- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #26.821
Süper bi bakış açısı,ben de şimdilik bişey yok göbek de az belki ondandır ama böyle düşünmek aklıma gelmezdi:))))Eşim top yutmuşsun gibi diyo bana
Aslında bu dönemde eşlere çok iş düşüyo gerçekten.. yani öle napcam diye düşünmelerine de gerek yok.. neşeli eşler her zaman ideal.. benimkide maşallahhayatı çok ciddiye almaz sayesinde bende çoğu takıntımdan kurtuldum.. çatlakları ilk göğsümde farkettiğimde birden panik olup ona gösterdim, orayı benden başka kimse göremez ve bunları kızım yaptığı için böyle daha çok hoşuma gitti dedi :)) ben de haliyle seviyorum artık çatlaklarımı :))
Şanslısın canım o zaman,benim eşimde hiç umursamaz hatta o da aynı şeyleri söyledi olsada benden başka gören yok diye:))))Ama bana kalsa hiç çatlamasın,inş.böyle gider çatlamadan:)))
Şanslısın canım o zaman,benim eşimde hiç umursamaz hatta o da aynı şeyleri söyledi olsada benden başka gören yok diye:))))Ama bana kalsa hiç çatlamasın,inş.böyle gider çatlamadan:)))
kızlar hafta hafta gebelik takibi yapan arkadaşların muhakkak dikkatini çekmiştir iki rahatsızlık var
plasenta previa ve ablatio plasenta diye
bu dönemlerde ortaya çıkıyo diyoo
bilen varmıki
valla ben bu hamilelimde her türlü şey gördüm atlattım 13 haftalıkken şakır şakır kanamam oldu 21 haftalıkken rahimağzında açılma ve yumuşama oldu sürekli yatınca açıklık kapandı ben hala inanamıyorum kızımın karnımda durduğuna ama azda olsa hala korkuyorum heran herşey olabilir ALLAHa emanet bebişler
valla ben bu hamilelimde her türlü şey gördüm atlattım 13 haftalıkken şakır şakır kanamam oldu 21 haftalıkken rahimağzında açılma ve yumuşama oldu sürekli yatınca açıklık kapandı ben hala inanamıyorum kızımın karnımda durduğuna ama azda olsa hala korkuyorum heran herşey olabilir ALLAHa emanet bebişler
Canımm inşallah sağlıkla gelcek bebeklerimiz artık riskli zamanlarımızı atlatıyoruz yavaş yavaş.. bugün hurriyette 2011 bebekleri vardı dur kopyalayım:
CEYDA DÜVENCİ - MELİSACeyda Düvenci ve Engin Akgün’ün bebekleri mart ayında dünyaya geldi. Hamileliğinin beşinci ayında doktorlarının tavsiyesi üzerine riskli dönemi hastanede yatarak geçiren Düvenci hamileliğinin 32’inci haftasında bebeğini kucağına aldı. 44 cm, 2 kilo dünyaya gelen bebeğe Melisa adı verildi.
maşallah çok da sağlıklı görünüyo..
Canımm inşallah sağlıkla gelcek bebeklerimiz artık riskli zamanlarımızı atlatıyoruz yavaş yavaş.. bugün hurriyette 2011 bebekleri vardı dur kopyalayım:
CEYDA DÜVENCİ - MELİSACeyda Düvenci ve Engin Akgün’ün bebekleri mart ayında dünyaya geldi. Hamileliğinin beşinci ayında doktorlarının tavsiyesi üzerine riskli dönemi hastanede yatarak geçiren Düvenci hamileliğinin 32’inci haftasında bebeğini kucağına aldı. 44 cm, 2 kilo dünyaya gelen bebeğe Melisa adı verildi.
maşallah çok da sağlıklı görünüyo..
canım benimde anlamadığım bu zaten
mesela bizim elti 35 haftalık almışlar ultrasonda haftası ileri gitti denmişş zaten sezeryan olunca ilki bununda günü gelince almışlarr
aldıktan sonra çocuk küvezde kaldı ciğerleri gelişmemişş
bazende diyorlarr ciğerleri gelişmedi 32 haftalık kaybettik diyede okuyoruz
ona bakılırsa 6 aylık doğan bebekte gördüm yaşıyo
neye göre oluyo veya değişiyo hiç anlamadım ben bilen varsa biri bana açıklayabilirmii
tabi şöle açıklıyoruz bu durumu: takdir-i ilahi :)) ömrü ne kadarsa bebişlerimizin o kadar, Allah hepsine uzun ömür versin, bu iş haftasına kilosuna bakmıyo 42de doğanda hastalanabilir Allah korusun o kötü kelimeyi yazmak istemiyorum ama erken doğan da yaşayabilir.. Orasını Allah'a bırakmaktan başka çare yok..canım benimde anlamadığım bu zaten
mesela bizim elti 35 haftalık almışlar ultrasonda haftası ileri gitti denmişş zaten sezeryan olunca ilki bununda günü gelince almışlarr
aldıktan sonra çocuk küvezde kaldı ciğerleri gelişmemişş
bazende diyorlarr ciğerleri gelişmedi 32 haftalık kaybettik diyede okuyoruz
ona bakılırsa 6 aylık doğan bebekte gördüm yaşıyo
neye göre oluyo veya değişiyo hiç anlamadım ben bilen varsa biri bana açıklayabilirmii
Aminnn bencede dursunlar biraz daha.. benim tekmeleri görenlerde bu kız fazla durmaz diyolar yaaevet duydum erken doğum yapmış 7 aylıkken bebiş gelmiş aman benimki biraz daha sıksın dişini bazen öle tekmeliyoki karnımdan çıkmak istiyo gibi
güzelmiş kızım için canımdan can gidiyo büyüyünce atmasınlar bizi oraya
tabi şöle açıklıyoruz bu durumu: takdir-i ilahi :)) ömrü ne kadarsa bebişlerimizin o kadar, Allah hepsine uzun ömür versin, bu iş haftasına kilosuna bakmıyo 42de doğanda hastalanabilir Allah korusun o kötü kelimeyi yazmak istemiyorum ama erken doğan da yaşayabilir.. Orasını Allah'a bırakmaktan başka çare yok..
Aminnn bencede dursunlar biraz daha.. benim tekmeleri görenlerde bu kız fazla durmaz diyolar yaa( ben şubat başı doğurmak istemiyorum amaaa balık burcu olcaktı kızım :))) hiç ayarlayamadık hiçççç :))
kısmet meselesi canım ne kadar ayarlasanda zamanında geliyolar bende hamilelik düşünmüyodum ama eşim sağolsun ilk doğumdan sonra 4 ay durabildii
o yüzden işini garantiye al ben yazıyorum haftada bir.. bu hafta senin için şunları yaptık bunları yaptık şekerim çıktı bunları yiyemiyorum filan.. büyüdüğünde o defteri hediye etcem ki atmasın huzur evine filan beni :))))
canım yicek ekmeği varsa rabbim yaşatıyo benimkide 5 bçk aylık doğdu 1 ay yaşadı ama 5 bçk aylık yaşayan var
:))) seninki yine 4 ay durmuş baksana benimki düğün gecemizde hamile bıraktı
Yalnız bu bana deneyim oldu ikinciyi yaparsam ocak da doğcak şekilde ayarlıcam yaa, nisan ayında çalışmalara başlayıp ocak da kendim gibi oğlak bi bebek yapcam hem de kendi doğum günüme denk getiriyim dur sen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?