2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım başınız sağ olsun acını anilıyorum ...ama şimdi yapman gereken sakin olman ve karnındaki mucizeyi de korkutmaman. çünkü sen üzüldükçe o da üzülüyor...
ama kasılmaların artar da dzüzenli olarrak devam ederse panik yapmadan doktora gidebilirsin..ama dediğim gibi panik yapma tatlım
göğüs ucu kremlerini ne zaman kullanmaya başlamamız lazım biliyor musun??

dediğin silikonlar nasıl bir şey tam anlamadım. nasıl kullunılacak

evet canım yataklarını çok rahat olmaması lazımmış.hatta serte yakın oomalıymış.. benim iki tane beşiğim var mobilya aldık ikisini de teki sallnıyor 90*45 diğeri sabit sallanmıyor 130*70.. büüyk olaana yatak bulana kadar canımız çıktı...her yerde 120*70 vardı.. son anda bir tane bulduk şükür ama küçüğe henüz bulamadık
canım bir de benim yatağın dış kılıfı çıkanlardan değil. mecbur yatak koruyucu alacam yoksa yatak ne hale gelir...
sen iyi yapmısın perfuarlı alarak
bizim babamız da canım çıktı odamızı düzenleyene kadar çok üzüldüm ama dediğin gibi baba olmak da kolay değil..

Canım teşekkür ederim inşallah sizinki de bir an önce sonuçlanır. Sanırım bizimki de 1.5 yıl ya da biraz daha fazla sürdü. Bu adam hakkında daha önce alınmış kararlar vardı bir de bizimkinden başka üç dava daha vardı hepsi olumlu sonuçlandı. İnşallah siz de olumlu sonuç alırsınız. İnsan bir nebze olsun kayıpları karşılanınca rahatlıyor. Tabi manevi olanların telafisi yok yine de buna şükür.

Göğüs ucu şeklinde silikon göğsüne takıyorsun bebek onu emiyor daha kolay tutabiliyor göğüs ucu küçük olanlar ve yara olanlar için öneriyorlar

umutluyum canım geçmiş...öğrenmen iyi olmuş bir bakıma. çünkü ona göre hareket ederisn hiç bilmen daha kötü olurdu...belki yaruınki tahlillerde hiçbirşey çıkmayacak tabi inş...
bu arada idrarda şeker mi çıkıyormuş yeni öğrendim.. benim şekerime kandan bakıldıç bir sefer de parmaktan bakılmıştı.. yani idrarda da bakılması mı lazıımış dr uma söyliyeyiim ben de...

canım başın sağolsun dedenin mekanı cennet olsun

Göğüs ucu şeklinde silikon göğsüne takıyorsun bebek onu emiyor daha kolay tutabiliyor göğüs ucu küçük olanlar ve yara olanlar için öneriyorlar
anladım sağol canım ben zeytinyağını şimdilik başlıyayım inş işe yarar...olmadı onu alcaz mecburen...

canım ben ilk defa emziren bir arkadaş gördüm...gözüm ister istemz meme ucuna takıldı..inanılmaz uzundu.. aayyyy çok garip geldi.soramıyorum da şimdi ona öyle mi olması lazım bizimkisi diyeee..

bernysita canım başın sağolsun allah sabır versin, hayat bu işte, bir yandan içimizde yeni bir hayat başlarken, diğer yanda bazı hayatlar son buluyor, önemli olan allah sıralı ölüm versin, sen kendine ve sorumluluğu sana ait olan bebeğine dikkat et.

kızlar ben iki gündür sebepsiz yere ağlıyorum
sanırım depresyona girdim noldu anlamadım
bu ruh halinden nasıl kurtulcamm :26:

dediğin silikonlar nasıl bir şey tam anlamadım. nasıl kullunılacak

Lale şeklindeki meme başlığı, annenin çatlamış ya da yara olmuş meme ucunu korumak amacıyla kısa süreli kullanım için üretilmiştir. Özel olarak tasarlanan lale formu, anne ile bebek arasında direkt ten temasını oluşturarak, bebeğin memeyi emerken annesinin kokusunu alabilmesini sağlar. Esnek silikon yapısı memeye tamamen uyum sağlarken, ultra ince yapısı sayesinde doğal bir his yaşatır. Sadece emzirirken kullanınız, emzirme bitiminde çıkarınız ve yıkama talimatına uygun şekilde temizleyiniz. Sık sterilizasyon kullanım süresini azaltır. Yapısı bozulduğunda kullanımını durdurunuz.

Ah kuzum ben de öyleydim, ne iki günü 1 hafta 2 hafta sürekli ağladım, telefonda, evde, işte, artık eşim benim teselli edeceğine azarlamaya başlamıştı, kafayı yedin, sıkıldım artık falan demeye başlamıştı, doktorumu aradım, hamilelerde duygu dalgalanmaları normaldir, demek ki sizinki biraz fazla olmuş, yapılacak bir şey yok, mutlu olacağınız şeylerle meşgul olun dedi, ben de kendi kendimi tedavi ettim, hiç bir şey benden ve bebeğimden önemli değil, her şey olacağına varır diyerek sakin olmaya çalışıyorum. Allah hepimize moral gücü de versin.

bernysita başın sağolsun cnm.

Kızlar o silikon göğüs ucunu ben kızımda almak zorunda kalmıştım ama hiç kullanamadım. Ya ben beceremedim ya da saçma bişey. Yani uyduruk bir şeyde değildi chicconundu ama kullanamadım işte. Bİr hafta kızımda emme sıkıntısı oldu sağıp kaşıkla ağzına verdik ama emzirmeye çalışmayıda kesmedik. Bir hafta sonunda tututu meleğim. Bakalım oğlumda bizi neler bekliyor.

Bu arada okumadıysanız size bir kitap tavsiye etmek istiyorum. Şu sıralar kitap okumak benim için çokzor bir sayfayı okumak için kırk pozisyon değiştiriyorum ama bu kitaptan kendimi alamadım:) Adam Fawer'in OLASILIKSIZ adlı kitabı....

gerçekten lcw de çok güzel şeyler var.ben oraya gidince kendimi kaybediyorum.bu gün yine gittim miniğime bornoz aldım yumuşacık:)

Eklentiler

• $Kadriye-0008.webp
    15 KB · Görüntüleme: 36
aynen canım ben de öyleyim her ağladığımda eşim türkiyeyye yollaıyayım seni o zaman diyor. çünkü süreklli ailemi özlediğimi burayı sevmediğimi söylüyorum offf adam da çok yıpranıyor bu sebeple...sabredelm canım bebeişlerimizi bir doğuralım hayırlısı ile sağlıklı sıhhatle evimize getirelim bak nasıl geçiyor. ben canım sıkılımca hatta günde 7 8 defa odasına gidip eşylarını buzup bozup tekrar düzenliyorum...

canım üşenmemissin araştırmısın canım çok teşekkür ederrim...inşAllah gerek duymayız ama olurda yara olur meme ucumuz çıkmazsa ne güzel çaresi varmış...

ayyy canım benim demek sende bendensinn hehe
az evvel anneme dedim yeter artık sürekli bir şeylerden şikayet etme bunalattın beni
eşim haftada bir gün maça gidiyor diye sürekli konuşuyor bu nasıl koca karısını bırakıyor falan filan
tabi bu şikayetlenmeler beni geriyor
neyse bebişler umarm etkilenmiyordur vicdan azabı çekiyorum onuda üzüyorum diye :26:

ahh canım benim kıyamam sana seninki daha zor gurbet ellerdesin
ama eminim bebişler doğunca iyi olucaz
bu hormonlar bizi alt üst etti
ama sanırımm burda sizlere yazınca bir an içime bir huzur geldi
anlatmak iyi oluyor sanırım

Sanırım öyle olması lazım ama kişiden kişiye değişiklikler olabiliyor. (Ben çok emziren arkadaş gördüm de) Ben benimkilerden pek umutlu değilim göğüs ucu çıkarıcılar var sanırım ondan kullanırım bebek tutamazsa.

Arkadaşlar merhabalar bebek şekerini ne yapmayı düşünüyorsunuz, ben çikolatayla, magnetli mevlüd şekerini ayrı almayı düşünüyorum. magnetli modellere internetten bakıyorum ama hiç içime sinen bir model bulamadım. sizin tavsiye edebileceğiniz bir site var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…