- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #26.661
slm kızlar bnm karnım sanki aşağı inmeye başladı sizlerde de böle bişi var mı
kızlar dedemi kaybettim..annem ağlayarak arayınca bnde ne olduğunu bile duymadan ağlamaya başladım babama bişi oldu sandım birden heycan ve üzüntüyü biarada yaşadım ve ilk defa kasılma gibi bişi oldu..bn herşeye çok fazla heycanlanıyorum ve ani tepkiler veriyorum bu bnm içn hiç iyi değil ..ani üzüntü ve heycanda kasılmaları tetikliyo sanırım..
göğüs ucu kremlerini ne zaman kullanmaya başlamamız lazım biliyor musun??
benim pek göğüs ucum yok. olmayıncada çok sıkıntıymış. bebek ememiyor. göğüs ucu çıkarma aparatları bile var. ama son anda da canı yakar. onun için erkenden bu iş için çalışmalara başlamak lazım.birde lanosh mi ne bir marka varya onun göğüs kremini aldım. son aya onu bırakıcam. en yakın zamanda e vitaminine başlıyacağım..
canım benim doktorum krem falan önermedi zeytinyağı ile çevreden uca doğru masaj yap çok sıkmadan dedi. her akşşam bunu yapmanı istiyorum dedi. e vitamini de çok okudum kk dan ama dıkotum böle birşey demedi bana..
teşekkür ederim canım. inşallah hepimizinkiler sağlıkla giysin.. ben kendim içinde hep böyle yaparım indirim başlayınca alırsa seçilmeden alıyorsun en güzellerini. bu arada bende netten bakayım bari ceylan ve kanza yakınlarımızda yok çünkü..
dediğin silikonlar nasıl bir şey tam anlamadım. nasıl kullunılacako zaman kendine mutlaka göğüs için silikon al hastanede ihtiyacın olabilir göğüs uçları çıkana kadar
kızlar birde göğüs uçları yara olmaması için bebeğin sadece meme ucunu değil memeyi kavraması gerekirmiş
evet canım yataklarını çok rahat olmaması lazımmış.hatta serte yakın oomalıymış.. benim iki tane beşiğim var mobilya aldık ikisini de teki sallnıyor 90*45 diğeri sabit sallanmıyor 130*70.. büüyk olaana yatak bulana kadar canımız çıktı...her yerde 120*70 vardı.. son anda bir tane bulduk şükür ama küçüğe henüz bulamadıkcanım yatakla ilgili en önemli şey sert olmasıymış. yumuşak yataklar bebişlerin sağlığı için pek iyi değilmiş. o yüzden yatakların üzerine yorgan falan koymayın bence. biz mobilyaları Tepe Home dan almıştık indirimdeyken. yatak da vardı orada onu da ordan aldık. taç marka ortapedik olanlardan visko falan değil. 70x140 bizimki, beşiğe uygun. bi de arkadaşım kılıfı çıkanlardan alırsan daha iyi olur demişti. izim yatağın dış kılıfı fermuarlı çıkarıp yıkanabiliyo.
bizim odamız da bu haftasonu gelecek dün akşama kadar odaları düzenledik eşyaların yerini değiştirdik çok yorulduk özellikle eşimin canı çıktı tek başına taşımak zor tabi... ama baba olmak kolay değil, emek istiyo....
Herkese genişleyecek aileleriyle huzurlu bereketli çooook güzel bir yıl olur inşallah...
kaç gündür giremedim bende az önce okudum geçmişi,yılbaşı gecesi çok eğlendik bizde kızımda hiç durmadı annesi 1 oynadıysa o 3 oynadı, bende ne kadar süs varsa kızımı süsledim onlarla, herkesin gözü bende heran hastaneye götürebiliriz diye :) o kadar zıplayıp durudum yani :))
canım inanılmaz mutlu oldum o sonucu beklemek ne demek çok iyi biliyorum , bizimde tazminat davamız devam ediyor mayısta 2 sene dolacak bir an önce sonuçlansa artık...
iğne vermesi çok iyi olmuş canım, erken doğum durumunda işiniz kolaylaşacak, belki yoğunbakıma almak zorundada kalmazlar iğneler sayesinde, bendede erken doğum korkusu var bazen düşünüyorum doktora ısrar etsemde o iğnelerden banada verse, yoğun bakım ve küvez süreci çok korkutuyor beni onu hastanede bırakıp eve gelemem gibi geliyor...
bol bol dinlen tuvalet ve yemek yemek dışında kalkma ayağa az kaldı sık dişini bi 4 haftada geçse herşey çok rahat olacak, haberdar et kendinden...
canım başınız sağ olsun acını anilıyorum ...ama şimdi yapman gereken sakin olman ve karnındaki mucizeyi de korkutmaman. çünkü sen üzüldükçe o da üzülüyor...
ama kasılmaların artar da dzüzenli olarrak devam ederse panik yapmadan doktora gidebilirsin..ama dediğim gibi panik yapma tatlım
dediğin silikonlar nasıl bir şey tam anlamadım. nasıl kullunılacak
evet canım yataklarını çok rahat olmaması lazımmış.hatta serte yakın oomalıymış.. benim iki tane beşiğim var mobilya aldık ikisini de teki sallnıyor 90*45 diğeri sabit sallanmıyor 130*70.. büüyk olaana yatak bulana kadar canımız çıktı...her yerde 120*70 vardı.. son anda bir tane bulduk şükür ama küçüğe henüz bulamadık
canım bir de benim yatağın dış kılıfı çıkanlardan değil. mecbur yatak koruyucu alacam yoksa yatak ne hale gelir...
sen iyi yapmısın perfuarlı alarak
bizim babamız da canım çıktı odamızı düzenleyene kadar çok üzüldüm ama dediğin gibi baba olmak da kolay değil..
kızlar dedemi kaybettim..annem ağlayarak arayınca bnde ne olduğunu bile duymadan ağlamaya başladım babama bişi oldu sandım birden heycan ve üzüntüyü biarada yaşadım ve ilk defa kasılma gibi bişi oldu..bn herşeye çok fazla heycanlanıyorum ve ani tepkiler veriyorum bu bnm içn hiç iyi değil ..ani üzüntü ve heycanda kasılmaları tetikliyo sanırım..
anladım sağol canım ben zeytinyağını şimdilik başlıyayım inş işe yarar...olmadı onu alcaz mecburen...Göğüs ucu şeklinde silikon göğsüne takıyorsun bebek onu emiyor daha kolay tutabiliyor göğüs ucu küçük olanlar ve yara olanlar için öneriyorlar
kızlar ben iki gündür sebepsiz yere ağlıyorum
sanırım depresyona girdim noldu anlamadım
bu ruh halinden nasıl kurtulcamm :26:
kızlar geçmişi okuyamadım ama bi konuda bilgilendirme yapayım dedim. dün lcw den kıyafet aldım ben minişime 9 aylık 1 yaşında giyeceği kışlıkları aldım 4 parça hatta tulumlar ikisi bir yerde yani 5 parça 50 lira tuttu. aklınıza bulunsun. hatta chiccoda da var e bebekten sepete attımda başka bi sitede ucuza varsa diye şöyle bir bakınacağım ordanda bir dahaki senenin kışlıklarından alıcam...
aynen canım ben de öyleyim her ağladığımda eşim türkiyeyye yollaıyayım seni o zaman diyor. çünkü süreklli ailemi özlediğimi burayı sevmediğimi söylüyorum offf adam da çok yıpranıyor bu sebeple...sabredelm canım bebeişlerimizi bir doğuralım hayırlısı ile sağlıklı sıhhatle evimize getirelim bak nasıl geçiyor. ben canım sıkılımca hatta günde 7 8 defa odasına gidip eşylarını buzup bozup tekrar düzenliyorum...kızlar ben iki gündür sebepsiz yere ağlıyorum
sanırım depresyona girdim noldu anlamadım
bu ruh halinden nasıl kurtulcamm :26:
dediğin silikonlar nasıl bir şey tam anlamadım. nasıl kullunılacak
Eki Görüntüle 319536
Lale şeklindeki meme başlığı, annenin çatlamış ya da yara olmuş meme ucunu korumak amacıyla kısa süreli kullanım için üretilmiştir. Özel olarak tasarlanan lale formu, anne ile bebek arasında direkt ten temasını oluşturarak, bebeğin memeyi emerken annesinin kokusunu alabilmesini sağlar. Esnek silikon yapısı memeye tamamen uyum sağlarken, ultra ince yapısı sayesinde doğal bir his yaşatır. Sadece emzirirken kullanınız, emzirme bitiminde çıkarınız ve yıkama talimatına uygun şekilde temizleyiniz. Sık sterilizasyon kullanım süresini azaltır. Yapısı bozulduğunda kullanımını durdurunuz.
Ah kuzum ben de öyleydim, ne iki günü 1 hafta 2 hafta sürekli ağladım, telefonda, evde, işte, artık eşim benim teselli edeceğine azarlamaya başlamıştı, kafayı yedin, sıkıldım artık falan demeye başlamıştı, doktorumu aradım, hamilelerde duygu dalgalanmaları normaldir, demek ki sizinki biraz fazla olmuş, yapılacak bir şey yok, mutlu olacağınız şeylerle meşgul olun dedi, ben de kendi kendimi tedavi ettim, hiç bir şey benden ve bebeğimden önemli değil, her şey olacağına varır diyerek sakin olmaya çalışıyorum. Allah hepimize moral gücü de versin.
aynen canım ben de öyleyim her ağladığımda eşim türkiyeyye yollaıyayım seni o zaman diyor. çünkü süreklli ailemi özlediğimi burayı sevmediğimi söylüyorum offf adam da çok yıpranıyor bu sebeple...sabredelm canım bebeişlerimizi bir doğuralım hayırlısı ile sağlıklı sıhhatle evimize getirelim bak nasıl geçiyor. ben canım sıkılımca hatta günde 7 8 defa odasına gidip eşylarını buzup bozup tekrar düzenliyorum...
canım üşenmemissin araştırmısın canım çok teşekkür ederrim...inşAllah gerek duymayız ama olurda yara olur meme ucumuz çıkmazsa ne güzel çaresi varmış...
gerçekten lcw de çok güzel şeyler var.ben oraya gidince kendimi kaybediyorum.bu gün yine gittim miniğime bornoz aldım yumuşacık:)
anladım sağol canım ben zeytinyağını şimdilik başlıyayım inş işe yarar...olmadı onu alcaz mecburen...
canım ben ilk defa emziren bir arkadaş gördüm...gözüm ister istemz meme ucuna takıldı..inanılmaz uzundu.. aayyyy çok garip geldi.soramıyorum da şimdi ona öyle mi olması lazım bizimkisi diyeee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?