayın diyince diyaneti aradık hoca da isim olarak ateş ve taş manasına gelenlerin konması uygun değl cemile koyun diyince vazgeçtik... gerçi kızına Alev ismini de koyan var sonuçta..
Mira koycaktık bizde, sizle hep paralel gidiyoruz bak isim konusunda :)) arkadaşımızın kızı oldu Mira yı onlar koyunca bizde Miray dedik en son..

benim kimseye söylememe gerek kalmıyorki her gün bir sürü isim yolluyor arkadaşlarım ailem bukdr karısmıyor düşün :) bende dağ taş nehir gbi isimler konmamalı diye duymuştum haklısın.Dur bakalım daha doğuma var bizde Cemre nin yanına bir isim daha buluruz Miray çok güzel isim biz onuda düşünmüştük seçtiğimiz isimler cidden hep ortak.

Ben de Miray'ın başına Ayşe koycam kulağına okuturken :)) ama nüsufa yazdırmayım diyorum iki isim zor oluyo.. yani bi yerden sağlama almamız lazım çocukları yaa isim gerçekten önemli bi de anne baba sorumlu ya çocuğun isminden işte insanın içi rahat etmiyo :))

evet benmde öle bişe yapmam lazım. sonucta çocuk kulagına okunan ismiyle çağrılacak . ne zormuş yaa isim koymak pfs :S

Başınız sağolsun canım,allah sabır versin.Sen de dikkat et kendine...

cnm benim adımdan hem ailem hemde koyan kişi sorumlu mesala onlar vericek bunun sorgusunu o yüzden isimleri koyarken anlamlarına dikkat edin diyorlar

Canım kendi işinde olsa raporunu al sgkya ver, sonuçta bu senin yasal hakkın, devletten o 4 ay boyunca çalıştığın ücreti dönem sonunda alabilirsin. İşyerinde maaşını alsan da almasan da.

Sağol canım yaa ben de bilmiyodum hiç önemsemedim bu sabah öğrendim muhasebeye sorucaz hemen...

cnm benim adımdan hem ailem hemde koyan kişi sorumlu mesala onlar vericek bunun sorgusunu o yüzden isimleri koyarken anlamlarına dikkat edin diyorlar

evet öyleymiş canım dikkat etmek gerekirmiş .hesabı bizden sorulacak sonuçta.

Evet kızlar o yüzden isim seçerken çok zorlanıyoruz ama öyle olması lazım.. çocukların adından biz sorumluyuz.. bizimkiler için de ailemiz ve dediğin gibi koyan kişi sorumlu... isimden emin değilsek, en azından kulağa okurken islami bir isim de eklemek faydalı olabilir araştırmak sormak lazım

bende kulağına kuranda geçen bir isim okutucam inşallah bakalım

canlarım benim size bir sorum olacak bazı hamile arkadaşlarım aşı oluyorlarmış ama ne aşısı bilmiyorum. Benim dokorum bana böyle bir şey söylemedi henüz. Sizin bilginiz var mı ? Hamilelikte aşı mı olmamız gerekiyor?

Canım tetanoz aşısı oluyolar.. bende olmadım hamile kalmadan önce 1 doz olmuştum.. bazı doktorlar ol diyo bazıları olma gerek yok diyo.. sen de doktorun ne diyosa öle yap boşver.. her doktorun tarzı farklı ama en iyi onlar biliyo işte :)

ben gebeliğimde aşı olmadım. doktorumda ol demedi :S anne ve bebegi dogum sırasında koruyormus dye duydum bende kafam karıstı iice.

Kızlar günaydın

ablam bebek memeyi tutamayınca kullanmıştı sonra alıştı kızı zaten şimdide bırakmıyo
Olasılıksız kardeşimde var izne çıkınca bende okıyım bari güzel bi kitap olduğunu biliyorum birde empati var yine adam fawerin oda güzelmiş :)

kızlar zaten bebek emdikçe biraz büyür yada uzar uçları heralde

canım tetenoz aşısı vuruyolar bende dr.a sordum gerek yok ama istersen vurulabilirsin dedi sağlık ocakları takibini yapıyo daha çok doğudaki illerde evlerde doğuruyolar ya o yüzden sağlık bakanlığı zorunlu kılmış ben olmadım ama belki izne çıkınca olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…